Tablete Irbis: funkcije in pregledi

Trenutno kupci raje uporabljajo mobilne pripomočke. Ti vključujejo pametne telefone in tablične računalnike. Slednje, z ustreznimi lastnostmi, lahko popolnoma nadomestijo osebni računalnik. Trgovine imajo široko paleto takih izdelkov. Izvaja se kot znana svetovno znana podjetja in začetniki. Treba je omeniti, da se pripomočki razlikujejo ne samo po značilnostih, velikostih, modelih, ampak tudi po ceni. Promocijske blagovne znamke so nekoliko precenjene, zato njihovi izdelki niso na voljo vsem. Druga varianta so domači modeli, ki zapolnjujejo segment s proračunskimi napravami.


Priporočljivo je, da ste pozorni na tablete Irbis. 101 je največja velikost diagonale. V Irbis TW31 je na primer ločljivost zaslona 1280x800 px. Deluje na operacijskem sistemu Windows 10. Morda bo tekmoval z računalnikom. Tudi v vrstici so modeli z manj kazalnikov. V večini primerov je proizvajalec namestil Android. Priljubljenost tega sistema se je v zadnjem času precej povečala. Uporablja se v pametnih telefonih in tablicah drugih blagovnih znamk, zato je kupcu dobro znana. Spoznajmo tablete Irbis, ki jih proizvaja domače podjetje.

Značilnosti videza

Zasnova tablet se lahko varno imenuje standard. O primeru ni nobenih izjemnih podrobnosti. Temna barva - riž, ki združuje vse tablete "Irbis". TX, TZ, TW - tri serije trenutno izdelanih naprav. Vsi nimajo ničesarOdlično Kupci imajo vtis, da razvijalci niso posebej izrazili "šale", da bi prikazali pripomočke, ki pripadajo segmentu proračuna.


Zaobljeni vogali so postali odlična rešitev. Zaradi tega se je proizvajalcu uspelo popolnoma izogniti občutku nevljudnosti in osi. Gumbi na stranskih straneh so zelo majhni. Zvočniki niso uspešni. Mnogi lastniki trdijo, da zvok v vodoravnem položaju izgine. Zadnja plošča ima grobo površino. Ta rešitev je razvijalcem omogočila, da popolnoma izključijo nenamerno zdrs. V roki je tableta odlična, material telesa na dotik je zelo prijeten. Vsi robovi in ​​stranske ploskve so urejeni. Proizvajalec je zavrnil grobe (sesekljane) elemente.
Označite lahko tudi odtenek, kot je prisotnost dveh sim kartic. Večina tablet Irbis ima funkcijo klica. To je nedvomna prednost, ki močno razširja zmožnosti naprav.

Tablete Irbis: Pregled

Danes je veliko mnenj o tabletah Irbis TM. Njihovo število dokazuje povečano zanimanje kupcev za izdelke ruske družbe. Zaradi pravičnosti je treba omeniti, da niso vse prijetne. Vendar pa moramo pred zaključkom omeniti cenovno kategorijo. V času izdaje, bi lahko najbolj preproste modele kupiti za 3000 rubljev. Seveda imajo proračunske naprave pomanjkljivosti. Zato je treba pred nakupom jasno razumeti namene, za katere se bo tableta uporabljala.


V svojemMnenja zagotavljajo odlične kote gledanja, ki jih zagotavlja matrika IPS, zmogljivost sistema, ki jo opravljajo sodobni procesorji, dobra življenjska doba baterije, kakovost komunikacije in zanesljivi materiali. Pripombe lastnikov so manj, vendar so še vedno tam. Navzven so tablice videti kot tipični "proračunerji". Lepi in živahni predmeti, ki niso zelo privlačni za kupce. Kamera je precej šibka. Trenutno je težko presenetiti koga z matrico z 2 milijonoma slikovnih pik.

Strojna polnila

Tableta "Irbis" je večnamenska in uporabniku prijazna naprava. Proizvajalec uporablja dve sodobni platformi - Android in Windows (8.1 in 10). Oba operacijska sistema sta idealna za takšne pripomočke. Imajo jasen vmesnik. Trenutno obstaja veliko število uporabnih aplikacij, ki so združljive s temi operacijskimi sistemi. Vsi modeli, ki delujejo na Android, so opremljeni s procesorji Media Tek. Število jeder - 2 in 4. Razlikujejo se po dobri zmogljivosti. Programi se namestijo brez težav, hitro delujejo. Naprave Windows poganjajo procesorji Intel Atom, ki so sestavljeni iz štirih jeder.

Sporočila

Tableta "Irbis" se popolnoma ukvarja z nalogami. To je v veliki meri posledica podpore brezžičnih omrežij. Obstajajo modeli, ki so namenjeni za delo s 3G. Uporabnik lahko za povezavo z računalnikom in drugimi napravami uporabi kabel USB ali Bluetooth. Kaj je pomembno v sodobnem življenju, so razvijalci v tabličnem modulu Wi-Fi namestili, preko katerih lahko dostopate do spleta na katerem koli mestu,kje je signal Uporabniki trdijo, da lahko z napravami Irbis vedno vzpostavite stik. Čeprav uporaba telefona kot telefona ni zelo primerna zaradi velikega zaslona, ​​lahko kličete s prostoročnim ali video klicem.

Irbis TZ70

Tableta "Irbis" TZ70 ima dimenzije 192x120x11 mm, s takšnimi dimenzijami pa tehta skupno 270 gramov mobilne naprave. Podpira Wi-Fi, Bluetooth (različica 4.0) in GPS. Zasnovan za delo z dvema sim-karticama. Podpira omrežja nove generacije. Avtonomno delovanje je na račun akumulatorja na 2800 mAh. Za zmogljivost naprave se procesor Media Tek MTK8735m ujema s štirimi jedrnimi jedri pri 13 GHz. Dobro delovanje zagotavlja tudi 512 MB RAM-a. Vgrajen 8 GB, če je potrebno, lahko razširite na 32 GB s pomočjo izmenljivega microSD pogona. Zaslon na dotik, kapacitivni, diagonalni 7. Njegova ločljivost je 1024x600 px. Tablični računalnik deluje na platformi Android Lollipop (različica 5.1).

Irbis TZ94

Tableta "Irbis" TZ94 deluje na štiri-jedrnem procesorju Intel Atom x3-C3230RK. Urna frekvenca vsakega jedra je 12 GHz. Naprava je precej velika. Dimenzije so 251x145x101 mm in tehta 510 g. 96-palčni zaslon je opremljen z IPS matriko z ločljivostjo 1280x800 px. Ta model ima standardne reže: dve sim-kartici in eno za izmenljivi pogon microSD (do 32 GB). Tableta deluje na Androidu 5.1. Uporabniki so zadovoljni s količino pomnilnika RAM v 1 GB. Vgrajen je dovolj za shranjevanje več slik, videoposnetkov, fotografij, skladb. Toda za aplikacije in igreBolje je uporabiti pomnilniško kartico za shranjevanje. Pomembna podrobnost je zmogljivost baterije. Za ta model je proizvajalec izbral 4000 mAh litij-ionsko baterijo. Na voljo samo s polnilnikom in kablom USB.

Irbis TX22

Irbis TX22 teče na Androidu 4.4 KitKat. Naprava je dovolj kompaktna, njene dimenzije so 190x110x10 mm. Hkrati tehta le 305 g. Tablete lahko vzamete s seboj na pot, na delo in v druge kraje. Na 7-palčnem zaslonu je besedilo zelo različno, slike so polne. Ločljivost zaslona je 1024x600 px. Sijajna površina zaslona. Število slikovnih pik je 170 ppi. RAM 512 MB je dovolj za normalno delovanje aplikacij. Vgrajen 4 GB, obstaja režo za bliskovni pogon. Zmogljivost se ujema z 2-jedrnim procesorjem MediaTek MT8312. Deluje na frekvenci 13 GHz. Razvijalec je napovedal prisotnost merilnika pospeška. Komunikacijske zmogljivosti: 3G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS.

Irbis TW30

Tablični računalnik serije Irbis TW je opremljen s tipkovnico. Model z indeksom 30 ima precej velike velikosti (278x188x10 mm), saj je diagonala zaslona 101. Teža naprave je 600 p. "Brain Center" - Intel® Atom ™ Z3735F. Procesor je sestavljen iz štirih jeder, od katerih ima vsaka visoko frekvenco 18 GHz. RAM je 1 GB, 32 GB je vgrajen in podpira pomnilniške kartice microSD. Trajanje avtonomnega dela je 7000 mag. Vrsta baterije - litij-ionska baterija.

Sorodne publikacije