"Dacia Logan" (karavan): značilnosti, fotografije in ocene

Vozilo "Dacia Logan" z vagonom je razvoj romunskih uradnih trgovcev družbe Renault. Avto je pripisano kategoriji večnamenskih postavitev, ki so na voljo v variacijah s petimi ali sedmimi sedeži, po možnosti s sprednjim pogonom. Sprememba je bila uvedena leta 2006, posodobitev je bila zaključena v dveh letih, leta 2013 pa je bila uvedena izdaja novega modela. Razmislite o značilnostih različnih sprememb te blagovne znamke.

Značilnosti zunanjosti

Videz avtomobila "Dacia Logan" (karavan) ni zelo poudarjen na podlagi podobnih modelov te serije. Spomnijo jih na francosko poreklo razmerij, silhueto, posebni loki koles in odbijač z velikim dvigom zraka. Sprednji del obravnavanih modelov ima največjo podobnost z limuzinami tega proizvajalca.


Zadnja vrata avtomobila so postala širša, odprta od spodaj navzgor. Svetlobni elementi, ki se nahajajo zunaj vrat, ne preprečujejo nalaganja masivnih predmetov. Zadnji del odbijača ima globoko luknjo, ki zmanjšuje nakladalno višino, kar olajša proces dela z gravitacijo. Na bokih je viden poševni del strehe, ki skupaj z masivnimi ploščami daje avtomobilu izvirnost in edinstven slog. Tudi stransko zadnje steklo je zoženo in omejeno z obliko strehe. Barvna shema ponuja model od temno modre do pepelne.

Notranja oprema

Vozilo "Dacia Logan" je bilo posodobljeno s karoserijodobil je preoblikovano notranjost z bolj oprijemljivim ergonomskim učinkom. Kontrolniki za krmiljenje so bolj udobni, na sprednji plošči je srebrna barva. Volan v novi različici lahko dopolnite z usnjenim pasom.
Spremenjene plošče vrat. Ročaji za odpiranje so se spremenili v udobne elemente, ki jih nudijo stranski lastniki žepov za skodelice ali steklenice. Na sprednjih sedežih je bila zanesljiva stranska podpora. Oblazinjenje je izdelano iz sodobnih tkanin, opremljenih z originalnimi vložki, ki je prijetno navdušen nad barvno shemo notranjosti. Notranjost "Dacia Logan" (vagon) ima največje dimenzije. Prtljažni prostor v standardni izvedbi ima več kot 570 litrov, z zloženimi zofami pa trikrat več.


Splošne dimenzije in dinamika

Glavne mere avtomobila "Dacia Logan":
 • dolžina /širina /višina - 447/199/167 metrov;
 • medosna razdalja - skoraj tri metre;
 • kolesnica (spredaj /zadaj) - 1468/1466 metrov;
 • varnostna razdalja je petnajst in pol centimetrov;
 • Prostor za prtljago ima v sebi dvesto do sedemsto litrov (model s petimi in sedmimi sedeži);
 • Zmogljivost rezervoarja za gorivo je pet deset litrov.
 • Odvisno od tipa motorja, pospešek na sto kilometrov znaša od 128 do 145 sekund, poraba goriva pa je 6-72 litrov na sto, največja hitrost je 155-168 km /h. Največja moč prvih variacij Renault Logana Dacia ne presega 75 konjskih moči pri navoru 106 Nm.

  Bencinski motorji

  SprvaTo vozilo je bilo opremljeno z ekonomičnim atmosferskim štirivaljnim motorjem, ki je bil distribuiran z vbrizgom goriva, kar je dalo dvanajst-dvanajst navojev pri petih in pol tisoč vrtljajih. Stroški mestnega načina so dosegli 10,3 litra na sto kilometrov, razpršeni na stotine - trinajst sekund.

  Močnejša bencinska elektrarna Dacia Logan ima zmogljivost 16 litrov z močjo 87 konjskih moči. Največja hitrost motorja je dosežena pri 45.000 vrt /min. Indikator hitrosti je 168 km /h, pospešek do 100 km - 134 sekund, poraba goriva - 105/65 (mesto /tir).

  Električni agregati na dizelskem gorivu

  Dizelski motor zadevnega avtomobila ima prostornino in zmogljivost šestdeset sedem "konjev" in pol. Mejni navor je določen na štirih tisoč vrtljajev na minuto, z magnitude 160 Nm. Univerzalni s sedmimi sedeži se je iztekel na stotine v 177 sekundah in porabil približno šest litrov dizelskega goriva na vsakih 100 km.
  Nova Dacia Logan ima drugo različico dizelskega motorja. V njej je turbina, ki omogoča doseganje moči, podobne 86 konjem. Avto je opremljen z menjalnikom s petimi koraki (mehanika), pospeši do sto kilometrov v trinajstih sekundah, tako ekonomično kot prejšnji model. Hitrost motorja 160 enot je dosežena pri 1750 na minuto.

  Paket vagonov

  Glavne spremembe opreme so tri različice tega vozila:
 • Osnovni model (baza)Opremljen s parom sprednjih zračnih blazin. Poleg tega je ogrevano zadnje steklo, zapleteni zadnji sedeži, zaščita bloka motorja, funkcija ABS.
 • Verzija Authentique ima tudi hidravlični servo volan, nastavljiv volan, sprednja električna steklena dvigala in glasbeni sistem. Po naročilu lahko vozilo opremimo s stranskimi blazinami, tempomatom. Zunanjost modela je dopolnjena z diski iz lahke zlitine in tirnicami za zgornji prtljažnik.
 • Sprememba izraza vključuje sistem ABS, potovalni računalnik, električna okna dvigal na vseh vratih in napajanje vzvratnih ogledal. Kot opcija je na voljo klimatska naprava, parkirni senzor s fotoaparatom.
 • Cena avtomobila na evropskem trgu se giblje od enajst do dvajset tisoč dolarjev, odvisno od konfiguracije.

  Na kratko o spremembah

  Naslednje so različice avtomobila "Dacia Logan" (vsestranska oseba), ki se razlikuje predvsem po moči, motorjih in zmogljivosti.
 • MCV-1 4 (75 l.), MCV-1 6 (87 cm3), MCV-1616V (105 l. C) - so bile izdane od leta 2008 do 2013.
 • L /MCV 1 4-1 6 s petstopenjskim menjalnikom in močjo od 75 do 105 konjskih moči. (leta proizvodnje - 2007–2008).
 • Od leta 2013 se serija MCV 0.9 in 1.5 napaja iz devetdeset konjskih moči.
 • Ocene uporabnikov

  Avtomobil "Dacia Logan", izdelan v karoseriji, je pogost gost na domačih cestah. Kljub temu lahko odgovori nekaterih lastnikov dajejo splošen vtis tega vozila.
  MedNaslednji dejavniki zaslužijo naslednje pozornosti:
 • zmogljivost od pet do sedem oseb, plus prostornina in nastavljiv prtljažni prostor;
 • zanesljivost vseh motorjev, ne glede na moč in vrsto goriva;
 • velik vir za delo vzmetne enote;
 • ​​
 • premišljen in učinkovit ogrevalni sistem;
 • Zaupanje celo na cestah, ki niso najbolj kakovostne;
 • optimalni odmik.
 • Med pomanjkljivostmi uporabniki opozarjajo, da ni povsem sprejemljiva izolacija hrupa pogonske enote in omejeni dodatni kompleti. Pravzaprav je avtomobil, ki ga obravnavamo v smislu cene /kakovosti in zmogljivosti, neposreden konkurent dražjim partnerjem.

  Sklep

  Dacia Logan je univerzalni avtomobil, ki je primeren za uporabo v gospodinjstvu, družinskih sprehajališčih in osebni uporabi. Njegove značilnosti in zunanjost so na dostojni ravni, raznolikost vgrajenih motorjev pa daje možnost izbire ustrezne modifikacije, ne le v smislu zmogljivosti, ampak tudi z vidika ekonomičnosti in moči. Vse prednosti, ki jih ima ta avtomobil, se prekrivajo z nepomembnimi, posameznimi napakami. Pri nakupu te različice pa se morate še vedno seznaniti z možnostjo vzdrževanja in razpoložljivosti servisnih centrov na vašem območju.

  Sorodne publikacije