Starline: Kako omogočiti samodejni zagon? Alarm Starline: Navodilo

Starline je priljubljena blagovna znamka, ki izdeluje protivlomne sisteme za različne avtomobile. Pri razvoju zaščitnih algoritmov se uporabljajo sodobne inovativne tehnologije. Zaradi tega je mogoče zagotoviti visoko zanesljivost avtomobilskega alarma. Zato številni domači vozniki na svoj avto namestijo natanko Starline. Kako omogočiti avto, podrobno opisuje navodila. Vendar voznikom ni vedno jasno, da je ta proces v celoti razumljen.

Izkušeni avtomehaniki svetujejo, kako konfigurirati najbolj osnovne in potrebne funkcije tega sistema. Ko jih uporabljate, bo nadzor nad vozilom udoben in varen.

Proizvajalec

Domača blagovna znamka "Starline" danes predstavlja veliko alarmnih sistemov na trgu sistemov proti kraji. Ob ustvarjanju se uporabljajo najsodobnejše tehnologije. Zahvaljujoč temu je visoko kakovostna, visokotehnološka signalizacija Starline. Kako omogočiti avto, se voznik zanima na prvem mestu. Konec koncev, to zelo značilnost močno poveča udobje uporabe avtomobila.


Podjetje "Starline" vzpostavlja svoje sisteme na področju naprednih dosežkov telematike. Tako je mogoče ustvariti sistem, ki ni podvržen temperaturnim nihanjem, ki je popolnoma prilagojen razmeram domačih cest. Prednost predstavljenega izdelka je tudi nizka stopnja motenj. Zaradi teh lastnosti je predstavljeni izdelek priporočil uporabo velikih strojno-gradbenih podjetijChevrolet, Citroen, VAZ, Peugeot, Opel itd. Praktično za vsako vozilo lahko izberete ustrezen sistem.


Splošne značilnosti

Danes predstavljena blagovna znamka proizvaja številne spremembe sistemov proti kraji. Med najbolj priljubljenimi sta Starline A91 B9 ​​in Starline A61. Navodila so podrobno opisana, kako omogočiti samodejni zagon. Vendar voznik ne more vedno razumeti zmedenega priročnika. Zato strokovnjaki svetujejo o tem procesu.
Oprema domače blagovne znamke ima dvosmerno komunikacijsko povezavo avtomobila in uporabnikovega daljinskega upravljalnika. To močno olajša postopek vzpostavitve in upravljanja sistema. Posebno kodiranje signalov popolnoma izključuje verjetnost hekerskih sporočil. Doseg prenosa lahko doseže 1.800 m na prostem. Dinamično načelo je osnova za kodiranje signalov. Opozorilo voznika je prek različnih zvočnih in vibracijskih signalov. Približno 300 modelov avtomobilov vam omogoča namestitev opreme. Lahko imajo praktično vse vrste menjalnikov, kot tudi dizelsko, turbinski bencin in tip motorja.

Značilnosti delovanja

Visoka kakovost opreme je sistem Starline A91 A61 Starline B9. V nadaljevanju bo predstavljeno, kako omogočiti samodejni zagon. Najprej je treba določiti osnovne zahteve delovanja sistema. V tem primeru bo deloval zanesljivo in v celoti.
Vgradnjo vseh elementov zagotovljene opreme mora izvesti izkušeno osebjestrokovnjaki V tem primeru je verjetnost napake izključena. Neizkušen monter lahko krši zahteve proizvajalca. V tem primeru obstaja možnost nepravilnega delovanja alarmnega sistema, njegove nezadostne varnosti. Samo če so izpolnjene vse zahteve za vgradnjo, proizvajalec jamči za nemoteno delovanje sistema. Kodiranja ne bo mogoče prekiniti. Signal se prenaša preko 128 kanalov po radiu. V tem primeru programska oprema upravlja več kot 60 ukazov. Sistem deluje v temperaturnem območju od -45 do +85 ° C, popolnoma prilagojen neugodnim razmeram domačih cest.

Upravljanje sistema

Glede na to, kako omogočiti samodejno nalaganje zvezdic, morate skrbno preučiti navodila za uporabo. Strokovnjaki pravijo, da je predstavljena oprema zanesljiva, trajna. Redko odpove (ob pravilni namestitvi in ​​delovanju), učinkovito ščiti avtomobil pred lomljenjem.
Sistem ima možnost spreminjanja nastavitev v skladu z uporabniškimi zahtevami. To zelo poveča udobje njegove uporabe. Nastavitve lahko enostavno spremenite s ključnimi ključi, ki so priloženi opremi. Lahko imajo LCD ali hodijo okoli njega brez njega. V prvi različici je izmenjava informacij med računalnikom in uporabnikom lažja. Alarm je Russified, kar olajša izvajanje nastavitev. Uporaba obeska za ključe je zelo preprosta. Celotna krmilna enota lahko v pomnilnik 4 zapiše napraveupravljanje Nato lahko nadaljujete z nastavitvami.

Oddaljeno

Ko preučujete, kako vklopiti samodejni zagon Starlighta, morate ugotoviti značilnosti uporabe ključev. S temi daljinskimi upravljalniki lahko konfigurirate skoraj vsako funkcijo varnostnega sistema. Najboljši za te namene je obesek za ključe z zaslonom. Vrste gumbov za opravljanje podobnih nastavitev bodo veliko bolj zapletene. Če iz kakršnegakoli vzroka kljuc z zaslonom ne uspe, ga lahko kupite v specializirani trgovini in ga shranite v pomnilnik racunalnika.
Tak daljinski upravljalnik ima poleg zaslona tri gumbe. Vsak od njih je odgovoren za določeno funkcijo. Najbolj priljubljena med vozniki z ukazi ključnega verižnika je vključitev varnostnega programa in programa za samodejni zagon. Upravljajte računalnike na krovu preprosto, ne da bi morali biti blizu svojega avtomobila. Obesek za ključe je priložen bateriji. Ni nameščen znotraj konzole. Najprej morate baterijo namestiti na določenem mestu. Nato se vključi obesek za ključe. Uporabnik lahko nadaljuje z nastavitvami.

Gumbi

Glede na to, kako omogočiti samodejno nalaganje zvezdic, morate začeti z nadzorno ploščo. Vključuje 3 gumbe. Vse nastavitve se opravijo z njihovo pomočjo. Prvi gumb je odgovoren za vključitev različnih programskih ukazov. Pritisniti ga je treba enkrat. Če pritisnete in držite gumb I v tem položaju, se bo sistem vklopil (ali utišal motor). Če je motor vklopljen, držite gumb I za 3 sekunde sistemu, da vstopi v varnostni način.Gumb II je odgovoren za kazalec, ki se premika po zaslonu. Njegovo gibanje poteka s pomočjo hitrega pritiska. Če gumb II držite določen čas, se bo zaklepanje debla odprlo. Gumb III premakne kurzor v nasprotno smer. Odgovoren je za odklop zvočnih signalov ključnega verižnika. Če ga držite pritisnjenega dalj časa, lahko programirate kazalnike časa, omogočite varčevanje z energijo sistema.

Varnost delovanja

Pred vklopom samodejnega zagona Starline je priporočljivo preučiti varnostna pravila pri uporabi varnostnega programa. Vse zahteve so v navodilih. Visok razpon signala je mogoč samo v odprtem prostoru. V tem primeru je treba avto postaviti na ročaj. Prenos mehanskih prenosov se prenese v nevtralno stanje. Avtomatski menjalnik je zaklenjen v parkirnem položaju. Vsi sistemi stroja v času nastavitev morajo biti popolnoma delujoči. Sistem mora imeti dovolj olja, goriva. Če je funkcija samodejnega zagona vklopljena, ne bi smelo biti različnih objektov v neposredni bližini avtomobila. Obesek za ključe je potrebno zapustiti na mestu, kjer otroci ne morejo priti.

Vstavljanje naprav v pomnilnik računalnika

Pred vklopom samodejnega zagona mora biti alarm Starline nastavljen pravilno. Če je bilo vozilo, ki ga je kupil uporabnik, že v uporabi, je ključnega pomena zabeležiti v spomin računalnika. Tudi ta postopek bo potreben, če ni blokirane reakcijenadzoruje signale, ki jih uporabnik dobi z daljinskega upravljalnika.
Vse razpoložljive tipkovnice so hkrati vezane na sistem. Najprej mora voznik prižgati motor. Ko boste morali najti gumb avtomobila Valet. Proizvajalec vozila vam pove svojo lokacijo. Tipko pritisnete sedemkrat. Po predstavljenih manipulacijah lahko vklopite vžig avtomobila. Sistem izdaja sedem zvočnih signalov. Aktivirala je način programiranja. Vse obstoječe naprave so tovarniško nastavljene. Hkrati pritisnite tipko III in II. Potem se bo ponovno oglasil karakteristični signal. To pomeni, da je bil v pomnilnik računalnika vstavljen daljinski upravljalnik. Druge tipkovnice so vezane na kontrolno enoto po isti shemi. Presledek med vsakim nadaljnjim dejanjem ne sme presegati 5 sekund. Po takih manipulacijah se kontakt izključi.

Nastavitev časa

Pri proučevanju tehnologije, kako omogočiti AutoRun Starline čez čas, morate najprej vedeti, kako nastaviti ta sistem. Če želite to narediti, morate uporabiti verižico. To vam bo pomagalo nastaviti parametre sistema v realnem času. To naredimo s preprosto nastavitvijo. Na tretjem gumbu pritisnete tipko. S pritiskom na uro so vam na voljo ure. Ko pritisnete gumb, bodo simboli na zaslonu utripali. S prvim gumbom se število ur zmanjša. Drugi gumb lahko poveča njihovo vrednost. Nato se za isti sistem nastavijo minute.

NastavitveSamodejni zagon po času

Najprej se vozniki zanimajo, kako omogočiti samodejni zagon zvezdne svetlobe. Za to morate uporabiti tudi daljinski upravljalnik. Ta program vam omogoča izboljšanje udobja uporabe sistema. Program bo zagnal motor v nastavljenem časovnem intervalu. To vam omogoča ogrevanje stroja po določeni shemi. Torej, kako omogočiti samodejni zagon Starline prek časovnika, vam bo pomagal izvedeti nasvet izkušenih avtomobilov. Ta funkcija vam omogoča zagon motorja v intervalih vsake dve, tri, štiri ure in enkrat na dan. Program lahko nadzoruje delovanje motorja in ga vključi na daljavo. Če želite aktivirati program, držite tipko III ključa. Daljinski upravljalnik bo dal en zvočni signal. Gumb je sproščen. Kazalec mora biti preurejen v ustrezno ikono zaslona. Izgleda kot ventilator rezila. V kratkem pritisnite I. Po 10 sekundah se bo program aktiviral.

Samodejni zagon temperature

Tudi mnogi uporabniki sistema zanimajo, kako omogočiti samodejni zagon Starline s temperaturo. Pozimi je zelo priročen program. Meri temperaturo izven posebnega senzorja. Motor lahko vklopite pri -25 -5 -18 -10? Njegovo delo lahko traja 10 ali 5 minut. Aktiviranje programa se izvede s pritiskom tretjega gumba. Po drugem pisku izberite tretjo ikono v vrstici. Če je aktivacija uspešna, se na mestu prikaže ikona temperature. Po preučitvi, kako omogočiti samodejno nalaganje zvezdic,vsak uporabnik bo lahko sam vzpostavil sistem.

Sorodne publikacije