Hiše v "Sims 4". Sheme in nasveti

"Stanovanjsko vprašanje" v igri "Sims 4" je eno od najbolj nujnih. In to ni težko: pametne roke s pomočjo priročnega vmesnika lahko ustvarijo prave mojstrovine. Mnogi igralci naredijo gradnjo hiš glavno nalogo in najboljši najboljši razstavljajo svoje delo na posebnih lokacijah. Skupnost "Sims 4" ni le nadarjena, ampak velikodušna. Pogosto so umetniki na spletu pripravili sheme za dom Sims 4, tako da jih lahko vsakdo uporablja kot model. Veliko število pripravljenih domov je na voljo za nalaganje skozi igro s posebnim programom ali s preprosto prenašanjem datotek v mapo z vašim shranjevanjem.


Shema domače naloge v Sims 4

Če mislite, da lahko zgradite škatlo z okni, ne obupajte. Slike in grafikoni vas bodo navdihnili za dosego, z lahkoto boste obvladali preproste manipulacije z virtualnimi instrumenti. V prostranosti interneta lahko najdete ne le arhive, ki so pripravljeni za prenos, temveč tudi shemo hiše v "Sims 4" s podrobnim podrobnim opisom procesa gradnje. Igralci lahko popolnoma prekopirajo zgradbo, vzamejo nekaj za osnovo, dodajo svoje elemente in prenesejo v realnost svoje ideje. Želite, da bi se počutili v vlogi pravega arhitekta in ustvarjali omamne hiše z izredno modernimi notranjostmi? Nato pojdite hitreje na kateri koli tematski forum in začnite črpati navdih!

Pripravljene hiše

Oddelki s pripravljenimi hišami so bili ustvarjeni posebej za igralce, kiNisem prepričan, da bodo lahko zgradili hišo v Sims 4 po shemi. Nekateri ljudje samo želijo uživati ​​in igrati znake v virtualnem domačem življenju.


Pomembna točka je postopek prenosa in zagona prenesenih datotek. Oglejmo si: 1. Najprej morate izbrati hišo, v kateri želite "živeti". Prenesite ga. 2. Končna hiša je sestavljena iz več datotek z različnimi dovoljenji. Vse te datoteke moramo vrniti v eno samo mapo z imenom Tray. Nahaja se v mapi "Moji dokumenti" v korenski mapi igre. 3. Ko je prenos datoteke končan, zaženite igro. 4. Pojdite na zemljevid mesta in v zgornji vrstici izberite znak »Galerija«. 5. Tam boste čakali na domov v My Library. 6. Kliknite nanj in izberite »Kraj«. Za namestitev hiše je primerna le prazna parcela. Če ga nimate, preprosto spustite nepotrebno stavbo in sprostite potreben prostor. Čestitamo! Uspelo nam je brez sheme za hišo "Sims 4" in smo lahko brez težav namestili že pripravljen dom.

"Sims 4": sheme strukture za samostojno gradnjo

In zdaj se obračamo na najbolj zanimive. Torej, vse, kar potrebujete za samo-gradnjo, je podroben diagram. Voila, lepa hiša v "Sims 4" in shema v vašem žepu! No, bodisi na Simovskem mestu. Praviloma so na takih shemah dobro upodobljeni načrti prostorov in postavitev vsake notranjosti. Lahko se izkažete kot pravi arhitekt in se spoznavate kot nadarjeni oblikovalecustvarite projekt, ki temelji na shemi.
Ne pozabite, da je lahko gradnja lepega doma v "Sims 4" kdorkoli. Zaupajte svoji domišljiji in ustvarite!

Sorodne publikacije