Trije načini, kako izgubiti težo v Sims 4

Sims 4, kot vse druge igre v seriji, je simulator resničnega življenja, zato se bo vaš virtualni "jaz" moral soočiti z različnimi težavami. Eden od njih je niz odvečne teže, ki negativno vpliva na zdravstveno stanje značaja. Na srečo, izguba teže v Sims 4 ni tako težko. Še več, to je mogoče storiti na tri različne načine, o katerih bomo še razpravljali.

Kakšni so znaki, ki pridobivajo na teži

Najprej poskusimo ugotoviti, zakaj liki sploh pridobivajo na teži. Logično je, da je veliko lažje preprečiti težavo, kot pa jo dolgo reševati. Posledično bo vaših sedem maščob, če:


 • Zloraba hrane. Seveda, lakota je ena od osnovnih potreb igre, vendar to ne pomeni, da morate svoj lik vselej kadarkoli zasičen padejo nekoliko pod njegovim maksimumom. Posebej resen problem se pojavi, ko je sedem ležalo na peki, sladoledu in sladicah.
 • Le malo se jih premika. Če ima lik sedeče delo, ali pa večino svojega življenja preživi na kavču, se težavam s prekomerno telesno težo ne da izogniti.
 • Poleg tega lahko dekleta vonjajo, če so rodile otroka. Ta učinek je še posebej opazen po drugem tretjem rojstvu.
 • Tukaj, načeloma, in vse situacije, ki vodijo do povečanja telesne mase. Izogibajte se jim in nikoli ne boste morali razmišljati o tem, kako izgubiti težo za znak Sims 4.

  Šport

  Na žalost ne boste mogli slediti svojim sedmim. On jelahko jedo ob obisku, na delovnem mestu ali ob istem času in popolnoma rojeni. Če se to zgodi, je prva stvar, ki jo morate storiti, da izgubite težo, "Sims 4" - da bi se lik ukvarjal s športom. V ta namen:


 • Pojdite v konstrukcijski način.
 • Poiščite in kupite tekočo stezo.
 • Naredite vaš šiv na vaje, tako da izberete način "Neprekinjeno delovanje".
 • Če vam ta možnost ni všeč, lahko začnete obiskovati mestno telovadnico, plavanje, pohodništvo ali samo ribolov.

  Magic Elixir

  Sporting je pravi način za izgubo teže Sims 4, vendar ne najhitrejši. Na srečo, obstaja posebna postavka, ki vam omogoča, da se znebite odvečne teže takoj. Imenuje se eliksir "topna vitkost" in se prodaja v trgovini z nagradami. Cena tega čudežnega napitka je 750 točk sreče, kar pa načeloma ni toliko. Mimogrede, če ne veste, kako izgubiti težo otroku "Sims 4", potem je "Soluble Slimness" točno to, kar potrebujete. Eliksir deluje na znake vseh starosti enako hitro in učinkovito. Ne pozabite, da bo vaš lik po zaužitju napitka izgubil ne samo sladkorje, temveč tudi mišice, ki so jih napolnili dolgi treningi. Na splošno bodite previdni.

  Cheat code

  No, končno, zadnji način, da izgubimo težo v Sims 4, je, da uporabimo goljufijo. Ja, ni zelo iskren, vendar zelo učinkovit. Za uporabo goljufije:
 • Odprite ukazno mizo (Ctrl + Shift + C) in vnesite stavek "Cas.fulleditmode".
 • Pritisnite Enter in s tipko Shift klikniteznak, ki ga želite spremeniti.
 • Izberite "Edit JV".
 • Po teh preprostih manipulacijah se odpre urejevalnik znakov, kjer lahko spremenite težo sedmih. Mimogrede, deluje tako za odrasle kot za otroke.

  Sorodne publikacije