Avto DVR Mio MiVue 568: funkcije, pregledi

Blagovna znamka "Mio" že dolgo predstavlja svoje izdelke v segmentu registratorjev in stabilno pozdravlja oboževalce z visokokakovostnimi modeli. Slednji, naj jih ne zgrabijo zvezde z neba, ampak so klasični "srednji kmetje" z odličnim razmerjem med ceno in donosom.

Novi vodilni model podjetja - Mio MiVue 568 - je videti kot "trend" v svojem videzu, "polnilo" pa je videti kot nadzor na dotik, lepo in elegantno oblikovanje s kompaktno velikostjo. Uporabniki in kritiki so pripomoček sprejeli dokaj toplo in o njih pustili dobre ocene. Torej je predmet današnjega pregleda DVR Mio MiVue 568. V članku bomo obravnavali značilnosti modela, njegove prednosti in slabosti ter stališča uporabnikov.

Popolnost

Pripomoček je na voljo v paketu z značilno črno-oranžno barvo. Škatla je izdelana iz gostega kartona in dobro oblikovana: očitno je, da "Mio" tega ni prihranil in naredil vse "za ljudi". Sprednji del prikazuje registrarja in njegovo ime. Ta stran je namenjena kratki specifikaciji, kjer lahko spoznate najpomembnejše lastnosti naprave. Na koncih lahko vidite črtne kode, nalepke, nalepke in drugo prodajno okolje, ki sestavljajo blago v trgovini.

Vsebina paketa:
 • registrator Mio MiVue 568;
 • opis pripomočka v kratkem in polnem formatu;
 • adapter za vžigalnik za cigarete;
 • nosilec za montažovetrobransko steklo;
 • prevleka;
 • programski disk;
 • Prodajalčeve garancijske obveznosti.
 • Paket se lahko imenuje asketski za tovrstno tehniko, lahko pa uporabite napravo "iz škatle", to je kupljeno, dano in odpeljano. Mnogi uporabniki v svojih pregledih Mio MiVue 568 pritožujejo zaradi pomanjkanja pritrdilnih elementov za kabel, še bolj pod napajalnim vtičem je G-oblika in visi ostro s stropa. Zato bo potrebno takoj založiti posebne kljuke ali kakšno drugo "komisionirno" zaponko, ki bo v kabini dala več lepote. Prav tako je priporočljivo, da mnogi strokovnjaki in uporabniki takoj kupijo SD-kartico in krmilnik za sinergijo z vgrajenim avtomobilskim omrežjem. Zadnja stvar je zelo koristna in uporabna, še posebej, če boste delali vzporedno s parktronicom, polnilnikom za pametni telefon in drugimi "otroškimi čevlji".

  Izgled

  Izgleda, da je avtomobilski DVR Mio MiVue 568 eleganten in drag. Ena od glavnih značilnosti modela je njegova kompaktna velikost, tako da bo prostor na pripomočku za vetrobransko steklo kar malo. To je še posebej opazno, če se premaknete iz neke vrste hibrida 3 v 1, kjer naprave takega načrta zaprejo četrtino steklenega pogleda.
  Uporabniki, glede na ocene Mio MiVue 568, so bili še posebej toplo sprejeti z mat pokrovom pripomočka: naprava ne zbira prstnih odtisov kot tudi drugih prahov in umazanije. Kot je za zbiranje, potem ni nobenih vprašanj: nihče ne škripi, ne luff in crunch. Vse je narejeno za vest in ljudi.

  Upravljanje

  Od upravljanjaMio MiVue 568 je občutljiv na dotik, število gumbov in tipk na ohišju je zmanjšano, natančneje na eno - pripomoček je vklopljen /izklopljen. Proizvajalec obljublja priročno in posebej zasnovano za registrator na dotik. Kljub nekaj zmede v vejah menija, lahko pridete do katere koli točke v treh dotakne. Oddelki so načeloma razumljivi, po nekaj urah uporabe obstaja zaupanje, tako da je delo mogoče opraviti slepo.
  Lokalizer je izdelal dobro žlico katrana. Uporabniki v svojih pregledih še posebej opozarjajo na hitenje rusifikacije ob izrezkih zobne ščetke, neusklajene primere, preproste napake, kot so "v obeh primerih" in druge rezalne bisere oči. Očitno se ista ekipa (ali morda ena oseba) ukvarja z lokalizacijo, kar je prevedlo vmesnik za pretekle generacije video snemalnika Mio. Masa negativnih ocen, očitno, ni slišala družba, in je šla že zavite pot.

  Vmesniki

  Devays so opremljeni s tremi vmesniki: mini-USB za sinhronizacijo in polnjenje osebnih računalnikov, mini-HDMI za delo z video predpono in režo za kartice SD. Komplet je standarden, vendar so se uporabniki znova pritožili zaradi zastarelega USB mini vmesnika v svojih pregledih. Dobra polovica tekmovalnih pripomočkov je že dolgo opremljena z mikrovalovnimi pečicami, našemu anketirancu pa žal ni treba.
  Vsi konektorji so kompetentno "utopljeni" in sestavljeni, zato vtiči, kartice in vtiči ne izpadajo iz rež. V primeru SD-kartice, Mio DVR podpira poljuben mikro SD format s prostornino največ 32GB Tu v bistvu ni več in ni potrebe.

  Pritrdilni elementi

  Metoda namestitve je bila podedovana od starejšega modela 388. Sodeč po povratnih informacijah uporabnika, je tak nosilec povsem zadovoljiv in si zasluži vsakršno odobritev, še posebej za delovanje na domačih cestah: na udarcih in brezenih naprava ne pade in več se ne zahteva od nosilca. Odstranjeno Mio MiVue 568 je precej enostavno, samo potrebujete nekaj spretnosti, tako da v prvih dneh uporabe je bolje, da ne hitite in nežno potisnite napravo iz utorov. V nasprotnem primeru lahko poškodujete oporni nosilec.

  Delovanje naprave

  Tako kot druga podobna tehnologija takšnega načrta, Mio MiVue 568 najbolj razkriva svoje sposobnosti v geometrijskem središču vetrobranskega stekla. Mnogi lastniki so navajeni postavljati video snemalnike tik za vzvratnim ogledalom, toda s tem modelom taka izjava ne bo potekala, ker je model občutljiv na dotik in ga je treba nadzirati z zaslona, ​​ne pa z gumbi.
  Zaslon na dotik je nov, eleganten in priročen, vendar za rusko stvarnost ni najboljša možnost. Domače ceste se nikoli niso razlikovale v enostavnosti in kakovosti, zato je težko upravljati z napravo v gibanju: majhna izboklina - in prst popolnoma pade iz drugega mesta na zaslonu. Kljub temu specifičnemu upravljanju je proizvajalec pomislil tudi na ta trenutek: majhnih elementov ni, ikone so velike, zato vam ni treba vaditi v »lovu na pike«.

  Značilnosti dela

  Senzor gibanja je prejel tri načine občutljivosti. Najprimernejša raven prilagoditve,po povratnih informacijah uporabnikov se je izkazalo, da je povprečno. Odzivati ​​se mora na kolesarje in druge prevoze, medtem ko drugi vključujejo snemanje pri najmanjšem vetru in zibanje vej ali pa popolnoma ignorirajo vožnjo mimo Belaza. G-senzor deluje tako, kot bi moral in ima poleg senzorja gibanja tudi tri prilagodljive načine. Za njega ni vprašanj: glitches ni, ne reagira na dež, nasmehne se in piše v majhnih in velikih trkih. Modul GPS v Mio MiVue 568 je precej pameten. Sporočila o bližnjih sistemih za nadzor hitrosti pridejo vnaprej, tako da je potreben čas za potrebno kuhanje. Da, en odtenek! Strokovnjaki svetujejo takoj po nakupu nadgraditi firmware v Mio MiVue 568. Tovarniška platforma je že zastarela, njena funkcionalnost pa je "cheesy", in po nastavitvi osnovnega dela iz uradne strani se bo veliko težav rešilo same. Poleg tega lahko na spletu najdete inteligentno amatersko programsko opremo, ki ne bo samo odpravila nekaterih pomanjkljivosti, temveč bo tudi pripomoček naučila normalni ruski jezik. In posodobitev osnove fotoaparata v Mio MiVue 568 po namestitvi najnovejše različice platforme bo potekala veliko hitreje. Kar se tiče poročil o prekoračitvi hitrosti, je mogoče vse funkcionalnosti skrbno prilagoditi vašim potrebam. Poleg tega je najvišji prag omejen na 60 kilometrov, kar pomeni, da se bo naprava pri takšni nastavitvi začela sprehajati po mestu s hitrostjo 120 km /h. Očitno je taka možnost namenjena predvsem živčnim voznikom, ki ne sprejemajo nobenih opozoril med zlobno vožnjo.

  Videoread

  Po mnenju uporabnikov,Gadget gadget naredi dobro delo snemanja videa visoke ločljivosti (Full HD /1920x1080) pri 30 sličicah na sekundo. Slika na 25-palčnem zaslonu je bogata in ima dober prenos barv. Slika izgleda "živa" in se ne zniža na "tehnično".
  Nekateri lastniki so se v svojih pregledih pritožili zaradi zelo očitne pristranskosti v žižubi (učinek Vivid), vendar je večina takih učinkov načeloma ali sploh nima.

  Kakovost videa

  Kar zadeva jasnost, imamo tukaj trden "srednji prst": še posebej bleščanje matrice ni nič, vendar ni bilo opaziti nič slabega. Taki kazalniki so posledica dejstva, da več kot polovica takih pripomočkov v tem segmentu. Podnevi se registrar ustrezno obnaša in z ustrezno skrbnostjo razlikuje avtomobilske številke - na območju 10 metrov in vse, kar je na žalost podmazano ali nečitljivo. Navedite simbole nasprotnih avtomobilov, ki jih pripomoček razstavi, vendar le, če se premikajo s hitrostjo, ki ni večja od 50 km /h. V drugih primerih - kako srečen.

  Nočni posnetek

  Med nočjo matriki pomaga posebna funkcionalnost WDR, ki poskuša osvetliti temne lise in odstraniti bleščanje žarometov prihajajočih avtomobilov. V našem primeru se imenuje nekaj HDR, vendar deluje - in to je v redu. Kar zadeva delo, ni posebnih pritožb glede tega režima. Funkcionalno dovolj pravilno izbere področja za razsvetljavo, vendar nima tehničnih zmožnosti matrice. Na splošno se izkaže, da slika WDR /HDR ne pokvari, vendar ne prinaša nikakršnih večjih izboljšav.Jasnost videoposnetka, glede na preglede, pušča veliko možnosti za željo, vendar je registrar popolnoma do 6 metrov oddaljen s številkami strojev. Tudi če je cesta polna teme, in Bog ne daj, se je zgodila nesreča, nato pa iz žarometov vašega avtomobila lahko ugotovite blagovno znamko in barvo sokrivca nesreče. S svojo neposredno odgovornostjo - registracijo spornih situacij na cesti - se pripomoček spopada.

  Foto in zvok

  Fotografije, ki jih napravi naprava, po svojih značilnostih zelo spominjajo na banalne posnetke iz videa. Razpoložljivo preklicanje hrupa deluje le delno, tako da slike pogosto prikazujejo nekatere artefakte, luči in "sneg". Torej, da bi dober in jasen posnetek v visoki resoluciji komaj prišel ven tudi ob jasnem poletnem vremenu. Zvok na izhodu se izkaže precej dober: čitljiv, brez kakofonije pri največji prostornini in brez "kljove". Nekateri lastniki v svojih odzivih so se pritoževali zaradi pretiranega koraka prilagajanja glasnosti, kar močno otežuje fino uravnavanje sebe, vendar tega trenutka ni mogoče imenovati kritičnega. Mimogrede, če boste morali nenadoma uporabiti Mio MiVue 568 na bateriji, ki je brez povezave, popolnoma izklopite zvok. V nasprotnem primeru se bodo brez skromnih lastnosti baterij pred očmi stopile.

  Tekmovalci

  Med celotnim naborom naprav v tem segmentu lahko identificiramo dva najbližja konkurenta našega anketiranca. Postali so senzorični modeli ParkCity DVR HD 700 in Street Storm CVR-N9710-G. Prvi pripomoček je skoraj enak "Mio", ne le v "nadevu", ampakin na videz. Kot žlico katrana je tu nekoliko manjši zaslon - 24 palcev, in med je cena ParkCityja (slika spodaj) tisočinka cenejša od MiVue 568.
  Drugi konkurent proizvaja video posnetke s hitrostjo 60 sličic na sekundo pri ločljivosti 1280 na 720 točk, kar je za nekatere uporabnike kritična točka pri izbiri registrarja. Toda Street Storm izgubi "Mio" diagonale zaslona: 15 palcev v primerjavi s 25. Tudi za serijo CVR je vredno omeniti nizko ceno - skoraj dva tisoč ceneje kot MiVue. Za domačega potrošnika je to daleč od zadnjega argumenta, vendar nekateri še vedno preprečujejo premajhen zaslon.

  Povzetek

  Blagovna znamka Mio se je dobro naučila izkušenj iz preteklih generacij pripomočkov: "Stabilnost je znak spretnosti." Seveda je modelov podjetja veliko, a če pogledamo celotno sliko segmenta kot celote, lahko rečemo, da so snemalniki Mio dobri konkurenti drugim analogom in v celoti izpolnjujejo zahteve glede cene /kakovosti. Vse omenjene pomanjkljivosti, ki jih uporabniki v svojih kritikah kritizirajo, so več kot izravnane z demokratično ceno - okoli 7.000 rubljev. Če se jim želite izogniti, potem na vašo storitev premium segment, kjer se stroški gadgets začne z oznako 12.000 rubljev. In po svoji ceni, če upoštevamo ocene, se je pripomoček izkazal za zelo dober. Model MiVue 568 lahko imenujemo redni razvoj preteklih generacij. Gadget je prejel zaslon na dotik, visokokakovosten mat material in dobro matriko. Registrar se je uspešno prodal kot množična naprava, in to kljub dejstvu, da so glavni potrošnikiTo so ljubitelji blagovne znamke. Moramo misliti, da taka vojska občudovalcev proizvajalca očitno ni dobila za "dobre oči". Tako lahko MiVue 568 priporočamo vsem, ki si želijo kakovostno, moderno in simpatično opremo za avto.

  Sorodne publikacije