Sporočilo IPhone: »Ta dodatna oprema verjetno ni podprta«. Vzroki in rešitve

Apple je že dolgo na svetu vodilna na trgu mobilnih naprav. Tudi ob dejstvu, da so proizvodi precej visoki, še vedno uporablja veliko povpraševanje. Za to obstaja veliko razlogov. Predvsem razvijalci podjetja uporabnikom ponujajo inovativne tehnologije, edinstveno obliko, odlične tehnične lastnosti. Nesporna prednost pripomočkov je njihova visoka kakovost in zanesljivost. Mothering naprave iz Apple se šteje za prestižno. Zato je večina ljudi, ki si lahko privoščijo pametni telefon ali tablični računalnik te družbe, resnično ponosni na svojo pridobitev. Toda v zadnjem času se pogosto razočarajo s sporočili o napakah, ki se pojavijo na zaslonu pri povezovanju, kot je kabel. Kaj pomeni: "Ta dodatna oprema verjetno ni podprta"? Soočanje s tem problemom lahko vsak lastnik iPhonea. Kaj je razlog za to napako? Razumimo.

Značilnosti operacijskega sistema iOS

iOS - sistem zaprtega sistema. Nameščen je samo na napravah Apple. Po proučevanju vseh odtenkov uporabnikov obstajajo nasprotujoča si čustva - zajetje in polemika. Na primer, naprave, ki delujejo na iOS, so odporne na različne vrste napadov virusov. Koliko ljudi, toliko misli. Tako se ne moremo izogniti razlikam.

Zelo težko je oceniti ta sistem za njegovo zaprtje. Toda, kar lahko trdite z absolutnim zaupanjem, je torazvijalci so storili vse, kar je v njihovi moči, da bi zaščitili uporabnike. Če ga pogledate z ene strani, so taka dejanja nedvomna prednost. Vendar pa najpogosteje povzročajo določene težave. V zadnjem času so lastniki iPhone-a naleteli na napako, ki jo spremlja sporočilo na zaslonu. Njegova vsebina je naslednja: "Ta dodatna oprema verjetno ni podprta." Originalni kabel, ki ga proizvaja Apple, ne povzroča takšnih težav. Ko pa kupite dodatno opremo drugega proizvajalca, sistem samodejno zazna nevarnost za napravo. Najpogosteje pride do sporočila o napaki.

Prvi pogosti

Prvič se je ta težava pokazala v pametnih telefonih, ki delujejo na sedmi različici sistema iOS. V tem času so se razvijalci začeli aktivno boriti proti neuradnim pripomočkom, ki bi jih lahko uporabili za pripomočke za jabolko. Seznam vključuje tudi neoriginalno polnjenje iPhonea. "Ta dodatna oprema verjetno ni podprta" - to sporočilo je mogoče videti s povezavo.

Toda iOS7 je še vedno delal s takimi dodatki in že v deveti različici so bile uporabljene spremembe, ki so privedle do tega, da so naprave popolnoma prenehale delovati.

Kabel s priključkom Lightning

Težava je na splošno zelo razširjena, ko je Apple preklopil na nove kable, ki so opremljeni z vrati Lighning. Bilo je, ko so uporabili gadget lastniki prvič soočajo podobne napake. Napisi na zaslonu so se začeli pojavljati: »Ta dodatna oprema verjetno ni podprta.« iphone5S - prva žrtev, ki je ustvarila veliko negativnih povratnih informacij od uporabnikov. Obstaja veliko mnenj o tej temi na spletu. Preprosti ljudje ne razumejo, zakaj je potrebna borba z neuradnimi pripomočki. Vendar, če pogledate to vprašanje veliko globlje, lahko izveste o primerih, ko so bili dragi pripomočki v redu zaradi kabla slabe kakovosti. In ne samo prekinil baterije, ampak naprave same spremenile v "opeko". Najslabše v vsem tem je, da so tudi lastniki dobili poškodbe.
Trenutno večina trgovalnih enot prodaja ponaredke. Včasih lahko najdejo izdelke Apple po nizki ceni. Vendar nizki stroški kažejo, da ta naprava ni originalna. Na podlagi tega je družba našla en sam način za boj proti goljufom, pri čemer je čim bolj zaščitila svoje izdelke in uporabnike.

Pomanjkanje podpore MFi

Sistem certificiranja je postal edina rešitev, ki je omogočila zaščito lastnikov iPhonea od slabe kakovosti dodatkov. Slednje trenutno povzročajo veliko škodo ne le uporabnikom, ampak tudi negativno vplivajo na stabilnost povpraševanja potrošnikov. Že obstajajo dvomi o izdelkih Apple. Vendar pa je pomembno razumeti, da težava sploh ni v pametnem telefonu, če se na zaslonu pojavi sporočilo: "Ta dodatna oprema verjetno ni podprta."

iPhone 5S in drugi modeli poročajo o tej napaki, če Apple pri priključitvi kabla nima "podpisa". Nobena dodatna oprema obrtne proizvodnje ne bo mimocertificiranje. Testiranje se izvede samodejno. Pri iskanju sistem nedoslednosti pripomoček off. Da bi se izognili takšnim težavam, je treba uporabiti samo originalne naprave so izdelani neposredno sam Apple ali njegovih partnerjev.

krepitev Neuspeh

Če je iPhone piše: "Ta dodatek verjetno ne podpira", preverite kabel za vidne poškodbe. Včasih je problem, je v nasprotju z integriteto pristanišča ali žice izolacijo. Iz tega je varna ali originalno opremo ali ponaredek. Presenetljivo je, da lahko tudi najbolj mladoletna telefon poškodba sistem obravnavati kot kritična. Po samodejno določajo napak poteke dela pripomoček se ustavi in ​​prikaže sporočilo: ". Ta dodatek se verjetno ne podpira"
Da bi preprečili poškodbe kabla, je priporočljivo, ne upogibajte med skladiščenjem ali uporabo. Najvišje modeli kakovosti, so tisti, ki so opremljeni z masivnim gume pletenic ali iz titana. So nekoliko dražji od drugih možnosti, ki pa imajo večjo operativno življenjsko dobo.

"Jailbreak". Iščete način, da odpravite težave

Na žalost, trenutno noben sistem ni popoln, iOS - ni nobena izjema. Delovalo je, čeprav varstva na visoki ravni, vendar napredni uporabniki vedo, kako obiti nekatere omejitve. Če rečemo, s preprostimi besedami, enostavno prekinil leta. Ti ukrepi so nezakonita, saj se bo naprava zavrnjen garancijskega servisa.Preden se odločimo za tak korak, moramo pretehtati vsa možna tveganja. Torej, če imate še vedno željo po uporabi neoriginalne dodatne opreme za iPhone 5S in naslednje modele, morate zagnati gadget za neaktiviran kabel. Opis po korakih po sistemu "goljufanja":
 • Naredite "jailbreak" s TaiG.
 • Odprite katalog podjetja Cydia.
 • Skladišče datotek mora biti posodobljeno.
 • Nato pojdite na zavihek Vir.
 • Aktiviranje namestitve s podporo za nepodprte pripomočke lahko storite tako, da sprejmete pogoje.
 • Po končanem postopku morate ponovno zagnati napravo.
 • Če izvedete to poteg na pametnem telefonu, se sporočilo "Ta dodatna oprema verjetno ne podpira" ne bo več prikazalo na zaslonu. Vendar pa je treba razumeti, da je celotna odgovornost za manipulacijo na lastniku naprave kot celote. V primeru klica v servisni center bo najverjetneje prejel zavrnitev storitve ali kot alternativno rešitev, ponudil mu bo plačano popravilo.

  Iskanje vzrokov in njihovo odstranjevanje

  Da bi se zaščitili pred takšno napako, morate kupiti nov visokokakovostni kabel, ne glede na to, kako težko se sliši. Vendar, če iz nekega razloga to ni mogoče storiti, in sporočilo "Ta dodatna oprema verjetno ni podprta", se vedno pojavi na zaslonu, nato pa lahko poskusite nekaj preprostih korakov. Najprej je priporočljivo, da kabel obrnete. Včasih je del kontaktov poškodovan z ene strani, vendar še vedno deluje z drugega. Ta metoda nibo pomagal znebiti napake za dolgo časa, vendar bo nekaj ur deluje. Če nujno potrebujete polnjenje pripomočka in se na zaslonu prikaže sporočilo o napaki z naslednjo vsebino: »Ta dodatna oprema verjetno ni podprta«, potem pa lahko preprosto izklopite pametni telefon. V tem stanju operacijski sistem ne deluje in krmilnik moči še vedno prenaša tok akumulatorja. Razlog za to napako je lahko povsem običajen problem - onesnaženje pristanišča. Včasih se v priključek sam vstavi fina umazanija ali prah. Zaradi tega naprava ne prepozna več priključenega kabla. Če želite odpraviti težavo, preprosto očistite vrata.

  V zaključku

  V tem članku so bili obravnavani glavni razlogi, ki so privedli do napake pri delovanju pripomočka, če so bili priključeni nedodeljeni dodatki za iPhone 5S in druge modele Apple. Pomembno je razumeti, da če se pojavi sporočilo, telefonu ne grozi resna škoda. In v drugi izbiri za vas: bypass sistem in tveganje ali dati prednost prvotni kabel.

  Sorodne publikacije