Pametni telefon ASUS ZenFone Selfie ZD551KL 16GB: pregledi strank

Približno pred letom dni je blagovna znamka Asus dodala zelo zanimivo črto ZenFone s petimi novimi pripomočki, od katerih je vsak zasnovan za nekakšno kategorijo uporabnikov. ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb) pametni telefon je jasno zasnovan za najlepši del človeštva: odlična prednja kamera, ki dvigne kakovost sefija na nepredstavljive višine ter prisotnost svetlih in zabavnih barv naprave. Poleg tega je pripomoček prejel zelo dober nadev in razlagalni prikaz.


Torej je predmet današnjega pregleda pametni telefon ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb). V članku bomo obravnavali preglede, specifikacije, obliko in dodatke ter prednosti naprave in njene pomanjkljivosti.

Vsebina paketa

Pripomoček je pakiran v zelo lepo škatlo tesnega kartona, ki prikazuje vse najbolj opazne lastnosti naprave. Barva paketa je v enakem obsegu kot kupljeni model ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb). Povratne informacije lastnikov so toplo omenile to točko - ni vam treba odpreti nobene škatle v trgovini, da bi preverili in začutili barvo, ker golo ime na paketu, kot je Blue ali Gold, ne pove o podrobnostih. V vsakem primeru, da se hitro odloči o izbiri pripomočka, bo ta odtenek celo pomagal.
V polju boste videli:
 • sam ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb);
 • pregledi strank in oglaševanje na številnih brošurah;
 • kratki priročnik v ruskem jeziku;
 • omrežni polnilec;
 • mikro USB kabel.
 • Paket se lahko imenuje šibek, vendar je morda boljši, ker mnogi raje kupujejo dodatno opremo po lastnem okusu in barvi, nepotrebni "čip" v kompletu pa znatno zviša ceno.

  Oblikovanje

  ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb) je 55-palčni pripomoček z originalno zadnjo platnico in "žensko" barvo, ki jo lahko imenujemo rešitev glavnega oblikovalca. Na splošno, gadget izgleda precej trdna, in jo imenujejo poceni ali prehodni jezik samo ne pride nazaj, videz - s petimi točkami.
  Če ne upoštevate barve, je konstrukcija v svoji konstruktivnosti identična prejšnji generaciji ZenFona. V zvezi z lokacijo funkcionalne in glavne kontrole, tukaj vidimo klasični predstavnik "Asus": volumen swing - v sredini zadnje plošče, gumb vklop /izklop - na zgornjem koncu. Ta lokacija ima veliko praktičnosti, kar pomeni, da pri delu s pripomočkom in z vsako roko prst vedno doseže glavne elemente ASUS ZenFone 2 Selfie ZD551KL (16Gb). Pregledi lastnikov v zvezi s tem soglasno ugotavljajo, da so vsi vmesniki inteligentno in ergonomsko porazdeljeni.

  Značilnosti oblikovanja

  Sprednja stran pripomočka, ne glede na izbrano barvo, je vedno črna, kar ustvarja pozitiven kontrast celotnemu videzu. Pod zadnjim pokrovom je prikazana odstranljiva akumulatorska baterija (zahvaljujoč temu "Asu") in reže za mikro SIM kartice.
  Za dekorativno oblikovanje je značilnota ravnilo, kjer je spodnja fronta okrašena z vzorcem koncentričnih elementov. Nad zaslonom naprave je vidno poudarjena sprednja kamera, ki se na kakršenkoli način ne imenuje majhna, na obeh straneh celice pa sta bliskavica in zvočnik, zanimivo pa je, da sta v ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb) enake velikosti. Pregledi lastnikov relativnega videza pametnega telefona na splošno so pozitivni: vse barve so bile prijetne in mehke, dimenzije in lokacija vmesnikov pa so popolnoma skladne z dimenzijami pripomočka.

  Ergonomija

  Telefon se počuti udobno tudi v tankem ženskem pisalu, vendar z njimi ni popolnoma priročno upravljati. Druga možnost je, da vklopite funkcijo, ki omogoča delo z enojnim pripomočkom, kjer je v meniju nastavljena aktivna površina zaslona. Način se enostavno vklopi in izklopi z običajnim dvojnim "dotikom" na tipki "Home".
  Telo ima zaobljene vogale, kar je malo "tanek" pametni telefon, vendar še vedno enajst milimetrov preveč za napravo, namenjeno ženskemu občinstvu. Ampak v vsakem primeru, za 55-palčni pripomoček, model ustreza vsem standardom ergonomije: dobro se ujema z dlanjo na račun določene zadnje plošče, inteligentna postavitev vmesnikov pa omogoča delo z napravo z eno roko, tudi če je poseben način omogočen.

  Zaslon

  Pametni telefon preprosto prosi za najrazličnejše pohvale za resnično visoko kakovostno matrico IPS, ki z lahkoto upravlja z ločljivostjo 1920 na 1080 slikovnih pik in je celo zelo dobra.gostota slikovnih pik 403 ppi. Slika ostane jasna in jasna, tudi če se približate očem z ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb). Ogled vogalov je primeren tudi za matrično raven, tako da lahko enostavno pregledujete fotografije ali gledate video posnetke v družbi prijateljev in prijateljev. Največji naklonski kot, pod katerim se začne slika zatemniti - 45 °. Poleg tega se je zaslon odlikoval z naravno reprodukcijo barv in visoko kakovostnim oleofobnim premazom, skupaj z lastnim filmom proti bleščanju, ki je bil posebej razvit za ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16GB).
  Pregledi lastnikov so polni pozitivnega konteksta glede značilnosti zaslona: slika je jasna, nasičena in kontrastna. Ni bilo dovolj in brez žličke katrana - to je premajhna zaloga svetlosti osvetlitve. Če nastavite celo maksimalno vrednost, potem za branje podatkov na soncu boste morali občutno izprazniti oči.

  Platforma

  Model deluje na platformi Android 5.0 z oznako "Lollipop" na programski opremi ZenUI. Vmesnik je bil zelo pameten, in ni bilo nobenega ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb) v katerem koli od frize, zavore in drugih zamikov. Povratne informacije uporabnikov so še posebej pomembne zaradi dokaj uspešne rešitve za funkcijo obračanja začetnih zaslonov - to želim početi znova in znova, še posebej, ker je proizvajalec platformo opremil s kupom možnosti drsnikov za animacije. Poleg tega, če niste zadovoljni z osnovnimi nastavitvami omrežja aplikacij in vrstnim redom njihovega združevanja, lahko prenesete vse po lastni presoji. Kljub temu se je izkazalo, da je načelo zaposlovanja na lokaciji zelo uspešno invečinoma tematska: mapa "Social" vsebuje vse znane odjemalce komunikacijskega omrežja, v razdelku "Fotografija" pa najdete bližnjico "Instagram" in druge storitve za delo s slikami.

  Pripomočki in aplikacije

  Orodja blagovne znamke so zanimiva in lepo videti, ki so tudi tematsko razpršena, od upravitelja datotek do razporejevalnika opravil z budilko. Na splošno je vnaprej nameščenih aplikacij precej pomembna v ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb /Gold). Povratne informacije lastnikov so opazili najbolj zanimivi pripomočki tretjih oseb: Amazon Kindle - Reader, Magazin trgovina Zinio, TripAdvisor - Travel Manager in Dr.Safety - virusni borec. Uporabnik ima možnost izbire namiznega sistema: v "enoplastnem" načinu bodo ikone rutinsko nameščene na začetnih zaslonih, v "dveh plasteh" pa bo na voljo gumb za meni aplikacije, kar je zelo priročno, če ste v naravi "plushkin". in namestite vse zaporedje.

  Zmogljivost

  Za razliko od svojega predhodnika, je Zell-ZD551KL namesto čipov Atom iz Intela prejel osemjedrni procesor SnetDragon serije 615, ki deluje pri 17 GHz. Grafična komponenta ustreza precej ostremu pospeševalniku Adreno iz serije 405.
  Pomnilnik z naključnim dostopom gadgeta je 3 GB, kar je precej resno, čeprav veliko bolj skromno kot vodilni v tej seriji. Kar zadeva vgrajeni pomnilnik (16 GB), nekateri ne bodo dovolj, tako da lahko takoj kupite flash kartico (do 128 GB), če nimate osnovnega telefona ASUS ZenFone Selfie ZD551KL (16Gb). Lastnik povratne informacije o uspešnosti pametnega telefona v bistvuPozitivna: pri visokoločljivostnih video posnetkih se popolnoma zruši, redni dodatki in vmesnik se ne upočasnijo, "miselna" naprava je izjemno redka, le če ni dovolj težka (več kot pet zavihkov v brskalniku, "težki" program itd.). Poleg tega je bila naprava zelo demonstrirana v igralnih aplikacijah. Tudi najzahtevnejše sodobne igre tečejo brez težav in ni opaziti nobene vrste FPS ali frize. Vendar pa s takim čipom in video pospeševalnikom ni čudno.

  Kamere

  Sprednji Selfin fotoaparat je biser tega telefona. Od tu je prišlo ime gadgeta in oglaševalska fraza: "Vi ste v najboljši luči!" "Front" slabše od "zadaj" le pri hitrosti izostritve - glavna kamera je opremljena z laserskimi lečami. Kljub temu ima čelno oko širokokotni objektiv za snemanje panoramskih fotografij kar pri 140 °, kar je prikrajšano za glavno kamero. Značilnosti obeh matrik so prav tako impresivne: 13 megapikslov, dvojno LED utripanje in samodejno ostrenje.

  Avtonomno delo

  Zaslon z visoko ločljivostjo in zmogljiv osemjedrni procesor skupaj z grafičnim pospeševalnikom močno skrajšata življenjsko dobo baterije. 3000 mAh baterija je popolnoma prazna za približno 7 ur neprekinjenega predvajanja videa v polni visoki ločljivosti. Zahtevni in energetsko odvisni programi, kot so igre, porabijo približno 15–20% skupne porabe baterije. Če uporabljate pametni telefon v običajnem načinu (brskanje po spletu, glasovna komunikacija, SMS), je baterija dovolj za enoDan, to je, preden so bile sanje položene na dajatev in pozabile na baterije do večera. Na splošno je kratka življenjska doba baterije težava celotnega bratstva Android, zato je težko poklicati ta kritični trenutek.

  Če povzamemo

  , Selfie ZD551KL znane blagovne znamke "Asus" je precej zanimiv pripomoček v novi liniji. Pametni telefon je odlikoval precej značilen dizajn in nenavaden za domači trg z barvanjem ohišja.
  Poleg tega je naprava prejela odlično prednjo kamero za popoln sephi in zaslon, zasluži vse vrste pohval. Pametni telefon ima dobro preizkušeno strojno platformo z nekaterimi privlačnimi čipi in je lahko prilagodljiv za vaše osebne potrebe. Vse to zgoraj in precej primerna cena (približno 17.000 rubljev), kot je načrtoval proizvajalec, bo verjetno privabila dekleta (morda celo fantje). Edino razočaranje je zelo kratko življenjsko dobo baterije, saj s tako prednjo kamero želite narediti veliko več sefijev. Prednosti modela:
 • izviren in zanimiv videz, ki bo zagotovo privlačen mnogim dekletom;
 • odlične lastnosti sprednje kamere (samo raj za "Selfiman");
 • kakovosten zaslon v mnogih pogledih;
 • dober nabor čipov, kot tudi odlične zmogljivosti;
 • Blagovna znamka in večnamenska ovojnica ZenUI;
 • ravnotežje cen in kakovosti je v celoti izpolnjeno.
 • Slabosti:
 • baterija je dovolj za rutinski delovni dan;
 • Težko je neposredno prebrati informacijesončni žarki
 • Sorodne publikacije