VPN za Android: pregled najboljših aplikacij

VPN (navidezno zasebno omrežje, ki v prevodu pomeni »navidezno zasebno omrežje«) je orodje, ki je resnično brez sledenja internetu. Podobna programska oprema je nekakšen posrednik med uporabnikom in končnim uporabnikom. To pomeni, da VPN (za Android, vključno z) vam omogoča dostop do svetovnega spleta, ne da bi razkrili vaš pravi IP naslov. Podobna tehnologija se uporablja za dostop do strani, ki so jih nadzorni organi blokirali. Poleg tega se VPN za Android zelo pogosto uporablja za zaščito uporabniških podatkov pred prestrezanjem v javnih omrežjih wifi. Obstaja veliko podobne programske opreme na svetovnem spletu. In če izkušeni uporabniki že dolgo iščejo pravo orodje za anonimno brskanje, potem imajo novinci resne težave s tem. To vprašanje bomo poskušali razumeti in določiti najboljši VPN za Android, kjer se vsaka aplikacija odlikuje po kvalitativni komponenti, učinkovitem delu ter razpoložljivosti in številnih pozitivnih ocenah odjemalcev. Vsa ta programska oprema je na voljo na uradnih virih razvijalcev, tako da ne bi smelo biti težav pri testiranju.


Seznam najboljših VPN za Android je naslednji:

 • Opera VPN.
 • Hola VPN.
 • Turbo VPN.
 • VPN Master.
 • Vsak izdelek preberite podrobneje.

  Opera VPN

  Ta VPN za Android je zamisel znanega razvijalca Opera Software, ki nam je dal isti brskalnik. Aplikacija izpolnjuje uporabniku prijazen, zelo pameten in srčkanvmesnik, ki ga bo razumel tudi novinec v tem poslu. Poleg tega je ta VPN za Android v ruskem jeziku, kar bistveno olajša vstopni prag.
  Povezovanje z anonimno mrežo poteka z enim klikom, ki ga simbolizira lokalna maskota v osebi skandinavskega bojevnika. Privzeto je dostop do omrežja zagotovljen prek najbližjega navideznega strežnika. Toda celoten seznam regij je pomemben za brezplačen izdelek: ZDA, Kanada, Nemčija, Nizozemska in tudi VPN za Kitajsko.


  Na pripomočku Android lahko konfigurirate varnost povezave WiFi. Ta del je namenjen temu. Program se samodejno aktivira takoj, ko vstopite v javno omrežje, kar preprečuje prestrezanje prometa.
  Ena od pomembnih značilnosti tega VPN-ja za Android je blokiranje sledilcev oglasov. Zadnje zbiranje uporabniških podatkov za prikaz ustreznejših poslovnih blokov. To je precej nebistven postopek za promet, in vsi ne želijo imeti takšnega sledenja. Kar zadeva hitrost podatkov, se je program pokazal na najboljši strani. Med delom ni bilo resnih dvigov ali zamikov. Sodeč po ocenah, uporabniki tiho gledajo video posnetke v 1080-letnem uvajanju.

  Pogoji distribucije

  Izdelek se distribuira popolnoma brezplačno, ni omejitev glede obsega prometa, kot v drugih aplikacijah, ni. Kako takšne cestnine preprosto niso na voljo. Oglasne enote, ki so prisotne, vendar jih ni mogoče imenovati agresivne.

  Hola VPN

  Hola je ena najbolj priljubljenih virtualnih omrežij. Poleg ločene aplikacije za platformo Android razvijalec ponuja podobne rešitve za operacijski sistem Windows »in različne brskalnike.
  Programski vmesnik ima tako imenovani ravni slog in za razliko od drugih izdelkov VPN obstaja za vsako aplikacijo ločeno zasebno omrežje. Druga programska oprema v mobilnem pripomočku še naprej deluje na internetu na vašem IP-ju, torej neposredno. Obstaja pa tudi bolj klasična rešitev - lastniški brskalnik. Prav tako je priložen izdelku. Omogoča vam, da obiščete spletna mesta z določeno lokacijo. Seznam regij je zelo pomemben: ZDA, Nemčija, Italija, Estonija, Angola in druge države.
  Aplikacija je bila prvotno razvita kot anonimno orodje za hulu, Netflix, Pandora in Spotify. Pri slednjem se beleži minimalni ping zamik in video 1080 str. Se predvaja brez kakršnih koli posledic in zamikov. Z Cholo dobro delujejo tudi druge storitve. Možno je računati na stabilen video prikaz pri 720 r dovoljenju, če ponudnik ne ustvarja ovir. Vmesnik programa je preprost, razumljiv in celo pomanjkanje lokalizacije ruskega jezika začetnikom ne preprečuje, da bi ga obvladali.

  Pogoji distribucije

  Izdelek ima brezplačno licenco za distribucijo, za napredne uporabnike pa je bolje, da si ogledate plačano naročnino. Omogoča vam, da uporabite več brskalnikov hkrati in močno razširite geografsko označevanje virtualnega omrežja. Ni oglasov v prvem in vdrugi primer, ki ne more, ampak prosim.

  Turbo VPN

  Turbo VPN za Android je še ena dobro znana in dokazana virtualna mreža za anonimno brskanje. Aplikacija omogoča popoln dostop do varnega kanala, ne da bi upoštevali količino prometa.
  Vmesnik programa je preprost in razumljiv. Pravzaprav, poleg zagotavljanja VPN-protokola, tukaj ni ničesar. Seznam regij je za brezplačen izdelek precej raznolik: ZDA, Nemčija, Velika Britanija, Francija, Indija in Singapur. Razvijalec občasno odpira tudi dostop do drugih držav. Nekaj ​​resnih zamud pri delu s Turbo VPN za uporabnike Androida ni bilo opaziti, še posebej, če izberete evropske države kot virtualni strežnik. Video posnetki v valju 1080 p si ogledate brez zamud in pravočasno naložite v medpomnilnik.

  Pogoji distribucije

  Izdelek se distribuira popolnoma brezplačno, zato ni predvidena nobena pristojbina. Aplikacija se je popolnoma pokazala v delu, vendar se, kot se pogosto dogaja s podobno licenco, obremenjena z oglaševanjem in precej agresivna. Slednji lahko skoči čez celoten zaslon in dolgo čakajo.

  VPN Master

  Aplikacija VPN Master za Android je ustvarjena za izogibanje vsem omejitvam na svetovnem spletu. Izdelek ima veliko število uporabnih (in ne zelo) možnosti za lažje delo z internetom. Program zanesljivo šifrira uporabniške podatke in omogoča dostop do vseh virov prek lastnega virtualnega omrežja.

  VPN Master za Android ima uporabniku prijazen vmesnik za razumevanje izdelka.ne bo otežilo niti novinca. Poleg tega je program v celoti in kompetentno preveden v ruščino. Referenčni materiali v meniju so obilni.
  Treba je tudi opozoriti, da ima program svoje diagnostično orodje za omrežja. Pokazal vam bo najboljši odziv v določeni regiji, kar močno poenostavi iskalno nalogo idealne različice za anonimno brskanje. Kar zadeva države, so skoraj vse Evrope, Azije in Združene države zastopane v Kanadi. Torej, kaj izbrati je iz česa. Aplikacija (po želji) je dobro vključena v vrstico za sporočila in lokalne brskalnike, pri čemer zanesljivo varuje uporabniške podatke pred prestrezanjem tretjih oseb. Hitrost povezovanja in prenos prometa prav tako vzbuja spoštovanje. Uporabniki opozarjajo, da imajo brez težav predvajanje videa pri ločljivosti 1080. Če izberete oddaljene regije, se ping znatno poveča in morate zmanjšati kakovost na 720 str. Prvi vam omogoča, da izberete določene regije in se lahko povežete z vsemi aplikacijami, ki gredo v omrežje. V brezplačni različici lahko izberete virtualni strežnik, ki vas bo vrgel v katerokoli brezplačno. Poleg tega je tu veliko oglasov, ki so precej agresivni.

  Sorodne publikacije