Ekipe za ukazni blok na orožju v "Minecraftu"

Mnogi igralci se zavedajo obstoja ukaznih blokov v Minecraftu, vendar jih ne morejo uporabljati vsi. V skladu s tem potrebujejo jasen vodnik, ki jim bo pomagal obvladati to vprašanje. Ta priročnik boste našli v tem članku. Naučili se boste, kako uporabljati ukaze ukazne vrstice: o orožju, zdravju, teleportaciji itd. Seveda boste spoznali, kaj je ta blok, in kako ga lahko dobite na razpolago. Kot primer ekipnega ukaza za orožje boste lahko razumeli koristi, ki vam jih lahko prinese ta izdelek.


Kaj je to?

Preden preučimo ukaze za ukazni blok na orožju, je treba obravnavati ta predmet sam. To vam bo prineslo veliko koristi med igro, tako da boste zagotovo morali porabiti nekaj časa za pregled. Torej je to igralni blok, ki vam omogoča učinkovito uporabo ukaznih ukazov tudi brez odpiranja konzole. Če želite to narediti, morate namestiti takšen blok, ga aktivirati in vnesti določen ukaz ukazne mize. Po tem morate namestiti ročico ali stikalo, ki je priključeno na ta blok, in vsakič, ko pritisnete ročico, bo ukazni blok izvedel ukaz, ki ste ga določili. Glede na to, da v Minecraftu obstaja ogromno priložnosti pri ustvarjanju različnih mehanizmov, lahko proces avtomatizirate,da se ukaz izvaja periodično, tudi če niste na strežniku. Pravzaprav lahko že vidite, kako koristen je ta blok. In zdaj razumete, kakšen je lahko učinek, da boste poznali ukaze za ukazni blok na orožju.


Kako priti do tega bloka?

Seveda vas najbolj zanimajo ukazi za ukazni blok Minecraft na orožju, vendar morate najprej vedeti, kako dobiti ta isti ukazni blok. Izkazalo se je, da ga ni mogoče opraskati, zato morate imeti skrbniške pravice na strežniku (če je to igra za enega igralca, potem te pravice samodejno dobite, ko ustvarite svet). Skupaj s skrbniškimi pravicami dobite dostop do razširjenega seznama ukazov. V skladu s tem lahko zdaj uporabite ukaz /give @p command_block. Kolikor lahko razumete, ta ukaz vašemu znaku daje ukazni blok, ki je opisan v tem članku. Čas je, da se obrnemo na vprašanja orožja.

Orožje s poveljniškim blokom

Na žalost ni posebnega ukaza za ukazno vrstico za strelno orožje ali katero koli drugo vrsto. Vendar pa lahko uporabite isti ukaz, kot je opisan zgoraj, vendar samo tokrat morate uporabiti le njegov prvi del. V drugem delu moramo postaviti vrsto orožja, ki ga potrebujete. Posledično boste imeli blok, ki vam bo z vsakim klikom na ročico oskrboval potrebno orožje. To je zelo priročen mehanizem, in če ga še vedno avtomatizirate, potem lahkospremenite vaš lik v pravi avto za ubijanje nasprotnikov.

Sorodne publikacije