Prehod iskanja "Uran Svetega Duha" v Dragon Age: Origins

"Uran Svetega Duha" je ploskovna naloga v Dragon Age: Origins. Lahko ga dobite po zaključku Earl Redcliff Quest ali na samem začetku igre v Lotaringu, ko ste se pogovarjali z vitezom v cerkvi. Po načrtu je treba poiskati pepel Andrasta, ki lahko ozdravi Ela.

Začetek iskanja

Prehod "legla svetega pepela" se začne v Denirim. Pri iskanju viteza v Lotaringeju ali iz Izolde in Tegana v Radcliffeju, morate iti na trg v mestu in tam najti hišo za brata Janitivy. Pojdite noter, pogovorite se z Vaylonom in recite, da iščete urno svetega pepela, ki bi zdravil Elo od Eamona. Wailon vas bo poslal na Calenchad Lake. Če uporabljate prevaro in zastraševanje, vas bo Vaylon napadel, ne da bi vam razkril vašo skrivnost.


Raziščite vse prostore v hiši Jenative in poiščite njegovo raziskavo, v kateri bo govoril o zavetišču - lokaciji bratovščine Genitive. Lahko greste tja ali preverite kraj, ki ga omenja Vailon - restavracija "Spencer Princess" v bližini jezera Calenchad. V gostilni se morate pogovarjati s konobo, na izhodu pa vas napadajo številni kultisti.

Shelter

Naloga "Urana" v Dragon Age: Origins vas pripelje do Shelterja. Ko boste prispeli, boste najdeni ob naselju. Pojdi in se pogovarjaj s stražarjem. Ne bo dal nobenih dragocenih informacij in bo poslal vašega lika, da bo govoril z Ericom. Zdaj lahko greš v hišozbirajo dragocene predmete iz skrinj in raziskujejo oltar. Ko zapustite hišo, bo velika skupina kultov napadla vašo ekipo. Večinoma so kmetje in se z njimi ne bodo mogli spopasti. Po končani bitki lahko pregledate del naselja ali greste po cerkvi. Nadaljnji sovražniki bodo veliko močnejši. Uničite sovražnikovo čarovnijo.


Ko ste prispeli do cerkve in vstopili v notranjost, se boste lahko pogovarjali z Ericom, toda skoraj takoj po pozdravu se bo bitka začela. Poskusite napasti Erica tako, da nima časa, da bi prebral veliko urokov. Po rešitvi s čarovnikom in njegovim stražarjem vzel Elizejevo medaljo iz trupla kultistov. Nato kliknite na steno v severozahodnem delu sobe. Za njo boste našli brata Jenativo. Dialog z njim se lahko konča na dva načina. Bodisi prepričate brata Genitive, da se lahko ravnate sami, in naj se vrne domov k Denirim ali se strinja z njegovo pomočjo, da prodre v tempelj.

Tempelj

Naslednji izziv "Uran Svetega Duha" v Zmajevi dobi greš v uničeni tempelj. Ko greste v to, naredite nekaj korakov naprej. Če ima vaša skupina brat Jenativa, bo takoj odprl glavna vrata. Brez tega boste morali sami odpreti vrata. Ko vstopite v glavno dvorano, bodo kulti napadli vašo enoto. Počistite največje območje, preden greste naprej. Na tej lokaciji je treba raziskati štiri koridorje. Na jugozahodu boste našli truplo potnika in majhno sobokultisti V jugovzhodnem vogalu bodo zaklenjena vrata in knjižnica z veliko dragocenimi dokumenti. Severozahodni koridor je vezan na severovzhod in vas bo popeljal nazaj v glavno dvorano.
Previdno se premikajte po teh hodnikih, ker je tukaj polno kulturnikov in pasti. Ko končate s sovražniki, pojdite na zahodni del zemljevida in poiščite ključ v prsih. Dvigni ključ, vrni se v glavno dvorano, kjer te bodo čakali novi kulti. Ko jih uničite, pojdite v jugovzhodne sobe. Odprite zaklenjena vrata s ključem in preiščite prsni koš v sobi. Moral bi biti ključ, ki odpira severna vrata. Vrnite se v glavno dvorano in se odpravite proti severu. Na poti se boste srečali s čarovnikom, ki je najbolje uničiti na daljavo. Ko vstopite v sobo za čarovnikom, bodite pripravljeni napasti Ghost Pyro s svojo zasedo. Premagajte jih, se povzpnite po stopnicah in kliknite na žerjavico.
Premaknite se na sever, odsevajoč se od kultov in duhov, dokler ne pridete do vhoda v jamo. Spustili se boste v hišo Virmling. Zdaj je vaš cilj prebiti sovražnike v severozahodno jamo. Na poti boste srečali številne wormling, in tudi kulististy. Tudi, če se kotalite v različne predore, se boste soočili z majhnimi zmaji.

Ponudba kultistov

V severozahodni jami se boste srečali s Kolgrimom, voditeljem kultov. Lahko jih takoj napadete ali poslušate, kar pravi Colgrim. Če se odločite ubiti voditelja kultov, ne pozabite vzeti rog z njegovega trupla.Po tem boste lahko šli še dlje in se iz jame spustili na vrh gore. Tukaj lahko uporabite sireno s klikom na seznam v inventarju. Vendar pa bodite pripravljeni za rog, da pokličete velikega zmaja, ki ga boste morali boriti. Težko ga je obravnavati. Da bi premagali, morajo bojevniki zmotiti zmago, tekmovalci in čarovniki pa bolijo z dolge razdalje. Pomembno je tudi, da imate s seboj veliko zdravilnih zelišč. V primeru zmage boste prejeli lestvico zmaja, ki bo kasneje potrebna za eno od stranskih misij, in več močnih predmetov. Če misliš, da ne boš dobil zmaja, ga ni treba poklicati, lahko samo nadaljuješ z glavnim iskanjem.
Če sprejmete predlog Kolgrima, da uničite žare svetega pepela, pomešamo prah z zmajevo kri, potem najljubši vaši tovariši o tem ne bodo zadovoljni. Če bi ti spremljevalci ostali v taborišču med izvajanjem naloge, bi želeli zapustiti moštvo, vendar bi jih bilo mogoče prepričati. Ne pozabite omeniti v pogovoru z vodjo kultovcev o Ela of Eamon, da boste dobili priložnost, da vzamete peščico pepela, da dokončate iskanje "Uran Svetega Duha" v Dragon Age. Po dialogu s Kolgrimom boste prejeli steklenico krvnega zmaja. Nato po cesti, ki leži ob Kolgrimu, pridemo na vrh gore.

Test vere

Ko greste še dlje navzdol, boste padli v Labirint. Ne glede na to, ali pomagate kultistom ali ne, boste morali opraviti ta del iskanja. Pridite nekaj korakov in se pogovorite z bojevnikom. Ni pomembno, kako odgovorite na vprašanjeker morate vedeti le o štirih testih. Povej Warti, da si pripravljen začeti sojenje in odgovoriti na osebno vprašanje.

V prvem testu morate govoriti z osmimi duhovi. Če pravilno odgovorijo na njihova vprašanja, se spremenijo v meglo in postanejo del ključa. Napačen odgovor jih spremeni v Duhove Ash, s katerimi se morate boriti. Izrecno lahko navedete napačne odgovore, da pridobite več izkušenj, in pravi odgovori so navedeni na spodnji sliki.
Z uničenjem duha ali odgovarjanjem na vprašanja boste lahko odšli v naslednjo sobo. Pogovorite se z značajem znanega lika iz preteklosti svojega junaka. Nato pojdite v naslednjo cono, kjer se boste morali boriti z dvojčkom svoje ekipe. Po premagovanju bitke, pojdite v naslednjo sobo. Tu boste našli vrata na drugem koncu brezna in tlačne plošče, ki aktivirajo fragmente mostu. Vaš cilj je priti do vrat z enim od članov ekipe. Za to morate nenehno premikati znake na ploščah. Kako narediti to je prikazano na sliki zaslona.
Četrti poskus je zelo enostaven. Samo pridite do oltarja in se dogovorite, da boste odstranili opremo. Po tem lahko skozi zid ognja, ki je pred vami, preprosto preidete. Počakajte, da se pojavi Sentinel, in vam čestita ob zaključku testov.

Konec iskanja

Po preizkusih se lahko končno približate žari svetega pepela in vzamete peščico pepela. Nato se vrnite na Redcliffcure erla eamon Ne pozabite se pozneje vrniti k bratu Jenative za nagrado. Če se odločite, da boste kultistom pomagali uničiti sveto prašnato žaro, potem ko boste vzeli pepel za erl, vas bodo vaši dobri spremljevalci, Guardian in par Gemorr Popel, napadli. Po bitki pojdite na Kolgrim, da dobite nagrado.

Sorodne publikacije