Pregled igralne miške Logitech G100S

Izbira miške za vaš računalnik je vedno zapleten postopek. Mogoče bi nekdo pomislil, da tukaj ni nič zapletenega, pravijo, samo pojdite v trgovino in kupite prvo, ki vam je všeč. Torej je tako, toda zelo pogosto lepa embalaža skriva poceni in popolnoma nekakovosten izdelek. Kako biti? Kupiti nekaj od bolj znanih in preverjenih proizvajalcev. Na primer, miška Logitech G100S je dobra, poceni in še kakovostna. In za ljubitelje je super. Poglejmo ga bolj natančno.


Opis

Logitech G100S je danes eden najbolj dostopnih mišk, ki ni le dobro izdelan, ampak ima tudi igralni drsnik. Izšla je že dolgo - od leta 2013. Zato ga je zelo težko najti. Glavna značilnost manipulatorja je prisotnost novega (v času 2013) optičnega LED senzorja Delta Zero, ki vam omogoča udobno delo z monitorji, ki ima ločljivost DPI 2500 točk.

Komplet

Na Logitech G100S ni v nobenem običajnem pretisnem omotu, temveč v škatli s pravokotno črno škatlo. Paket prikazuje samo miško in prikazuje vse osnovne funkcije v različnih jezikih. Paket se ne odpre kot standard, ampak kot knjiga. V notranjosti je miška, ki je skrita za zaščitno prozorno plastično kapuco. Poleg manipulatorja obstajajo samo knjižice z različnimi informacijami in kratek vodnik za uporabnika.

Videz

Kar zadeva načrt, potem zTo je vse v Logitech G100S. Prva stvar, ki prizadene oko, je velika simetrija. Miška je idealna za desničarje in levičarje. Kot smo že omenili, so tu uporabljeni materiali zelo kakovostni, kar je očitno. Taktičen občutek je prijeten, pokrov miške je mat, in natisne na njem ne ostanejo. Kakovost gradnje je prav tako navdušena. Vsi deli so med seboj tesno povezani, tujih škripcev ni.


Pri krmiljenju je standardna oprema: levi in ​​desni gumb, kolo s prijetnim gumiranim pokrovom in gumb za preklop gumba DPI. Pod miško se tradicionalno nahaja optični senzor, mimogrede, brez osvetlitve, kar dokazuje napis "Nevidna optika".
Seveda ne moremo omeniti barve naprave, oziroma tiste sive črte, ki se nanašajo na površino. Na prvi pogled se zdi, da so zelo dobro narisani in ne erodirani, na drugi strani pa najverjetneje po nekaj letih nič od njih ne bo ostalo.

Povezava

Tip povezave Logitech G100S USB, ki je načeloma povsem logičen, saj je PS /2 že prestar. Da bi manipulator deloval, priključite vtič v priključek USB.
Zdaj o voznikih. Za pravilno delo jih je potrebno namestiti. So na uradni spletni strani. Prenesite namestitveno datoteko, jo zaženite in namestite. Poleg tega lahko še vedno postavite blagovno znamko programa iz Logitech - Logitech Gaming Software. Omogoča fino nastavitev miške in programiranje gumbov za določene akcije v različnih igrah. Obstaja veliko funkcij, vendarrazumeti vse delo ne bo.

Recenzije in cene

Logitech G100S je danes precej problematičen, saj je ta model daleč od vsepovsod. V času svojega videza, je bila njegova cena okoli 700-800 rubljev. Zdaj se je cena zvišala na 1000-1300 rubljev, kar je precej veliko, ker za ta denar obstajajo modeli miši veliko boljši in bolj sveži glede na leto izdaje. Kar zadeva preglede, miška zasluženo prejme hvalevne ode od uporabnikov. Edine pomanjkljivosti, po njihovem mnenju, je pomanjkanje dodatnih gumbov in videz dvojnega klika v 2-3 letih uporabe.

Zaključek

Če povzamem, želim povedati, da je Logitech G100S odlična možnost za svoj denar, vendar je cena te miške precej narasla, logično bi bilo gledati proti konkurentom, na primer seriji A4Tech Bloody, kateri koli drugi proizvajalec.

Sorodne publikacije