Pametni telefon Doogee Shoot 1: pregledi strank

Pri nakupu pametnega telefona se pogosto srečujemo z neznanimi proizvajalci, vendar poskušamo izbrati modele priljubljenih podjetij. Po eni strani, to je prav, po drugi strani pa pogosto ne opazimo nekaterih proizvajalcev, ki proizvajajo dobro opremo. Ista stvar se je zgodilo z Doogee Shoot 1. Mnenja o tem telefonu je zelo majhna, saj ruski potrošnik tega proizvajalca ni znano. Vendar pa Meizu takrat ni ustvaril zaupanja.

Podjetje

Poznamo veliko število kitajskih podjetij, ki proizvajajo telefone. Še več pa so nam neznani. Kljub temu proizvajajo dobre proračunske naprave, ki se lahko obračajo na ravnodušnega potrošnika.Doogee je majhna kitajska tovarna, ki je že izdala več pametnih telefonov. Ne moremo reči, da so prejeli močan odziv v državah SND, vendar se niso poslabšali. To podjetje seveda nima takšnih zmogljivosti kot svetovno znana podjetja. Zato morajo razvijalci nekaj žrtvovati. Pogosto je to "polnilo" telefona. Zato se izkaže, da trg pade v poceni modele z nekaterimi slabostmi. DooGee Shoot je prejel vaše ocene, kar pomeni, da nekdo ve o tem. Model ima dvojno kamero. Kot tržna poteza je to zmagovalna možnost. Na zunanji strani novost ni slabša od vseh novih modelov. Pri produktivnosti je to nekoliko slabše, toda če pogledamo ceno, se zavedate, da to ni tako pomembno.

Paket

Paket je nastal ustvarjalno. Vseeno izgleda dostojnovidne značilnosti proračunskega segmenta. Pred nami je črna matirana škatla s prijetno pokritostjo z mehkim dotikom. Telefon je nad telefonom, model je nad njim, logotip proizvajalca pa je skromno nameščen v levem kotu.


V škatli čakamo na majhno presenečenje, ki je zbrano pozitivne ocene. Pametni telefon Doogee Shoot 1 je bil razširjen. Postavili so ga na tablico, spodaj pa je predal z drugimi dodatki. Kitajski proizvajalec je predstavil polnilnik s kablom USB. Obstaja vsa potrebna dokumentacija in sponka za papir, da odstranite pladenj "semcycles". Sklenjeno je bilo, da se temu standardnemu setu doda silikonska torba. Je mehka, vendar kakovostna. Za mnoge je bilo to samo odkritje. Zaščitni film je že zataknjen na zaslonu - še en plus. Obstaja tudi "krpo za brisanje zaslona.

Videz

Dizajn je opazno prevzel Huawei. Obstaja nekaj funkcij, ki jih je že pozabil HTC. Kitajska tovarna ni postala "zamrznjena" in originalna. Pred nami je kopija vseh sodobnih naprav. Ker ta segment proračuna ni kovinskih zgradb. Zadnji pokrov je izdelan iz plastike, z že tradicionalnimi antenskimi vložki. Verjetno so že navajeni nanje, zato se je Doogee odločil, da ne bo ponovno izumljal kolesa, ampak da bo šel na utrujeno pot. Oblika ohišja je enako zaokrožena. Obstajajo zaobljeni robovi zaslona. Elementi temeljijo na že znanih mestih. Sprednji del ima mehanski gumb, kot je Meizu, na straneh pa so prižgani majhni indikatorji, tipke na dotik.
Model je na voljo v črni, sivi in ​​seveda zlati barvibarve Črna varianta - najbolj zanimiva in kupljena, čeprav je pridobila bolj temno siv odtenek. Gold, mimogrede, je tudi daleč od te barve. On je bolj bež-roza.

Glavni elementi

Torej sprednja plošča skoraj prevzame zaslon. Prekrito je z zaščitnim steklom 2,5 D. Ni dejstvo, da vam bo to dolgo služilo. Praviloma taki pripomočki hitro nabirajo poškodbe in praske. Lahko je umazana. V vsakem primeru lahko iz Kitajske naročite še nekaj rezervnih delov. Primer je tudi koristen, seveda, če potrebujete običajno zaščito hrbtnega pokrova iz nič, bo šel popolnoma. Drugi se lahko zdijo bolj zabavni. Silikonska torba trdno sedi na ohišju, obstajajo dodatni priključki za slušalke in polnjenje. Če se motijo, jih lahko razrežemo.
Pod zaslonom je mehanski ovalni gumb s srebrno obrobo. Odgovorna je tudi za bralnik prstnih odtisov. Ob tej priložnosti je Doogee Shoot 1 telefon prejel dobre ocene. Tak senzor je zdaj v modi in mnogi uporabniki si želijo, da se hitreje premakne v segment proračuna. Na straneh gumba so tipke na dotik. Konfigurirate jih lahko tako, da nastavijo znane ukaze. Nad zaslonom je sprednja kamera, poleg nje - zvočnik. Tukaj je par senzorjev. Glavno presenečenje se nahaja na pokrovu naprave. Komaj je mogoče prezreti dve celici kamere, med katerimi je izbruh. V notranjosti je logotip proizvajalca. Z vrha in spodaj je črna obroba. Običajno tov kovinskih ohišjih za skrivanje antene pod njo. Proizvajalec se je odločil dodati ta izdelek in njegovo napravo. Dimenzije telefona so standardne. Nemogoče je reči, da je velik. Visok je 15 cm, širok 7 cm in debel 8 mm. Ima težo 170 gramov. V rokah modela je dobro. Ker je ohišje iz plastike, je svetlo.

Podrobnosti

Dobre ocene Doogee Shoot 1 Črna in zaradi lokacije delov na kovčku. Desna stran je zasedena z gumbom za vklop. Nad njim je kombiniran pladenj za dve microSIM ali eno pomnilniško kartico. Kljub temu, da se je ta lokacija zdela mnogim nenavadnim, jo ​​je večina lastnikov še vedno sprejela.
Na levem koncu sedeža je bila prostornina "rockerja". Spodnja stran ima priključek za polnilnik. Na njenih straneh sta dve enaki rešetki. Pod eno od njih - zunanji zvočnik. Drugi je običajno mikrofon. Toda v tem modelu se je vse izkazalo za nekako čudno. Mikrofon se je nahajal ob rešetki. Posledica tega je, da slednja igra vlogo kulise. Na ohišju je dodaten mikrofon za zmanjšanje šuma. Nahaja se nad vrhom fotoaparata. Ta dogovor ni vedno primeren, ker je včasih prekrit z roko. Zgornji del zasede edina vtičnica za slušalke.

Zaslon

Prikaz 1 Doogee Shoot je bil dober. Velikost zaslona je 55 palcev z ločljivostjo FullHD. Nekateri proračunski modeli priljubljenih proizvajalcev nimajo niti takšnih možnosti. Pred nami je dober, kakovosten zaslon z matrico IPS. Ima avtomatsko regulacijoSvetlost in ekipa podjetja Sharp so delali na njenem ustvarjanju. Prikazovalnik je presenetil mnoge. Če pogledate ceno stroja, lahko pričakujete karkoli. V istem primeru se je izkazalo, da proizvajalec ni shranil na zaslonu. Prvič, dobra diagonala, ki vam omogoča branje in gledanje filmov ter hitro iskanje nečesa na internetu. Drugič, barve so pravilne in zanje ni pritožb. Tretjič, zadovoljila je resolucijo 1920 x 1080 točk. Rezerva za svetlost je dovolj za uporabo na sončen dan. Zaslon lahko prilagodite drugače z vgrajeno funkcijo prikaza v živo. Popravlja in kalibrira barve.

Delovna avtonomija

Dowgie Shot baterija je bila cenjena, povratne informacije lastnika so bile dobre, saj je baterija pri 3300 mAh trajala cel dan. Zahvaljujoč polnilcu 5V /2A je najkrajši čas polnjenja pol ure in pol. Telefon lahko predvaja do 6 ur video datotek. Problem je, da razvijalci niso optimizirali "polnjenje" zaradi pomanjkanja denarja. Torej, tudi če je telefon v stanju pripravljenosti, se bo še vedno izpraznil. Ko je zaslon vklopljen, bo naprava živela 3 ure. Nekateri lastniki so bili razburjeni zaradi dejstva, da baterija ne deluje vedno po pravilih. Včasih lahko pokaže čudne in nepričakovane "manipulacije": izgubi več odstotkov ponoči ali pa se ne izprazni po urah dela. Vse to seveda slabo vpliva na delo. Zato so pregledi Doogee Shoot 1 Black pametni popolnoma drugačni.

Produktivnost

Tu se ni ničesar hvaliti. Pred nami je preprost proračunski klicatelj.Seveda, poleg komunikacije, lahko zlahka gleda video in posluša glasbo. Tudi to je dovolj za brskanje po internetu. Igrače in aplikacije, ki zahtevajo veliko količino virov, bo treba opustiti. Sistem ni optimiziran in ne deluje vedno pravilno. Inside je quad-core MediaTek 6737T chipset s frekvenco 15 GHz. Pospeševalnik prihaja tudi iz Kitajske - Mali T720 MP2. Omejitev je 2 GB RAM-a. Nekemu bo dovolj, in nekaterim to ni dovolj. Vendar pa večina sodobnih modelov poskuša sprostiti 3 ali 4 GB RAM-a. Vgrajeni pomnilnik je skromen - 16 GB, od tega je na voljo le 10 GB. Ampak, če to ni dovolj, ne pozabite, da lahko vedno podarite eno "sedem" in namestite pomnilniško kartico.
Pri delovanju manjka zmogljivost z glavo. "Težke" igre ne bodo delovale, kot bi si želele, vendar lahko celo poskusijo zagnati.

Komunikacija

Kar zadeva različne module in vse tehnologije, ki so potrebne za komunikacijo, je vse dobro. Model podpira LTE v petih območjih. Ne proizvaja agregacije frekvenc, hitrost je minimalna, vse pa deluje stabilno. Podpora OTG, čeprav je večina lastnikov sploh ni potrebovala. Ostali sploh ne razumejo, kaj je to. Wi-Fi deluje enakomerno, brez napak. Dobro deluje z Bluetoothom.

Kamera

Kot je razvidno iz ocen kupcev Doogee Shoot 1, so mnogi pritegnili kamero. Prvič, ta "čip" je daleč od vseh dragih modelov, in drugič, izgleda obetavno. Pravzaprav, kot razumete, je vse malo drugače. Konec koncev, če bi ji dalaTako osupljiva kakovost, naprava bi stala včasih več. Pred nami imamo dva modula. Ena deluje z zmogljivostjo 13 MP. Ta objektiv je ustvaril Samsung in z njim ni težav. Drugi modul je 8 MP. Potrebno je analizirati globino slike in ustvariti čudovito stran. Sliši se, kot da vse ni slabo, v resnici pa se je izkazalo, da je zavajajoče. Če pokrijete modul z 8 milijoni slikovnih pik, se na zaslonu prikaže sporočilo, da je objektiv zaprt. Če ga prezrete in naredite posnetek in nato ponovite dejanje z odprtim modulom, boste opazili, da ni razlike. Po eni strani je bilo jasno, da gre za tržno pot. Po drugi strani pa proizvajalec porabi denar za redno lutko. Izkazalo se je, da razlika v fotografijah še vedno obstaja in leži v ločljivosti slike. Slike se prekrivajo in tako izboljšajo končno sliko.
Všeč mi je bilo veliko in sprednji fotoaparat Doogee Shoot 1. Ocene je dobil na račun njegovega dovoljenja 8 MP in možnost obdelave portretov.

Mnenja

Tukaj je proračun in nenavadni navadni pametni telefon. Uporabniki so ugotovili, da ni nobenih težav pri komunikacijah in komunikacijah. V tem načrtu je težko nekaj pokvariti. Povezava je dobra, zvok mikrofona in zvočnik sta tudi normalna. Izgledu je bilo všeč veliko. Ja, naj bo tipična za moderno napravo, vendar je modna. Bilo je pritožb glede lokacije delov v zadevi. Nekdo se je navadil na dejstvo, da sta gumb za vklop in glasnost vedno v bližini. Vendar so to vsi subjektivni trenutki, ki so hitripozabili Mnenja o Doogee Shoot 1 Gray se je dotaknil njegove strojne opreme. S tem je telefon res problem. Zaradi ne-optimiziranega sistema dobimo nekaj težav z baterijo in splošno učinkovitostjo. Toda, če ne potrebujete poceni dela z "težkimi" aplikacijami, vam bo "železo" dovolj. Pred nami je dober proračunski telefon za 9 tisoč rubljev. Dober je, tako zunaj kot znotraj. Naprava ni primerna za vsakega sodobnega uporabnika. Zato je pomembno, da razumete, kaj je za vas pomembno na pametnem telefonu. Za tiste, ki iščejo moden "zvonček", je Doogee Shoot 1 odlična izbira.

Sorodne publikacije