Mobilni telefon "Vertex": pregledi strank

Pomanjkanje mobilnih naprav trenutno trg ne čuti. Vsak proizvajalec redno razvija nove modele, ki dopolnjujejo proračun in srednji segment. Širok asortiman je mogoče opaziti v premium razredu. Ampak, če draga pripomočki niso dostopni za vse kupce, potem so v veliko povpraševanje. Prav ta in vključujejo telefone Vertex. Povratne informacije strank o njih niso vedno pozitivne. Zaradi pravičnosti ugotavljamo, da uporabniki najdejo številne napake v izdelkih ruske blagovne znamke. Ampak s katerim se nihče ne more prepirati, je to posledica dejstva, da imajo vsi telefoni optimalno ravnovesje med kakovostjo in ceno. Ali obstaja nekaj posebnega glede naprav Vertex? Ali proizvajalec uporablja sodobno tehnologijo? Oglejmo si nekaj modelov.

Politika podjetja

Vertex je ruska blagovna znamka. Naprave se zbirajo v tovarnah nebesnega cesarstva in se prodajajo tako na domačem trgu (RF) kot tudi zunaj njega. Na primer, v trgovinah Belorusije, Ukrajine, Kazahstana si lahko ogledate telefon "Vertex" na izložbi. Povratne informacije uporabnika kažejo, da podjetje stavi na izvirnost zunanjega oblikovanja, pri čemer namerno opusti oblikovanje predloge. To je tisto, kar pritegne pozornost kupcev, saj "polnjenje" v večini pametnih telefonov ustreza začetni ravni, tako da ne more presenetiti sodobnega uporabnika.


Različne naprave lahko najdete v seriji modelov Vertex. Razpon je precej širok: od najpreprostejšihGumb "melodije zvonjenja" za pripomočke, ki lahko tekmujejo s pametnimi telefoni srednjega razreda. Inovativne različice veljajo za brezramochnye model. Nedvomna prednost tega podjetja je dostopna cena. Tudi na ekskluzivnih napravah se stroški ne precenjujejo. Proizvajalec zagotavlja, da so vse naprave izdelane v skladu s sodobnimi standardi. Visokokakovostni materiali in zanesljiva montaža naredijo telefone dovolj privlačne za končnega kupca.

Poleg mobilnih naprav podjetje proizvaja tudi polnilnike za telefone in prenosne računalnike, prenosne baterije, stereo zvočnike, različne adapterje in drugo. V Rusiji je veliko servisnih centrov, zato ne bi smelo biti težav z popravili ali garancijami.

Specifikacije Vertex Impress Lion 4G

Ta model je prišel v prodajo leta 2017. Ohišje je izdelano iz plastike. Ima dimenzije: 144x72x102 mm. V asortimanu so na voljo dve možnosti: z zlatim in črnim ohišjem. Slednji so najpogosteje izbrani s strani moških in lahka kopija je popolnoma primerna za lep spol. Za namestitev "pasem" razvijalci so zagotovili dve slotov v obliki "mikro". Naprava deluje s 3G in 4G. Na splošno so pozitivne povratne informacije s telefona Vertex Impressions Lyon 4G prejeli zahvaljujoč novi različici operacijskega sistema. Telefon je pod nadzorom sedme naprave Android. Srce tega pripomočka je bila kitajska procesorska družba MediaTek. Z 28-nm tehnološkim procesom je bil izdelan model MT6737. Štirje 64-bitni računalniški moduli delujejo s hitrostjo takta1300 MHz. Skupaj z glavnim procesorjem je nameščena proračunska grafična kartica Mali-T720 MP2. Obdelava grafike poteka z dvema jedroma, ki se pospešita na 600 MHz. Pametni telefon uporablja enokanalni pomnilnik, en gigabajt. Native - samo 8 GB. Na voljo je reža za pomnilniške kartice. 5-palčni zaslon omogoča največjo kakovost slike HD. Matrika IPS zagotavlja prijetno gledanje in dober prenos barv. Za fotografije lahko uporabite eno od dveh kamer na 8 in 2 Mp. Glavna prednost modela je baterija, katere zmogljivost je 44 tisoč mag.

Pregledi Vertex Impress Lion 4G

Oglejmo si, kaj je ta model prepustil pregledu. Mobilni telefon Vertex Impressions Lyon 4G se na žalost ne more pohvaliti z velikim seznamom ugodnosti. Uporabnikom je všeč dizajn in kakovostni izbor. Eden ne more pomagati, vendar opazite, da je naprava odlična za lovljenje omrežja. 4G signal je brezhiben, zato ni težav z internetom. Večina pozitivnih ocen govori o trenutni različici operacijskega sistema in možnosti nadgradnje "po zraku". No, najmočnejša stran pripomočka je seveda kapacitivna akumulatorska baterija, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije v stanju pripravljenosti - približno 15 dni).

Kakšen model je ta pametni telefon? Najprej zaradi šibke ločljivosti kamer in majhnega integriranega pomnilnika. Obstajajo pripombe lastnikov in firmware - deluje z zrušitvami, popravi, ki lahko ponastavi nastavitve na tovarno.

Opis in značilnosti Vertex S104

Phone Vertex iz 104, katerih pregled bomo pregledalimalo kasneje, je "clamshell" z gumbom tipkovnico. Za primer razvijalci so izbrali kovine in plastike. Mere lahko varno imenujemo standard - 106x55x139 mm. Glavna prednost tega telefona je podpora dveh "semikel". En radio se odziva na njihovo delo. Zaslon, čeprav majhen (28?), Vendar barve. Kamera je šibka - samo 3 Mp. Ni dostopa do interneta. Bluetooth lahko uporabite za prenos podatkov. Avtonomija je zagotovljena z baterijo 1000 mAh. Glasbene datoteke lahko prenesete na pomnilniško kartico (16 GB).

Vertex S104: mnenje kupcev

Telefon "preklopni" "Vertex od 104" je prejel različne ocene. V pozitivnem govorimo o elegantnem dizajnu, prijetnem na dotik, priročnem meniju, visokokakovostni govorni dinamiki. Za slednje pa obstaja določena skupina uporabnikov, ki imajo med pogovorom težave. V dinamiki slišimo tuje zvoke (hiss, crack), zaradi katerih postane jezik neodločen. Nemogoče je trditi, da se ta problem pojavlja v vsakem modelu, zato je verjetno, da gre preprosto za tovarniško napako. Prav tako je večina uporabnikov opazila, da je pisava na zaslonu premajhna in nastavitve v meniju proizvajalca niso napovedale.

Kratek pregled Vertexa C309

Naslednji se bo štel za model "clamshell". Za tiste, ki iščejo preprosto napravo za klicanje, najboljša možnost ni, vsaj tako rekoč v pregledih. Mobilni telefon Vertex C309 je idealen za starejše. Tipkovnica je dovolj velikaolajša interakcijo z napravo. Obstajata dva zaslona. Zunanjost ima diagonalo 177? in ločljivost 160x128 px. Prikaže sporočila o zgrešenih dogodkih, trenutnem času, stanju baterije in datumu. Notranja (glavna) velikost zaslona 24? obarvana Slika na njej je prikazana z ločljivostjo 320x240 px. Kamera je tam, vendar ne bo zelo koristna, saj ima senzor s 13 milijoni slikovnih pik.
Ta "školjka" ima ločeno režo za zunanje shranjevanje. Po potrebi lahko pomnilnik razširite na 32 GB. Naprava je opremljena z baterijo 1100 mAh. Funkcije vključujejo prisotnost ključa SOS.

Vertex C309: Mnenja lastnikov

Oglejmo si povratne informacije iz telefona Vertex C309. V komentarjih, predstavljenih na spletu, so uporabniki izpostavili prednosti in slabosti. Seznam prednosti:
 • Prisotnost drugega zaslona.
 • Velike tipke.
 • Ni slab zvok.
 • Podpora za dve sim kartici.
 • Enostavno vklop svetilke - ločeno stikalo.
 • Jasna slika na glavnem zaslonu.
 • Trajanje samostojnega dela - približno 3-4 dni.
 • Seznam pomanjkljivosti:
 • Oblazinjenje zgornjega pokrova.
 • Neregulirana velikost pisave.
 • Najmanjši nabor nastavitev.
 • Kakovost fotografij, ki jih je posnela kamera, ni v skladu z odločitvijo.
 • Glasnost zvonjenja. Če naprava leži na površini, ne glede na to, ali je mehka ali trdna, se zvok znatno izklopi.
 • Na žalost pa kakovost telefona pušča veliko možnosti. Mnogi lastniki imajo težavenaprava se je začela manifestirati v prvih mesecih delovanja. V nekaterih je zaslon v paketu, drugi so prekinili polnjenje.

  Vertex Impress In Touch (4G): opis specifikacij

  Potrebna je še ena naprava tega proizvajalca. Lahko se pripiše srednjemu segmentu. Elegantna zasnova in zanesljivo telo - to je tisto, kar uporabniki poudarjajo, pri čemer pusti povratne informacije. Telefon "Vremex Impress V Touch 4G" - pametni telefon, katerega cena je približno 75 tisoč rubljev. 5-palčni zaslon je zaščiten s posebnim steklom z učinkom 2,5 D. Dovoljenje: 1280x720 px, 294 ppi. Naprava temelji na procesorju s štirimi računalniškimi elementi ARM Cortex-A53. Sistem je 64-bitni. Frekvenca je 1300 MHz. Tandem glavnega procesorja in grafike je v celoti predviden. V vlogi razvijalcev grafičnih kartic so izbrali model Mali-T720 MP2. Glede pomnilnika, potem "RAMs" - en gigabajt, in native - 8 GB. Upravlja šesto napravo Android za pametni telefon. Optika je precej dobra. Glavni je opremljen z modulom z 13 milijoni slikovnih pik, kamera Selphy pa ima ločljivost 8 milijonov slikovnih pik. Ni potrebno računati na dolgo življenjsko dobo baterije, saj je pripomoček opremljen s šibko napajalno napetostjo, katere zmogljivost znaša samo 2400 mAh. Življenjska doba baterije bo trajala le pet ur pogovora in po ogledu 3-urnega videa boste morali povezati pametni telefon z omrežjem.

  Vertex Impress In Touch (4G): pregledi

  Treba je omeniti, da negativne povratne informacije s telefona Vertex Impress In Touch 4G praktično ni. Edina stvar, ki jo lahko pripišemo slabostim, je, da je senzor osvetlitve netočen, šibeksvetlost zaslona, ​​majhna življenjska doba na eni enoti, ne najmočnejša strojna platforma. V drugem je pripomoček uporabniku prijazen, še posebej, če upoštevate njegovo vrednost.

  Sorodne publikacije