Brezžične slušalke za telefon: 8 priljubljenih modelov

Zaradi hitrega razvoja tehnologije človeštvo lahko uporablja brezžične slušalke za telefon. Cena za tako gadget lahko popolnoma vse, vse je odvisno od funkcionalnih in zvok funkcije. Takšen pripomoček bo koristen vsakomur, ki je utrujen od strganja žic, nenehnega dotika. Brezžične slušalke pogosto želijo športniki. Zdaj imajo ti pripomočki trden položaj na trgu. Vztrajno poskušajo izvleči slušalke s kabli in zelo dobro. Trgovine in druge prodajalne so polne brezžičnih naprav. Poskrbite za primerno možnost, saj je obseg precej velik. Med njimi lahko najdete potrebne slušalke, ki temeljijo na ceni, izgledu, zvokih. Pred izbiro pripomočka morate izbrati približne možnosti, nato pa preberite o pregledih strokovnjakov in navadnih lastnikov. To jim bo omogočilo, da z največjo natančnostjo določijo njihovo kakovost in udobje.


Bose QuietComfort 35 - Brezžične slušalke za telefon, ki vplivajo na kakovost zvoka. Obstaja sistem maksimalnega zmanjševanja hrupa. Zvok je čist, naraven, nima niti najmanjšega popačenja. Pripomoček je opremljen z lastnim izenačevalnikom, zato lahko predvajanje kadar koli prilagodite. Akumulatorska baterija omogoča uporabo slušalk za največ 20 ur, medtem ko aktivno poslušate glasbo. V kompletuObstaja tudi kabel, zato ga lahko uporabite kot vodilno napravo.


Povprečni stroški: 20 tisoč rubljev.

Marshall Major II Bluetooth

Marshall Major II - Brezžična slušalka Bluetooth za telefon, ki jo odlikuje glasno predvajanje in najvišja kakovost zvoka. Ta pripomoček je kot nalašč za tiste, ki raje poslušajo rock glasbo, saj je frekvenčni prenos na višini. Hrup iz ozadja je popolnoma odvzet, pritožb ni. Vse prednosti se prekrivajo z dejstvom, da so slušalke tovorni list. Poleg tega so te slušalke dovoljeno uporabljati kot "bluetooth" -obnovitelje. Povprečni strošek: 7 tisoč rubljev.

Beats by Dr. Dre Wireless

Beats by Dr. Dre Wireless - brezžična slušalka za telefon, ki je najbolj primerna za mlade. Gadgeti uporabljajo energični ljudje, ki ne marajo žic. Visokokakovosten zvok, še posebej pri predvajanju elektronskih skladb. Zaradi dobrih tržnih odločitev so slušalke takoj po izdaji postale priljubljene in prevzele vodilni položaj. Tudi kljub visoki ceni so bili v mnogih državah sveta med prvimi tremi prodajalci. Povprečni stroški: 7000 UAH.

Philips SHB7150

Philips SHB7150 je slušalka Bluetooth za telefon, ki lahko deluje tudi v načinu od zgoraj navzdol. Njihov glavni plus je udobje pri nošenju. Podjetje je poudarilo udobje. Dolga življenjska doba torej ne bo spremljala boleča in neprijetna občutja. Tudi ob dejstvu, da ima pripomoček majhne velikosti in majhno maso, so te slušalke še vedno sposobnedaje rezultatu kakovosten zvok. Dodatna oprema ima "bluetooth" -transmiter, tako da se lahko lastnik odmakne od vira reprodukcije za 15 metrov.
Povprečna cena: 6 tisoč rubljev.

Sony MDR-AS800BT

Sony MDR-AS800BT - brezžična slušalka za telefon. Posebno mesto zavzemajo kontrakcije na trgu pripomočkov. Ta model je namenjen športnikom. Slušalke so zaščitene pred vlago, tako da lastnik ne more skrbeti za dež. Zvok je spodoben in obseg je pomemben. Baterija lahko drži do 12 ur brez ponovnega polnjenja. Povprečni strošek: 9 tisoč rubljev.

AfterShokz Bluez 2

AfterShokz Bluez 2 - brezžične slušalke za telefon, namenjene presenetitvi kupcev. In ni samo, da ima pripomoček edinstveno obliko. Slušalke so opremljene s tehnologijo prenosa zvoka z vibracijami na kosti, ki se nahajajo za človeškim ušesom. Isti prehod je odprt, tako da lahko lastnik sliši absolutno vse, kar se dogaja okoli njega. Polmer delovanja je pomemben, baterija omogoča delo s slušalkami za približno 6 ur brez ponovnega polnjenja. Vlažne in vodne slušalke se ne bojijo. Povprečna cena: 7 tisoč rubljev.

Samsung Gear Circle

Samsung Gear Circle - brezžična slušalka za telefon, ki se je odlikovala s priročnostjo nošenja in kakovosti. Zvok je odličen, tudi če je zmanjšanje hrupa praktično odsotno. Slušalka je pritrjena na zadnji del vratu, ker je ušesni kanal fiksiran. Kapacitivna baterija omogoča brezhibno delo s slušalkami za približno 12 ur. Od vira zvoka se lahko odmaknete za 10metrov (največja oznaka). Povprečni strošek: 4 tisoč rubljev.

QCY QY8

QCY QY8 je brezžični model slušalk, ki kaže dobro ravnotežje med kakovostjo in ceno. Gadget je enostaven za uporabo, je priročen. V navodilih, ki opisujejo zasnovo slušalk, je navedeno, da tehtajo zelo malo, zato jih lastnik praktično ne bo občutil. Baterija vam omogoča, da gadget uporabljate približno 7 ur. Kakovost predvajanja je dobra. Basi so dobri, povprečne frekvence so enake, vokali so čim bolj naravni. Visok razpon ni popoln, vendar je popačenje minimalno. Povprečna cena: 1 tisoč rubljev.

Sorodne publikacije