Hyde na Gini v League of Legends

Hyde Gina v igri "Legend Legge" vključuje analizo njegovih prednosti in slabosti, igranje na vseh stopnjah tekme in priporočene zbirke. S temi informacijami, kot tudi s pregledom glavnih značilnosti prvaka, bo uporabnik lahko bistveno izboljšal svoje veščine, kar bo še dodatno pomagalo premagati nasprotnike na področju pravosodja.

Glavni junaki znakov

Razvijalci v svojem znanem projektu "Legend Legend" so se odločili za osvoboditev prvaka-puščice, ki bi imela veliko moč, vendar bi bila ostrostrelec v nasprotju s klasičnim predstavnikom razreda. Hyde na Gini se mora najprej spomniti, da ta junak ne more povzročiti velike škode v kratkem času. Ima 4 napade, zadnji povzroča kritično škodo. Po začetku ponovnega polnjenja je v tem trenutku prvak zelo ranljiv. Glavni cilj igre je naučiti se ubiti sovražnika do točke, kjer se začne polnjenje, in izbrati varne položaje zase, če se začne bitka.Spretnost

Hyde Gina, kot tudi drugi prvaki v žanrski jezikovni igri, se mora nujno začeti s sposobnostmi. Pasivni zgoraj omenjeni "Shaft" spretnost vam omogoča, da streljajo na 4 kartuše, ne poveča hitrost napada nad določeno število, ponovno nalaganje 25 sekund. Namesto tega se hitrost pretvori v možnost kritične škode. Prva spretnost (Q) se imenuje "Plesna granata". To je lupina, ki zadene glavno in še tri cilje. Če ubijete sovražnika, potem naslednjosovražnik bo prejel 35% večjo izgubo. Druga sposobnost (W) pod naslovom "Smrtonosno igranje" vam omogoča shranjevanje nasprotnikov, ki so že imeli nalepko na njih. Napadla jo je Gin ali njegovi zavezniki. Tretja spretnost (E) "Zaprti zaslon" je past, ki označuje sovražnikovo sesutje, upočasni in po določenem času boli. Ultimat (R) "Izhod na lok" vam omogoča zagon 4 projektilov na velikem območju, vsak od njih upočasni cilj in povzroči škodo, slednja - zagotovljena s kritičnim vplivom.Rune, talente in perverznost

V igri "LOL" je Gene precej zapleten značaj, ki zahteva razumevanje situacije. Za njega je najbolje, da najprej izčrpamo drugo spretnost, potem prvo, na koncu tretjega - izjemno na razpoložljivih ravneh. Rooney igralec mora vzeti rdečo - za smrt, modro - za magično odpornost s povečanjem črpanja v tekmi, rumeno - za fizično oklep. Bistvena bi morala povečati vampirizem ali smrt. Glavni talenti Gine "LOL" so povečana škoda zaradi prvega avtoataka in njihovih veščin ("Čarovništvo" in "Sveža kri"), ugrabitev življenja ("bojevnikova krvoločnost") in povečana škoda v boju ("Battle Trance"). V tretji veji je vredno izkoristiti sposobnost zmanjšanja izgub in povečanja lastnega zdravja. To je obvezna priprava pred vsako tekmo, najbolj ugodna izboljšava znaka.

Začetek tekme na srednji in spodnji črti

V LoL se včasih uporabljajo znaki, ne glede na njihovo vlogo in druge vrstice. Da, v sedmemJeanovo sezono so dolgo uporabljali kot en sam konvoj. V vsakem primeru, ne glede na položaj, mora najprej zbrati "Dora Blade" in "Zill Health". Pri večini nasprotnikov bi bilo neuporabno britje s posnetki, še posebej, če ima sovražnik nadzor. Bolje je, da se osredotočite na lekarne in počakate na zmožnost ujeti sovražnika v kombinaciji E plus W in Q. V večini primerov mora igralec v 20-25 minutah zapustiti zbrane predmete "Ghost Blade Yommu" in "Twilight Blade of Dractor". Zagotavljale bodo ustrezno stopnjo umrljivosti in mobilnosti, iz katere bo imel lik med tekmo težave.

Subjekti in vedenje v pozni fazi igre

Hyde's Gina v sedmi sezoni na spodnji in srednji črti so skoraj nerazločni. Edina razlika je, kako urediti toteme in se obnašati v bojih. Ko pride čas za ekipne borbe, mora uporabnik razumeti, kaj lahko prvaki dobijo od Gine, položijo nadzor in ubijejo. Obstaja veliko takih, še posebej vredno razmisliti o Dharwan 4 Waya, Gnara in podobno. Ne bodo brez nadzora in lahko prenesejo zadostno količino škode. Istočasno jim bo pristojna uporaba lokacije ekipe, njihovih rezervoarjev in položajev omogočila, da jih varno odberejo na varni razdalji. V kasnejši fazi mora biti prvak nujno v arsenalu drugih predmetov "Obraz neskončnosti", "Ostrenje statike" in zadnja izbirna stvar, odvisno od tega, kaj manjka. Morda je vredno ugrabiti življenje ("Bleed") ali razbiti sovražnikaoklep ("Lord's Dominic's Dowel").

Zasluge likov

V ligi Legend mora vodnik o Gini nujno dotikati njegove pozitivne strani med igranjem. Vse zgornje informacije jim bodo pomagale uresničiti, vendar morate vedeti, kaj je najbolj opazen prvak. Prvič, četrti strel iz čakalne vrste, ki povzroča kritično škodo. Če jih nenehno dobivate na sovražnike, jim bo težko ostati na liniji in ne umreti. Vse veščine imajo zadosten polmer napada, da streljajo in ostanejo varne. Pasti lahko delujejo kot totemi pregleda, kar daje prednost sovražnemu gozdarstvu. Še en velik plus je odlična sinergija z napadajočimi objekti. Smrtnost, možnost kritične škode in fizične škode močno povečajo možnosti za hiter umor nasprotnika v boju. Pogosto nekaj svetlobnih posnetkov ubije sovražnika, ko ga ni mogel niti pričakovati.

Potrebe prvakov

Negativne strani imajo vse znake v ZL, vključno z Jeanom. V prvih igrah bo igralec takoj začutil poenostavljeno vrsto avtomatskega strela. Skupaj z majhno hitrostjo napada, bo igral v mnogih situacijah, če se boste morali boriti proti tipu Kogmaw, Twitch ali Kalista. Izjemno majhna mobilnost ne more izogniti se boju za neugodne razmere. Predmeti, ki povečujejo hitrost vožnje, ne morejo rešiti situacije, ker imajo številni rezervoarji in frontni borci skoke. Veščine so zelo odvisne ena od druge, njihova zloraba ali napakamočno vplivajo na izgubo in lahko celo vodijo do smrti znaka. Gina ne bo uspela uresničiti prednosti, četudi jo prejme na liniji. Za številne znake je takšna puška primarni cilj, in pridobivanje v kontroli je skoraj vedno enako smrtonosnemu izidu.

Glavni nasprotniki

V Ligi legend mora vodnik po Gini nujno omenjati njegove glavne sovražnike. Znak ne mara nobenega od tistih, ki lahko hitro pridejo do njega in dajo imobilizacijo. Prav tako smrtonosna za njega so dvoboji s povečevanjem puščic, ki hitro povzročijo veliko škode. Med njimi so najprej Lucian in Varus. V skoraj vseh bojih so premagali Jean in ubili, ne glede na prvake podpore. V takih nastavitvah je najbolje pasivno igrati, kmetovati zlato in počakati na gozdarja za kakršnokoli dejanje. Drug nevarni nasprotnik na liniji je Dreyven, ki preprosto presega danega prvaka zaradi izgub in hitrosti. Lahko mu samo nasprotujete s kompetentno kombinacijo spretnosti in razpona njegovega ultimata. Tudi pri Gayed na Gini se je treba spomniti, da mu je prijetno delovati s podpornimi junaki, ki imajo nadzor. Potem lahko svobodno postavi sovražnika zamrznitev in streljanje od daleč.

Sorodne publikacije