Naloga "Opium za ljudi" "Widget 3": vse informacije

Quest "Opium za ljudi" v igri "Widget 3" ima več posebnosti. Izbira poslanstva bo vplivala na prihodnost protagonista, zato se približuje nalogi s poznavanjem posledic. Uporabniku je bolje poznati načine hitrega prenašanja naloge, udov in tudi obratov usode na vsaki od rešitev.

Začetek naloge

V Velyni na poti do naloge "Opij za ljudi" v "Widgetu 3" lahko srečate kmete, ki pod strogostjo nečistovanja častijo vsakega Vsemogočnega. Če odidete iz palače prazdlolyubytsev na jugu do porušenih stavb, potem boste srečali dva moška. Z njimi je vredno govoriti in spoznavati krizne razmere na tem območju. Naloga se bo začela in bi morala iti k oltarju. Geralt bo poskušal govoriti z bitjem, ki bo z oltarjem pognalo strah državljanov regije, vendar bo poskus neuspešen. Po tem naj se igralec odpravi na ruševine na tem območju, kjer se bo ta zgodba nadaljevala.


Nadaljevanje poti

Treba je omeniti, da morajo uporabniki nujno opraviti nalogo "dotikaj se" na "Wimmak 3" pred nalogo "opij za ljudi" glavna zgodba. To je dokaj dolgo pot, kjer bo Geralt potoval s čarovnikom Keuro Metza. Z uspešnim nastopom bo ženska nagradila izdelek z naslovom "Eye of Nekhaleen". Odstrani vse iluzije na tleh, v ruševinah Velyne pa je treba tudi uporabiti. Odpre se pot do kleti, kjer je potrebno iti do uporabnikaNadaljevanje potovanja "Witcher 3. Opium za ljudi". V podzemni sobi Geralt se srečata z velikim in debelim Sylvanom. Izkazalo se je, da je tisti, ki prisili vse kmete, da ga častijo in mu prinesejo le okusen obrok. Za to je pozval prebivalce različnih težav. Z rogom močnega človeka se morate najprej pogovoriti in rešiti njegovo usodo.Ubij pošast

Ugotovljeno bitje v kleti med prizadevanjem "Opium za ljudi" v igri "Witcher 3" bo začelo dialog s protagonistom. On je božanstvo kmetov in ga častijo ne samo zaradi škode, ampak tudi zaradi fanatične strasti do vere. Geralt bo prejel tri različice ukrepov, ki bodo imele posledice. Naenkrat je treba omeniti, da je misija drug ob drugem in ne vpliva na skrajnost glavne zgodbe. Prva priložnost, da ubijemo tega ogromnega silvana. Bitka bo lahka in mutagen bo nagrajen kot nagrada za izboljšanje njihovega znanja. Ta izbira bo imela posledice v nalogi "Opium za ljudi" v "Widget 3". Kmetje bodo ostajali nezadovoljni z ostrim izginotjem svojega božanstva in krivi za vse, kar bodo glavni junak. Odnos znakov, ki niso igralni na terenu, se spreminja v najslabše, če pa želite mutagen, morate izbrati točno to možnost.

Prestraši božanstvo

Če ubiješ sylvan v igralcu ni želja, potem moraš razmisliti o drugih možnostih v nalogi. "Opij za ljudi" v Widgetu 3 daje protagonistu priložnost, da problem rešijo na razmeroma miren način. Za to morate biti ustrahovaniVse duše, da je odvzel državljanom škodo, ki jo je vsilil, da bi podprl strah, in začel jemati vsako hrano. Videz tega bitja kaže, da rad uživa veliko in okusno. Ni urejal nobenih daril, vendar se je zaradi svojih metod odločil, da bo zahteval več rafiniranih jedi. Grožnja čarovnic bo na vasi in on bo odvzel njegovo prekletstvo prebivalstvu. Potem bo bitje sprejelo vsa darila na njihovo stran. Ko izberete to možnost, kasneje v akciji okoli oltarja, lahko slišite, da je Vsemogočni Bog začel uporabljati proso, ki ni polnjeno s slanino. To je dokaz, da bitje drži obljubo, podano Geraltu. Za prebivalce bo ta izbira najbolj optimalna, saj predmet oboževanja ne bo izginil, ampak škoda ne bo naredila več.

Pusti vse, kar je

V igri Widget 3 ", ki prenaša nalogo" Opij za ljudi ", je tudi tretja možnost. Če Allboog obožuje igralca, lahko stanje pustite nespremenjeno. Potem bodo ljudje še naprej trpeli in se bodo lahko uživali v njihovi kleti. Ne glede na varianto, ki je uporabnik ni izbral, se na izstopu iz podzemlja Geralt sreča z moškimi iz naselja. Spraševali bodo, kaj je našel znotraj in kako. Čarovnik bo odgovoril, da je zdaj vse v redu, obenem pa vam lahko svetuje, da raziščete zanimivo klet v ruševinah. Če se to zgodi, potem bodo čez nekaj časa na vhodu zakopane opeke in v bližini se bo pojavilo več trupel. Iz tega je mogoče sklepati, da so ljudje prišli v trgovino s konobarji in da so bili vznemirjeni zaradi njegovega videza. Odločili so seubijati ali mumljati, hkrati pa se je upiral in ubil več svojih nekdanjih vernikov. To je samo ugibanje, kot da igra ne bo prikazana. Izbira ne bo vplivala na prihodnost, tako da govorimo o kleti ali ne, ni razlike.

Priporočila

To je naloga s seznama stranskih misij, ki so namenjene zabavi uporabnika. Igra "Witcher 3" je znana po tem, da uporabniku pogosto daje različne možnosti pri opravljanju nalog. Pogosto morate izbrati med zlom in še manj zlom. Tudi v tem primeru bodo mnogi menili, da je All-Bog zaslužen za smrt zaradi svoje prevare, vendar to ne bo koristno za protagonista. Iz samega imena problema lahko sklepamo, da morajo kmetje častiti nekoga, da bi imeli smisel v življenju. To je ponudba, ki so jo razvijalci poslali vsem uporabnikom. Najbolj optimalna možnost bo grožnja za Sylvan, vendar pa zapustiti svoje življenje želijo ne vsak igralec. Konec koncev je naloga le v interesu in zato narediti vse v njihovo korist.

Sorodne publikacije