Hladilnik Indesit SB 185: značilnosti, opis, ocene

Občasno se pojavi potreba po zamenjavi hladilnika. Neuspelo staro enoto ni več predmet popravila, in brez take naprave v sodobnih družinah je nemogoče narediti. V podobni situaciji je čas za izbiro dostojne zamenjave katastrofalno majhen. Poleg tega imajo mnogi omejen proračun. Ampak ne pozabite, da je to nakup za več let vnaprej, tako da je treba zanesljivost hladilnika stati nad vsem. Na srečo na današnjem trgu obstajajo modeli za kupce srednjega razreda, ki dobro opravljajo svoje naloge in dobro opravljajo svoje delo, kot so si že doživeli mnogi potrošniki. Eden od teh modelov hladilnikov je Indesit SB 185.


Kratki podatki o proizvajalcu

Ni vsakdo vedel, da se je zgodovina ustanovitve podjetja začela v 30-ih letih prejšnjega stoletja. Ustanovitelj je italijanski podjetnik A. Merlone. Vendar pa je običajno ime podjetja Indesit prejel veliko kasneje. Do danes je ta blagovna znamka na voljo v povezavi z drugo znano, Hotpoint Ariston. Zberite hladilnike, vključno z Indesit SB 185 v ruskem mestu Lipetsk na tehnologiji in pod nadzorom Italijanov. Do danes je ta proizvajalec lastnik približno 15% potrošniškega trga, kar že govori o velikosti celotnega podjetja. Podjetje je pridobilo ljubezen svojih oboževalcev in kupcev zaradi uporabe naprednih tehnologij, cenovno ugodnih politik in široke palete izdelkov.

Glavne značilnosti modela

Najprej hladilnik IndesitSB 185 bo privlačil lepe ženske, ki se osredotočajo na zunanje značilnosti. Brez dvoma bo prefinjeno belo telo prilegalo v vsako kuhinjsko notranjost.Indikator kapacitete je približno 339 litrov, kar omogoča uporabo družine za največ 5 oseb. Zaradi enostavnega intuitivnega nadzora ne bo nobenih operativnih težav. Ta model spada v razred B, tako da ne boste smeli skrbeti za plačilo električne energije. Navsezadnje skupna poraba na leto ne presega 445 kW. Hladilna komora ima delež približno 235 litrov. Celoten prostor je razdeljen na police, izdelane iz debelega in trajnega stekla. Zato je povsem mogoče, da v fotoaparat vstavite težke lončke. Zamrzovalnik ima kapaciteto 104 litre. Odtaljevanje v ročnem načinu je zelo redko. S prisotnostjo velikih škatel lahko shranjujete izdelke katere koli kategorije in v precej velikem obsegu. Moč zamrzovanja je prav tako zelo vredna - okoli 4 kg na dan.

Sistem odmrzovanja

Dvokomorni hladilnik Indesit SB 185 ima sistem za odmrzovanje kapljic. Imenuje se tudi "stena". Takšen sistem ne zagotavlja ventilatorja. Majhna plast ledu, ki se oblikuje na zadnji steni hladilnega prostora, občasno odtaja, voda teče ven v luknjo, predvideno za ta namen. Skozi to tekočino vstopi v posodo, ki je zunaj, na hrbtni strani hladilnika. Posode ni treba čistiti. Med delovanjem hladilnika se kondenziraizhlapi Če analiziramo razmišljanje potrošnikov o Indesit SB 185, so pregledi takšnega odmrzovalnega sistema bolj pozitivni. Ledeni plašč, kot v starih sovjetskih hladilnikih, tukaj ni oblikovan.
Najnižja temperatura v zamrzovalniku je minus 24 ° C. Ročno odtajanje. Če je v zamrzovalniku naloženo veliko število izdelkov, lahko uporabite možnost "Super Frost"
Priporočljivo je, da se hladilniki s sistemom za odmrzovanje kapljic, vključno s sistemom Indesit SB 185, popolnoma odstranijo vsakih 6-8 mesecev, da se očisti in očisti oblikovani poliester v zamrzovalniku.

Značilnosti modela

Sodeč po pregledih hladilnika Indesit SB 185, je med brati zelo ugodno. Od tako prostran in zahvaljujoč odtajanju sistema za odcejanje, ki ne "jedo" uporabne količine, kot je sistem No Frost. To ni hrupno, čeprav jih veliko zmede razred B. Pred nakupom so že navajeni na dejstvo, da ima veliko število takih naprav A ali A +. Toda predstavnik drugega razreda ne moti uporabnikov med njihovim delom. To dokazujejo tudi številni pregledi. Hladilnik Indesit SB 185 bela se odlično prilega vsaki notranjosti. Visok je - 185 cm, zaradi česar je prostoren. Zaradi možnosti premagovanja vrat lahko napravo postavite povsem pod katerimkoli kotom. Regulacija temperature v hladilnem prostoru je mehanska.
Krmilnik se nahaja na zgornji ploskvi, nad vrati hladilne komore, zunaj. ČeČlovek je zaprl vrata rahlo ali sploh pozabil, da to stori, po minuti pa bo hladilnik nujno vedel za to.

Cena

Za mnoge sodobne potrošnike je glavna prednost hladilnika Indesit SB 185 njegova dostopna cena. Povprečna cena je 17000-25000 rubljev, odvisno od prodajnega mesta. Za visok hladilnik s podobnimi lastnostmi je to povsem ustrezen strošek.

Prisotnost ali odsotnost možnosti spreminjanja lokacije polic

Hladilna komora ima več polic, ki delijo celoten prostor na parne dele. Vendar pa v vsaki družini obstaja velika posoda, ki je s takšno delitvijo nemogoče postaviti. Ker proizvajalec upošteva želje svojih kupcev, je omogočil samostojno regulacijo polic glede na potrebe lastnikov opreme. Glede na povratne informacije nekaterih uporabnikov, včasih vogali na policah so pokvarjene, če neenakomerna distribucija izdelkov. S težkim tovorom polica ne more zdržati. To je treba upoštevati pri obratovanju in distribuciji izdelkov.

Prednosti modela

Analiziranje povratnih informacij odjemalcev omogoča razlikovanje med naslednjimi prednostmi modela:
 • Priročna transformacija polic, sprememba višine skladiščnega prostora.
 • Hladilnik je tudi pri srednji moči popolnoma prilagojen njegovim funkcijam in ne omogoča odpovedi delovanja.
 • Deluje tiho.
 • Odsotnost neprijetnega vonja plastike tudi v novi napravi.
 • Za majhno ceno je zmogljivost dveh kamer dobra.
 • Deluje vpripravljenosti do 15 ur. Zaradi tega se ne morete bati odtaljevanja izdelkov v primeru izklopa električne energije v sili.
 • Slabosti modela

  V hladilniku Indesit SB 185, kot pri kateri koli tehniki, so bile opažene naslednje slabosti:
 • Neustrezni predali zamrzovalnika, plastika je pogosto odrezana zaradi naključnega stiskanja.
 • Tesnilni elastiki v postopku delovanja se začnejo prenašati zrak, zaradi česar celice tvorijo poliester.
 • Drugi problem je lahko rešljiv z zamenjavo komponent. Popravilo v tem primeru ne bo zahtevalo veliko stroškov. Kar se tiče škatle, jih je treba naročiti v specializiranih servisnih centrih.

  Sklepna ugotovitev

  Podjetje Indesit že skoraj stoletje veseli svoje stranke z visoko kakovostno in zanesljivo opremo. Seveda se lahko povratne informacije uporabnika izrečejo le o subjektivni oceni. Vsakdo ima različne želje, okuse in zahteve za takšne gospodinjske aparate. Torej, čeprav oseba ne preizkusi tega modela v akciji, bo zelo težko oceniti izdelek. Če pogledate skupne ocene, ki dajejo uporabnikom, lahko opazite precej visoko povprečno oceno. Razpoložljivost finančnega načrta nedvomno vpliva na odločanje, zato mora vsak kupec to upoštevati.

  Sorodne publikacije