MTS: spremenite tarifo na številko

Obstoječi naročniki MTS imajo veliko možnosti za spreminjanje tarifnega načrta. Tisti, ki uporabljajo arhivski tarifni načrt, bi morali biti bolj previdni pri izbiri novih pogojev storitve, saj se v primeru prehoda ne bo mogoče vrniti na prejšnjo tehnično pomoč. Pod arhivi obstajajo tisti TP, ki jih ni mogoče povezati, toda tiste stranke, katerih številke so v njih, jih lahko še naprej uporabljajo. Kako se spremeni sprememba tarif na številki MTS, kako preklopiti na tako priljubljene "Smart" in "Super MTS"? To bomo opisali v trenutnem članku.

Seznam načinov za spremembo TP

 • Osebni kabinet - ta metoda je najbolj primerna za tiste stranke, ki aktivno uporabljajo internet. Na mestu razlitja lahko MTS takoj izvede kakršno koli dejanje s številkami, si ogleda informacije, ki jih potrebuje, itd. Vključno z MTS številko lahko spremenite v spletnem načinu.
 • Za mobilne uporabnike interneta je bila razvita posebna aplikacija, torej za tiste naročnike, ki uporabljajo rdeče-bele operacijske sim kartice v pametnih telefonih ali tablicah. V skladu s funkcijo se ne razlikuje veliko od osebne pisarne in se lahko tudi spremeni tarifna številka MTS.
 • USSD Functional. Uvedba kratkih ukazov je najhitrejši in najpogostejši način upravljanja številk. Vendar pa obstaja en minus - za vsako tarifo obstaja posebna kombinacija znakov, ki jih morate poklicati. Če naročnik tega ne ve, se tarifa ne more spremeniti v številko MTSkončano.
 • Sporočilo SMS. Za nekatere tehnične pomoči je možno tarifo povezati s pošiljanjem sporočila na določeno številko.
 • Na kaj moram biti pozoren, preden zamenjam TP?

  Če se odločite za spremembo pogojev storitve na sedem kartic, je treba pojasniti naslednje nianse:
 • Ali je nova tarifa ugodnejša od tiste, ki je trenutno določena v številki. Celoten opis vsake tarife najdete na uradni spletni strani.
 • Od zadnje spremembe tarife za trenutno izdajo je minilo več kot mesec dni ali pa ste pred kratkim posodobili pogoje na kartici SIM. Dejstvo je, da če je bila sprememba dolgo časa, potem plačati za prehod ne bo treba. V nasprotnem primeru je treba v opisu tarifnega načrta pojasniti, koliko bo stalo povezati in narediti potreben znesek.
 • Za nekatere tarifne načrte je nesprejemljivo, da se preklopijo na druge tehnične pomoči, na primer s tarifami za internet.
 • Sprememba tarife "Super MTS"

  To tarifo lahko zamenjate s paketnimi minutami in internetnim prometom na katerega koli od zgoraj opisanih načinov: prek interneta ali mobilne naprave, optimizirane za aplikacije. S pomočjo kratkih ukazov in SMS lahko izvedete tudi predvideno operacijo. S pošiljanjem tarifne številke na številko 1111024 lahko hitro spremenite pogoje uporabe številk, če je predvidena možnost takega prehoda.
  Prav tako lahko prek kombinacije * 888 # obiščete USSD meni, kjer se lahko seznanite s pogoji prihodnje tarife in jo povežete, čena bilanci je dovolj sredstev za povezavo. To pravilo je pomembno v primeru, da je bila zadnja sprememba tarifnega načrta na številki pred manj kot enim mesecem. V nasprotnem primeru ne bo treba plačati za prehod na tarifni načrt - transakcija se lahko izvede brezplačno na kakršenkoli priročen način za naročnika MTS.

  Sprememba tarife na "pametno"

  Za aktiviranje "pametne" tarife na vaši kartici SIM lahko uporabite spletne metode (osebni kabinet, mobilna aplikacija) ali pokličete kombinacijo: 111 * 1024 #. Druga možnost je, da pošljete besedilno sporočilo na številko 111 s tarifno kodo, v tem primeru je 8888. Po pošiljanju zahteve na kakršenkoli priročen način, morate počakati na sporočilo od operaterja. Če je transakcija uspešna, vam bomo poslali ustrezno sporočilo, v primeru težav (na primer, na računu ni dovolj denarja za prehod), bo poslano sporočilo s podrobnim opisom.

  Podpora klicanju

  TA lahko spremenite tako, da pokličete 0890 s kartico SIM, ki jo želite dokončati, in vprašajte upravitelja odpreme, da vam pomaga pri tem. Pred tem se lahko tudi posvetujete z najbolj donosno obrestno mero in se seznanite z drugimi vprašanji po številu. Bodite pripravljeni posredovati podatke o lastniku SIM kartice, saj lahko preko kontaktnega centra izvaja operacije s številkami.

  Zaključek

  V tem članku smo govorili o tem, kako lahko neodvisno spremenite tarifo: skoziInternet (iz katere koli naprave) in prek mobilne naprave (brez uporabe interneta). Ekipa za spreminjanje tarife MTS je postavljena na uradni strani, namenjeni tej strani s tarifnim načrtom.

  Sorodne publikacije