Zanimive MMORPG: pregled iger, zahtev, ocen, ocen

Danes takšen žanr računalniških iger kot MMORPG ne doživlja najboljših časov - dejstvo je, da v tem segmentu prihajajo vse manj kakovostnih in zanimivih projektov. Vendar pa so igre, ki so bile izdane že dolgo nazaj in so našle zveste oboževalce. Eden ne more zanikati dejstva, da od časa do časa razvijalci veseli igralci računalniških iger namenjeni za številne projekte. Za vas smo pripravili vrhunske MMORPG, ki so vredni pozornosti!

Kaj je MMORPG?

Ta kratica je dešifrirana kot "spletna igra, ki igra veliko vlogo več igralcev." Ta žanr omogoča igralcu, da prevzame vlogo lika, ki običajno spada v svet znanstvene fantastike ali fantazije. Glavna značilnost tega žanra se lahko imenuje veliko število igralcev, svet iger, ki obstaja na trajni osnovi, ne glede na izstop igralcev.


Zakaj te igre tako privabljajo igralce? Prvič, svoboda delovanja, možnost skupnih iger. Pomembno je tudi, da te projekte odlikujejo pisani svetovi, dobra grafika in kakovostna glasba.

World of Warcraft

Ko govorimo o najbolj priljubljeni MMORPG, morate začeti s to igro. Kljub temu, da je dovolj stara, ostaja ena najboljših. Blizzard je ustvaril pravo mojstrovino, ki je danes zakonodajalec za druge projekte tega žanra. Skozi zgodovino WOW-a so razvijalci igralcem ponudili 6 obsežnih dodatkov. Zadnja se je zgodila leta 2016. Kljub temu, da grafika in zgodba World of Warcraft: Legion je ostal na ravni preteklih iger, igralci zagotovijo: toPlačuje druge funkcije igre.


Kaj je Warcraft? To je neverjetno fascinanten svet fantazij, kjer se v spletnem načinu resnični igralci borijo ne le proti drug drugemu, ampak tudi proti pošasti. Igralec ima na voljo štiri načine: Normal, Role Play, Player vs Player, Player as Player. Igralci lahko izbirajo lokacije in opravljajo različne naloge, njihova izbira je običajno odvisna od izbrane frakcije. Zakaj je ta igra osvojila priljubljenost igralcev? Odgovor je preprost: World of Warcraft ni posebej zapleten, poleg tega je od prve izdaje doživel majhne globalne spremembe.

Blade in duša

Med najbolj priljubljenimi MMORPG-ji je igra Blade in duša. Glavna značilnost drugih projektov v žanru je način cvetja, ki omogoča igralcem, da tečejo po stenah in celo zraku, naredijo vrtoglavo skakanje. Še ena značilnost je ne-ciljni bojni sistem, ki je priljubljen med ljubitelji iger. Ta sistem zelo oteži proces igranja: igralec bo moral uporabiti zavoje in tehnike, ki bodo pomagale zmagati nasprotnika. Ljubitelji igre Blade in Soul pravijo, da se ne more pohvaliti z osupljivo grafiko ali natančnimi podrobnostmi. Zvočna podpora je seveda prijetna, vendar ne impresivna. V tej igri je res dobra ekipa razvijalcev, ki redno izmišljajo nekaj novega. Redno se pojavljajo tako majhne kot velike posodobitve.

Lineage

Posebno mesto v naši top MMORPG je Lineage. O temigra je morala slišati ne samo ljubitelje tega žanra, ampak na splošno vse igralce. Dejstvo, da je za "Ruler" - to je povsem normalno, druge igre ne morejo ponuditi igralcem - nihče ni uspel ustvariti drugega takšnega vesolja in presegel resničen kult igre. V pregledih tega edinstvenega projekta, zabava opomba: svet je premišljen do najmanjše podrobnosti, igralci čakajo na veliko število quests, neverjetni bojni sistem, kraft, obleganje gradov in še več. Seveda se to morda zdi dolgočasno, ker je vse to že znano tistim, ki ljubijo MMORPG, vendar je treba opozoriti, da je imela Lineage velik vpliv na razvoj drugih spletnih iger v tem žanru. To je vse, kar se sedaj srečujete v multiplayer igranju vlog, ko se je pojavilo v "Line".

Black Desert

Ko govorimo o najboljši MMORPG na PC-ju, lahko omenimo Black Desert. Prva stvar, ki pritegne oči igralca, ki je začel igro, je ustvarjanje lika: redko in podrobno. Vse ostalo je nekoliko bolj poznano: lik se napolni, razburljivi iščejo, ubijajo mobove. Mimogrede, sama črpanje je posebna značilnost te igre: uravnotežena je, igralec ne bo moral opravljati nobenih nesmiselnih iskanj, zaslužiti neznatne izkušnje in nagrado za njih. Igralci pravijo: Edinstvenost Black Desert je, da so razvijalci uspelo najti zlato sredino nalog, za katere, mimogrede, dajo dobro nagrado in umor mobov. Visoke rezultate lahko dosežete brez rutine in utrujenosti.
Pogovor o tej zanimivi MMORPG, je treba opozoriti, da vsi ljubitelji PvPbo moral doseči 50. stopnjo, potem pa bodo imeli priložnost občudovati lepoto sveta iger. Mimogrede, na višini, in bojni sistem igre. Igralci so zadovoljni z odlično animacijo, posebnimi učinki in vrsto tehnik. Vse to je tako visoko, da je težko verjeti, da ne igrate na Free to Play. Treba je omeniti, da donati ne vplivajo posebej na igranje, ne dopuščajo ljubiteljem, da vlagajo pravi denar v igro z nekaj pomembnimi koristmi. Tako kot v drugih zanimivih MMORPG igrah lahko igralci tukaj oskrbujejo orožje in obleko, poleg tega pa so v igri tudi hišni ljubljenčki.

TES Online

Ljubitelji "Drevnih zvitkov" poudarjajo: ta relativno nova MMORPG igra zasluži pozornost, saj združuje RPG in polne zidne borbe. Poleg tega igralcem ne bo treba skrbeti za donate: dovolj, da se vpišejo in dobijo enake možnosti z drugimi igralci. Nekateri pa kritizirajo igro zaradi dejstva, da se umika iz serije. Vendar pa je malo verjetno, da bi se to lahko imenovalo minus, ker ni šesti del The Elder Scrolls in TES Online. Edinstvena igra naredi kombinacijo PvE in PvP, ogromnega prostora, ki je na voljo za osvajanje, neskončno število nelinearnih misij. Poleg tega igralci govorijo o neznanem bitnem sistemu in upoštevajo, da igra, čeprav dobro opravljena, ni stala brez napak. Poleg tega so nekatere priložnosti odprte le s sprejemom določene levle, in tudi v igri ni spremembe v dan.

Popoln svet

Kljub dejstvu, da je bila ta igra izšla leta 2005 in je šla v Rusijo leta 2008, še vedno ni izgubila svoje priljubljenosti. Že takrat se je pozitivno razlikovala od njenega ozadjakonkurence z visoko kakovostno grafiko in presenetljivo velikim odprtim svetom, ki lahko letijo na različnih vozilih. Seveda, takrat je bilo že World of Warcraft, vendar, da bi se naročili na to, potrebujete denar. Perfect World je idealen svet, prost in presenetljivo lep. Igra se danes ponaša tudi z urejevalcem likov: odkrito rečeno, ko se je pojavila, je bila boljša kot kasting znakov. Na kaj danes igralci igrajo pozornost? Na tarčnem sistemu, pisane smuči in lepo glasbeno spremljavo, ki igralca pošlje v kitajsko mitologijo.

Razodetje

Med najbolj zanimivimi MMORPG in razodetji. V tem projektu NetEase deluje že 5 let! Igra ni slaba, je nekaj podobnega World of Warcraft. Prva stvar, na katero igralci upoštevajo, je absolutna svoboda: ozemlje v tej igri ni razdeljeno na raven, ampak na območje, vsaka ima svojo metrično in vremensko spremembo - vse v realnem času.
Ljubitelji projekta PvP mode bodo nedvomno navdušili razpoložljivost 12 različnih variant interaktivnega konflikta med uporabniki: to so standardne arene 1x1 in masivne obleganja, namenjene tisočim ljudem. Tudi za ljubitelje »igralca proti okolju« bo nekaj storiti, čakati na njih kot preproste preproste nevarnosti in Harkorjeve ječe, ki vsebujejo okoli 20 uporabnikov. Omeniti je treba, da ima igralec v Razodetju možnost izbire upravljanja: obstajajo načini klik-za-premikanje in ne-tarča. Zamenjajte igralca neposredno v igri.

Aion

Ko že govorimo o brezplačnih MMORPG igrah, bi moralo bitioznači projekt, ki ga izvaja Innova. Sprva se je ta igra razširila skozi naročnino, vendar so njeni najboljši časi minili, saj jo lahko sedaj igrate popolnoma brezplačno, čeprav z več omejitvami. Na podlagi načrta projekta je bil določen drugi del "vladarjev", veliko je odlagališč, slika izgleda čim bolj realistično. Gamers Opomba: v tej igri lahko ne samo skok, ampak tudi letenje. Zgodba o Aionu se začne z dejstvom, da antični bog ustvarja Atreus - edinstven svet, ki se je iz nekega razloga razdelil na dve polovici. Igra pripada predstavnikom dveh dirk - Elite in Asmodijca. Prvi so privrženci dobrote, in ker so ohranili svojo lepoto, njihova krila niso izgubila svojega platna. Asmodian pa je imel številne metamorfoze: na primer, imele so kremplje, krila pa so našla črni odtenek. Razvijalci so se pripravili za 11 igralcev, tako da lahko vsakdo najde nekaj zanimivega zase. Razredi so precej standardni: puščice, čarovniki, gladiatorji in drugi. Izstopa, očitno, samo pilot. Sistem boja v tem projektu je ciljno usmerjen, vendar ne preprečuje, da bi bil eden najboljših MMORPG-jev na osebnem računalniku.

ArcheAge

Med najboljšimi igrami za spletne stranke MMORPG in ArcheAge. Za kaj je dobra? Čudovita grafika, domiselna zgodba. Kot pri drugih igrah v žanru lahko sodelujete v posameznih bitkah in organizirate obsežno ekipno bitko. Zanimivo je, da obstaja možnost ladjedelništva v igri: igralci računalniških iger lahko gradijo svoje lastne ladje in se celo ukvarjajo s piratstvom. Mimogrede, boj tukaj ni nujno, lahko to storitekmetovanje. Morda je mogoče združiti veliko število specializacij in spremeniti igro v čudno avanturo. Med zaslugami in pravnim sistemom se lahko sami odločijo, katera kazen si zasluži krivdo. Edina pomanjkljivost ArcheAge se lahko imenuje kraft: če želite ustvariti res dobre stvari, boste potrebovali ogromno redkih virov.

Tera

Pri pregledu najboljših MMORPG-jev ni mogoče pomagati, da bi omenili igro Tera, ki so jo ruski igralci videli pred kratkim, vendar so ji že dali naziv kulta. Najbolj neverjeten del te igre lahko imenujemo njegov urnik: na prvi pogled igralci, ki očarajo znake in kostume, zgradbe in pokrajine. Zgodba je tudi zelo dobra: je zvita in izjemna. Igralci imajo na izbiro sedem dirk in 13 razredov. Neobičajna pot - prisotnost učencev. Imajo veliko funkcij: nekatere lahko zberejo, del pa raztegne nahrbtnik. Da se ne razpadejo, jih je treba nahraniti. Ko že govorimo o slabostih te igre, je treba opozoriti, da po doseganju najvišje ravni, bistveno manj ukrepov. Mnogi igralci računalniških iger se pritožujejo nad tem, kaj storiti po igranju popolnoma nič. Seveda to ni ravno tako, čakate na številne posebne naloge, ki pa so precej pomožno sredstvo za spodbujanje.

Ikarus

Iščete zanimivo MMORPG v ruskem jeziku? Bodite pozorni na igro Icarus. Kot vse druge RPG se začne z izbiro razreda znakov, pet jih je, ni nenavadnih junakov. Vendar ima igra funkcijo,ki ga razlikuje od drugih MMORPG - lahko igralec popolnoma ukroži vsako žival, tudi najbolj pravega zmaja! Seveda pa to ni tako preprosto, vendar vam omogoča osvajanje zračnega prostora. Opozoriti je treba, da učenec skupaj s črpanjem znaka iztisne - ima novo opremo in nove spretnosti. Ikar je tudi drugačen, ker ima nekaj podobnosti z žanrom, kot je strategija. Igralci morajo obvladati nova ozemlja in graditi mesta.

Drakensang Online

Če potrebujete brskalnik MMORPG iger, bodite pozorni na Drakensang Online. Ta projekt je idealen za tiste, ki imajo radi polne spletne igre za stranke, ki so primerne za šibek računalnik. Drakensang Online je brskalnik, ki je uspešno prekrit s spletnim RPG odjemalcem. Zanimiva epska zgodba? Prejmite in se naročite! Brezhibna grafika? Končano! Poleg tega je igra v čudovitem ovitku posebnih učinkov in seveda patosa. Ni vredno govoriti o dinamičnem črpanju in sposobnosti igralcev - seveda je vse tam. Skratka, Drakensang Online je igra, ki se praktično ne spopada s tako kultnimi igrami, kot sta Lineage in World of Warcraft!

Wild Terra

Še ena odlična MMORPG igra v brskalniku se razlikuje po tem, da obstaja veliko možnosti za igralce: to so bitke in lov, gradnja in gojenje rastlin in živali. Vse je narejeno v slogu iger žanra za preživetje, kar pomeni, da se, če se niste mogli pripraviti na takšne težave, kot so lakota, hladno ali nepovabljeni gostje, moratepočakajte na težave. Med prednostmi igre in dejstvom, da ni znakov brez iger, so ti ne-napisi. Vse igralne interakcije se dogajajo izključno med živimi ljudmi. Igra je tista, ki določi, kako se bodo razvijali dogodki. Na splošno lahko projekt Wild Terra imenujemo odličen brskalnik z veliko funkcijami!

Peria Chronicles

Govorimo o najbolj pričakovanem MMORPG - Peria kroniku. Američani oživljajo stripe v svojih igrah, Azijci pa so se odločili za igro mange! O projektu se veliko govori, projekt, izveden v slikovnem slogu, je bil napovedan pred nekaj leti, vendar prihajajo leta, čas sprostitve igre pa še ni znan. Kljub temu, da se mesta spreminjajo, so objavljene nove prikolice. Je vredno na splošno čakati? Reklame so igralcem pokazale tako imenovano mehaniko terraformiranja vseh igralnih lokacij, kar pomeni, da bodo igralci imeli možnost samostojne spremembe ne le pokrajine, ampak tudi naselitve. Treba je opozoriti, da bodo kmetje, gradbeniki, trgovci in drugi znaki avtomatično povišani v naselja. Napovedano je bilo, da sta dve dirki, zato je verjetno, da igralci čakajo na vojaško razstavljanje. Žal na trenutni stopnji igre ni nič znanega.

Sorodne publikacije