Bluetooth slušalka za vaš telefon Jabra BT 2045: Funkcije, navodila, pregledi

Bluetooth slušalka za telefon Jabra BT 2045 - eden najbolj zanesljivih pripomočkov v cenovni kategoriji proračuna, odlično deluje s svojo funkcijo. Kljub nizki ceni - približno 750 rubljev - je za napravo značilna večfunkcionalnost in učinkovitost. Nobene dodatne možnosti v pripomočku niso na voljo, vendar ga ne potrebujejo: dobro se spopada s svojim delom in brez njih.

Paket

 • Polnilnik.
 • Slušalke Bluetooth.
 • Navodilo za Jabro BT 2045.
 • Ta model je v vrsti naprav, ki jih proizvaja Jabra, eden najcenejših sten. Na primeru Jabre BT 2045 je povsem jasno, zakaj se izdelki te družbe tako dobro prodajajo in zakaj drugi konkurenti v istem cenovnem segmentu niso tako priljubljeni. Dražje analogi znatno slabše od tega modela na funkcionalnost in kakovost zvoka. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov o Jabra BT 2045, je slušalka ena najboljših v svoji ponudbi.

  Oblikovanje pripomočkov
  Embalaža slušalk, za razliko od drugih, dražjih analogov, izgleda nereprezentativno: majhne velikosti, skupaj s praznino v notranjosti brez šob, kablov in dodatnih nosilcev - samo naprava sama in napajanje. Kljub navideznemu gospodarstvu proizvajalca je videz pripomočka zelo privlačen. Ohišje je izdelano iz mat plastike, na površini katere ni sledov, ni opaznega šiva,s katerim zlepljene polovice naprave. Na sprednji plošči je luknja za mikrofon, na hrbtni strani priključek microUSB. Zvočnik je zaprt s kovinsko mrežo. Ergonomska oblika slušalk, enostavna in stroga, ne preobremenjena s odvečenimi podrobnostmi. Slušalke so kompaktne velikosti - 25x35x16 mm - in lahke - samo 10 gramov. Trak ni pritrjen na napravo. Programska oprema doma ni posodobljena, vendar ta funkcija ni potrebna za poceni izdelek.

  Enostavnost uporabe

  Slušalke Jabra BT 2045 so zelo enostavne za uporabo: kabel je tanek, lahko ga odstranite, silikonsko blazinico zamenjate s penasto gumo in napravo lahko nosite z nosilcem ali brez. Pripomoček se ne zmanjša pri izvajanju ali fizični aktivnosti, zato je za nakup več uporabnikov. Oblika naprave je skoraj popolna.

  Upravljanje

  Sprednja stran slušalke Jabra BT 2045 ima en sam večnamenski ključ s svetlobnim indikatorjem, ki spremeni barvo modre in rdeče glede na način delovanja. LED je zelo svetel, opazen je na precej veliki razdalji. Oglejte si navodila za uporabo, ki so priložena slušalki, za priključitev naprave Jabra BT 2045. Prvi vklop naprave spremlja avtomatsko delovanje načina povezave, tako da se pripomoček takoj nahaja na telefonu. Zaskrbljenost glede nastavitve Jabre BT 2045 ni vredna povezave - povezava se vzpostavi samodejno. Manj lahko imenujemo tudisvetlo in grdo indikator, ki je opazen na veliki razdalji. Na telesu pripomočka ni drugih tipk ali gumbov, vključno z gumbom za nadzor glasnosti - to lahko storite samo iz telefona. V slušalkah tudi ni samodejnega nadzora glasnosti.

  Moč in čas delovanja

  V stanju pripravljenosti naprava deluje dvesto in štirideset ur, medtem ko je čas pogovora skrajšan na osem ur. V kompletu z Jabro BT 2045 je priložen polnilec s kratkim kablom, ki se priključi preko priključka microUSB. Pripomoček se polni iz računalnika za dve uri. Kljub dejstvu, da je zahtevani čas delovanja naprave osem ur, dejansko v načinu pogovora deluje približno šest ur.

  Kakovost zvoka in mobilna komunikacija

  Slušalka deluje na razdalji 4 metre od telefona. Preprosto in hitro se poveže z različnimi pametnimi telefoni, vključno z iPhoneom. Kakovost zvoka ni popolna, toda v tihih pogojih je vse lepo slišati. Edini minus - sogovorniki ugotavljajo, da se glas na slušalkah sliši kovinsko, medtem ko drugi slišijo lepo. Ko uporabljate slušalke, se morate soočiti z odmevom, v hrupnem prostoru pa morate večkrat ponoviti zgoraj navedeno. Idealne pogoje za delovanje slušalk Jabra lahko obravnavamo kot mirno in tiho sobo brez tujih šumov.

  Večfunkcijska tipka omogoča glasovno klicanje ali izbiranje zadnje klicane številke.Funkcija proizvajalca brez zvoka ni na voljo.

  Koristi Jabre BT 2045

 • Visoko kakovostni reproducirani zvok kljub temu, da model spada v proračunsko kategorijo. Jabra ohranja visoko kakovost ne glede na vrednost izdelka: zvok med pogovorom je čist, kakovosten, brez zunanjega hrupa in zvoka.
 • Sposobnost hkratnega dela z dvema napravama.
 • Dolgo časa za delo brez povezave. Slušalka deluje v načinu pogovora 8 ur v aktivni pripravljenosti - do 10 dni. Življenjsko dobo lahko podaljšate tako, da prenesete baterijo naprave.
 • Razpoložljivost USB-vmesnika za polnjenje pripomočka iz računalnika. Posebna prednost slušalke je v njeni udobnosti in zmožnosti uporabe voznikov za volanom. Naprava med vožnjo v celoti izpolnjuje vse varnostne zahteve. Izjemna enostavnost uporabe in popolna svoboda roke vam omogočajo, da z lahkoto, prosto in varno vozite avto, medtem ko hkrati prejemate brezžične klice - obe roki se bosta nahajali na volanu oz.

  Slabosti slušalke Jabra

 • Paket. Celoten niz, ki vključuje kabel USB, nima niti polnilnika.
 • Kratek polmer delovanja - na razdaljah 4 metre je povezava izkrivljena zaradi ovir. Vendar pa pet metrov - precej dovolj razdalje za večino situacij.
 • Neprimerna konstrukcija naprave. Dolgo časa je nošenje slušalke na ušesu neprijetno, poleg tega pa nima najboljše zasnove. BoljšeSamo uporabite silikonsko blazino - bolje je, da jo hranite v ušesu, v kompletu pa je odsoten, zato bo moral kupiti dodatne.
 • Ni gumbov za nadzor glasnosti. Ohišje slušalk ima edini ključ, ki se uporablja za sprejemanje in ponastavitev klica, in dolgo ga pritisne, da se vklopi in izklopi pripomoček.
 • Brezžična Bluetooth slušalka Jabra BT 2045 je odlična dodatna oprema za tiste, ki iščejo kakovostne, zanesljive in cenovno ugodne slušalke za vaš mobilni telefon. Kljub temu, da spada v proračunsko kategorijo, se njena kakovost in uspešnost ohranjata na visoki ravni.
  Kompaktni model slušalk Jabra vam omogoča, da se učinkovito odzovete na klice, ne da bi prekinili izvajanje rutinskih zadev v nasičenem urniku. Dodatna oprema je prijetnega in intuitivnega vmesnika ter oblikovanja, priročnega delovanja in povezovanja z vsemi pametnimi telefoni in mobilnimi telefoni s funkcijo Bluetooth. Mobilna povezava je hitra in enostavna. Lakonična in ergonomska oblika ohišja slušalke Jabra BT 2045 zagotavlja udobno in priročno uporabo dodatka, saj ga lahko nosite s posebnim kavljem ali brez njega. Videz brezžične slušalke je privlačen in originalen, upravljanje gadgetov je preprosto in intuitivno, kar močno poenostavi sprejem klicev v brezžičnem načinu. Prednost je nizka cena - slušalke Jabra BT 2045 bodo zanimale številne uporabnike.

  Sorodne publikacije