Pametni telefon Huawei Honor 4C Pro: pregledi, pregledi, pregledi, specifikacije

Proračunske različice pametnih telefonov se prodajajo pogosteje, ker si vsi ne morejo privoščiti nakupa vodilnega modela. Kitajski proizvajalci vsako leto poskušajo cenejši proračun ljudi, kar jim precej dobro funkcionalnost in sodobne funkcije. Eden najsvetlejših predstavnikov tega segmenta je bil pripomoček Huawei Honor 4C Pro. Recenzije o tem vam bodo pomagale razumeti, kako pametni telefon je uspešen in zaupanja vreden kupec te blagovne znamke. Vendar pa morate začeti z gledanjem glavnih funkcij in funkcij.

Oblikovanje in ergonomija

V tej izdaji proizvajalec ni skušal ustvariti vihra ali ustvariti vtisa o dragih napravah, izbiranju nekaterih posebnih materialov za primer ali uporabi izvirnih oblikovalskih rešitev. Kot rezultat, se je izkazalo precej standard "opeko", ki pa je videti precej vredno. Hkrati pa ga ni mogoče imenovati vidno ali sliko, temveč pametni telefon Honor 4C Pro je načrtovan kot delovno orodje za tiste, ki potrebujejo funkcionalnost prvi.

Zadnji pokrov je narejen iz plastike, ima prijetno mat površino, ki omogoča, da telefon trdno drži v roki in ne zdrsne. Meje so kovinska plastika. Čeprav je le pokrov, ne pa polna kovina, je ohišje precej odporno na poškodbe in se ne zamaši v prvem mesecu delovanja. Edina slabost Honor 4C Pro Grey se lahko imenuje steklo, ki ščiti senzor - nima oleofobne prevleke in zbiraveliko število odtisov med delovanjem, zaradi česar ga je treba redno kakovostno brisati. Presenetljivo je, da je baterija kljub odstranljivemu pokrovu tesno pritrjena, tako da zamenjava ali odstranitev ne bo uspela. Toda priključek za pomnilniško kartico in dve sedem kartic je ločen, kar vam omogoča, da sami ne mučite izbire, ki je trenutno pomembnejša. Zadnja stran pripomočka ima standardni nabor elementov. Na vrhu osrednjega dela je glavna kamera, opremljena z LED bliskavico, ki jo lahko uporabite kot običajno svetilko s posebno aplikacijo. Posebej je treba opozoriti, da je drugi mikrofon na vrhu fotoaparata in se uporablja za boljše snemanje zvoka pri snemanju videa z vklopljenim tihim načinom. Sprednja plošča Huawei Honor 4C Pro izgleda običajno in opremljena s samim zaslonom, sprednjo stranjo kamere in LED indikatorjem. Neprijetna novica je lahko pomanjkanje običajnih treh gumbov na dnu zaslona. To je posledica dejstva, da se v tej različici pametnega telefona kontrole izvajajo programsko, kar pomeni, da odvzamejo del koristnega območja zaslona.

Spodnji konec ima mikro USB priključek in dva zvočnika za zvočnike. Čeprav je govornik, tako kot pri drugih uslužbencih v proračunu, le eden, druga pa je namenjena estetski simetriji. Na zgornjem koncu je samo priključek za slušalke običajnega standarda 35 mm. Proizvajalec se je odločil izdati model Honor 4C Pro 16 GBtri barvne različice: bela, črna in zlata. Prva dva sta namenjena bolj konzervativnim posameznikom, zlato obarvanost pa je primerna za tiste, ki želijo poudariti svojo individualnost in okus.

Sledilna ploščica, zaslon

Proračunski pametni telefon Honor 4C Pro je opremljen z zaslonom ločljivosti 1280 x 720 pik in diagonalo 5 palcev. Očitno se lahko ta konfiguracija imenuje standardna za svojo cenovno kategorijo. Okrašen s svojim precej širokim okvirjem, poslikanim v enem tonu z drugim ohišjem, zaradi česar so vizualno tanjši in privlačnost. Lepo je, da je proizvajalec poskušal maksimirati pametni telefon s potrebnimi senzorji. Obstaja senzor nivoja svetlobe, ki pomaga prilagoditi svetlost zaslona okolju. Senzor bližine bo med klicem zaklenil zaslon, da bi se izognili naključnim klikom. V večini zaposlenih v proračunu avtomatska kontrola svetlosti ni na voljo, zato jo lahko imenujemo dokaj resen plus. Sledilna ploščica lahko zazna do 5 dotikov hkrati, zahvaljujoč tehnologiji multi-touch. To je lahko koristno pri delu z grafičnimi aplikacijami, kot tudi pri igranju z uporabo zabavnih aplikacij z dinamičnim motivom.

Slika, ki jo prikazuje naprava, je intenzivna in svetla zaradi uporabe matrice IPS. Zahvaljujoč temu je bilo mogoče doseči dokaj velike kote gledanja zaslona Honor 4C Pro, ki bi navdušil gledalce filmov na pametnih telefonih,na potovanjih. Prilagoditev svetlosti je premišljena kvalitativno, celo prijetno in ne nadležno. Na soncu bo zaslon prestrašil, vendar bo razkril informacije o njem brez veliko dela.

Kakovost zvoka

Za mnoge uporabnike je ta možnost primerljiva s kakovostjo slike, povezljivostjo in značilnostmi Honor 4C Pro, saj je vedno težje živeti brez vaše najljubše glasbe. Lahko pa ga pokvari slab frekvenčni menjalnik ali odkrito neuspešen digitalno-analogni pretvornik in ojačevalnik. Veselje ljubiteljev glasbe v pripomočku ima popolnoma sprejemljivo zvočno podlago, ki vam omogoča, da s slušalkami poslušate kakovostno glasbo. Seveda, za ta namen je bolje, da poberete slušalke, ki zvenijo kot vi sami. Osebni igralec je prikrajšan za možnost prilagajanja zvoka, zato grafični izenačevalnik ali vsaj prednastavitev ni potrebno izračunati, vendar je na splošno dobro in brez takšnih sprememb.
Kar se tiče telefona Čast 4C Pro, je precej povprečen. Zvok je "plastičen", z nizkofrekvenčnimi nizkimi frekvencami. Vendar je precej glasen in vam omogoča, da slišite dohodni klic, tudi v hrupnem okolju. Poslušanje skozi to glasbo namerno ne priporočamo. Glavni zvočnik ima tudi zadostno količino glasnosti. Edino slabost, mogoče, lahko imenujemo ljudje, ki so okoli vas na najvišji ravni pogovora. Prisotnost drugega mikrofona vam omogoča, da posnamete boljše posnetke na snemalniku zvoka, dain pri snemanju videa. Poleg tega igra vlogo v sistemu za utišanje med pogovorom, zaradi česar vas sogovornik bolje sliši.

Kakovost kamer

Očitno je kamera v pametnem telefonu postala nepogrešljiva v sodobnem svetu. Uporablja se lahko ne le za spomin na pomembne trenutke življenja, temveč tudi za zajemanje običajnih stvari, kot so dokumenti, seznami in še več. Naraščajoče število aplikacij ga uporablja za preiskovanje QR in črtnih kod. Zato mora biti dovolj visoka za samozavestno ravnanje s temi funkcijami. Glavna kamera Honor 4C Pro je matrika z ločljivostjo 13 milijonov pik. Sam proces snemanja je tako poenostavljen, da ne povzroča nobenih vprašanj. Vendar lahko nekatere nastavitve, kot je vklop funkcije zaznavanja obrazov ali funkcije Flash, opravite sami. Obstaja možnost sprostitve zaklopa s pomočjo glasovnih ukazov. Samodejno ostrenje lahko povzroči, da počakate nekaj časa, toda na splošno se dobro soočite z vašo nalogo in redko se boste morali ponovno osredotočiti, ker je zamudil. Huawei Honor 4C Pro prednja kamera je dobila skromnejši 5-megapixel senzor. Vendar pa je povsem dovolj, da si zapomnite sephi, in pri nadaljnji obdelavi in ​​prekrivanju filtrira majhne napake in postanejo popolnoma nevidne. Seveda so njegove značilnosti brez pretiranih težav dovolj za uporabo priljubljenih video emulatorjev.

Komunikacijski moduli

Od prejšnje različice se pametni telefon razlikuje glede na to, kaj je prejelsodoben procesor in s tem podporo tehnologiji 4G. Cena Honor 4C Pro pojasnjuje, da spada v proračunski segment, tako kot njegov predhodnik, vendar podpira delo vseh ruskih standardov, ki jih uporabljajo sodobni telekomunikacijski operaterji. Poleg tega to pomeni, da boste vedno imeli napravo s hitrim mobilnim internetom, ki se lahko izklopi v primeru posebne potrebe, vedno v velikih mestih. Druge možnosti komuniciranja vključujejo modele Wi-Fi in Bluetooth. Trenutno so vsi seznanjeni z elektroniko, zato jih ni smiselno opisovati. Treba je omeniti tehnologijo Wi-Fi Direct, in sicer njeno integracijo v standardni Windows Explorer, ki vam omogoča hitro izmenjavo velikih datotek z uporabo modula Wi-Fi. Za navigacijo uporabljamo GPS in GLONASS, kar omogoča natančno pozicioniranje točke na zemljevidu. Hladni zagon je hiter, pametni telefon najde zadostno število satelitov tudi za tridimenzionalno pozicioniranje za prvo minuto dela. Manj je odsotnost digitalnega kompasa, zato se lahko navigacijski programi usmerijo le v smeri gibanja uporabnika.

Operacijski sistem

Proizvajalec je šel na zelo nenavaden način z namestitvijo na svoj proračun pametni telefon je že precej zastarel sistem Android 5.1. Ni nadgradnje za Honor 4C Pro. To je bilo storjeno ob upoštevanju, da sedma različica aktivno pridobiva zagon in jo uporabljajo številni proizvajalci, tudi pri nizkocenovnih napravah. O motivaciji za takšnerešitev je mogoče le ugibati. Da bi poudaril pametni telefon med svojimi konkurenti, kot vizualno komponento se uporablja logotip podjetja Huawei, imenovan EMUI version 3.1. Ima lepo obliko in, kar je še pomembneje, visoko kakovosten prevod v ruski jezik, ki vam omogoča uporabo pametnega telefona, ne da bi poskušali uganiti, kaj naj bi naredili s to ali to funkcijo. Operacijski sistem deluje v 64-bitnem načinu, kar pozitivno vpliva na zmogljivost in stabilnost naprave. Ta pristop je bil na voljo z uporabo sodobnega procesorja. Kljub nizki ceni lahko zlahka rokuje z 64-bitnimi navodili.

Zmogljivost in vgrajeni pomnilnik

Glavne značilnosti Honor 4C Pro so zanimive za mnoge, obstajajo kazalniki, ki vplivajo na zmogljivost. Kot glavni čip je bila izbrana monokristalna platforma iz MediaTeka MT6735P. Vključuje 4 jedra, ki delujejo na frekvencah do 13 GHz. Ti kazalniki zadoščajo za večino dnevnih nalog, vključno z uporabo vseh vrst brskalnikov za brskanje po internetu, ogledovanje spletnih video posnetkov na priljubljenih video gostiteljih, korespondenca v znanih neposrednih klicateljih in še veliko več. Da bi uporabnik imel možnost voditi večino sodobnih aplikacij za igre, sistem vključuje grafično jedro Mali-T720. Zahvaljujoč njemu, je pomikanje v sistemu čim bolj gladko, igre pa potekajo brez težav. Seveda v vrhunskih novih postavkah brez večjih povišanj ne igrajoto bo mogoče, vendar bo, če bo potrebno, preiti čas za naslednjo sestavljanko, ne bo delovalo. Vse vrste aplikacij imajo 2 GB RAM-a. Ta količina je dovolj za preprosto preklapljanje med 3-4 programi, ne da bi jih znova zagnali. Kot vgrajeni pomnilnik je 16 GB flash pomnilnika. Vendar pa del zmogljivosti takoj zaseda operacijski sistem in druge datoteke, potrebne za delovanje pametnega telefona, tako da za uporabniške programe, igre in dokumente ostaja približno 10 GB. Po potrebi se ta prostor lahko poveča s pomnilniško kartico razširjenega standardnega microSD-ja do 128 GB. Priporočljivo je, da kupite kartice z razredom, ki ni nižji od 10, sicer lahko pametni telefon začne delati počasneje. Vsaj to pravi Čast 4C Pro. Prav tako ima uporabnik možnost priključitve navadnega pogona USB preko priključka na tehnologiji OTG. Za njegovo uporabo mora biti formatiran v formatu NTFS sistema FAT32 ali EXT3 /4, ki ga ne zaznavamo.

Baterija in avtonomija

Da bi preprečili, da bi kupec bil odvisen od vtičnice in lahko uporabljal pametni telefon brez omejitve, je proizvajalec namestil baterijo z zmogljivostjo 4000 mA. Ni vsak top pametni lahko pohvali s temi kazalniki. Na primer, pred kratkim izdani vodilni model iPhone X je prejel baterijo z zmogljivostjo skoraj 2.700 magije, in to z veliko močnejšo žlezo, ki zahteva veliko energije. Kot rezultat, v skladu z uradnimi testi proizvajalca in Honor 4C Pro pregledi, pametni telefon lahko deluje v načinuneprekinjeno brskanje po internetu z maksimalno svetlostjo skoraj en dan. Za video je ta parameter prepolovljen zaradi povečane obremenitve procesorja in drugih sistemov in je 13 ur. Pri zahtevnih igrah bo ena polnitev trajala 7 ur, kar je skoraj polna zaposlitev. Če uporabljate pametni telefon v običajnem načinu, občasno kličete, klepetate v kurirjih in se igrate na poti na delo in domov, se lahko varno zanesete na 3-4 dni brez dodatnega polnjenja.

Uporabniški pregledi pametnega telefona

Čas je, da ugotovite, kaj v resnici razmišljajo o nakupu modelov. Eno je prebrati uradne podatke in še eno - videti tiste, ki so že imeli priložnost testirati pripomoček v vsakdanjem življenju. Za začetek bomo analizirali pozitivne vidike naprave, ki temeljijo na ocenah Honor 4C Pro od navadnih uporabnikov. Med prednostmi so naslednje točke:
 • sprejemljivi stroški. V času delnic v mnogih trgovinah je cena Honor 4C Pro padla pod 9000 rubljev, kar je plus za tiste, ki iščejo preprost zanesljiv model za vsakodnevno uporabo.
 • Dobra baterija. Ta zmogljivost zadostuje za nekaj dni aktivne uporabe. Nekateri ugotavljajo, da je bilo mogoče z enim samim polnjenjem živeti celo pet dni, če je vključen mobilni internet ali Wi-Fi.
 • Tehnologija visoke hitrosti polnjenja. Zaradi prisotnosti te funkcije lahko uporabnik polni telefon čim prej. Mnenja o Honor 4C Pro kažejo, da je kosilo za 45 kosovBaterija bo dobila minuto, da doseže 40-50 odstotkov največje zmogljivosti.
 • Sprejemljiva kakovost fotografij. Glavna kamera, čeprav ne zgrabi zvezd z neba, vendar vam omogoča, da popolnoma kakovostne slike z dobrimi svetlobnimi pogoji.
 • Možnost uporabe kot prenosna baterija za druge naprave. Včasih boste morda morali na cesti napolniti slušalke ali zapestnico za fitnes, ta telefon pa je zelo sposoben deliti majhen del vašega bremena.
 • Zadostna raven vgrajenega pomnilnika. Za vsakodnevno uporabo, zlasti v prisotnosti dobrega interneta, bo za večino uporabnikov dovolj pomnilnika proizvajalca.
 • Med dvema sedmima karticama in pomnilniško kartico ni izbire. Proizvajalec je poskrbel, da uporabniku ni treba oblikovati "sendvičev" z zagotavljanjem posameznih slotov za vse razširitvene kartice.
 • Zaslon visoke kakovosti. Z uporabo matrike IPS je slika postala živa, dobra resolucija za takšno diagonalo pa ne moti opaznih slikovnih pik in naredi Honor 4C Pro prijetno za vsakodnevno uporabo.
 • Kot je razvidno, je pametni telefon prejel precej pomemben seznam pozitivnih strani. Vendar pa ima tudi slabosti, ki jih večina uporabnikov opazi tudi v svojih ocenah Honor 4C Pro. Najbolj kritični so naslednji:
 • Ni najnovejša različica operacijskega sistema. To je mogoče rešiti s pomočjo sklopov po meri, vendar za mnoge bo to dokaj težka naloga.
 • Ni natančno natančnega senzorja napolnjenosti. Mnogi uporabniki se pritožujejoda je zadnjih 8-10% letelo dobesedno v minuti, tako da ne bi smeli pričakovati ostankov dajatev. Ob upoštevanju tehnologije hitrega polnjenja je pametno redno polniti pametni telefon.
 • Odsotnost oleofobne prevleke. Če zaslona ne brišete redno, se začnejo tiskati motiti in motiti uporabo pametnega telefona, še posebej pri močnem soncu.
 • Zaključek

  Proizvajalec je izdelal pametni pametni telefon, ki vam omogoča izvajanje večine vaših vsakodnevnih opravil in veliko življenjsko dobo baterije. Ne razlikuje se po specifični zasnovi ali občutni barvi, je pa tudi privlačna. Z lahkoto lahko poberete dodatke, pa naj gre za zaščitno steklo ali pokrovček na Honor 4C Pro. Tudi s slabostmi, ki izhajajo iz njega, lahko pripomoček je odlična možnost za tiste, ki ne želijo produktivnosti in na prvem mestu želijo zanesljivega pomočnika.

  Sorodne publikacije