Telefon BQ: pregledi strank

Celoten segment mobilnih telefonov je trenutno mogoče razdeliti v dve kategoriji, odvisno od proizvajalca. To so izdelki velikih blagovnih znamk premium in poceni naprave iz malo znanih malih podjetij, od katerih jih je veliko na Kitajskem. Med temi skrajnimi skupinami, seveda, potekajo tudi srednje blagovne znamke, toda težki pogoji konkurenčnih sil in ohranjanje jasnega položaja na trgu. V tem smislu imajo BQ telefoni posebno mesto. Recenzije o njih poudarjajo cenovno dostopno vrednost, hkrati pa hvalijo napravo in za splošno visoko zmogljivost.

Splošne informacije o proizvajalcu

Na podlagi drugih priljubljenih proizvajalcev mobilnih telefonov je BQ zelo mlado podjetje. Ustanovljena je bila leta 2010 in od takrat je vstopila na Mundo Reader holding. Podjetje je specializirano za razvoj elektronskih naprav, kot tudi dodatne opreme. V zadnjih letih so blagovni znamki brez uspeha ustvarjali BQ telefone. Povratne informacije strank kažejo na izvirnost pristopa podjetja k razvoju pametnih telefonov, kar še posebej vpliva na uspeh izdelkov na trgu. Seveda, konkurenca z korporacijami ravni Apple ali Samsung ni jezik, ampak tudi resne razlike od uglednih modelov v istih lastnostih splošne kakovosti, tudi, ni opaziti. Razlika je bolj verjetno slikovni odtenek, ki ni neposredno povezan s potrošniškimi kvalitetami.


Filozofija podjetja

Posebni pristop k ustvarjanju telefonov je povezan s splošnimkoncept proizvodnje. Sprva se podjetje osredotoča na privabljanje ljudi, ki imajo posebno vizijo izdelka. To ji omogoča, da sprosti originalni telefon BQ. Mnenja kažejo, da je ta koncept mogoče zaslediti pri oblikovanju pametnih telefonov in tehničnih lastnosti s funkcionalno vsebino. Čeprav, seveda, za vzdrževanje svojih položajev na trgu mora proizvajalec še vedno upoštevati določena pravila za razvoj telefonov, povezane z zahtevami za ergonomijo in polnjenje moči.

Značilne lastnosti mobilnih naprav BQ

Razvijalci želijo ponuditi priljubljenim blagovnim znamkam ustrezne, a hkrati optimizirane ponudbe. Obstajajo meje, v katerih lahko proizvajalec prosto eksperimentira s tehničnimi parametri in hkrati vlaga v cenovno dostopne segmente. Na primer, za večino telefonov te blagovne znamke je standard za 5-8 MP fotoaparat že dolgo norma. Poleg tega je kakovost fotografiranja boljša od številnih konkurenčnih modelov s podobnimi parametri. To še posebej potrjuje povratne informacije o telefonih BQ. Specifikacije pomnilnika niso tako visoke glede na raven konkurentov - povprečna velikost 1 GB RAM-a in zmogljivost pogona 8 GB tudi ni impresivna. Toda operacijski sistemi v pametnih telefonih so stabilno posodobljeni. Podjetje temelji na najnovejših modelih na sistemih Android 6-7. Glede avtonomije se modeli razlikujejo drug od drugega. Razvijalci lahko uporabljajo tako nizkoenergetske elemente približno 1500 mAh, kot tudi baterije 5000 mAh. Seveda je oprema s to ali to baterijo določenapotencialne stroške življenjske dobe naprave med delovanjem.

Ocene modelov BQM-1831 Step

Eden izmed najbolj cenovno ugodnih modelov podjetja, ki ponuja osnovne komunikacijske zmogljivosti. Lastniki tega telefona kažejo na dober sluh, trajnost primera in fizično ergonomijo. Naprava je izšla kompaktna, hkrati pa funkcionalna za svoj razred in kakovostno sestavljena. Na primer, vredno je omeniti Bluetooth, USB vmesnike, kot tudi poslušanje MP3 posnetkov in dostopa do interneta - te in druge funkcije so opremljene s tem telefonom BQ BQM. Obstajajo tudi ocene z negativnimi vtisi o tem modelu. Zlasti kažejo na skromno količino akumulatorske baterije, majhen zaslon in omejene komunikacijske standarde.

Pregledi modelov BQ-5022 Bond

V napravi proizvajalca lahko to napravo imenujemo vmesna povezava med različicami proračuna in srednjega razreda. Naprava spada v kategorijo pametnih telefonov, podpira Android OS 6.0 ima kamero z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik, navigacijo, itd. Po drugi strani pa pregledi telefona BQ Bond pripisujejo svoje prednosti zaslonom na dotik, kakovosti zaslona, ​​visoki zmogljivosti in hitremu odzivu, zvoku in oblikovanje. Posebno pozornost si zasluži slabosti pametnega telefona, ki jih označijo lastniki. Večina kritik se nanaša na sijajne površine. Imajo sledi, ki ne dajejo privlačnosti elegantnemu telesu telefona BQ. Mnenja o baterijah tudi ne spodbujajo optimizma. Poudarja majhno količino baterije in hitro polnjenjeenergije v povprečnem načinu rabe virov.

Pregled modelov Strike Mini

Tudi model vmesne kategorije, ki se lahko obravnava kot proračunski pametni telefon. Naprava temelji na platformi Android 7.0 za delo z dvema SIM karticama, ima 8 GB pomnilnika in 5 milijona slikovnih pik. Lastniki prav tako opozarjajo na trdno montažo, uporabo visokokakovostne plastike in elegantno obliko tega telefona BQ. Mnenja o fizični ergonomiji so dvoumna. Po eni strani je veliko zadovoljnih z resnostjo primera. Obstajajo pa tudi negativne tehtnice, za katere avtorji prispevajo k temu in kritiko nizkega potenciala baterije - le 1300 mA * h. Vendar je ta možnost v kombinaciji funkcionalnih zmožnosti s širokim spektrom komunikacij vredna pozornosti. Še posebej glede na ceno, ki je približno 3 tisoč rubljev.

Ocene modelov BQ-5059 Strike Power

Najbolj priljubljen in priljubljen model proizvajalca, katerega značilnosti lahko vključujejo kamero pri 13 MP s prisotnostjo samodejnega ostrenja in kapacitivno baterijo 5000 mA * h. 5059 Napad moči. Pregledi lastnikov samo poudarjajo, da je glavna prednost naprave v bateriji. Če za druge kazalnike v modelu veliko neposrednih konkurentov, potem je zelo zmogljivo baterijo, ki jo dodelijo opazno. Ampak to niso vsi profesionalci. Na primer, mnogi lastniki pripomočka so zelo cenili prisotnost kovinskih plošč v primeru in dobro izveden operacijski sistem, ki temelji na Androidu 7.0.
Vendar nestane in brez pomanjkljivosti. Izražajo se z enakimi povprečnimi parametri. Torej, uporabniki kritizirajo ustvarjalci za zmanjšano količino RAM - 1 GB. Zato lahko tisti, ki skrbijo za napravo za zmogljive igre in aplikacije, obidejo telefon BQ 5059 Strike Power. Ocene so negativno ocenjene in velikost glavnega spomina. Skupaj 8 GB (za model te ravni zagotovo ni dovolj, čeprav obstajajo različice razširitve pomnilnika
.

Pregled modelov BQ-5057 Strike 2

Model je pozicioniran kot naslednja generacija prejšnjega stroja, vendar je bolj verjetno, da bo variacija na njegovi platformi, ker v tehnoloških in funkcionalnih pogojih telefon nima veliko za nakup. Poleg tega je z ohranjeno zmogljivostjo streljanja enaka komunikacija in tehnično polnjenje naprave izgubila polovico kapacitete baterije - prostornina je 2500 mA * h. To pomanjkljivost je seveda izravnala cena druge generacije telefona BQ Strike. Ocene upoštevajte, da je naprava na voljo za 5 tisoč v povprečju in to je dostojno ponudbo, ob upoštevanju drugih zadržanih koristi. Če govorimo o drugih prednostih poleg nizkih stroškov, bo v ospredje prišel tudi način varčevanja z energijo, optimiziran in ergonomičen kovček, kot tudi kakovosten zaslon z moderno matrico IPS HD.

Ocene modelov BQ-5201 Space

Ta naprava je ena od najdražjih in zato tehnološko naprednih družinskih pametnih telefonov. Kaj je dober telefon BQ? Ocene pohvalijo model za zmogljivost akumulatorja pri 4000 mA * h, podporo za tehnologijo 4G LTE in splošno ergonomijo.Mimogrede, tehnične lastnosti polnila so določale visoko zmogljivost modela - dovolj je reči, da je RAM naprave 3 GB. Če povzamemo prednosti, bo v ospredju kakovost jasnega zaslona, ​​kamera z ločljivostjo 16 milijonov slikovnih pik, avtonomija in dizajn. Glede na slabosti so praktično neobstoječe, čeprav izkušeni uporabniki opozarjajo na procesor, opremljen s telefonom BQ. Pregledi kupcev jo označujejo kot zastareli sistem iz proračunske vrstice. Vendar pa splošna praksa delovanja v kazalnikih učinkovitosti in učinkovitosti naprave ne najde slabosti.

Kako izbrati najboljši telefon BQ?

Linija mobilnih naprav BQ ni tako velika v primerjavi z vrsto glavnih svetovnih proizvajalcev. Toda najbolj vidni nišni izdelki pokrivajo. Če potrebujete preprost telefon za klice in osnovne multimedijske funkcije, razmislite o spremembi koraka za 600-700 rubljev. Spodaj je širok razred Strike, ki ga je treba izbrati na podlagi posebnih potreb. Zlasti glavne točke se nanašajo na zmogljivost in avtonomijo baterije mobilnega telefona BQ. Ocene na fotoaparatu so na splošno enake. Matrika 5 MP in 13 modulov Mp upravičujeta svojo nominalno vrednost, kar dokazuje dobro kakovost prizorišča. Če potrebujete vrhunsko napravo, je v tej možnosti na voljo nekaj možnosti. Ali je to model Vesolje, vendar pa je, glede na povratne informacije, vreden njegovega vrednega 11 tisoč.

Zaključek

Proizvajalci s filozofijo BQ danes niso veliko na trgumobilne naprave. Dovoliti določeno svobodo ustvarjalnosti lahko samo enote proizvajalcev - in eden od voditeljev splošnega segmenta. Malo znana podjetja so sploh v togem okviru, ki določa, da je treba upoštevati zahteve potrošnika. Zakaj BQ mobilni telefoni izstopajo v tem ozadju? Recenzije ne najdejo v tem izdelku osnovnih značilnosti, vendar iz pozitivnih strani označujejo ravnovesje različnih lastnosti in parametrov. To pomeni, da se lahko nekatere značilnosti ločijo od konkurentov. Toda v agregatnih delovnih parametrov in oblikovne lastnosti predlogov so bolj privlačne. V ta namen je smiselno dodati izjemo pri različnih načinih varčevanja za kakovost gradnje in osnovno osnovo. Proizvajalec uporablja samo kakovostne, okolju prijazne dele, ki prav tako ustvarjajo posebno estetsko barvo zaznavanja dizajna. Seveda, stroški za modele gre jim plus. V povprečju so stroji BQ na voljo za 4-6 tisoč evrov, kar je donosna ponudba, ki upošteva funkcionalnost in zanesljivost telefonov.

Sorodne publikacije