Pametni telefon HTC 8S: Pregled modela, funkcije in pregledi strank

Večina tajvanskih pametnih telefonov HTC izvaja operacijski sistem Android. Vendar pa proizvajalec ne preneha eksperimentirati, zato je modelska paleta dopolnjena z drugimi napravami. V letu 2012 je na primer prišel pripomoček, ki deluje na Windows Phone - HTC 8S. Kot je že mogoče uganiti, bo o njem govoril ta članek. Zakaj je bila ta odločitev sprejeta? Dejstvo je, da se proizvajalec trudi razširiti občinstvo potencialnih kupcev. Poleg poskusov z operacijskim sistemom si družba prizadeva ustvariti napravo z uravnoteženimi lastnostmi. Je to moral narediti? Razumimo skupaj.


Paket

je treba opozoriti, da je izgled telefona HTC 8S je prišlo do precejšnjih sprememb, vendar pa pri izbiri oblikovanje embalaže proizvajalca polje se odločili, da ostanejo zvesti svoji tradiciji. Torej, pred kupcem vse isto belo primeru z zaobljenimi obrazi. On je prikrajšan za vse podobe. Informacije so predstavljene na papirnem pokrovu. Na sprednji strani je slika pametnega telefona. Pod njim je proizvajalec predstavil ne le lasten logotip, ampak tudi ime operacijskega sistema. Na žalost niz sestavnih delov ne preseneča sodobnega uporabnika. To je več kot standardno. Poleg pametnega telefona je v škatli tudi polnilnik kot napajalnik in odstranljiv kabel. Slednji je opremljen z vtičem microUSB. Ker je proizvajalec uvedel svojoGadget v srednjem segmentu, mu je priskrbel vodilne stereo slušalke. Vendar pa je najstarejša, ustreza začetni ravni.

Izgled

Pri opisu videza pametnega telefona HTC 8S Window Phone je treba omeniti, da se bistveno razlikuje od predhodno predstavljenih modelov. Ohišje je izdelano iz polikarbonata. Proizvajalec raje strogo obliko. Kotniki v primeru so se izkazali kot ostri, toda na stranskih straneh so gladki prehodi. Zahvaljujoč njim je telefon udobno v rokah. Sprednja plošča je zaščitena s kaljenim steklom. V ponudbi je več barvnih rešitev. Vse izgledajo zelo zanimivo. V modelski liniji je siva z rumenim spodnjim delom, oranžna, črna z modro in črno-belo. Glede velikosti so kompaktne - 120 x 63 x 102 mm. Edina stvar, ki jo zahtevajo nekateri uporabniki, je debelina. Precej velik je. Vendar pa ga gladki prehodi hrbtnega pokrova vizualno zmanjšajo. Prednja plošča pametnega telefona HTC 8S je naslikana v dveh barvah. Glavni del je izdelan v črni barvi. Predstavlja okvir na zaslonu. Treba je omeniti, da je precej debela. V zgornjem delu je reža zvočnika, senzorji osvetlitve in približevanja. Pod zaslonom je nadzorna plošča. Posebnost tega modela je v tem, da se barva razlikuje od glavnega telesa. Lahko je modra, bela, rumena. Po mnenju uporabnikov je to precej izvirno. Kar zadeva polnjenje nadzorne plošče, je to značilno za naprave, ki se izvajajo v sistemu Windows Phone. HTC 8S imatri tipke Na levi strani je puščica, ki je odgovorna za funkcijo, v sredini pa je ikona Windows, ki se predvaja doma ali začne, in na desni je "Iskanje".
V pregledih večina uporabnikov pravi, da ni oleofobnega premaza. Dejstvo je, da je v nekaj sekundah sprednja plošča telefona prekrita s številnimi prstnimi odtisi. Druge kontrole so usmerjene na desno stran naprave. Ima mero volumna in samostojni gumb za sprožitev fotoaparata. Mimogrede, ugotavljamo, da je leva popolnoma prazna. Če želite omogočiti ali blokirati napravo, morate klikniti na tipko, ki se prikaže na zgornjem koncu. Na nasprotni strani je priključek za priključitev slušalk. Priključek za polnilnik in luknja za mikrofon sta na spodnjem koncu. Samo telo tega modela ni ločljivo. Vendar je spodnji del odstranjen. Pod tem pokrovom so skrite reže za pomnilnik kartice SIM. Na splošno, v pregledih, uporabniki pohvalijo videz tega telefona. Edina pripomba, ki se je dotaknila ključa za zaklepanje. Dejstvo je, da ni dovolj stati izven zbora, zato ga je težko najti na dotik.

HTC 8S: specifikacije zaslona

V tem modelu je proizvajalec namestil zaslon, izdelan s tehnologijo Super LCD. Njegova velikost je 4 cm. Ločljivost je zelo visoka - 840 x 480 slikovnih pik. Zaradi gostote slikovnih pik je 233 ppi, na zaslonu slika ni razdeljena na kvadrate. Prenos barv ni slab. Skupni prikaz je do 16milijona barv Nedvomna prednost je, da je proizvajalec zaslon zaščitil s kakovostnim steklom Gorilla Glass. Druga generacija je nameščena v tem modelu. S svojimi nalogami se steklo popolnoma razbije. Med delovanjem se na zaslonu ne pojavijo praske. Toda pomanjkanje oleofobne plasti je kupcem prineslo veliko nevšečnosti. V svojih povratnih informacijah pravijo, da je zaslon stalno izbrisan. Na splošno so vtisi uporabnikov pozitivni. Svetlost naprave je zmerna, pri delu na soncu se lahko pojavi nekaj neprijetnosti. Maksimalni koti pogleda, občutljiv senzor, miren prenos barve.

Kamera

HTC 8S je opremljen samo z eno kamero. Njegova ločljivost je 5 milijonov slikovnih pik. Proizvajalec ga je opremil tudi z izbruhom, ki omogoča fotografiranje z nezadostno osvetlitvijo. Prednost uporabnikov je tudi prisotnost samodejnega ostrenja. Meni ima možnost, da samostojno izbere ločljivost slike. Najmanjša je 640 x 480 slikovnih pik, največja pa 2592 x 1940 px. Na voljo so tudi ločene nastavitve za fotografije in videoposnetke. Zadnje privzeto snema videoposnetke v ločljivosti 720p. V pregledih uporabniki pravijo, da fotoaparat dobro opravlja svoje naloge. Še posebej, če upoštevate, kateri segment je predstavljen s pametnim telefonom. Obstaja malo zasičenosti barv. Kontrast - na optimalni ravni. Ta kakovost se lahko doseže pri fotografiranju podnevi. Ampak v večernih urah na okvirjih so opazili šume, nejasnost, zamegljenost oddaljenih predmetov.

Avtonomija

HTC 8S je opremljen z neodstranljivo akumulatorsko baterijo. Njegov vir je 1700 miliamperov na uro. Po navedbah proizvajalca je baterija izdelana iz litij-polimerne tehnologije. To pomeni, da se ne boji prekomernega polnjenja. Vendar pa se mnogi uporabniki bojijo, da je proizvajalec uporabil baterijo, ki je ni mogoče odstraniti. Dejstvo je, da imajo ti elementi rok uporabnosti. Najpogosteje lahko delajo povprečno tri leta. Zato v primeru okvare baterije ne bo zamenjana z novo. Ampak kot za življenjsko dobo baterije, v svojih pregledih, uporabniki pravijo, da s povprečno obremenitev lahko pričakujemo za približno 2 dni. Za varčevanje z energijo priporočamo aktiviranje samodejne nastavitve svetlosti.

Pregledi strojne platforme

V skladu s sodobnimi standardi je strojno opremo HTC Windows Phone 8S težko imenovati močna. Platforma je zgrajena na procesorju MSM8227. Znamka je bila znana po vsem Qualcommu. Ta čip temelji na dveh računalniških jedrih. S povečanjem obremenitve lahko proizvedejo frekvenco 1000 megahertzov. Čip je izdelan v skladu z 28 nm tehnologijo. Sistemski razpon je 32 bitov. Tudi ta model pametnega telefona je opremljen z grafičnim pospeševalnikom. V povezavi s centralnim procesorjem deluje grafična kartica Adreno 305, katere lastnosti so dovolj za zagon videov in iger na pripomočku. Dopolnjuje lastnosti sistemskega pomnilnika platforme strojne opreme. Njena naprava je nastavljena na samo 522 MB. Na žalost to ni dovolj za obvladovanjeaplikacije, ki zahtevajo veliko virov. Vendar pa v pregledih lastniki pravijo, da telefonski sistem deluje brez obešal. Vsako dejanje uporabnika se izvede zelo hitro. Toda po mnenju mnogih, ta prednost ni strojne platforme, ampak operacijski sistem Windows Phone.

HTC 8S: pomnilnik

Razvijalci v pametnem telefonu so integrirali 4 GB pomnilnika. Seveda to ne bo dovolj za njegovo polno delo. Zato obstaja način za razširitev pomnilnika z namestitvijo zunanjega pomnilnika. Uporabnik je na voljo 32 GB prostora za shranjevanje. Nedvomna prednost je možnost zamenjave vroče kartice.

Programska oprema

Kot je navedeno zgoraj, telefon HTC 8S deluje na Windows Phone 8. V večini pregledov uporabniki govorijo o prednostih tega operacijskega sistema. Na primer, veliko všeč je organizacija delovnega prostora. Predstavljen je v dveh panelih. Prva se nahaja v obliki ploščic, druga pa je seznam vseh aplikacij, ki so na voljo v napravi. V osmi različici imajo uporabniki možnost prikaza ploščic različnih velikosti na glavnem zaslonu. Na primer, če uporabljate majhno, potem v eni vrstici so postavljeni 4 kosi, srednja - 2 in, ustrezno, ena velika. Če želite, lahko lastnik spremeni ozadje oblikovanja in izbere različne barve za ploščice. Kar zadeva slednje, jih je kar precej. Mnenja obravnavajo tudi uporabnike in videz zaklenjenega zaslona. Firmware v HTC 8S je prilagojen temunapravo To omogoča, da je zaslon čim bolj informativen. Prvič, mnogi uporabniki so raje izbrali možnost namestitve katere koli slike. Naprava podpira tudi animirane slike. Poleg časa in datuma na zaslonu zaklep prikaže raven signala, priključeno internetno povezavo, stanje baterije in ikone brezžičnih modulov. Na vrhu je tudi nadzorna plošča za glasbo. Da bi ga aktivirali, morate klikniti na tipko za glasnost. Slabosti tega operacijskega sistema lahko pripišemo eni točki. Žal statusna vrstica ni vedno prikazana na zaslonu. Če želite na primer preveriti raven baterije, jo morate ročno spustiti. Uporabniki verjamejo, da razvijalci na to točko niso namenili dovolj pozornosti.

Vmesniki

Ta model telefona deluje samo z eno sim kartico. Njegova oblika je mikro. Kot je že omenjeno, je nameščen v reži pod spodnjim odstranljivim pokrovom. Naprava podpira osnovne komunikacijske standarde. V njej so tudi brezžični moduli. Za prenos podatkov lahko uporabite Bluetooth 3.1. Hitrost komentarjev uporabnikov ni povzročila. Nedvomna prednost, po mnenju lastnikov, je prisotnost modula Wi-Fi. Lahko se poveže z internetom. Deluje brez bojev, signal je stabilen. Poleg tega ima ta pametni telefon funkcijo, ki omogoča distribucijo interneta drugim napravam.

Funkcije

HTC 8S izvaja nekatere funkcije, ki se ne uporabljajo v drugih podobnih napravah.Najprej so lastniki v pregledih opredelili mehanizem, imenovan "senzorji vljudnosti". Kaj je njeno bistvo? Ta možnost ima tri namene:
  • Zmanjšanje glasnosti pri dohodnem klicu po tem, ko je uporabnik napravo vzel v roke.
  • Samodejno izklopite zvok v napravi, če ga obrnete navzdol s sprednjo stranjo.
  • Poveča glasnost klica, če je telefon v vrečki ali žepu.
  • Od funkcij, ki bodo poudarjene in nameščene na zaslonu, zaklene widget za vreme. Animirana slika, ko so podatki aktivno povezani z internetom, se podatki samodejno spremenijo. Prav tako je treba opozoriti, da ta telefon uporablja firmware firmware tajvanskega proizvajalca. Je polna uporabnih funkcij, kolikor je to mogoče. Ti vključujejo urejevalnik fotografij z učinki, pripomoček za bliskavico, novice, pretvorbene enote in še več.

    Povzetek

    S proučevanjem lastniških ocen lahko navedemo prednosti in slabosti modela HTC 8S. Začnimo z minusi. Uporabnikom so pripisali pomanjkanje celofanskega fotoaparata in oleofobnega premaza. Tudi po mnenju mnogih bi lahko bil mandat avtonomnega dela veliko več. V pripomoček v vrednosti približno 13000 rubljev. (v trenutku začetka prodaje) je tudi dostojanstvo. Za njih, najprej, se uporabniki sklicujejo na kompaktne dimenzije, če ne upoštevajo debeline ohišja. Zajemanje je povzročilo tudi kakovost materialov, vključno s plastiko s premazom Soft-Touch, ki preprečuje kopičenje prstnih odtisov. Ločljivost zaslona je zagotovo visoka za pripomoček srednje cenovne kategorije. VelikoPozitivne povratne informacije so bile podane glede nemotenega delovanja sistema.

    Sorodne publikacije