Mimo groba Isgramore v Skyrimu

Grobnica Isgramore v Skyrimu je starodavna severna ruševina, v kateri so tovariši skrili pokrajine. V tej ječi bo vaš junak zadel nalogo "Zadnji zahtevani". Znotraj vas je veliko dogodivščin, ki se jih boste naučili od tega malega fanta.

Začetek potovanja

Po odstranitvi Drifting Shelterja, na naslednjem Wightranskem dogodku, boste spoznali Kodlakov pogreb. Pojdi na zgornjo kuhinjo in sodeluj na slovesnosti. V določenem trenutku se bo Jorlund obrnil k gospodu Hryvi in ​​vas prosil, da Wrightu podarite razbitine in pošljete zadnji del legendarne sekire. Najdete ga v sobah Kodlak.
Ko bo v tebi udarec, se odpravi na dno kovačnice in se pogovarjaj s tovariši. Jorlund Grey Hive vam bo povedal, kaj je Woutrad spet zagrešil, zdaj pa lahko očistite dušo Kodkla iz prekletstva. Da bi to naredili, morate pripisati legendarno sekiro grobnici Isgamore. V Skyrimu ta kraj igra pomembno vlogo, ker so tu zavezniki skrili voditelje svoje frakcije. Poleg tega boste v tem ječo lahko zdravili od licantropa.


Kako priti do grobnice Isgamora v Skyrim? Ta lokacija se nahaja na majhnem otoku v severozahodnem predelu Winterhall.

Hoja po grobnici Isgramore v Skyrimu

V ječo se pogovarjajte z Vilkasom. Povedal vam bo, kako najti vhod v starodavne ruševine. Daj Woutrad na podstavek in pojdi na odprt prehod. Spremljajte vasFarkas in Aile bosta zelo pokončna, ker duhovi mrtvih tovarišev živijo v ruševinah. In čeprav imajo precej šibke nasprotnike, vendar jih je veliko. Na poti do cilja ne pozabite pregledati vseh kotov, saj so v teh ruševinah skrite številne koristne stvari.
V drugi dvorani vas bo zapustil Farkas. Če želite iti dlje, udariti orožje ali uporabiti čarovnijo na spletu, zapreti prehod. V sosednji sobi boste vodili bitko z ogromnim ledenim pajkom. Po premagovanju mini-šefa, boste prišli v mrežo. Odprite jo z verigo, ki je skrita levo od prehoda.


V sosednji sobi grobnice Izgramora v Skyrimu se boste srečali z bitko s številnimi duhovi. Če želite nadaljevati, aktivirajte vzvod, ki je skrit na podstavku. V sosednji sobi se boste srečali z resnimi nasprotniki, zato se prepričajte, da se pripravite in ostanete pred seboj, da boste šli še dlje. Po zmagi ne mudi, da zapusti sobo. Tukaj je skrita knjiga "Legendarni Sank-Thor", pri branju katere boste povečali spretnost posedovanja dvoročnega orožja.

Dokončanje naloge

Končni cilj vaše pustolovščine v grobnici Isgamore v Skyrimu je pogreb. V njej boste našli Kodlakov duh. Govori z značajem in vrži ogenj Glen Morillian čarovniške glave. Duh volka se bo pojavil, s katerim se moramo boriti. Po tem, ko ste ga premagali, boste Kodlak osvobodili prekletstva. Razglasil vas bo za novega ekspedicijo. To prizadevanje bo končano in postali boste novi vodja zaveznic. Če se želite izterjati od licantropa, potem v ogenj vržite drugo čarovniško glavo in se borite samivolastnega duha
Preden zapustite pogrebno sobo, poiščite skrinjo, v kateri boste našli legendarni ščit. Vrnite se do vhoda na lokacijo, vendar skyrim gredo skozi levi prehod. Če se povzpnete po poti, boste našli besedo moči "Prijateljstvo z zveri".

Sorodne publikacije