Tangencialna rotacija: zakaj potrebujete in kje jo vzeti

V igri "World of Warcraft" je število različnih uporabnih predmetov preprosto nemogoče šteti. Ena od teh je tangencialna rotacija, ki je preprosto nenadomestljiva za tiste igralce, ki študirajo inženiring.

Kako narediti predmet

Tangencialni rotator lahko preprosto pridobijo vsi, ki imajo poklic "inženirske dejavnosti", ker stvar za druge igralce ni vredna. Dovolj je, da preučimo recept, dostop do njega pa je že na desetem nivoju. Po tem morate najti šest palic iz bakrene rude.
Kupiti jih je mogoče na dražbi ali sami, če je drugi poklic izbral rudarski poklic. Če je temu tako, potem vzemite pickso in pojdite na lokacijo 1-10 stopenj, kjer so bakrene žile. Porabite rudo v zahtevani količini in če imate recept za ingote, jih lahko ustvarite. Po prejemu sestavin lahko zlomite tangencialno rotacijo in nadaljujete z nadaljnjim proučevanjem inženirske dejavnosti.


Opis in uporaba predmeta

Tangencialni revolver izgleda kot ključ brez določenih velikosti. Potrebno ga je opremiti z značajem, ko bo s pomočjo inženirskih veščin ustvarjal različne predmete.
Subjekt ima šest poškodb, vendar ga ne priporočamo za uporabo kot orožje. Če želite ustvariti instrument, morate imeti petdeset enot znanja v zgoraj omenjenem poklicu. Izkušenim igralcem se priporoča, da izberejo nož s patuljasto vojsko, ki doda 10 enot k spretnosti treh razredov.Vključuje tudi žiroskopno orodje z utorom in tangencialno vrtenje. Kje je predmet, bo uporabnik razumel, če bo iskal poklic učitelja. S 350 točkami znanja v inženirstvu se bo ta recept odprl in igralec bo užival vse njegove prednosti. Ima funkcijo oživljanja zaveznikov, kar je zelo uporabno za znake brez prisotnosti takšnih vgrajenih veščin (ropar, čarovnik, čarovnik in drugi).

Sorodne publikacije