Tablete Supra: pregledi strank

Izdelki Supra so domačemu kupcu dobro znani. Ponudba vključuje vse vrste tehnik, ki jih ljudje uspešno uporabljajo doma. To je kuhinjski pripomoček, oblikovalci kruha, multivarti, sesalniki in drugo. Izdelane so tudi digitalne mobilne naprave - tablete "Supra". Mnenja o pripomočkih, dostojnih funkcijah, ki jih ponujajo razvijalci, in demokratičnih cenah so zelo priljubile izdelke podjetja. Izbor tablet še ni zelo velik, a kljub temu obstajajo takšni modeli, ki si zaslužijo pozornost kupcev.


Pri nakupu naprave uporabniki ne bodo mogli uživati ​​v najsodobnejših tehnologijah, vendar so vse osnovne možnosti, ki so potrebne za vsakodnevno delo, v celoti. Nizke cene izdelujejo tablice "Supra" (pregledi potrjujejo, da so te informacije dostopne tudi ljudem, ki imajo nižjo povprečno vrednost, vendar to sploh ne pomeni slabe kakovosti). Supra. "

Supra M722: Pregled funkcij. Mnenja o ergonomiji devaysa laud. Njegove dimenzije so 184 x 110 x 107 mm, zaradi česar je naprava popolnoma v roki. Deluje na procesorju RK3026. V središču čipov so bila dva računalniška jedra. Pri visoki obremenitvi se vsak od njih pospeši1200 MHz.


Količina RAM-a je nekoliko majhna, vendar je za popolne naloge 512 MB to povsem dovolj. Za prenos različnih aplikacij, iger, slik in drugih je vgrajen pomnilnik za 4 GB. Razvijalci so upoštevali, da datoteke operacijskega sistema zmanjšajo količino za približno polovico, zato je bila zagotovljena reža za pomnilniško kartico. Ta model tabličnega računalnika deluje z zunanjim pomnilnikom do 32 GB. Značilnosti zaslona v celoti ustrezajo stroškom, ki se gibljejo v 3000 rubljih. Diagonala je bilo 7? Njegova optimalna ločljivost je 800 x 480 slikovnih pik. Zaslon je izdelan s tehnologijo TFT, ki ne zagotavlja širokih kotov gledanja in kakovostne reprodukcije slik. Tablični računalnik je opremljen z akumulatorjem velikosti 2100 milimetrov na uro. Deluje v različici 4.4, ki temelji na Androidu.

Supra M722: pregledi

V omrežju uporabniki nenehno razpravljajo o tableti "Supra" (7 palcev). Mnenja o modelih M722 so ne le pozitivna. Razlog za to so slabosti. Slabosti vključujejo ločljivost kamere, trajanje baterije, majhno količino RAM-a. Toda seznam prednosti je bil veliko več. Najprej je najbolj privlačna cena. Veliko pozornosti smo posvetili tudi sodobnemu oblikovanju in odlični kakovosti izdelave. Ne izpusti iz pozornosti in dimenzij, zaradi česar je pripomoček v delovanju čim bolj priročen. In končno, veliko uporabnikov je podkupilo prisotnost kabla USB OTG. Ta element se v segmentu proračuna redko najde.

SUPRA M742: funkcije

Druga priljubljena 7-palčna tableta - Supra M742. Lastnikova povratna informacija kaže, da ima tako prednosti kot slabosti. Vendar pa je to malo kasneje in zdaj bomo pregledali kratke značilnosti.
 • Mere. Teža naprave je skoraj 300 g, njena višina pa 186 mm. Ni izjemnih debelin, saj ne presega 10 mm. Izgleda sorazmerno z višino in je široka 115 mm.
 • Zaslon. Tehnologija TFT. Obstaja multitouch. Ločljivost - 1024 x 600 slikovnih pik. Obstaja širokozaslonski način. Gostota pikslov je 170 ppi.
 • Produktivnost. 4-jedrni nabor Allwinner /BoxChip A33 čipov deluje na 1.300 MHz. Nameščen v parih z video procesorjem Mali-400 MP2 (računalniški moduli - 2).
 • Spomin. Učinkovitost pripomočka je v veliki meri odvisna od količine RAM-a. Ta model zagotavlja samo 512 MB. Izvorno pomnilnik je 8 GB. Uporabite lahko tudi zunanji microSDHC pogon do 32 GB.
 • Platforma. Najbolj priljubljena "operacija" - "Android" 4.2.
 • Avtonomija. Naprava ne bo delovala več kot 6 ur brez ponovnega polnjenja, saj je zmogljivost baterije 3000 mAh.
 • SUPRA M742: pregledi

  Prednosti in slabosti so tablete Supra. Povratne informacije strank o modelu M742 so dober primer. Prednosti vključujejo zaslon, lep in priročen vmesnik, eleganten dizajn in zanesljivo montažo. Prav tako ni mogoče opaziti odlične kombinacije cene in funkcionalnosti. Na mizi za igro se igra hitro zažene, medtem ko deskanje naprave ne visi. Kaj lahko rečemo o slabostih?Prvič, večina uporabnikov se je osredotočila na majhen RAM, kar vodi do nekaterih omejitev. Različica operacijskega sistema je zastarela. Kamera lahko uporabljate le za video komunikacijo. Fotografije, ki jih je posnela, so zelo slabe kakovosti.

  SUPRA M74AG: Glavne značilnosti

  Leta 2017 so bile uvedene nove tablete Sopra. Mnenja o značilnostih modela M74AG so precej drugačna. Zakaj? Ker se pripomočki praktično ne razlikujejo od predhodnikov. Tablični računalnik deluje na isti četrti različici »Android«. Produktivnost zagotavlja procesor SC7731G znane blagovne znamke Spreadtrum. Deluje na štirih jedrih, ki delujejo na 1200 MHz. 7-palčni zaslon lahko predvaja grafiko z grafično kartico Mali-400 MP2. Njegove lastnosti so dovolj za prikaz slike, katere ločljivost je 1024 x 600 pik. Obseg spomina ne ustreza več sodobnim zahtevam. "Operative" se sploh ni povečal in je ostal na 512 MB. Izvorni pomnilnik je prav tako zelo majhen - samo 4 GB. Skladišče lahko razširite s pomnilnikom velikosti 32 GB.

  Tabela M74AG Supra: Pregled

  Uporabniki, ko komentirajo modele M74AG, so poudarili prednosti in slabosti. Poglejmo jih. Prednosti:
 • Nizka cena - znotraj 3500 rubljev.
 • Moderno oblikovanje.
 • Podpira delo z dvema SIM karticama.
 • Wi-Fi visoke moči signala.
 • Dober prenos barve.
 • Deluje s 3G.
 • Sposobnost nadgradnje operacijskega sistema.
 • Slabosti:
 • Majhna količina pomnilnika RAM.
 • Kapaciteta akumulatorja je 2 tisoč maga za približno 4 ure brez ponovnega polnjenja.
 • Tihi govornik.
 • kamere z nizko ločljivostjo.
 • SUPRA M141: Kratek opis funkcij in pregledov

  Zdaj je čas, da uvedemo model M141. To je tableta Supra (10 palcev). Povratne informacije lastnikov vam bodo pomagale narediti pravo oceno. Na žalost pripomoček ne podpira dela z mobilnimi operaterji. Ob tej priložnosti je bilo veliko pritožb, saj za 6500 rubljev kupec želi imeti univerzalno napravo. Vendar je raven učinkovitosti tabličnega računalnika precej višja od prejšnjih modelov. En gigabajt RAM-a zagotavlja dostojno funkcionalnost. V središču naprave je procesor MediaTek, ki temelji na štirih jedrih. Čip MT8127 lahko deluje na 1300 MHz. Ni treba računati na veliko količino domačega pomnilnika. 8 GB pomnilnika se lahko poveča na 32 GB z uporabo kartice microSDHC. Velikost zaslona je velika - 101 ?. Toda dovoljenje razvijalci niso povečali, tako da je ostala enaka kot pri 7-palčnih tabletah (1024 x 600). Večina uporabnikov je posvečala pozornost zmogljivosti baterije. To je 5,500 čarovnik. Trajanje avtonomije s težkim tovorom ne bo daljše od 5 ur.

  Sorodne publikacije