Kako uporabljati Tweeter? Kaj je "Cvrkutati" in zakaj ga potrebujete?

Sodobnim uporabnikom ponujamo številne socialne mreže. Z njihovo pomočjo lahko distribuirate novice in komunicirate. Kako uporabljati Tweeter? Kaj res pomeni ta stran? Zakaj je potrebna? Odgovori na vsa ta vprašanja morajo biti znani vsakemu sodobnemu uporabniku. Še posebej tisti, ki sledi modnim trendom.

Opis

Kaj je Twitter in kako ga uporabljati? Tako se imenuje moderna in sodobna socialna mreža. Če govorimo na kratko, spominja na mikroblogiranje. Na Twitterju lahko uporabnik piše sporočila, ki ne presegajo 140 znakov. Poleg tega so tukaj priložene povezave, fotografije, videi in drugi zanimivi materiali. Pogosto se »Twitter« uporablja kot novice ali promocijski trak. Po statističnih podatkih se novice širijo prek te socialne mreže v 5 minutah, novice pa se prenašajo približno eno uro. Zato se lahko Twitter uporabi kot sredstvo za prenos zanimivih informacij.


Terminologija

Kaj je Twitter in kako ga uporabljati? Vse se začne z registracijo. Ampak o tem kasneje. Najprej z nekaj besedami o izrazih, ki jih uporabniki uporabljajo v preiskovani družbeni mreži.
Tweet je Twitter sporočilo. Kot že omenjeno, ne sme biti več kot 140 znakov. Retweet - repostet. To je, ko uporabnik prenese (kopije) eno ali drugo objavo na stran. To naredite s pomočjo posebnega gumba.Twitterers ali twitter osebe so registrirani uporabniki na Twitterju. Fowler je naročnik. Človek, ki sledi določenemu profilu in je naročen na njegove novice. Očitno je to vse. Podobni izrazi bodo dovolj za odgovor, kako uporabljati Twitter. Toda kaj točno storiti? In kako delati s socialno mrežo?

Registracija

Začnimo z registracijo. To je prvi korak, ki vam bo omogočil delo s storitvijo. Twitter je brezplačen. Traja le nekaj minut.
Priročnik v tem primeru bi izgledal takole:
 • Odpri v Twitter.com.
 • V zgornjem desnem kotu kliknite gumb "Registracija".
 • Izpolnite prijavni obrazec - priimek in uporabniško ime, e-pošto, geslo.
 • Kliknite na "Prijava".
 • Potrdite profil.
 • Pripravljen! Registracija za Twitter je končana. Zdaj lahko uporabite vse funkcije socialnega omrežja.

  Izpolnjevanje vprašalnika

  Kaj sledi? Izpolnite svoj profil. Na Twitterju je Moja stran poseben mikroblog. Profil ima vzdevek kot tudi avatar. Za izpolnitev profila potrebujete:
 • Pojdite v svoj profil v družabni mreži.
 • Kliknite na puščico v zgornjem desnem kotu. Nahaja se v bližini človekovih ikon.
 • Izberite "Nastavitve".
 • S pomočjo menija se je prilagodil prikaz vprašalnika.
 • Kliknite na "Shrani".
 • Zdaj je "Moja stran" na Twitterju pripravljena za uporabo. Običajno se lahko naročite na profile in objavite sporočila takojregistracijo Vendar ponavadi uporabniki to zamisel preložijo.

  Napišite sporočilo

  Kako napisati Twitter? To je osnovna in najbolj preprosta naloga. Bistvo je, da je uresničitev načrta v življenju možna z različnimi metodami. Prvič, ko se prijavite na svojo stran, bo vsak uporabnik videl okence z naslovom »Kaj je novega?« Če tukaj napišete sporočilo in kliknete na "Post", se bo objavil tweet. Drugič, v zgornjem desnem kotu socialne mreže (o nastavitvah) je gumb "Twitter". Če ga kliknete, bodo lahko vsi napisali sporočilo in ga postavili v svoj microblogging. Tretjič, na levi strani okna (pod avatarjem) je polje "Napiši Tweet". Uporablja enako funkcijo kot "Kaj je novega?" Zdaj je jasno, kako pisati Twitterju. To ni najtežja naloga. In se spopasti s tem mora vsak registrirani uporabnik socialne mreže.

  Vmesnik

  Kaj je Twitter in kako ga uporabljati? Vredno je posvetiti pozornost vmesniku socialne mreže. Za razliko od "Facebook" in "VC" preiskava mikroblogiranja postavlja veliko vprašanj. Pisali smo sporočila, ugotovili smo. Kaj sledi? V levem delu okna socialne mreže (pod avatarjem) si lahko ogledate naslednje razdelke:
 • "Tweets" - koliko sporočil je objavila oseba.
 • "Branje" je število skupnosti in uporabnikov, ki jih je uporabnik registriral.
 • "Bralci" - Faloverji.
 • Na vrhu strani je majhen navigacijski meni. Prikazana so naslednja poglavja:
 • "Domov" - preklop na "Moja stran" na Twitterju.
 • "At
 • "V teku" je novice, ki vsebujejo objave, ki so zanimive za osebo.
 • Vse je zelo preprosto. Skoraj popolnoma smo ugotovili, kako uporabljati "Twitter": Ta socialna mreža je preprosta in lahko razumljiva.

  O naročnini

  Večina dejanj na spletnem mestu, ki se preiskuje, poteka s pisanjem kratkih objav in naročnin za uporabnike /strani. Vse stvari so zelo enostavne. brez težav.
  Kako se naročiti na "twitter"? V zgornjem desnem kotu vpišite ime skupine ali uporabnika v zgornjem desnem kotu, vrstico »Iskanje« (prosojno območje povečevalnega stekla), s klikom na »Enter« pa bo zahtevo obdelal. Ali kliknite na Sledite. Če se želite odjaviti iz profila, je dovolj, da izvedete podobna dejanja, samo gumb "Branje" se spremeni v "Odjavi se". To je povsem običajen pojav. Vpis in umik iz profilov in skupin je popolnoma brezplačen.

  Utility Networks

  Ugotovili smo, kako uporabljati Tweeter. Zakaj bi to počeli? Kakšna je korist socialne mreže, ki nima niti tako imenovanih osebnih sporočil? Odgovor je preprost - "Twitter" se uporablja za lastno promocijo. Prvič, udobno pisanje tweetov. Postaje so kratke in prostorne. Drugič, Twitter je modna družbena mreža. Tretjič, informacije preko spleta se hitro širijo. To je zaklepet s prijatelji "Twitter" ni primeren. Če pa želite postati priljubljeni ali promovirati svoje podjetje, bo socialna mreža v tem zelo koristna. Zelo priročno za pisanje kratkih sporočil, na primer s fotografijami. Takšne tweets so v veliko povpraševanje.

  Zaključek

  Kako uporabljati Twitter? Dovolj je, da se registrirate na tej spletni strani - vse druge akcije bodo jasne brez navodil ali priporočil. Tudi uporabnik novice se bo spopadel z nalogo.
  Twitter je v modi in udoben. Je vredno uporabiti to družabno omrežje? Torej, če želite deliti svoje misli o kateri koli zadevi, prijavite dogodek ali pa samo sprostite svoje podjetje. Za socialno komunikacijo se ta socialna mreža skoraj ne uporablja. Funkcija »Osebno sporočilo« je tukaj, vendar se uporablja zelo redko. Vsi lahko obvladajo Twitter. Registracija traja le nekaj minut. Takoj po odobritvi spletnega mesta, preden uporabnik odpre vse funkcije storitve!

  Sorodne publikacije