Jasno je, kako v "VS" glasovati

Mnogi ljudje vsak dan uporabljajo socialna omrežja, kjer se učijo nekaj novega, komunicirajo s prijatelji, poskušajo organizirati svoje poslovanje ali jim povedati o tem po vsem svetu. Nekateri veliki proizvajalci poslušajo mnenja svojih potrošnikov, urejajo različne dogodke, včasih pa obstaja več načinov razvoja in želim vedeti mnenje potrošnika. Za takšno glasovanje v socialnih omrežjih, tako da je tema tega članka, kako "VC", da glasuje.

Katere skupine predstavljajo "VS"

Pojav socialnih omrežij je ljudi povsod po svetu združil. Po vsem svetu je bilo na stotine prijateljev, drugi so želeli poslovati v družabnih omrežjih, prodajati intelektualno lastnino, drugi pa želijo deliti znanje, ki ga najdemo na spletu. Vsakdo ima svoj poseben cilj, ki ga ljudje lovijo, nagrada pa je lahko nakup oglaševanja v skupnosti, ki ste jo ustvarili, ali donacije, v nekaterih primerih pa lahko slavo dohiti.


Uredba Vkontakte opozarja, da lahko nenadna sprememba vsebine skupine povzroči zaklepanje, včasih večno. Lahko rečemo o dveh stvareh: vsebina je skrbno spremljana, da ne bi kršili krhke psihe otrok, ki so lahko bralci skupine, kot tudi dejstvo, da lahko oseba za skupino vedno upa, da ne bo spremenila vsebine in ne bo morala iskati nove. Izdelali so jih ljudje za ljudi, kot pravijo. V tem članku bo približnokako narediti "VK" glasovanje s pomočjo skupine, pa tudi o vseh odtenkih.

Načini: kot v "VC" glasujte v skupini

Če želite glasovati, morate nujno biti skrbnik ali moderator skupine, v kateri jo želite postaviti. Glasovanje je eno vprašanje in veliko odgovorov nanj. Ko oseba izbere podoben odgovor, ki je bližje njegovi duši, klikne na enega od odgovorov. Sistem samodejno prešteje vse odgovore in izda odstotno plaketo, kjer lahko vidite vse ljudi, ki so sodelovali v tej anketi.

Glasovanje ni obvezno, bralec pa ga lahko preprosto ignorira. Druga možnost je, da skrbniki ustvarijo dodatno možnost »I Want Answers«, če občinstvo ne more natančno določiti svojega odgovora. Po kliku na enega od odgovorov vaše odločitve ni mogoče spremeniti, kot so pravila socialne mreže VKontakte, tako da so uporabniki bili čim bolj iskreni pri izbiri nečesa in niso spremenili svoje prvotne rešitve. Navodila za glasovanje v "VS" v skupini:
 • Prijavite se na vašo stran VKontakte, kjer ste moderator ali administrator skupine.
 • Pojdite v skupino in na samem vrhu boste videli polje "Dodaj vnos", ko kliknete na prikazano polje, kjer se bo pojavil gumb "Več".
 • S klikom na ta gumb boste imeli več možnosti za to, kar želite objaviti, naj bo to "Audio Recording" ali "Poll", kar je prav to, kar potrebujete.
 • Izpolnite poljaglasujte in pritisnite gumb "Pošlji", po katerem bo glasovanje v skupini in vsi bodo lahko glasovali.
 • Treba je tudi spomniti, da lahko takšno glasovanje ustvari vsak naročnik, če lahko skupina ponudi novice. Članek predlaga, da gredo od administratorja ali moderatorja, ker bo glasovanje objavljeno obvezno, vendar pa je lahko objavo naročnikove ponudbe izključno želja upravitelja.

  Kako glasovati v VK

  V VKontakteju ne obstaja "Recenzije", temveč beseda "Komentarji". Ta možnost je neločljivo povezana z vsakim zapisom, glasovanjem, slikami itd. Vendar je tudi treba spomniti, da uprava skupine pravico, da onemogoči pripombe. V tem primeru se lahko vpis na zidu samo oceni ali zanemari, v primeru ekstremistične vsebine pa se pritoži. Zato so pripombe na glasovanje pripombe, kjer imajo ljudje popolno pravico, da se o njih pogovorijo, poiščejo pravi odgovor, razmišljajo o logiki in še veliko več.

  Zaključek

  Upamo, da bralci tega članka zdaj razumejo načelo, kako "glasovati" za glasovanje.
  Toda ponovno je vredno opozoriti: objavljanje podobne ankete, kot tudi druge vsebine, je lahko le upravljanje skupine.

  Sorodne publikacije