Telefon, ki ga držite dolgo časa. Ocena mobilnih telefonov

Skoraj vsi sodobni pametni telefoni omogočajo predvajanje glasbe, ustvarjajo kakovostne fotografije, sprejemajo ljudi z lepimi igrami, lahko pa je tudi majhen kino. Vendar pa obstaja skoraj vsaka šibka točka: to je čas, ko lahko delajo brez polnjenja. Značilno je, da polnjenje pametni telefon ne drži več kot pol dneva ali en dan. Nekateri proizvajalci ne marajo, poskušajo se boriti. Kateri telefon še vedno polni? To vprašanje je zelo pomembno. Ta komplet vsebuje vse modele, ki so predstavljeni na ruskem trgu. Vsak od njih, v skladu s pregledi strokovnjakov in kupcev, je pametni telefon z zmogljivo baterijo. Ocena ima več modelov, od najdražje naprave do najcenejše. Opozoriti je treba, da je podjetje na najvišjem nivoju eno izmed najbolj znanih podjetij na vrhu. V tej tehniki ste lahko natančno prepričani.

iPhone 6 Plus

Ta telefon, ki dlje časa polni polnjenje, je vsem na voljo brez izjeme. Povprečni stroški - 50 tisoč rubljev. Ta pametni telefon Apple se šteje za prvo telefonsko tableto z dobro baterijo, zato jo pustite brez nadzora. Treba je opozoriti, da je od celotne linije iPhone, to Apple iPhone 6 Plus je res močna. Baterija ima zmogljivost 3.000 m. Zato ta naprava svetuje vsem, ki so že utrujeni pri delu z Androidom, vendar si želi kakovosten telefon, odlično napajanje akumulatorja in ne želi biti pozoren nastroškov. Ta telefon s povprečno aktivnostjo uporabnikov lahko deluje približno 2 dni brez polnjenja, tako da če ne igrate iger, ne predvajate videoposnetkov, je to več kot dovolj. Načeloma ne zelo dolgo življenjsko dobo baterije, če pa v primerjavi z drugimi 55-palčnimi telefoni, je Apple iPhone 6 Plus precej dober.

Lenovo P70

Ta telefon spada v precej drago cenovno kategorijo, čeprav je njegova cena veliko nižja od cene telefona iPhone. Njegova povprečna cena je 16 tisoč rubljev. To je naprava, ki deluje na zmogljivo baterijo. Pravočasno je podjetje izdalo dokaj uspešen pametni telefon z zmogljivostjo akumulatorja 4,000 miga. Iz celotne linije je bila ta naprava precej impresivna. Bila je kovinska, prijetna po videzu. Vendar pa je ta model že dolgo opuščen, vendar ga je mogoče še vedno kupiti iz rok. Ta stroj deluje s procesorjem na 64-bitnem sistemu, z osmimi jedri. Naprava Nokia 5800 že očitno ni enaka. Ta pametni telefon je opremljen s kamero na 13 Mp in velikost zaslona je 5 palcev. Na splošno se naprava šteje za dobro, vendar lahko na internetu slišite povratne informacije, da je njihova vrednost precenjena.

DEXP Ixion Energy

Ta telefon, ki ima dolg naboj, se nanaša na srednji razred, njegova cena je 15 tisoč rubljev. To je model linije DEXP, ki velja za vrhunsko. Poleg tega je ta naprava zanimiva, ker lahko polni druge baterije, ki delujejo kot PowerBank. V bistvu je naprava "dva v enem". Baterija tega telefona je namenjena za 5 tisoč čarovnikov. Deluje13-megapixel kamera in 5-palčna kakovost zaslona, ​​ki je Full HD. Procesor deluje na 8 jedrih. Če telefon uporabljate precej aktivno in v celoti naložite aplikacije, ki zahtevajo veliko virov, bo trajalo približno 7 ur. Ta kazalnik je več kot primeren za operacijski sistem Android.

Highscreen Boost 2 SE

Ta telefon, ki se dolgo drži, spada tudi v srednji razred. Njegova vrednost - 13 tisoč rubljev. Ta pametni telefon veliko kupcev se boji kupiti. Dejstvo, da ima nenavadno funkcijo, se prodaja z dvema baterijama. Eden od njih je 3000 mAh, drugi - 6 tisoč m. Naprava deluje na Android različici 4.3, ki je v bistvu le malo nižja od operacijskega sistema naprav, ki so bile izdane hkrati z njim. Toda na splošno, čeprav je naprava zastarela, deluje odlično. Glede na to, da se naprava prodaja z dvema odstranljivima baterijama, ju je mogoče popolnoma vključiti na ta seznam.

Philips Xenium V387

Drug dolgotrajen telefon sodi med naprave povprečne kakovosti. Njegova vrednost - 11 tisoč rubljev. Ta naprava na splošno velja za prednika pametnih telefonov, ki lahko traja dolgo časa. Vendar pa zdaj komajda vzdrži konkurenco. Deluje na bateriji z zmogljivostjo 4400 mAh. Opremljen z 8MP kamero, HD zaslon. Procesor deluje na 4 jedrih. Zaslon ima velikost 5 palcev. Ta model izbruhne v ozadju drugih cenejših pametnih telefonov. Na splošno, naprava za 11 tisoč je telefon, ki je po vsem, po mnenju številnih kupcev, ne doseže svoje vrednosti. Menijo, da je bilo v ime vrha vrglo več tisoč ljudiblagovno znamko

DEXP Ixion ML2

Ta telefon spada v srednji razred, njegova vrednost pa je 9 tisoč rubljev. Moč njene baterije se šteje za rekord, sam pametni telefon pa se je odlikoval z dejstvom, da je njegova torbica precej tanka. Druga značilnost je, da je na podlagi pregledov strank mogoče upravljati z enim polnjenjem baterije približno en teden. Za napravo na Androidu so te številke res rekordne. Kaj še omeniti, to je 13 MP fotoaparat, ki ima ločen gumb, ki je prikazan na telesu. Ta funkcija se zdaj šteje za redkost.

Highscreen Zera S Power

Ta pametni telefon srednjega razreda stane približno 8 tisoč rubljev. Na splošno je ta telefon srednje velik, razlikuje se le v lastni bateriji. Ima zmogljivost baterije 4100 mAh. Ta naprava deluje na procesorju s štirimi jedri, kamera je ocenjena na 5 MP, zaslon je 45 palcev. Ta možnost je zanimiva, vendar izgubi vse zgoraj navedene modele.

DEXP Ixion XL145 Snatch

Ta naprava spada v srednji segment, njena vrednost - 7 tisoč rubljev. Ta naprava je praktično kopija zgoraj opisanega pametnega telefona. Samo proizvajalec je nekoliko spremenil obliko, uporabil nekaj drugih podrobnosti in sprostil napravo na trgu. Treba je opozoriti, da so bili stroški celo nižji od predhodnika. Procesor je bil zamenjan z 8-jedrnim, kamera je bila nadgrajena, 8Mp. Tudi rahlo prilagojena matrika, tako da lahko fotografira v temi, kar ne pomeni o Nokia 5800. V tem primeru je baterija ostala enaka, zmogljivost je 4 tisoč čarovnik.

Fly IQ4504 Energy 5

Čudovit telefon na začetni ravni, ki stane 6500 rubljev.Baterija je namenjena za 4000 m. Ta indikator je precej dober, zlasti za tovrstne naprave. Procesor deluje na 4 jedrih. RAM je malo podkachala, saj je 512 MB. Vsi drugi pametni telefoni, ki so obravnavani v tem članku, imajo 1 ali 2 GB pomnilnika. Na žalost ta telefon, tako kot njegov rival Fly Era Energy 2, ni primeren za otroke, saj ne more delovati kot igra. Njegov RAM ne omogoča zelo intenzivnih procesov. Toda na splošno, če uporabnik dvigne pet-palčni pametni telefon s precej zmogljivo baterijo, bo ta model najboljši.

DEXP Ixion ML

Ta telefon velja tudi za vstopno raven, njegova vrednost pa je 5 tisoč rubljev. Procesor je 2-jedro, baterija pa je zasnovana za 4 tisoč čarovnikov. Na splošno, zahvaljujoč 45-palčni zaslon, ta funkcija je povsem dovolj. Ta telefon lahko deluje približno teden dni pri zmerni obremenitvi. Treba je opozoriti, da ta proizvajalec proizvaja linijo z zmogljivimi baterijami, vendar se v članku upoštevajo samo najboljši.

DEXP Ixion X

Ta naprava je na prvem mestu. To se nanaša na sam začetek ravni kakovosti, njegove stroške - le pod 4500 rubljev. Strinjam se, ni veliko. Opozoriti je treba, da se je na ruskem trgu že precej razširil. Ta pametni telefon je priljubljen, ker je poceni, njegova baterija je zelo impresivna. Za to vrednost je ta pametni telefon edinstven. Kapaciteta baterije je 3 tisoč čarovnika. Procesor, na katerem deluje, ima štiri jedra. Zaslon 4 palca. VKot celota je na voljo kompaktni telefon, ki deluje hitro in dolgo. Z enim polnjenjem lahko preživi 5 ali več dni s povprečno porabo. Ta telefon prejme tudi pozitivne ocene od kupcev zaradi dejstva, da podjetje ne uniči dodatne cene za svoje ime, in v trgovinah na drobno ne dodajajo vrednosti izvajanju naprave. Obstaja sporazum med podjetjem in prodajnimi mesti. Na splošno je ta naprava edinstvena. Treba je opozoriti, da, kot je navedeno zgoraj, obstaja precej veliko podobnih pripomočkov v postavi iz podjetja. Zato bo vsak potrošnik lahko izbral najboljšo rešitev zase. Z izbiro potrebnega telefona med tistimi, ki so vam predstavljeni, morate preučiti lastnosti in se odločiti, koliko časa bo baterija zdržala.

Rezultati

Članek obravnava majhne vrhunske naprave, ki jih lahko imenujemo eden najmočnejših sodobnih pametnih telefonov. Kupec si je zapustil samo tistega, ki mu najbolj ustreza. Želimo vam enostavno izbiro in uspešen nakup novega pripomočka.

Sorodne publikacije