Pametni telefon "Čast 8": pregledi strank

V preteklem letu je na trg prišlo sto pametnih telefonov. Proizvajalci nehote zapolnijo vse segmente z novimi modeli. Nekatere naprave gredo v ozadje in se sploh ne spominjajo. Drugi pa lahko postanejo priljubljeni zaradi videza. To je tisto, kar je osvojilo ljubezen časti 8. Mnenja kupci levo najbolj udobno.

Kje?

Vsi uporabniki ne vedo, da je ta pametni telefon najpomembnejše podjetje Huawei na Kitajskem. Podjetje deluje od leta 1987 in se nahaja v LRK. Podjetje že vrsto let proizvaja veliko opreme in je že postalo priljubljeno v regiji CIS. Med izdelki proizvajalca niso samo pametni telefoni, temveč tudi drugi izdelki. Huawei si prizadeva za izdajo opreme za brezžična omrežja, osnovne omrežne naprave, omrežne naprave. Ukvarja se s proizvodnjo programov in strojne opreme ter terminalov.


Vendar so telefoni vodili podjetje na svetovni trg. Do leta 2015 je imela tretje mesto za lansiranje pametnih telefonov po vsem svetu. Enako stanje se je nadaljevalo do začetka leta 2017.

Splošne informacije

Tako se je med vsemi modeli pojavila "Čast 8". Pregledi kupcev so takoj pokazali na vse prednosti stroja. O njih bomo govorili še naprej, pa vendar - splošne informacije o modelih.
Napovednik je poleti 2016. Čast je pod-blagovna znamka Huawei Glavna prednost novosti je postala videz. Celotno telo je izdelano iz zrcalnega stekla. Zaslon je prejel 25-D tehnologijo. Rob pametnega telefona je uokvirjen s kovinskim okvirjem. Tako izgledatako dobro, da želim pljunuti v subjektivizem.


Model se je prav tako izkazal za zdrava pamet. Kljub temu, da so povratne informacije od strank "Honor 8" še bolj osredotočene na oblikovanje, so izkušeni uporabniki lahko cenili "polnjenje". Še en "del" naprave je postal posebna kamera. Pred tem je bila vidna na Huawei P9 in sedaj ima dvojni objektiv in je nameščena na zadnjem pokrovu te naprave. Tukaj je fotoaparat nekoliko enostavnejši, z omejeno funkcionalnostjo. Proizvajalec se je odločil, da ga postavi kot vodilni model, ki bo navdušil ljubitelje ne le tehnično zdrave naprave, ampak tudi ljubitelje nenavadnega dizajna. Stroški v času izdaje je bilo opazno 30 tisoč rubljev za model s 64 GB.

Videz

To je najlepši pametni telefon. Torej je izjava hrupna, toda če jo vidite v živo in jo lahko držite v rokah, se boste zagotovo strinjali s to izjavo. Med Huawei napravami ne boste našli popolnoma lepega. Med drugimi modeli lahko iščete estetske konkurente. Novost je pridobila nekatere značilnosti Samsung Galaxy S6 /S7. To je več o zrcalni zadnji plošči. Toda v kitajski različici se je izkazalo, da je še bolj zanimivo kot korejsko. Celotna stvar je iluzija, ki jo ustvari zrcalna površina. Najlepša od vseh variacij barv je modra. Prenaša tako modro nebo in globino morja, zelišča in obenem magično presenečenje. Težko je verjeti, da so oblikovalci razmišljali o tem, da bi dobili take barve. Zdi se, da se je tehnični "kameleon" izkazal za popolnoma slučajnega.
Čeprav še naprej govorimo o cvetju, je treba omeniti, da obstaja spremembaklasična bela in črna. Dopolnili so jih z zlatim in modrim vzorcem. Zlato "Čast 8" je prejelo drugačno mnenje lastnika. Tega odtenka ni bilo vsakdo všeč.

Materiali

Po mnenju proizvajalca je telefon izdelan iz okolju prijaznih materialov. Razvijalci so upoštevali zahteve RoHS in REACH certifikatov: opuščene škodljive kemikalije. Kljub dejstvu, da so stekleni pokrov in sijajni, odtisi in mastne lise praktično niso vidni na primeru. To se doseže z oleofobnim premazom. Verjetno je ta tehnologija prvič pokazala v popolni lepoti. Kljub temu pa prst še vedno nežno zdrsne. Postavlja se vprašanje: ali ni zdrsa ali naprave iz vaših rok? Kot je pokazala praksa, se nihče ni srečal s takšnim problemom. Edina stvar, ki jo je bilo treba preprečiti, je zdrs pametnega telefona na površino, še posebej, če se aktivira z vibracijami. V tem primeru je telefon poskušal "pobegniti" od lastnikov. Tam je bil še en problem: za reševanje zdrsa lahko pokriva, vendar takšna lepota ne želi pokriti. Ampak, kot praksa in odzivi Huawei Honor 8 kupci kažejo, je zaželeno, da še vedno zaščititi napravo, ker je primer narejen ne daleč od kovine, in ko padec se lahko pojavijo "pajki" grozne razpoke. Na splošno, medtem ko še naprej razmišljati o škodi, je pomembno, da takoj opozori, da ne morete skriti pred njimi. Na žalost je steklo enostavno opraskano. Razen če seveda ne boste ves čas nosili telefona v rokah in ga dali samo na posebno blazinico. V drugih primerih se bodo v nekaj tednih pojavile vsaj najmanjše praske. Frontalplošča v smislu poškodb je manj občutljiva.
Pokazal se je s kovinsko obrobo. Najprej je mat barva, ki je zelo lepo združena s steklom. Drugič, praktično ne trpi zaradi zunanjih napak.

Opis

Seveda ni verjetno, da bi opis naprave vplival na povratne informacije kupcev "Honor 8" 64 Gb. Toda ko smo začeli opravljati inšpekcijski pregled, moramo vse razporediti po policah. Telefon tehta 153 g, njegova višina je 14 cm, širina je 7 cm, debelina pa le 7 mm. Zaradi zaobljenih vogalov in posebne oblike obrazov (25-D) pametni telefon leži v roki. Poleg tega so dimenzije univerzalne, tako za roke velikega človeka kot za prefinjeno žensko.
Glavni del sprednje plošče praviloma zavzema zaslon. Model ni bil deklariran kot bezramochnoy, tako da je tudi na straneh tanek rob. Zgornji in spodnji del spodnjega okvirja. Nad zaslonom so postavili sprednjo kamero, več senzorjev, indikator zgrešenih sporočil in zvočnik. Pod zaslonom je prazen prostor, na katerem je bilo nameščeno ime naprave. Zadnja stena je minimalno zasedena z različnimi elementi. V zgornjem levem vogalu sta dve očesni leči, poleg njih je laserska osvetlitev za samodejno ostrenje in dvojna LED bliskavica. Lahko oddaja topel in hladen sijaj. Na vrhu sredine je okroglo "okno" skenerja prstnih odtisov. Nekoliko se je utopil v telo. Prav tako lahko slišite o njem številne ocene strank "Honor 8" 32 GB. Dejstvo je, da so razvijalci napravili mehanski gumb, ki ga lahkoRazlične nastavitve.

Podrobnosti

Strani so enakomerno zasedeni z različnimi elementi. Na dnu, kot vedno, je prostor za priključitev polnilnika ali slušalk. Obstaja tudi glasen zvočnik, skrit poleg mikrofona.
Zgornji del je zavzel dodaten mikrofon za dušenje šuma in IR oddajnik. In to je 2016! Na splošno je malo verjetno, da ga bo nekdo potreboval. Na levi strani je komaj zaznavna kombinirana reža. Namestite lahko dve nano-SIM kartici ali pa uporabite pomnilniško kartico namesto ene "sedem". Čeprav so bili obrtniki tisti, ki bi lahko vstavili vse tri karte v ta majhen zaboj. Desna stran ima dva gumba. Imajo reliefno površino, mehko in varno gibanje. Zgoraj je gumb za nadzor glasnosti, pod njim - tipka za vklop /izklop.

Zaslon

Opis zaslona nadaljuje pregled "Čast 8". Zaslon s povratnimi informacijami je pozitiven. Prvič, zaradi majhne diagonale 52 palcev. V letu 2016 je bila vsestranska velikost. Zdaj obstaja težnja po povečanju diagonale. Nad okvirjem zaslona je bilo 15 mm, pod njim - 16 mm. Ob straneh je meja približno 3 mm. Ščiti zaslon s premazom proti bleščanju in oleofobnim premazom. Ločljivost pri diagonali 52 palcev je bila 1920 x 1080 slikovnih pik. To je odličen indikator za zagotavljanje jasne in bogate slike. Razmerje je 16: 9 pri gostoti 423 slikovnih pik na palec. IPS matrika je izbrana za model - precej draga rešitev. Na splošno je kakovost zaslona odlična. Svetlost in nasičenost sta uravnotežena. Nobenega bleščanja ni bilo opaziti. Edina stvar je, da v nekaj trenutkihčrna je nekoliko precenjena. Zaslon je opremljen s tehnologijo zaščite vida, ki zmanjšuje UV žarke.
Koti gledanja so povprečni. Slika ne osvetli ali zatemni z negativnim in pozitivnim naklonom. Toda vse enake spremembe barv so opazne.

"Shell"

Lahko nadaljujete pregled kupcev v zvezi s "Honor 8" o programski platformi. Mnogi so bili veseli, da so med prvimi dobili napravo na Android 6.0. Korporativna lupina je tokrat postala EMUI 4.1. Seveda je vse novosti iz operacijskega sistema Google zrušila. Toda blagovna znamka je uporabniku ponudila številne uporabne funkcije. Če na primer z gumbi na dotik povlečete od leve proti desni, se zaslon grobo pretvori v štiri-palčni. To je potrebno za tiste, ki imajo diagonalo 52 še vedno veliko in ne v celoti uporabljajo telefona z eno roko. Če zaslon povlečete od zgoraj navzdol, se v celotnem sistemu pripomočka odpre iskalna vrstica. Lahko spremenite videz tipk na dotik. Nastavite lahko en element, ki bo hkrati nadzoroval več možnosti namizja. Omeniti je treba tudi "okno" na zadnji strani pametnega telefona. Poleg senzorja za prstne odtise je tu vključen tudi mehanski gumb. Njegov proizvajalec ga imenuje "pameten", ker lahko opravlja več funkcij. Na primer, s preprostim klikom se kamera zažene, dvakrat se dotakne - odpre brskalnik in klikanje na čakanju pokliče mamo.

Foto /Video

"Čast 8" recenzij o fotoaparatu se je veliko zbrala. Proizvajalec je dolgo časaNisem mislil in se odločil uvesti že znane leče iz Huawei P9. V zadnjem pametnem telefonu je bil fotoaparat "čip", očitno je bil podvojen v novem modelu.
Začnimo z dejstvom, da je bil to eden prvih poskusov uvajanja dvo-komornih naprav na trg. Zdaj so vsi zadovoljni s številnimi "jabolkimi" in kitajskimi lečami. V preteklem letu je bil to čudež. V telefonu sta dve kameri, ki ne delata na stereotipih ali super zamegljen. Odločili smo se za namestitev dveh modulov za pomembnejše stvari. Vsak objektiv deluje v senzorju z ločljivostjo 12 milijonov slikovnih pik in Sonyjevo matriko. Membrana v obeh fotoaparatih F2.2 je vidni kot 27 mm. Desno oko je odgovorno za barvno fotografijo, levo za ustvarjanje enobarvnih slik. Ta par deluje po naslednjem načelu. Črno-beli modul zbira informacije o količini svetlobe. Senzor lahko analizira dinamični razpon. Zato se občutljivost poveča. Drugi modul zabeleži barve. Vse to je združeno in dobre fotografije pridejo ven. "Čast 8" povratne informacije strank na ta račun zbranih najbolj pozitivno. Seveda obstajajo informacije, da je bila novost opremljena z drugo različico modulov, vendar slike niso bile veliko slabše. Dnevne slike so izjemno kul. HDR ni potreben: fotoaparat ne skriva osvetljenih območij in ne prikazuje podrobnega zatemnitve. Z barvami in ravnotežjem beline ni težav. Ko se svetloba zatemni, se slika nekoliko poslabša. Jasnost izgine in obstajajo hrupi. Čeprav so barve vse enako svetle in bogate. Mnogi so spraševali, kako film "Čast 8" zajema video. OceneStranke v tem računu so drugačne. Nekaterim je bilo všeč kakovost fotografiranja in dejstvo, da videoposnetki prihajajo v FullHD dovoljenje. Nekdo ni imel največje frekvence 60 slik. Pravzaprav so video posnetki posneti s povprečno kakovostjo. Ampak imajo hiter fokus in dober zvok.

Tehnična komponenta

Proizvajalec je neodvisno delal na čipu. HiSilicon Kirin 950 je izdelan s 16 nm procesno tehnologijo, deluje z 8 jedri. Polovica deluje pri hitrosti 23 GHz, polovica pa pri hitrosti 18 GHz. Po urniku odgovarja kitajski predstavnik Mali-T880.
Notranji pomnilnik je 4 GB - celo leto kasneje jih je veliko. Notranji pomnilnik je lahko 32 ali 64 GB, odvisno od spremembe. Na pomnilniško kartico lahko dodate pomnilnik. Baterija v notranjosti je prejela prostornino 3000 mAh. V povprečju zmerna poraba pametnega telefona za 18 ur. Če uporabljate 4G, se delovni čas zmanjša za trikrat. Neprekinjeno igranje traja 4 ure, video pa traja 7 ur.

Sprememba

Ne poznajo vsi, vendar je bil izdan še en pametni telefon - "Čast 8 Light". Ocene strank na njegovem računu so povprečne. Seveda pa od njega niso mogli pričakovati več kot iz srednje ali celo starejše različice Honor 8 Pro, vendar so še vedno želeli nekaj splošnega stila. Če še enkrat, da se vrnete na videz, potem, na prvi pogled, kot da se nič ni spremenilo. Obstaja celo enako barvo telesa. Razlikovanje med obema modeloma je možno le zato, ker je mlajši prikrajšan za drugo celico kamere. Ampak, če menite, da sta oba telefona v življenju, potem je to opaznoIzgubi "Čast 8 Light". Pregledovanje kupcev s smrtonosnim toboganom je potekalo skozi njegovo zasnovo. Proizvajalec se je odločil, da shranite, tako da nimamo dovolj plastike, in tako zelo poceni. Ta model je zavrnjen tudi pri oleofobnih premazih. Kot rezultat, imamo zamazan poceni pametni telefon.
Šala je bila le, da tehnično ni bila močno poškodovana. Tukaj je isti osemjedni procesor, vendar nekoliko šibkejši. Enako se je zgodilo z grafiko: spuščeno je bilo v Mali-T830. Toda RAM ostaja 4 GB, in 32 GB različica bo privlačna za večino uporabnikov.

Mnenja

Na splošno lahko povratne informacije kupcev "časti 8" dajejo splošen vtis tega modela. Subjektivno se je izkazalo, da je zelo kul. Seveda, prva stvar, ki jo uporabniki izpostavijo, je videz. Mnogi lastniki trdijo, da lahko pritegnejo pozornost mimoidočih s to napravo. To je kul, da je proizvajalec uspel podpreti z dobro stvari, lepo platformo in kul fotoaparat. Uporabniki so opazili dobre komunikacijske module, zmogljivost sistema, hitro polnjenje in kakovostne fotografije. Pozitivna ocena je dobila čisti zvok v zvočnikih in slušalkah. Všeč so nam bile dodatne možnosti, ki morda niso nujne za vsakogar, vendar njihova prisotnost nikomur ne bo ovirala. Pritožbe so prizadele občutljivo telo. Ko držite stekleni telefon, boste neizogibno začeli paniko in "pretresite". Za nekatere kupce je pametni telefon še vedno poskušal zdrsniti iz roke, kar je tudi vedno zastrašujoče prikazano na operaciji. Nekateri niso imeli dovolj zmogljivosti baterije, nekateri niso ustrezali vsemnjihove datoteke so 32 GB. Ampak vse to je bolj subjektivne pomanjkljivosti, ki nastanejo zaradi nepozornosti potencialnih kupcev. V drugi pa je Čast 8 skoraj popolna. Seveda, če želite, lahko stopite v stik z nečim. Toda, ali bi morali to storiti, ko imate tako lep pripomoček?

Sorodne publikacije