Pametni telefon Lenovo S898t: funkcije, pregledi, ocene

Proizvodi podjetja Lenovo so priljubljeni pri domačem kupcu. Kaj je veliko povpraševanje po nizki ceni za mobilne naprave. Po mnenju mnogih ljudi, so pametni telefoni tega podjetja opremljeni v skladu s sodobnimi zahtevami, imajo dober dizajn in dobre kakovosti. Razmislite na primer o modelu Lenovo S898T. Pregled tega pripomočka se bo prikazal, če je treba dati prednost napravam te blagovne znamke.

Razvoj modela S898T

Številni novi pametni telefoni Lenovo so posodobljena različica že priljubljenih modelov. Na primer, naprava S898. Dokazal se je na pozitivni strani in je zelo naklonjen kupcem. Po številu prodaj je presegla pričakovane vrednosti. Zato so se razvijalci odločili za izdajo posodobljene različice tega modela, katerega ime je bilo dodano črko "T". Tako se je pojavil pametni telefon Lenovo S898T. Je tako dober kot njegov prototip? Ugotovimo.

Oblikovanje

Videz te naprave jasno kaže korporativni slog družbe Lenovo. Na prvi pogled na pametni telefon je takoj postalo jasno, da je predstavnik srednjega razreda. Za izdelavo primera je bila uporabljena plastika, ki je podobna kovini na daljavo. Zaobljeni robovi z majhnim ovinkom so odlična izbira za sodoben stroj. Ti podatki skupaj predstavljajo model trdnosti. Kakovost plastike od lastnikov je trditev. Tudi z majhnim vplivom sile obstaja nevarnost deformacije plošče. Zaslon je odličen, vendar tudi njegova zaščita ni na najvišji ravni. Proizvajalecobvestil potrošnika, da je bilo med zbiranjem uporabljeno kaljeno steklo. Toda kot rezultat testiranja se je izkazalo, da se zlahka zlomi. Nedvomna prednost je oleofobna obloga. Zahvaljujoč njemu lahko vedno pozabite na prstne odtise in onesnaženje, ki pokvari videz zaslona.

Na sprednji plošči Lenovo S898T je standardni set - zaslon, ki zavzema večino prostora, zvočnika, mikrofona, senzorjev, sprednje kamere in mehkih tipk. Seveda je na samem vrhu logotip podjetja. Na zadnji plošči sta bila posneta mikrofona in leča glavnega fotoaparata, pod njo pa je bil prostor za LED bliskavico. Tudi tu so glavne stereodinamike. Pokrov, ki skrije baterijo, je odstranljiv. Pod njim so reže za SIM in pomnilniške kartice. Priključek za slušalke in gumb za vklop sta na sprednjem koncu (zgoraj), reža za priključitev kabla USB je na dnu, naprava pa se napaja preko nje. Tisti, ki ljubijo velike telefone, se ne bodo morali pritoževati glede velikosti Lenovo S898T. Pomembne dimenzije so precej pričakovane, saj je diagonala zaslona 53. Ampak teža majhne (140 g), redko kot pametni telefoni tehtajo manj kot 150 g. Paleta barv je minimalna, vendar je v celoti v duhu družbe Lenovo. črno-belo.

Lenovo S898T: značilnosti delovanja

Nizkocenovne pametne telefone pogosto najdete v tipu procesorja MTK. Ni bilo originalnih in razvijalcev modela S898T. Vendar se ne vznemirjajte pred časom. Tak procesor je velikštevilo telefonov različnih blagovnih znamk in prejel veliko pozitivnih ocen.
"Možgani" modela so postali MediaTek MTK6589T s hitrostjo takta 15 GHz. Model procesorja ima štiri jedra. Na produktivnost lastnikov ni pritožb. Toda RAM je precej šibek - 1 GB. V napravah srednjega razreda mora biti praviloma dvakrat višja. Vgrajeni pomnilnik njegove velikosti tudi ne bo zadovoljil uporabnika. Njegova samo 4 GB, z večino OS že zasedena. Edina stvar, ki lahko pomiri lastnike, je, da jo razširijo na račun pomnilniške kartice. Telefon podpira prenosne pogone do 32 GB.

Zaslon

Proizvajalec je namestil zaslon Lenovo S898T z matrico tipa IPS. Zaslon je dobil diagonalo 53. Kupci so to odločitev nekoliko presenetili, zato je bil vtis, da so razvijalci namerno skušali nekoliko zmanjšati velikost naprave: resolucija zaslona je vredna 1280x720, vendar ni stala žlice katrana, majhno število slikovnih pik, en centimeter pri 227 ppi Za naprave srednjega razreda je ta vrednost precej nizka, včasih pa bodo uporabniki gledali sliko v obliki pikslov, vendar pa v obrambi modela, recimo, da so "kocke" komaj opazne: odlična občutljivost senzorja, enaki pogledi in visokokakovostni rezultati. o doseganju zahvaljujoč visokotehnološki matrici IPS. Vsak nagib slike je praktično nespremenljiv. Barva je nasičena, slike so prikazane jasno, brez izkrivljanja. Če želite klicati takšne značilnosti zaslona, ​​to ni posebna prednost tega modela, saj obstajajo predstavniki proračunskega razreda,enake parametre.

Kamera

Kot vsi moderni pametni telefoni je Lenovo S898T opremljen z dvema kamerama. Glavni si zasluži pohvalo. Zajema fotografije z največjo ločljivostjo 4128 x 3096 slikovnih pik. Opremljen z matriko 13 Mp. Kakovost fotografij je impresivna, podrobna slika, sence so pravilno porazdeljene, vendar obstajajo majhni zvoki.
Filmski način ni tako dober. Za razliko od fotografij je kakovost precej slabša. Snemanje poteka v HD formatu. Vendar pa zaradi pomanjkanja zmanjševanja hrupa in stabilizacije, vizualno prikazani na zaslonu valji absolutno ne izpolnjujejo zahtev, navedenih dovoljenja. Sprednja kamera (2 milijona slikovnih pik) omogoča fotografiranje z ločljivostjo 1600 x 1200 slikovnih pik. Vso srečo, seveda, ne bo delovalo, ampak za video komunikacijo je povsem dovolj.

Akumulatorska baterija

Enako pomembna je zmogljivost baterije. Zmogljivost naprave je opremljena z odstranljivo baterijo. Njena zmogljivost znaša le 2000 mAh. Za napravo s takšnim zaslonom ta količina ni dovolj. Vendar pa so šibke baterije problem podjetja. Nima nobenega svojega pripomočka z zelo zmogljivimi baterijami. Oglejmo si, kako dolgo bo ta naprava trajala v načinu brez povezave. Pri povprečni obremenitvi bo telefon deloval največ en dan. Če uporabljate Wi-Fi, poslušate glasbo, gledate videoposnetke, bo polnjenje baterije dobesedno čez 6 ur. Edino udobje za lastnike je, da je baterijo mogoče zamenjati z bolj kapacitivnim.Prodano je v kateri koli specializirani trgovini.

Pribor in dodatna oprema

Paket je standard. V škatli je vse kot običajno: sama naprava, omrežni vmesnik, kabel USB (za polnjenje in povezovanje z drugimi napravami), slušalke. Obstajajo tudi dokumenti - garancijski list in navodila za uporabo. Vsi kupci, ki so izbrali ta model, bodo morali dodatno porabiti dodatke. Na primer, kupite primer. Za Lenovo S898T je lahko naključni padec usoden, zato ni priporočljivo eksperimentirati. Poseben primer ne zagotavlja 100% garancije, vendar ga še vedno varuje pred praskami in oslabi udarno silo pri padcu. Ne storite brez nakupa pomnilniške kartice. Ni priložen.

Lenovo S898T: Firmware

Zakaj pametni telefoni utripajo? Pogosto so mnogi lastniki soočeni z dejstvom, da mobilna naprava začne "upočasniti" močno: programi so razburjeni, praktično je nemogoče uporabljati Wi-Fi, igre se ne odpirajo. Takšne napake pri delu prinašajo veliko neprijetnosti. Ampak ne obupajte. Najverjetneje morate posodobiti sistemske datoteke. Kako to storiti, skrbi številne lastnike Lenovo S898T. Vdelana programska oprema je nameščena s programom ROM Manager. Poleg tega je treba omeniti, da nakup ni potreben. Uradne strani imajo vse različice. Če želite namestiti vdelano programsko opremo, jo morate prenesti v računalnik. Povežite pametni telefon s kablom USB in zaženite namestitev. Pomembno je opozoriti, da postopka ne moremo prekiniti na noben način. To lahko povzroči popolno mobilno sesutjenapravo. Če imate pri nameščanju nove programske opreme težave, priporočamo, da se obrnete na servisni center. Za svoje storitve, seveda, bodo morali plačati določen znesek, vendar nosijo vso odgovornost za mobilno napravo. V primeru nepredvidenih okoliščin bo center nadomestil stroške telefona. Namestite vdelano programsko opremo na vaš pametni telefon na lastno odgovornost ali na strokovnjake - vsakdo se mora sam odločiti.

Mnenje kupcev

Z izdajo Lenovo S898T so se odzivi nanj začeli pojavljati zelo hitro. Nedvomno ima model zainteresirane kupce. Vendar pa ocene ni mogoče poimenovati kot nedvoumne. Mnenje uporabnikov je bilo razdeljeno za skoraj polovico. Prva skupina je popolnoma zadovoljna s pripomočkom. Lastniki posebej poudarjajo velik zaslon, odličen prenos barv, dobro ločljivost glavne kamere. Posebno pohvalo si je zaslužil možnost posodobitve strojno-programske opreme na najnovejšo različico. In zdaj je vredno pogledati preglede druge skupine lastnikov, ki so ostali nezadovoljni z Lenovo S898T. Značilnosti življenjske dobe baterije dopuščajo veliko željo. Preprosto je nemogoče uporabiti pametni telefon daleč od vtičnice, saj se hitro izprazni. Rešitev tega problema je zamenjava baterije ali uporaba prenosne baterije. Tudi glede kakovosti primera je bilo veliko sporov. Uporabniki so našli majhne vrzeli in škripanje. Prav tako je strošek 6000-7000 rubljev za mnoge zdi zelo napihnjen. Danes v tej cenovni kategoriji obstajajo naprave z naprednejšimi "polnili".

Sorodne publikacije