Podrobnosti o tem, kako onemogočiti družinski filter v storitvi Yandex

Računalnik je imel prej samo eno enoto. Internet se je nedavno pojavil pri naših sodržavljanih. Modemi se ne upoštevajo, ne morejo se šteti za uporabnika interneta, ker so neverjetno počasni, omejeni in pogosto zrušeni, zdaj pa imajo tudi otroci dostop do interneta, tudi na ulici. Toda kako jih zaščititi pred neželenimi informacijami? Težavo lahko odpravite na več načinov, vendar jo včasih želite onemogočiti, če so informacije, ki jih potrebujete, na nezaželenem mestu. Zato je tema tega članka, kako onemogočiti družinski filter v Yandexu. Ampak, v redu.


Kaj je družinski filter Yandex? Zakaj je potrebna?

Sploh ni skrivnost, da lahko spletna stran ustvari povsem vsakogar, saj vsako leto računalniške tehnologije, vključno s programiranjem, postajajo vedno bolj dostopne množicam. Vendar niso vsi ljudje povsem ustrezni. Vse je posledica rasti zavesti in se v vsaki osebi zelo močno razlikuje. Če iščete dobro, bo internet postal mesto, ki je veliko bolj grozno kot katerikoli grozljivki, saj vsi vedo, da je oseba najstrašnejša stvar, s katero se lahko srečuje druga oseba. Mnoga podjetja se borijo z nezaželenimi vsebinami na internetu, vključno z RosKomNadzorjem, ki prepoveduje vse strani na desno in levo, vendar je to le izguba časa, saj se vsak dan ustvari več kot milijon novih spletnih strani.
Na srečo je v iskalniku Yandex na voljo več načinoviskanje:
 • Družina. Zahtevane informacije lahko prikažejo samo informacije, ki ne vsebujejo vsebine 18+ ali slabih besed ali strani, ki so že bile registrirane pri CSO.
 • Standard. To je način, s katerim se srečujemo s katerim koli iskalnikom. Dostop do nezaželene vsebine je mogoč le, če obstaja posebna zahteva za to. Na primer, če zahtevate "rdeče paprike", jih boste dobili, ne pa nič drugega.
 • Ni omejitev. Vse informacije, ki jih je iskalnik našel, so dovoljene.
 • Kot lahko vidite, Yandex skrbi za nas, tudi ob prvem poznavanju, toda kako bo onemogočil družinski filter v Yandexu, bomo razložili v naslednjem odstavku tega članka. Mimogrede, načini za vklop in izklop družinskega filtriranja so med seboj enaki.


  Kako izklopiti družinski filter "Yandex"?

  Če uporabljate isti računalnik z osebo, mlajšo od 18 let, vam svetujemo, da tega ne storite. Vendar pa lahko ta metoda včasih pomaga študentom, saj v načinu "družina" včasih lahko vidite strani, ki so iz neznanega razloga na seznamu neželenih mest. In vseeno, da so obstajale informacije, na primer, o numeričnih metodah. Sedanji sistem blokiranja lokacij ima veliko pomanjkljivosti, ki povzročajo podobne incidente.
  Navodila, kako onemogočiti družinski filter v Yandexu
 • Najprej morate v iskanju Yandexa vnesti nekaj. Glavna stvar je, da je treba stran za iskanje odpreti, ne pa glavno.
 • Na dnu strani z rezultatitam bo gumb "Nastavitve", kliknite nanj.
 • Videli boste veliko dodatnih nastavitev, ki segajo od filtriranja jezikov do strani, ki jih potrebujemo.
 • Izberite način "Brez omejitev". Zdaj boste dobili celoten spekter iskanja po danem vprašanju.
 • Če ste iz nekega razloga želeli spremeniti način filtriranja na tisti, ki ste ga imeli prej, potem je to na podoben način in popolnoma brezplačno.

  Drugi načini zaščite pred neželenimi informacijami

  Veliko ljudi je slišalo za Addblock, posebno razširitev za vaš brskalnik, ki zaradi svojih inteligentnih algoritmov prepoveduje neželene informacije, da se pojavijo v vašem iskanju. Tudi ta razširitev se učinkovito bori z oglaševanjem, tudi v YouTubu. Namestitev razširitve je zelo preprosta, pojdite v spletno trgovino brskalnika, nato dodajte "Addblock" in jo namestite. V zgornjem desnem kotu brskalnika je ustrezen gumb, ki prikazuje število blokiranih elementov na straneh - te številke vas bodo zagotovo presenetile.

  V zaključku

  Upamo, da ste po branju tega članka razumeli, kako onemogočiti družinski filter v Yandexu. Konec koncev, to ni vedno blokiranje ruske strani precej logično, in pogon ni bil precej pomemben, vendar stran še vedno vključena v seznam nezaželenih, ki algoritme iskanje "Yandex" mimo ga na deseti poti. Ampak ne zdaj, ko veste, kako jih narediti bolj globalne.

  Sorodne publikacije