Zakaj se iphone med delom segreje?

Na trgu elektronike obstaja ogromna količina visoko kakovostnih izdelkov, ki zagotavljajo udobje in udobje pri komunikaciji na delovnem mestu in počitku. Živ primer primera teh izdelkov je iphone. Ta pripomoček je izdelan iz zanesljivih materialov in ima veliko prednosti pred drugimi pametnimi telefoni. Toda v nekaterih primerih se ta naprava zruši in začne segrevati. Najpogostejši problem z mobilnimi telefoni je zamenjava baterije ali odpravljanje težave. Ampak, da bi rešili problem, je treba ugotoviti razloge, ki vodijo k pretiranemu segrevanju pripomočka.


Zakaj je iphone vroč?

Opisana mobilna naprava se segreva iz več razlogov:
 • V nekaterih primerih se segrevanje pojavi, če napačno namestite novo programsko opremo iOS. Operacijski sistem porabi veliko energije pri nepravilnem delovanju, vodi do pospešenega polnjenja baterije in segrevanja telefona.
 • Pri polnjenju mobilnega telefona se akumulator ogreje, če se uporablja univerzalni polnilnik. Da bi se izognili težavam, morate pripomoček napolniti s prvotnim polnilnikom, saj lahko drugače pokvari sam telefon.
 • Visoka napetost pri polnjenju povzroči zvišanje temperature telefona. Ne dovolite, da se baterija pri uporabi pripomočka popolnoma izprazni.
 • Neprimerno vedenje, kot so padci in udarci, negativno vpliva na delodevaysa
 • Najpogostejši razlog za ogrevanje telefona je prodiranje vlage v notranjost telesa naprave. Tekočina, poleg ogrevanja pripomočka, vodi do oksidacije kontaktov ali celo kratkih stikov.

 • Katere druge težave povzročajo segrevanje telefona iphone

  Enkrat na mesec je treba telefon očistiti prahu in vseh drugih vrst kontaminacije, ki so prodrli v napravo. Če je telefon v stanju pripravljenosti ogrevan, je za odpravo težave potrebna zamenjava baterije. Da ne bi pomislili, zakaj se iphone segreva, je treba paziti na druge težave:
 • baterija drži polnjenje več ur;
 • Programska oprema se je zrušila, kar se kaže v nezavednem preklopu menija, vklopu ali izklopu pripomočka in tako naprej;
 • Pripomoček se obesi ali upočasni;
 • Pri izklopu telefona se pojavijo težave.
 • Vsi ti razlogi tako ali drugače vodijo do delnega ali popolnega segrevanja ohišja, kar v prihodnosti vodi do okvare naprave.

  Vzroki ogrevanja "iPhone 5"

  Obstaja veliko razlogov za ogrevanje telefona. Če je "iPhone 5" topel, se lahko obrnete na servisni center, vendar ga lahko najprej poskusite rešiti sami. Zakaj je "iPhone 5" vroč? Če se to zgodi, ko ni aktivnega dela, je to jasen razlog za skrb. In razlogi za ogrevanje, kot smo že rekli, veliko: hit vlage, mehanske poškodbe, kršitev programa, težave z močjo regulatorja. Na primer, čeČe je baterija poškodovana, se na bateriji prikaže rdeča lučka. Takšno baterijo je treba takoj zamenjati. Prekomerna uporaba nastavitev, aplikacij (na primer nastavitve posodobitve, Bluetooth, Wi-Fi, različni programi ozadja in drugi postopki), se telefon pospeši in baterija se hitreje izprazni.


  Pri polnjenju na cesti, močnem padcu električne energije, se uporaba močnih polnilnikov v večini primerov začne segrevati. Priključitev telefona na popolnoma izpraznjeno baterijo v prihodnosti bo povzročila okvaro baterije. Prav tako postaja jasno, zakaj se iphone segreje, ko greste iz hladne ulice v toplo sobo. Razlike v temperaturi zraka so zelo škodljive. Pri vstopu na ulico, kjer je temperatura zraka nižja od 30-40 ° C kot v zaprtih prostorih, takoj vklopite in še več dela z iPhone je strogo prepovedano!

  Zakaj se "iPhone 5S" ogreje?

  Treba je opozoriti, da je večina ogrevanja naprave mogoče odpraviti po posodobitvi programa. Način mirovanja omogoča razkladanje operacijskega sistema in varčevanje z energijo. V nekaterih primerih je razlog, zakaj se "iPhone 5 S" segreva, kot tudi pametni telefon druge generacije, proizvodna vrzel. In če je taka zazna, potem proizvajalec hitro spremeni napravo na novo, kar je najpomembnejše, da je bil telefon kupljen na dokazanem mestu.

  Zakaj je "AIFON 6" vroč?

  V nekaterih primerih postane "iPhone 6" toplejši kot v standardnih primerih, s preprostimi, naravnimi vzroki. Uporabarazlične dodatne funkcije, kot so 3G ali 4G, preverjanje pošte, vodi do rahlega segrevanja pripomočka. Nenehno delujoč Wi-Fi vodi do dokaj močnega segrevanja naprave. Poleg tega iphone na oddaljeni točki porabi več energije za povezovanje v omrežje, kar prav tako vodi do pregrevanja.
  In zakaj je polnjenje iPhonea vroče? Temperatura naprave, ki je priključena na polnilnik, se nekoliko poveča. Če je pred priključkom popolnoma izpraznjen, to vodi tudi do segrevanja, saj vstopa v veliko količino energije.
  Upoštevajte, da ni mogoče delati z iphone, priključenim na napajalnik! To povzroča ne samo prekomerno segrevanje telefona, ampak tudi hitro poškodbo baterije.

  Vzroki pregrevanja telefona iPhone med njegovim delovanjem

  Zakaj se iphone pri delu ogreva? Za to so lahko v pomoč različni procesi, kot so igre, gledanje filmov, poslušanje glasbe ali zvočne knjige. Z dodatno obremenitvijo - delo več aplikacij naenkrat - je ogrevanje pripomočka veliko hitrejše od standardnih pogojev. Če je telefon močno priklican, ko govorite, delate z aplikacijami in drugimi dejanji, ki naložijo pripomoček, morate težavo takoj odpraviti. Rahlo povečanje temperature v primeru takšnih dejanj je norma. Po določenem času delovanja pripomočka je poškodovano napravo skoraj nemogoče obnoviti. Razčlenitve napredujejo skozi čas. Po padcu ali udarci na telo mikro razpok rastejo sledovi oksidacije in korozijepostali več Če se naprava začne segrevati, jo je treba pokazati strokovnjakom.
  Pri prekomernem segrevanju je treba okvaro odpraviti čim prej, sicer bo neposredno vplivala na delovanje telefona in v prihodnosti lahko povzroči draga popravila.

  Sorodne publikacije