Skuterji Irbis: Pregled modelov, fotografij, ocen

Podjetje Irbis, specializirano za proizvodnjo motornih koles, je bilo ustanovljeno leta 2001. Že več kot 15 let podjetje razvija in montira različne modele motornih koles, ATV-jev in skuterjev. Prvi uradni prodajni urad blagovne znamke Irbis je bil odprt leta 2005 v Moskvi.

Modelni vladarji

Podjetje Irbis ponuja motoristom več linij motošporta, od katerih je ena serija motornih koles cestnega razreda. Razlikuje se pri modelih z motorji s povprečno prostornino - 250 cm 3. Za motoriste, ki želijo potovati po off-road progah, je na voljo modelna linija terenskih motorjev majhne in srednje kubične - od 110 cm 3 do 250 cm 3. Serija ATV-jev je primerna za tiste, ki imajo radi off-road in raje štiri, in ne dve kolesi.

Mnenja мотовладельцев

Za začetnike in tiste, ki se samo želijo preizkusiti na področju motornega prometa, se bo prilagodil skuter Irbis. Serija motornih sani znamke Irbis je odlična za tiste, ki raje potujejo na zasneženih poteh. Podjetje "Irbis" se z vsakim letom izboljšuje, sprošča nove modele motornega prometa in izboljšuje stare. Izkušeni kolesarji in novinci v pregledih skuterjev Irbis poudarjajo visoko kakovost tehnologije, zanesljivo montažo, dobre tehnične lastnosti, dinamičnost in varnost, cenovno ugodne in ugodne cene.

"Irbis Centrin"

Moderni, kompaktni, dinamični, mostni in udobni modeliSkuter je novi "Irbis Centrino". Visokozmogljiva off-road guma zagotavlja visoko prepustnost in vzdržljivost strojev. Glušnik vrste saksofona in več različic barve plastičnih delov telesa dajejo skuterju Irbis Centino privlačen in izviren videz. Pristojno in dobro prilagojeno vzmetenje skuterja zagotavlja nemoteno vožnjo, dva neodvisna zavorna sistema pa zagotavljata večjo vodljivost: sprednji sistem - disk, zadnji - boben. Vgrajena močna optika omogoča varne nočne izlete in omogoča opazovanje skuterja Irbis Centino v razmerah slabega vremena in padavin.

V zadnjem prtljažniku modela so ročaji, ki povečajo udobje in enostavnost vožnje v kombinaciji z dvojnim sedežem. Elektronska armaturna plošča je v voznikovem preglednem območju in ne odvrača pozornosti od proge, vse kontrole so ergonomsko postavljene, udobne in premišljene. Kolesa so opremljena z aluminijastimi platišči. Ugodne prednosti modela so dobavljeni alarmni sistem z možnostjo daljinskega nadzora transporta in hitrega uglaševanja zgodbe.

"Irbis Grace"

Zagotovljeno gibanje na podeželskih poteh in mestnih poteh, prvotni dizajn in vrhunske tehnične lastnosti - je praktičen skuter "Irbis Grace". Udoben dvojni sedež in kolesa velike velikosti, opremljena z aluminijastimi aluminijastimi platišči, zagotavljajo udobno potovanje. Za udobje potnika je skuter opremljen z zadnjim ročajem. Ojačan vzmet z dvemaZadnji potniki absorbirajo hrapavost poti med potovanjem. Na krmilnem drogu se nahaja armaturna plošča z merilnikom hitrosti in merilnikom vrtljajev. Vse kontrole so udobno in ergonomsko nameščene na voznikovi strani. Vzvratna ogledala prvotne zasnove povečujejo videz, varnost potovanj in zmožnost ustavljanja v vsakem trenutku pa zagotavljata dva kolutna zavorna sistema.
Potovanje ponoči in pri slabi vidljivosti je popolnoma varno zaradi svetle optike, nameščene na skuterju Irbis Grace. Prednosti modela so avtomatski menjalnik, visoka razdalja in zmogljiv motor. Lastniki individualno poudarjajo ekonomično porabo goriva, zanesljivost oblikovanja in montaže ter izjemne hitrosti.

Irbis Kaori

Kljub majhnosti in majhni teži je skuter Irbis Kaori dobro opremljen. Vključuje alarmni sistem, niz off-road pnevmatik in aluminijasta platišča. Zagotovljeno in hitro vožnjo zagotavlja zelo zmogljiv in ekonomičen motor, ki je opremljen z avtomatskim menjalnikom variatorjev, zaradi česar je upravljanje dinamično in enostavno. Zagon motorja je zaradi električnega zaganjalnika veliko lažji in poenostavljen. Hitra in varna zaustavitev vozila na vsakem pokrovu sta zagotovljena z dvema zavornima sistemoma: spredaj - disk in zadnji - boben. Odlično vodljivost in dostopnost je zagotovljena s terensko gumo. Ne glede na ravenrazsvetljava skuterja bo vedno opazna na progi, nočna potovanja pa bodo zaradi svetlobe sodobnega, originalnega dizajna varnejša.

Zadnje vzmetenje skuterja Irbis z dvema močnima amortizerjema in sprednjo teleskopsko vilico popolnoma ugasne vse neenakosti poti, zaradi česar je potovanje udobno in gladko. Krmiljenje skuterja se izvaja s pomočjo ergonomsko nameščenih elementov na armaturni plošči, ki so na voznikovi strani.

Irbis Nirvana

Eden najsvetlejših Irbisovih modelov je skuter Irbis Nirvana, opremljen z močnim 150-kubičnim motorjem in z največjo možno nosilnostjo. Razmeroma nov model, ki ga je izdelal domači proizvajalec, je bil ustvarjen tako za kratke kot za dolge razdalje, ki je zagotovil udobne dimenzije motornega prometa in večje udobje. Širok mehki sedež bodo cenili tako voznik kot potnik. Skuter Irbis ima odlično vodljivost in varnost pri vožnji, kar zagotavlja diskaste zavore. Zaradi praktične armaturne plošče se odčitki merilnika vrtljajev in merilnika hitrosti z lahkoto preberejo v vsaki osvetlitvi. Odlične preglede in varnost gibanja v temnem dnevnem času zagotavljajo dve poševni žarometi za optiko.
Vztrajnost proge je ublažena z dvema okrepljenima zadnjima blažilnikoma, prostorna debla pa omogočajo prevoz razsutih tovorov. Alarmni sistem z možnostjo daljinskega zagona motorja bo čudovit dodatek močnemu skuterju.Izvirno in privlačno obliko »Nirvane« poudarjata platišča iz lahke zlitine, terenske pnevmatike in elegantni plastični elementi telesa.

"Irbis FR"

Lahki univerzalni skuter z večjo okretnostjo. Sistem zadnjih koles in prednjih bobnov zagotavljajo upravljanje in zanesljivost motornega kolesa, terenska guma pa omogoča vožnjo s terenskimi in primestnimi progami. Odlična ergonomija in odlična zračnost omogočata skuter Irbis, ki je primeren za potovanja ne samo znotraj mesta, temveč tudi zunaj njenih meja. Svetla barvna shema plastičnih elementov karoserije in litih diskov iz lahke zlitine poudarja izvirno zasnovo skuterja Irbis. Fotografija motocikla v različnih barvnih rešitvah si lahko ogledate na uradni strani proizvajalca - podjetja Irbis. Ekonomična poraba goriva omogoča vožnjo s polnim rezervoarjem goriva približno 200 km. Skuter je opremljen s štiritaktnim motorjem s precejšnjo močjo, kar transportu omogoča dobro okretnost in dinamičnost. Vsi skuterji so nameščeni na voznikovi strani. Na armaturni plošči so prikazani glavni kazalniki učinkovitosti, zanesljivo vzmetenje pa popolnoma ugasne tresenje pri vožnji po neravni cesti. Vgrajena je motorizirana signalizacija s funkcijo daljinskega zagona motorja - ugodna prednost skuterja.

"Irbis LX GTR"

Hitra športna zasnova in živa barva karoserije - novi model skuterja "Irbis LX GTR". Motocikel odlikuje visoka kakovost montaže in močan motor, ki omogoča hitro, samozavestno in dinamično vožnjovse skladbe. Vožnjo in varnost vožnje zagotavljajo velika kolesa, stilistične modele pa poudarjajo kromirani dušilci zvoka in liti diski. Zavorni sistem bo pomagal ustaviti skuter v primeru zasilnega zaviranja. Sodobna originalna optika omogoča varnejša potovanja v temnem času dneva. Elektronska armaturna plošča prikazuje vse informacije o sistemu in delovanju glavnih enot, vgrajena osvetlitev ozadja pa vam omogoča, da odčitke odčitate v kateri koli svetlobi. Ergonomski krmilni steber združuje vse potrebne kontrole. Udobje in mehkobo potovanja zagotavljata dva močna amortizerja in izboljšano vzmetenje. Udoben sedež skuterja "Irbis" je namenjen dvema osebama, prtljažni prostor za most pa omogoča prevoz velikih tovorov.

Sorodne publikacije