Huawei Y3 II (Huawei LUA-L21): Lastnosti in opis

Telefon Huawei LUA-L21, ki bo pregledan v tem pregledu, je tipičen predstavnik proračuna. Prve pametne telefone spomladi 2016. Trenutno je to najpreprostejši model v liniji mobilnih naprav. Razlog za to je bila šibka strojna oprema, s katero se bomo morali seznaniti. Kdo bo ustrezal temu modelu? Samo zahtevni uporabniki. Pogosto dobi Huawei Y3 II drugi telefon.

Videz

Preden pogledate značilnosti Huawei LUA-L21, morate ugotoviti, kaj je izven njega. Na žalost, dizajn ni povzročil nobenih čustev za kupce. Najenostavnejša plastična torbica, uokvirjena s srebrnim okvirjem. Površina hrbtne strani je oddaljena spominja na kovino. Mere so majhne - 134x68x99 mm. Vse, za takšne dimenzije, je pomembno - 150 g. Paleta vključuje pet barvnih različic: zlato, zlato Roze, črno, belo in modro.


Najbolj moteče je sestavljanje. Ni togosti. Plastika je precej tanka, tako da, ko jo pritisnete, lahko začutite, kako se pokrov upogiba.

Zaslon in kamere

Kateri je najboljši način za opis lastnosti Huawei LUA-L21? Navodilo, ki je priloženo telefonu! V njej je treba poiskati informacije o bateriji, procesorju in drugih elementih. Vendar nas zaslon še vedno zanima. Huawei Y3 II je primeren za poznavalce majhnih naprav. Uporablja 45-palčni zaslon. Če velikost še vedno ni nič, potem je resolucija, nedvoumno, razočarala mnoge. Največja zmogljivost zaslona je 854x438 px.Tukaj proizvajalec ni anti-glare in oleophobic premazi. Matrika se prav tako ne more pohvaliti z visoko zmogljivostjo. Izdelana je s tehnologijo TFT. Kaj piše? Na ulici v sončnem vremenu bo zelo problematično interakcijo s pametnim telefonom, saj informacije praktično niso vidne.


V Huawei LUA-L21 so značilnosti fotoaparatov precej povprečne. Če želite sanjati, da lahko s senzorjem 5 ali 2 milijona slikovnih pik naredite visokokakovosten posnetek neumen. Običajne fotografije pridejo na ulico v jasnem vremenu. Da bi se izognili številnim bleščanjem in se prižgali, moramo biti pravi čarovnik. Žal pa ta model, edinstveno, ne ustreza vlogi cameraphona. Kaj lahko rečete o prednji kameri? Večinoma nič. Matrika z dvema milijonoma slikovnih pik je dovolj le za video komunikacijo.

Strojna oprema

Kakšne so značilnosti "železa" v Huawei LUA-L21? "Srce" pametnega telefona je bil skromen nabor čipov znamke MediaTek. Kupci morajo razumeti, da ta model ne ustreza vlogi igre. Procesor MT6582M, ki deluje na 1300 MHz, ne bo povabil resnih igrač. Težava se lahko pojavi tudi pri zagonu "težkih" aplikacij. Razlog za takšne omejitve je majhna količina pomnilnika RAM - le en gigabajt. Izvorni pomnilnik v napravi je tudi minimalen. Vse o vseh razvijalci so zagotovili shranjevanje za 8 GB. Vredno je razmisliti, da ni več kot polovica. Pomnilnik lahko razširite do 32 GB z namestitvijo bliskovnega pogona, vendar lahko na njem shranite le glasbo, slike, fotografije, videoposnetke. Vse programske datoteke bodosamodejno pretvori v pomnilnik telefona.
Pametni telefon ima nameščen Android 5.1. Seveda ni bilo odkrito. Telefon posnema vmesnik EMUI 3.1 Lite, ki ga je razvil Huawei.

Huawei LUA-L21: Specifikacije baterij in pregledi

Samostojna Huawei Y3 II je litij-polimerna, z zmogljivostjo 2100 mAh. To je odstranljivo, zato lahko uporabnik po želji nosi rezervno baterijo, če je glavna baterija izpraznjena. Rekordnih podatkov iz tega modela ne smemo pričakovati. Vse tukaj je v proračunskem razredu. Na primer, štiriurna video ura bo porabila celotno življenjsko dobo baterije. Če čas aktivnega zaslona zmanjšate na 25 ur, lahko pričakujete približno 18 ur dela, za to vrzel pa lahko uporabljate internet, ki se povezuje prek Wi-Fi. Pametni telefon ima poseben program, ki optimizira porabo energije. Z njegovo pomočjo se spremlja delo aplikacij, tako da se avtonomija bistveno poveča. Med testiranjem je bila naprava sposobna delati z enim polnjenjem 4 ure z aktivnim zaslonom.

Sklep

Glede na značilnosti Huawei LUA-L21 lahko rečemo, da je ta model primeren samo za začetnike. Njegove nedvomne prednosti so nizka cena (okoli 6000 rubljev) in kompaktne dimenzije. Zaradi velikosti pripomočka lahko v žepu nosite srajco ali hlače, v torbici pa ne bo veliko prostora. Kar zadeva ostalo, je težko predstavljati, da bo tako skromen v vseh vidikih pametni telefon privlačen za večinokupcev. Najpomembnejši minusi so šibki zvočniki, kamera z nizko ločljivostjo, povprečen zaslon, ohišje nizke kakovosti.

Sorodne publikacije