Mitsko dojenček v "Avatarih"

"Avatars" je ena izmed najbolj priljubljenih spletnih iger. Omogoča vam, da se potopite v navidezno resničnost, kjer lahko odkrijete odnose z drugimi igralci, si medsebojno darujete ali iščete ljubezen. Priljubljenost med mladimi je igro spremenila v pravo socialno mrežo za komunikacijo z avatarji. Dojenček v "Avatarsih" je kontroverzen lik, ki ima veliko število navdušencev in navdušencev. O tem junaku gre veliko mitov.

Kdo je takšen otrok v "Avatarih"?

Ta lik je otrok v igri. Zato "otroci" dajejo zvoke, ki jih ni lahko razvozlati, in izgledajo drugače od preprostih igralcev. Dojenčkovo grlo lahko spoznate z ozkimi očmi, kratkimi, svetlimi lasmi in otroškimi oblačili. Pogosto so ti liki oblečeni v otroške hlačke in modro srajco.


Drugi igralci zlobno kličejo dojenčke "kinasezami" za ozko obliko očesa. Navadni uporabniki na splošno ne spoštujejo dojenčkov. Proti njim so celo skupine, ki trdijo, da dojenčki pokvarijo igro in želijo spremeniti druge igralce iz svojih sužnjev. Toda dojenček v "Avatars" in ima veliko navijačev, ki igrajo odrasle znake.
Dejstvo je, da lahko dani znak nadzoruje resnična oseba, ki se ne razlikuje od drugih uporabnikov, ali bot. Lahko gradijo odnose z drugimi liki in celo rodijo otroke. Dojenček v "Avatarjih" je predmet hude polemike in nesoglasja. Izstopa med drugimi igralci.

Kako postati otrok v "Avatarjih"?

Igralni otrok je istega značaja kot vsi drugi. Če želite ustvariti otrokovo podobo v igri, morate izvesti preprost algoritem delovanja.
  • Pojdite na nastavitve izgleda znaka.
  • V odseku osebe izberite ozke oči in odkljukajte.
  • V delu za lase izberite lahke, kratke lase.
  • Oblačite lik oblačila in čevlje, kolikor je mogoče pod podobo otroka.
  • Vse, baby v "Avatar" je pripravljen!

    Sorodne publikacije

    Podrobnosti o tem, kako doseči zatiranje v "Avatarih"