Vostok3.com - ocene o programu, pogojih in funkcijah

Ta članek je namenjen povratnim informacijam o vostok3.com - projektu, s katerim je večina uporabnikov spleta kdajkoli stopila v interakcijo, ki se imenuje lohotron. Glede na komentarje uporabnikov in strokovnjakov je projekt takoj na voljo za več naslovov domen - vostok3.com, vostok3.org in vostok3.ru.

Rezultati neodvisne verifikacije https://vostok3.com. Mnenja strokovnjakov

Ko uporabnik vstopi na stran vostok3.com, se prikaže video, katerega junak se zdi, da je vodja neodvisnega strokovnega centra, borec s spletnimi prevaranti in specialist za programe usposabljanja za samostojne delavce. Dalje, borec borec napovedal sistem "East-3" (povratne informacije o programu vostok 3 spodaj) edina delovna postaja, prinaša tisoče dolarjev v desetih minutah.
Uporabnik, ki verjame v obljube, se preusmeri na naslednjo spletno stran, kjer takoj po registraciji na svoji bilanci nenadoma raste "dohodek". Dejansko je ta znesek preprosto niz številk.


Sodeč po pregledih, je vostok3.com (kot tudi dve drugi podobni strani, ki se nahajata na različnih domenskih območjih) konfigurirani tako, da se sredstva vlagateljev ne bodo vrnila (niti delno) na njihove račune . Po prenosu prihodkov na vaš račun bo uporabnik prejel sporočilo, v katerem bo zahteval, da odrasla oseba izpolni pisno izjavo - opravi simbolično plačilo. Za to je v resnici interes goljufov. Glede na rezultate opravljenega pregledaStoritev RankW, Vostok3.com se je uvrstila na 308289 v priljubljenosti spletnih mest. Vsak dan ta projekt obišče 1.484 uporabnikov. Približni stroški strani - približno deset in pol tisoč dolarjev.


Poleg dnevnega dohodka iz prispevkov udeležencev projekta lastniki tega spletnega mesta vsak dan zaslužijo približno trideset dolarjev za postavitev kontekstualnega oglaševanja.

Čarobnost "prostega sira"

Strokovnjaki, ki pregledujejo spletno stran vostok3.org, trdijo, da je ta stran devetdeset odstotkov "izposojenih" na projektu, imenovanem kvantni sistem. Desetodstotna edinstvenost spletne strani je predmet popravkov lastnikov. Spremembe so zlasti vplivale na "zgodbo o rojstvu" projekta in video vsebino. Vendar pa je bistvo ostalo nespremenjeno: najeti igralci (tako strokovnjaki kličejo video detektorje) prinašajo gledalcu nekaj nedorečenih idej o pasivnem zaslužku bitcoin.
Po pregledu motivacijskega videa in zaslišanju besed "bitcoin" in "blokada" je večina neizkušenih obiskovalcev prišla do zaključka, da je projekt resnično pomemben. Registracija v sistemu "East-3" je možna tudi na naslovu: https://vostok3.com/mobi. Mnenja o sistemu "East-3", ki so našteta spodaj, se nanašajo na vsa spletna mesta, imenovana "vostok3".

Mnenje uspešnih trgovcev

\ t
Ljudje, za katere je ustvarjanje pasivnega dohodka - običajen način zaslužka, moteno s sistemom "East-3" takoj po vstopu na eno od območij. V očeh strokovnjakov bloki, ki uporabnike opozarjajo na višino zaslužka,vse druge, nič drugega kot nepotrjene informacije.
Poleg tega trgovanje na borzi ali vlaganje vključuje razpoložljivost ustreznih spretnosti in izkušenj. Oseba, ki nima ene ali druge, mora pred začetkom te vrste zaslužka imeti vsaj možnost, da ulovi specializirano literaturo, vidi, kako izkušeni trgovci delajo in se preizkusijo pri delu z demo računi. Po branju verodostojnih mnenj o vostok3.com in sistemu "East 3" se zdi, da je naloga ustvarjalcev teh projektov motivirati uporabnike, da izpolnijo navedeni račun. Nesporni dokazi, da je spletna stran še vedno goljufiva, izkušeni trgovci verjamejo v naslednja dejstva:
 • Obljuba 100-odstotnega dobička. Takšne napredne finančne uspehe ne morejo pohvaliti niti izkušeni podjetniki z dolgoletnimi izkušnjami. Dobiček najuspešnejših borznih trgovcev je od šestdeset do sedemdeset odstotkov (to pomeni, da je od sto do štirideset poslov od stotih izgub).
 • Objava informacij o osebah, ki so prejele znatne zneske. Noben resen posrednik ne bo izdal razkritja informacij v zvezi z zaslužki nekoga drugega.
 • Kakšne ocene o strani vostok3.com zapustijo uporabniki?

  Najprej je treba opozoriti, da so posamezniki, ki so izjavili, da so med interakcijo s spletnim mestom izgubili več sto dolarjev, čeprav navedejo svoja imena, vendar ne povezujejo z osebnimi stranmi na socialnih omrežjih. Ukrepe inkognito lahko razložimo na različne načine: bodisi žrtve se bojijo maščevanja izstopajočih hipotekarjev,življenje s pisanjem negativnih komentarjev.
  Med nepooblaščenimi uporabniki, ki so izgubili svoja sredstva, obstajajo posamezniki, ki imajo nekaj izkušenj z vlaganjem. To je razvidno iz pregledov na https://vostok3.com. Ti ljudje zlasti poročajo, da so se njihovi dvomi pojavili takoj po registraciji v sistemu. Prva stvar, ki jo uporabnik registrira v projektu, je pojavno okno s predlogom za dopolnitev notranjega računa. Prezreti to sporočilo, v skladu z negativno mislečimi viri projekta, ki čakajo na neprijeten pogovor. Angleški administrator (ali nemški) - zmagovalec presenetljivo strogega glasu - najprej poskuša najti razlog za nizko aktivnost uporabnika, nato pa novici pove, da je napisal IP svojega računalnika in mu bo kmalu dal račun, ki ni plačan na spletnem mestu.

  Zakaj Ministrstvo za notranje zadeve ne deluje?

  Po mnenju nekaterih žrtev je treba na seznamu nalog uslužbencev Ministrstva za notranje zadeve našteti točko "Boj proti goljufijam v mreži". To vprašanje je zaskrbljujoče predvsem tistim, ki so vlagali v "vzrok" vsega, kar so imeli. Kar zadeva sodbe vostok3.com, je večina žrtev nefinančnih uporabnikov. Zaliv v projekt svoje prihranke, ne da bi najprej preučil pogoje sodelovanja s stranjo, so preprosto začeli čakati na dobiček. Pozorni morajo biti na stran, ki opisuje možna tveganja in porazdelitev odgovornosti v primeru stečaja investitorja.

  Neprijavljenost ni goljufija

  kot goljufija, zavajanje ljudi, spletke, zvitost in namigovanje ter vse vrste trikov niso več goljufija “- to je bil odziv uprave na povpraševanje zlasti aktivnih vlagateljev, da vrnejo svoje" izgubljene "vloge.
  Med žrtvami, kot se je izkazalo, obstajajo tudi filozofi, imenovani bitcoin "svetovni mehurček mila", ki je namenjen uničevanju celotnih celin, da bi obogatili peščico množic.

  Delo z ugovori

  Uporabniki, ki so ujeti na trobentne skenerje, poročajo, da tuji upravitelj takoj po registraciji pri novem uporabniku spletnega mesta kliče (nemški, angleški ali kdo drug) in kljub dvomu začetnik »pomaga« , prenese sredstva na račune sistema "East-3". Nato udeleženec projekta ponovno pokliče nazaj in predlaga prenos drugega zneska (ki presega prejšnji prispevek), brez plačila katerega naj bi bil zaslužek na spletnem mestu nemogoč. Po zavrnitvi so predstavniki uprave izginili skupaj z denarjem investitorja. Včasih prevaranti spremenijo taktiko. Obljubi novinca, ki dela brez prilog, so prepričani, da gredo skozi registracijo, potem pa poročajo, da v ekipi ni prostih mest, vendar jih je mogoče kupiti.

  Predstavitev Cyrila Ivanovskega

  Cyril Ivanovsky z gosti sistema "East-3" na spletnem mestu http://vostok3.ru/obljublja vsak dan dohodek v višini enega in pol tisoč dolarjev.
  Cyril ponuja vsakomur in vsem edinstveno priložnost, da postane del zaprte skupine, ki ima dostop do nje.lastnega sistema, ki vam omogoča, da zaslužite denar na kriptičnih valutah. Vsi uporabniki, ki so se prijavili za projekt, da bi se pridružili skupini Ivanovsky, prikažejo plačilno obliko storitve E-Pay z zahtevo po majhni količini. Naslednji so predlogi za povezavo s strežnikom (s plačilom za povezavo), plačilo provizije, nakup elitne baze podatkov. Da uporabnik ne zavrne plačil, mu je "dana" ena bitcoin, ki, sodeč po ocenah, še ni mogel dobiti nikogar.

  Sorodne publikacije