Večnamenske naprave Xerox WorkCentre 3025BI: Pregledi lastnikov, opis in funkcije

MFP Xerox WorkCentre 3025BI se nanaša na sistem za pretok dokumentov na začetku. Pregledi o tej periferni napravi, njeni tehnični parametri in značilnosti ter možne aplikacije se bodo nadalje obravnavali postopoma. Poleg tega bo opisan postopek za vzpostavitev te univerzalne rešitve.

Namen

Xerox WorkCentre 3025BI MFP spada v vrsto sistemov za proračunsko računovodstvo. Recenzije poudarjajo pozornost potencialnih kupcev na dejstvo, da ima precej skromne parametre in značilnosti. Hkrati pa prikazovanje dokumentov v barvni izvedbi ne omogoča. Zato je najbolj optimalno tako večnamensko napravo za uporabo v majhni pisarni, ki je 7-10 računalnikov. Tudi potek dela ne sme presegati 5000 strani na mesec. V tem primeru bo obravnavana naprava zlahka obravnavala potrebo organizacije po tiskanju.


Drug možen kraj njegove uporabe je vzrejni center. Tak tiskalnik je odličen za izdelavo povzetkov in učnih vsebin na straneh A4. Poleg tega je ta večnamenska naprava odlična za uporabo v majhnih projektnih organizacijah za pridobitev pojasnjevalnih opomb.

Paket

Seznam dobave tega sistema za upravljanje dokumentov vključuje naslednje:
 • MFU.
 • Kartuša za prvo vožnjo z virom 1500 listov.
 • Gonilnik za operacijske sisteme Windows in dokumentacijo.
 • Napajalni kabel.
 • Standardni kabel USB vmesnika.
 • Garancijska kartica. Edina pomanjkljivost je pomanjkanje gonilnikov za druge priljubljene operacijske sisteme, kot sta Linux ali MacOS. Toda če je potrebno, jih lahko prenesete s spletnega mesta Global na uradni spletni strani proizvajalca in namestite.


  Kartuša

  Laser MF kartuša Xerox WorkCentre 3025BI lahko prikazuje samo črno-belo besedilo, tabele in slike. V središču naprave je laserska metoda za izhod strani. V spodnji vrstici je boben selena. Na njeni površini digitalno negativnost prihodnjega dokumenta oblikujejo linije elektromagnetnega polja. Nato se nanese na prah tonerja, katerega porazdelitev se spreminja pod vplivom slednjega. Nato prodre v površino strani. V tem sistemu dokumentacije se uporabljata dve vrsti kartuš. Eden od njih je 106R02773. Njegov vir je omejen na 1500 strani. To je tisti, ki je vključen v začetni nabor sistema za upravljanje z dokumenti. Druga kartuša je 106R03048. Lahko natisne 3000 listov. Ko bo celotna kartuša prenehala delovati, bo bolje kupiti 106R03048 in ga uporabiti.

  Komunikacije

  Glavni način za povezavo tega modela z MFP računalnika s programskim krmilnikom je vrata USB. V praksi pa skuša čim manj uporabiti. Funkcije strežnika za dokumente s takšno povezavo so nameščene na nadzornem računalniku. Zato morate računalnik za skeniranje strani ali tiskanje dokumenta na papirju vklopiti.
  Drugi način povezovanja je Wi-Fi. Njegova prednost je, da se informacije prenašajo brezžično. Poleg tega neposredno komunicira z računalniškim omrežjem. To pomeni, da je MFU skrajšani delovni čas in tudi strežnik za upravljanje dokumentov. Pogojna pomanjkljivost večnamenske naprave je pomanjkanje priključka RJ-45. Toda ta vrsta povezave postopoma opušča Wi-Fi.

  Parametri tiskanja sistema

  Samo v monokromatskem formatu lahko iz računalnika tiska večnamenska naprava. Temelji na laserski metodi pridobivanja dokumentacije. Njegove prednosti je mogoče pripisati hitrosti in minimalnim stroškom za različne potrošne materiale. Toda kakovost v tem primeru bo nizka. Tudi takšni sistemi obtoka dokumentov povečujejo porabo energije. Največja ločljivost v tiskalniškem načinu je 1200 x 1200. Zato je najbolj optimalno možno uporabiti ta MF samo, če so izpisani besedilo, tabele ali grafi. V vseh drugih primerih ta naprava ni več optimalno uporabljena v smislu kakovosti. Čas tiskanja prve strani je točno 15 sekund. Nato lahko tak sistem za obtok dokumentov doseže do 20 listov. Vir kartuše je dolg 3000 strani. Za majhno organizacijo zadostuje, kar kaže večina pregledov XForms Xerox WorkCentre 3025BI. Ponovno polnjenje kartuš lahko bistveno prihranite pri vzdrževanju takšne naprave. Tudi za ponovno uporabo potrebujemo toner in poseben čip za sprostitev večnamenske naprave.

  Optični bralnik

  Za razliko od tiskalniškega načina, se lahko Xerox WorkCentre 3025BI MFP že optično prebere. Ocene razlikujejo povprečno kakovost digitalnih kopij. In to zagotovo ni presenetljivo. Resnična ločljivost skeniranja sistema je 1200 x 1200. Ponovno, po analogiji s tiskalniškim načinom, bo to dovolj za preproste grafe, besedila ali tabele. To dovoljenje ni dovolj za kakovostne slike. Posebna rešitev tega problema je aktiviranje tehnologije digitalne interpolacije. V tem primeru se ločljivost slike poveča na 9600 x 9600. Za eno digitalno kopijo ta MFP ne traja dlje kot 5 sekund. To pomeni, da ima precej visoko zmogljivost.

  Specifikacije v podvojenem načinu

  Še bolj skromne nastavitve glede kakovosti v načinu kopiranja. O Xerox WorkCentre 3025BI 3025V BI se pregledi osredotočajo na še nižjo kakovost dokumentacije. Toda to ni nič posebnega, ker je največja ločljivost omejena na 600x600, toda večina analogov modela, ki se obravnava v tem načinu, ima enake specifikacije. In tukaj je razlika med takšnim IGU, zato je hitra. Izhodna hitrost je 20 strani na minuto. Ne vsak proračunski kopirni stroj s takšnim indikatorjem se lahko pohvali.

  Nastavitev

  Najlažji način za začetek uporabe MFU z vmesnikom USB. Na njegovem primeru upoštevamo algoritem za vzpostavitev sistema pretoka dokumentov, ki vključuje naslednje glavne faze:

 • Odstranitev iz embalaže in namestitev na delokraj
 • Namestitev dokov in najem transportnih omaric.
 • Priključitev na napajalno omrežje in nadzorni računalnik.
 • Vklop računalnika in večnamenske naprave.
 • Namestitev gonilnikov in diagnostične programske opreme v osebni računalnik. Znova zaženite računalnik.
 • Preverjanje delovne zmogljivosti sistema za obtok dokumentov.
 • Sedaj je večnamenska naprava pripravljena za delovanje in opravlja svoje funkcije.

  Stroški

  Laserske večnamenske naprave Xerox WorkCentre 3025BI je, kot je bilo že omenjeno, sistem za upravljanje proračunskih dokumentov. Zato je cena za to je zelo demokratična - 8000-9000 rubljev.

  Ocene

  Laserska večfunkcijska naprava Xerox WorkCentre 3025BI je zelo pozitivna. Ima visoko zmogljivost, preprosto prilagoditev, zmanjša stroške vzdrževanja sistema za upravljanje z dokumenti, nizke stroške. To je njegova glavna prednost. Manj ima samo enega. To je posledica uporabljene tehnologije proizvodnje. V skladu s tem je kakovost izhodne dokumentacije povprečna.

  Sklep

  V tem gradivu so postopno pregledali IERIRANE MFI WorkCentre 3025BI. Ocene o tej napravi, njene tehnične specifikacije, vrstni red namestitve in druge pomembne informacije, ki so bile predhodno na voljo, bodo potencialnim kupcem omogočile, da naredijo pravo izbiro glede pridobitve takšnega proračunskega sistema obtoka dokumentov. Namen tega pregleda in tega pregleda je.

  Sorodne publikacije