Huawei tablete: pregledi strank

Pred dvajsetimi leti, tudi v svojih najbolj drznih sanjah, ljudje niso mogli predstavljati, kako tesno bodo njihovi računalniki vstopili v njihova življenja. Nato so se pojavili samo prvi pametni telefoni, aktivno so bili uvedeni osebni računalniki. Težko si je predstavljati, da bodo naprave na trgu postajale postopno tako močne kot računalniki in le malo večje od pametnih telefonov. Govorimo torej o pripomočkih, ki so danes resnično nepogrešljivi. Ena izmed najbolj znanih na tem trgu so Huawei tablete. Mnenja o njih so zelo različna: popolnoma zadovoljni so s strankami in tistimi, ki napravi niso všeč. Poskusimo razumeti, kaj ta blagovna znamka predstavlja na zgledu nekaterih najbolj naprednih modelov.


Kaj je Huawei?

Začeti, morda, izhaja iz zgodovine. Podjetje je bilo ustanovljeno konec osemdesetih let na Kitajskem. Že od prvega dne svojega dela v Huawei so se osredotočali na inovacije: sprva so se ukvarjali z razvojem komunikatorjev, ki so se v teh oddaljenih časih šteli za najnovejši tehnološki napredek, nato pa so se postopoma preselili na mobilne telefone in mini računalnike. Danes se Huawei tablice zbirajo od strank po vsem svetu, huda konkurenca na trgu pa prisili proizvajalca iz Kitajske, da stalno spremlja najnovejše dosežke v svetu tehnologije.
Predstavništva podjetja so že zdavnaj presegla njihovo rodno Azijo: Huawei živi v Evropski uniji, Rusiji in Ameriki. Prednost podjetja je v tem, da zagotavlja dostopno cenoKupci imajo odlično kakovost izdelkov. Tablete in telefoni po svojih tehničnih značilnostih nikakor niso slabši od vodilnih svetovno znanih blagovnih znamk.


Huawei mediapad

Čas je, da preidemo od splošnih vtisov na posebnosti. Začnimo z uvajanjem blagovne znamke Huawei mediapad. Mnenja pravijo, da imajo te naprave na splošno izjemne lastnosti za svoj razred, včasih pa presegajo celo svetovne voditelje v proizvodnji mobilnih naprav. Torej, kot v vsaki seriji, tudi tu obstajajo njeni zunanji in voditelji. Prva tableta, ki je prišla na trg leta 2013, je imela težave z baterijami, novejše različice pa imajo včasih tudi najbolj občutljive senzorje, kar povzroča tudi pritožbe. Toda na splošno so izdelki tega podjetja v povpraševanju in, kar je najpomembneje, ljubezen do uporabnika, ki trezno ceni razmerje med ceno in kakovostjo.

Huawei mediapad t1

Začel se je pogovarjati o tej postavitvi, je treba omeniti tableto Huawei mediapad t1. Mnenja o sedem-palčnih "dojenčkih" so precej dobri, čeprav obstajajo tudi slabosti. Večina kupcev ne mara senzorja: pravijo, da ni zelo občutljiva, kar vpliva na kakovost tabličnega računalnika.
Primer, kot v drugih računalnikih te linije, je kovinski in, kar je najpomembnejše, lahek. Tako kot pri drugem Mediapadu lahko vgrajeni pomnilnik dodate bliskovni pogon. Povprečna ocena tabličnega računalnika je 4 od 5, čeprav uporabniki opazijo, da je postala veliko bolj stabilna od računalnikov prve generacije te serije.

Huawei 10

Huawei 10 je na čakalni vrsti tablični računalnik, v odgovorih, ki poudarjajo, da nisamo računalnik in idealna možnost za ljubitelje glasbe. Znatne dimenzije deset-palčnega pripomočka so posledica prisotnosti štirih najmočnejših zvočnikov. Posebno pozornost si zasluži pero, ki je na voljo s tako imenovano premium različico tabličnega računalnika. Z njim lahko pišete in brišete besedilo, kot tudi naredite posnetke zaslona. Kot pri mnogih sodobnih napravah ima ta model tudi funkcijo odklepanja s prstnim odtisom. Na splošno so uporabniki zelo zadovoljni s to spremembo: funkcionalnost tabličnega računalnika, njegova hitrost in, kar je najpomembnejše, zmogljiva baterija, vam omogočajo uporabo naprave za delo in zabavo.
Kar se tiče minusov, so večinoma povezani s peresom: najprej se ne pritrdi na tablični računalnik, to je verjetno, da se bo hitro izgubil, in drugič, pero se ne polni, ampak ga napajajo baterije, ki od časa do časa se morajo še spremeniti. Ista plošča Huawei mediapad 10 pregledov zbere večinoma pozitivno, njen edini problem je pomanjkanje hitro polnjenje funkcijo, tako da bo moral porabiti nekaj časa za obnovitev moči dokaj prostran baterije.

Huawei mediapad 7

Nadaljujte z uvodom v Huawei mediapad 7. Pregledi, kot se v šali imenuje "Gulliverjev telefon", kažejo, da imajo uporabniki minimalističen, eleganten in, kar je najpomembnejše, funkcionalen dizajn po svojem okusu. Številni vhodi so na primer prekriti s posebnimi vložki, ki preprečujejo, da bi v njih padel prah. Res je, ne morete reči enako o dinamiki, ki je zaradi svoje lokacije za čiščenje od časa do časa vse enakomoram
Ponovno je podana ustrezna dinamika, katere zvok ni slabši od zastav miniaturnih tablic. Popravki in slabosti zaslona: senzor hitro govori za najmanjši dotik. Tu je edina pomanjkljivost, da sam zaslon ni dovolj svetel, zato je edina stvar, s katero ta računalnik odstopi svojim konkurentom.

Huawei mediapad t1 8

Podobno kot vsako podjetje Huawei razvija tudi modele znotraj ene serije. Rezultat te nadgradnje je bil Huawei mediapad t1 8. Pregledi kažejo, da je ta računalnik odličen za skoraj vse: tako kompozicijo in kakovost barvnega prenosa kot tudi zmogljivost baterije, ki konkurira vodilnim modelom tabličnih računalnikov. Res je, da tableta nima oleofobne prevleke, kar pomeni, da bo zaslon precej tržen. Prav tako pomanjkljivosti vključujejo ogrevanje naprave pri opravljanju težkih nalog za to, ki, mimogrede, ni toliko, saj je zmogljivost tablice na dokaj visoki ravni.

Huawei mediapad t110

Glede na to, da so tablični Huawei mediapad t1 7 pregledi, o katerih so na splošno že omenjeni, bomo še naprej govorili o tej vrstici in obravnavali napravo Huawei mediapad t110. Paradoks je v tem, da so, glede na ocene, te tablete praktično enake po svojih tehničnih značilnostih. Razlika je večinoma le v diagonali zaslona (v tem računalniku je 97 palcev). Takoj je nenavadno, da so velike plošče za postavitev prednjih kamer neobičajne: običajno se ti računalniki uporabljajo v ležečem položaju, kamera pa je nekako nameščenana stranski, ožji strani. Enako velja za drugo kamero: če uporabljate tablični računalnik brez pokrova, ga lahko pri fotografiranju zaklene. Primer, kot vsi drugi modeli, je izdelan iz kovine.
Na žalost je Huawei stalnica ne le v moči svojih naprav, ampak tudi v šibkih. V tej tableti se zdi, da so vsi problemi kitajskega proizvajalca: in pomanjkanje barve zaslona ter majhna baterija za to tableto in nizka zmogljivost. Lažje je reči, da ta kopija bolj kompaktne različice Huawei mediapad ni bila najvišje kakovosti.

Sklep o seriji t1

Torej smo že obravnavali več mini računalnikov Huawei. Prva je bila tableta Huawei mediapad t173g, ki je na žalost nekoliko slabša od drugih modelov te linije. Vendar lahko z gotovostjo trdimo, da je bila serija T1 v nekaterih pogledih uspešna, vendar na žalost ni idealna. Morda je to posledica osredotočenosti na razpoložljivost cen in ne največje možne funkcionalnosti, kar ne pomeni drugih tablet tega podjetja. Spoznajte več o Huawei voditeljih, ki jih ne ocenjujejo le navadni uporabniki, temveč tudi strokovnjaki na področju mobilnih naprav.

Huawei Mediapad X2

Številne specializirane izdaje obsegajo ocene, pri katerih med seboj tekmujejo Huawei tablice, ki jih pregledujejo uporabniki iz vsega sveta. Eno izmed prvih mest je tradicionalno Huawei Mediapad X2 precej pred svojimi nasprotniki v vseh parametrih: in njegova zasnova, kot v drugih modelih, kolikor je mogoče.funkcionalen in eleganten, ter notranji pomnilnik 32 GB (to je brez dodatnih flash kartic) in zvok je odličen, zmogljivost pa ni slaba, celo baterija je dovolj močna, da podpira delo tako vsestranske naprave.
Na žalost moraš plačati za vse dobro. Največja slabost tega telefona, po mnenju uporabnikov, je njegova visoka cena za tablične računalnike: za svojega otroka Huawei želi dobiti $ 370, kar je primerljivo s stroški prenosnega računalnika. Ampak, pravijo strokovnjaki, je res vredno, če ste kompaktni v enakih funkcijah kot dober, zmogljiv prenosnik.

Huawei MediaPad M3

Huawei MediaPad M3 si zasluži posebno pozornost. S sorazmerno majhno diagonalo (84 palcev) ima izjemno ločljivost. Že običajen kovinski kovček je izdelan iz trpežnega aluminija kot običajno. Lahka (310 m) tableta skriva 8 jeder, kar omogoča, da lahko, kot zgoraj omenjeni mini računalnik, zlahka tekmuje s prenosnimi računalniki. Sodeč po ocenah, je ta tableta ena velika prednost. Edina slaba stran, ki so jo lahko našli tudi najbolj izpopolnjeni uporabniki, so bile neuspešne slušalke, ki so bile priložene temu pripomočku. Huawei MediaPad M3 se lahko šteje za eno najboljših med vodilnimi tablicami kitajskega podjetja, ki krepi svoj položaj na trgu mobilnih naprav. Mimogrede, za to, kot tudi za druge tablete različnih modelov, s pomočjo bluetooth lahko priključite in zunanjo tipkovnico, tako da bo z nekaj napora ta naprava postala tako priročna za delo, kot udobnoin standardni prenosni računalnik.

Post mortem

Kakšna je ta tehnika - Huawei tablete? Mnenja in ocene pravijo, da ti pripomočki niso samo vredni pozornosti, ampak si zaslužijo vodilno mesto v človeškem življenju. Da, naj blagovna znamka pripada Kitajski, vendar je to isti primer, ko nebesno kraljestvo proizvaja resnično visoko kakovosten in funkcionalen izdelek. Konkurenca na domačem trgu prisili Huawei, da ustvari najbolj funkcionalne tablice, ki bodo stale minimalni znesek denarja.
Na srečo so kitajska podjetja ta načela prenesla tudi na mednarodni trg. Nič slabšega od kakovosti Huawei-jeve tablete ne bo stalo včasih ceneje od uglednih zahodnih in vzhodnih konkurentov. Lahko rečemo, da dokler Huawei sledi tej politiki, se ne bo samo bala, ampak tudi med vodilnimi v svoji industriji. Mobilni telefoni podjetja prihajajo z zavidljivo nespremenljivostjo in pogosto zasedajo vodilne položaje v različnih ocenah, enako velja za tablice. Pri izbiri mini računalnika pazite na proizvajalca, kot je Huawei. Idealna vrednost za denar je ključni argument v njegovo korist.

Sorodne publikacije