Tablete Wexler Tab 7T: funkcije, primerjave s konkurenti in pregledi

V prvem četrtletju leta 2013 je blagovna znamka Wexler napovedala izdajo svojega novega fanta, ki je bil ustvarjen z neposredno udeležbo NVIDIA, je tableta Wexler Tab 7T, ki ima resno vlogo pri vodenju v svojem segmentu. Gadget je prejel visoko zmogljivo "napolnitev" v obraz quad-core NVIDIA Tegra 3 procesorja z zelo zanimivo arhitekturno rešitvijo 4-PLUS-1 v tistem času, visoko kakovostno IPS matrico za zaslon, popoln USB vmesnik, ki se je popolnoma izkazal za platformo Android za četrto različico Jelly Bean.

Poskusimo ugotoviti, kaj je izdelek izšel iz kitajske blagovne znamke kot rezultat sodelovanja z mastitisom NVIDIA, in na splošno je vredno svojega denarja Wexler Tab 7T. V članku bomo obravnavali značilnosti serije, prednosti in slabosti pripomočka, pa tudi mnenja strokovnjakov na tem področju, skupaj s pregledi uporabnikov.

Paket

Gadget gre v pravokotno, lepo škatlo tesnega kartona. Sprednji del vzame ime in sliko same tablice pod privlačnim kotom, na hrbtni strani pa so označene najbolj vzpodbudne značilnosti naprave z ikonami potrdil o skladnosti s temi ali drugimi standardi in zahtevami. Model ima več različic, ki se razlikujejo po velikosti notranjega pomnilnika (Wexler Tab 7T 8Gb /16Gb) in prisotnosti /odsotnosti 3G modula. Glede na to, da bomo najbolj "črpana" različica, ker je razlika v ceni med najbolj skromno in polno različico nepomembna (približno 2000 rubljev). Vsebina paketa:
 • Tabela Wexler sama7T;
 • omrežni polnilec iz predhodno izdelanega tipa;
 • USB kabel za polnjenje in sinhronizacijo z osebnim računalnikom;
 • navodila za uporabo (tudi v ruskem jeziku);
 • garancijska kartica;
 • darilna multi-kartica.
 • Paket se lahko imenuje standard, tj. Kupljen in voden. Dodatki, kot so prevleke, torbice in slušalke, bodo morali kupiti posebej, morda pa je bolje, saj vsak dodaten pripomoček v tej vrsti naprave bistveno doda vrednost pripomočku. Darilni risar lahko uporabite v knjižni omarici Wexler, saj ste dobili popust od 5 do 50%, odvisno od porabljenega zneska. Na zemljevidu je tudi koda, ki se lahko aktivira v kraljevi aplikaciji za igro Bounty: Legions in dobi 10 $ intrigo valuto. Poleg tega navigacijska programska oprema vključuje navigacijsko programsko opremo NAVITEL, vendar z omejitvijo 30 dni, po kateri morate kupiti plačano naročnino.

  Videz

  Tablica Wexler Tab 7T 3G se je izkazala za nekoliko ekstravagantno v primerjavi s konkurenčno pasmo, z zaobljenimi robovi. Izkazalo se je, da je model v vsem "neroden": na koncih - v vogalih, zadnji del je nagnjen pod kotom, ne gladko, in tudi funkcionalni gumbi so izvedeni v diamantni stilistiki. Takšna zasnova, morda, in amaterski, vendar, kljub temu, videz privlači svoje nenavadne funkcije. Na splošno je Wexler Tab 7T prejel individualni obraz, ki ga je mogoče prepoznati med številnimi konkurenčnimi analogi.
  Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, je bil material telesa zadovoljen s strani mnogihlastniki pripomočkov. Mat gumijasta plastika z valovito teksturo leži v roki in ne poskuša zdrsniti iz roke. Sprednji del pripomočka je oko fotoaparata in skoraj ves preostali prostor je zaslon. Wexler Tab 7T je dobil okvarjeno zaščito stekla pred praskami in udarci. To seveda ni Gorilla Glass, ampak ščiti pred manjšimi poškodbami je precej sprejemljivo.
  Kar zadeva kakovost zbiranja, tukaj ni nobenih pritožb. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, niso opazili nobenih WeCler Tab 7T prask, sranja, reakcij in drugih napak pri oblikovanju.

  Vmesniki

  Na spodnjih robovih so dekorativni zvočniki, bližje srednjemu delu je vmesnik za sim kartico in podobno kot SD-pogoni. Na voljo je tudi luknja za mikrofon, vtič, ki skriva vrata USB, mini priključek za 35-milimetrski priključek micro-USB z mikro HDMI.
  Uporabniki v svojih ocenah so presenečeni nad lokacijo vmesnikov: zakaj skrijete potrebne priključke pod škrbino in tiste, ki jih uporabljate zelo redko, levo zunaj? Izkazalo se je, da ko poslušate glasbo, napolnite napravo in sinhronizirate pripomoček z računalnikom, varnostna plošča ostane odprta. Wexler Tab 7T ne trdi, da je zaščitena tableta, zato te oblikovne značilnosti niso jasne. V ostalem, vsi vmesniki delujejo, kot bi morali, in nimajo vprašanj.

  Ergonomija

  Če preidete iz bolj "slim" modela na Wexler Tab 7T, potem boste prvih nekaj dni zagotovo občutili nelagodje pri razpoložljivih merah. Ne moremReči, da je pripomoček predebel, vendar ima večina konkurentov še vedno več milosti. Kljub svoji "neredu" (201 x 129 x 13 mm) je Wexler Tab 7T 3G primeren za uporabo. Zaradi majhne teže (354 g) se naprava praktično ne čuti v rokah, zato lahko z njo delate dolgo časa brez kakršnega koli nelagodja.

  Zaslon

  Naprava je prejela 7-palčni zaslon na IPS-matriki s skeniranjem 1280 x 800 pik. Zaslon na dotik Wexler Tab 7T podpira do 10 točk dotika in dobro steklo.
  Zahvaljujoč visokokakovostni matrici ima pripomoček zelo dobro vizualizacijo: jasne pisave, dobri koti gledanja in pravo sliko na izhodu. Z aplikacijo Wexler Tab 7T (16Gb /3G) je užitek preživeti čas v družabnih omrežjih, branju knjig, pošte in na splošno delo z besedilom povzroča le pozitivna čustva. Kot je za video, tukaj, glede na povratne informacije uporabnikov, stvari gredo malo slabše: največja svetlost zaslona očitno ni dovolj, da udobno preživijo čas na filmih ali valjih iz Utube, nenehno želijo curl že in tako pokazala 100% drsnik.
  Poleg tega je zaslonu Devays odvzeta oleofobna prevleka, ki je jasno vidna, ko prst premikate čez steklo. Prav tako uporabniki opozarjajo na napačno pot iz načina mirovanja (redko, vendar še vedno neprijetno), kjer se zaslon na dotik preprosto ne odziva na tisk in ga mora ponovno zagnati. To vključuje tudi odsotnost senzorja za osvetlitev in zato dodatno delo v nastavitvenem meniju.

  Platforma

  Devis deluje na Android 4.1 različici Jelly Bean. Podjetje Wexlerpraktično ni dal roko za spremembo zaloge firmware, dodal samo svojo trgovino in popravljanje nekaterih sporočil v "slepi". No, medtem ko je v drugem uporabniku zagotovljena "čista" platforma z vsemi prednostmi in minusi, ki prihajajo od tukaj. Sam vmesnik deluje gladko in brez zamud, če pa naložite namizje z veliko dinamičnega "smeti", se lahko pojavijo zavore in frize.

  Performance

  Naprava je dobila dobro "napolnitev" v osebi procesorja iz serije NVIDIA "Tegra 3", ki deluje na štirih jedrih s frekvenco 13 GHz. Količina RAM-a (1 GB) zadostuje za normalno delovanje in zmogljivost notranjega pogona (v našem primeru 16 GB). Če to ni dovolj, lahko razširite prostor za shranjevanje osebnih podatkov z zunanjimi SD-mediji.
  Sodobni programi, vključno z igrami, se izvajajo brez težav, vendar je treba v "težkih" igračah grafične nastavitve včasih zmanjšati na minimum. Razlog je majhna (za igre) količina RAM-a. Video predvajalnik igra tako, kot bi moral - brez medsebojnih povezav in drugih zavor, vendar uporabniki v svojih ocenah opozarjajo na preveč nizko število kodekov, zato morate za popolno delo s filmi in videi namestiti programsko opremo drugega proizvajalca (včasih tudi ne). "Polnjenje" tableto med intenzivnim delovanjem bistveno segreje, vendar ne v takem obsegu, da bi bilo očitno neprijetno. V drugem precej pametnem in pametnem naboru čipov, ki ima v lasti večino konkurenčnih modelov.

  Brezžična povezavaProtokoli

  S pomočjo modula "vaj-datoteka" so na voljo vse običajne funkcije ter možnost povezovanja točk Direct in HotSpot. Uživajte v razpoložljivosti protokolov GPS, kar redko velja za to cenovno kategorijo. Za modul GPS ni nobenih trditev: vse deluje jasno, hladen zagon pa ne traja več kot 40 sekund. Za popolno podporo protokola je prednaložena programska oprema Navitela s poskusnim lunarnim obdobjem. Modul Blutox odlično deluje z vsemi priljubljenimi funkcijami in deluje na A2DP točkah. Nekateri uporabniki v svojih odgovorih ugotavljajo, da Rapoo tipkovnica ni povsem pravilna, vendar je periferni proizvajalec (konfliktni gonilniki) tudi velik dosežek. Protokol 3G deluje dobro in ni nobenih trditev: povezava je prekinjena, sprejem je stabilen, signal iz operaterjevega stolpa pa se seveda poslabša in kakovost omrežja. Na splošno se tableta obnaša v tem primeru kot običajen pametni telefon.

  Vmesnik USB

  Ena od odličnih lastnosti naprave je razpoložljivost polno delujočega USB krmilnika, ki omogoča povezavo skoraj vseh zunanjih naprav, pa naj bo to miška, tipkovnica, bliskovni pogon ali celo krmilna palica.
  Uporabniki v svojih povratnih informacijah so se večkrat zahvalili proizvajalcu za dobro premišljeno in resnično koristno rešitev za tablične računalnike, ki močno razširja zmožnosti pripomočka skoraj na raven prenosnega računalnika.

  Avtonomno delovanje

  Baterija Wexler Tab 7T je neizvedljiva z zmogljivostjo 4500 mAh. Pri polni obremenitvi, to je maksimalna svetlost plus video na visoki ločljivosti in deluje "va-file"Vstavite baterijo za približno 6-7 ur. Pri srednjih nastavitvah svetlosti v načinu branja je naprava trajala približno 10 ur. Z nežnim dnevnim delovanjem (približno eno uro ali dve aktivnosti) in vključenim načinom varčevanja z energijo tableta traja 4-5 dni. Na splošno, kazalniki so precej zadovoljivi za bratje Android, še posebej, ker je masa programske opreme tretjih strank, namenjenih za delo z baterijo, pomagala povečati avtonomijo skoraj v času (seveda, na škodo vizualizacije).

  Tekmovalci

  Med navideznimi konkurenti našega anketiranca lahko opazimo dva modela: MediaPad 7 Lite iz Huawei in Galaxy Tab 2 v seriji 7.0 podjetja Samsung. Obe tableti imata skoraj enake funkcije Wexlerja: približno enak nabor jeder korteksa, 1 GB RAM-a, podobne kamere, teža in dimenzije.
  Razlika bo v ločljivosti matrike, kjer konkurenti premagajo 1024 s 600 točk, od Wexlerja 1280 do 800. Poleg tega je zmogljivost naše baterije nekoliko večja (4500 mAh v primerjavi z 4100/4000 mag. ), in zato je življenjska doba baterije daljša. V zvezi s ceno, nato pa s Huawei, so na isti strani, ampak "Samsung" pred obema skoraj dva tisoč rubljev. Ampak tukaj, kot pravijo, vprašanje okusa: navajeni na izdelke masted "korejski" - po cesti "Samsung", in če zaupate pripomočke iz srednjega kraljestva, nato pa poglejte Wexler Tab 7T in MediaPad 7 Lite.

  Povzetek

  Model Wexler Tab 7T je postal zelo konkurenčen za svoj razred. S svojo tehnično komponentoNi vprašanj, ampak v svojem segmentu - je očiten vodja. Vsi kritični slabosti, ki jih uporabniki ne omenjajo v svojih odzivih, in vse majhne slabosti in nianse glede videza se lahko zlahka odpisajo po ceni naprave, kljub temu pa nismo premium razred, ampak reden, cenovno dostopen tablet. Prednosti modela:
 • več kot demokratična cena za obstoječe značilnosti;
 • prisotnost celotnega vmesnika USB za delo s skoraj vsemi periferijami;
 • reža za pomnilniško kartico;
 • Kamera ima dobre lastnosti v primerjavi s pametnimi telefoni premium razreda;
 • jasna (visoka ločljivost) in prava slika na zaslonu.
 • Slabosti:
 • posodobitve programske opreme in vdelana programska oprema so zaradi dolgotrajnih varnostnih protokolov predolgo;
 • Gumbi so neodgovorni in tesni s komaj slišnim klikom;
 • ​​
 • je zaslon odvzet oleofobnemu premazu, ki rešuje številne ergonomske težave;
 • , čeprav redko, vendar zamrznjeno med obračanjem na zaslonu;
 • , funkcija zajemanja posnetkov je tako zmedena, da je treba izvesti postopek za ta postopek.
 • Kljub temu, da se zdi, da je pomemben seznam minusov, lahko tablico imenujemo uspešna. Dovolj je, da analiziramo probleme konkurenčnih modelov - in razumeli boste, da se vam zdi, da imate tudi srečo pri nakupu. Na splošno lahko napravo priporočamo vsem, ki iščejo pripomoček za interpretacijo s sprejemljivo ceno. Seveda, igranje v "težkih" igrah ne bo delovalo, prav tako kot, da ga vzamete s seboj v ekstremnih primerihpotovanje, za kategorijo B pa je dober in visoko kakovosten izdelek.

  Sorodne publikacije