Skyrim, Fortress Fellglove: Lokacija in mimo mesta

Skyrim je stroga dežela, kjer si vsak pridobi ime z rezilom in sekiro, ki opravlja različne naloge. Na ozemlju dežele je veliko gradov, eden izmed njih pa je mogoče izpostaviti - to je trdnjava Fellglo v Skyrimu.

Opis lokacije

Na zemljevidu Skyrim bo utrdba Fellglove prikazana potem, ko jo bo protagonist odkril ali ko bo prejeta naloga, povezana z njo. Zaznamuje se lahko samostojno, če greste iz Vaytrana na severovzhod, pod dvoglavim vrhom. Približuje se dotrajani trdnjavi, igralca napadeta dva čarovnika in ognjeni atron. Po tem je logično, da preidete na glavni vhod, vrata pa so zaklenjena na ključ, zato je vredno izkoristiti vhod v ječo. Poleg običajnih nasprotnikov bo protagonist moral premagati takšne pasti: čarobne rune, stisnjene plošče in mrtve mrtve.


Da ne bi sami dobili škode iz čarobnih run, ji lahko pošljete satelit, ki mu je naročil, naj pride na določeno mesto. Če se spretnost prikritega črpa, potem tlačne plošče ne bodo delovale, ko bodo v stiku z njimi. Ključ do trdnjave Fellglo v Skyrimu najdemo, ko dosežemo zgornjo sobo v stolpu. Leži v prsih z različnimi vrednotami.

Nasprotniki

Že približujoč se trdnjavi Fellglo Skyrim, lahko razumete, da to ni povsem običajno. Danes tam živi 11 čarovnikov, od katerih ima vsak svoje talente v elementarni magiji, to je, da imajo električno izgubo, ogenj inizguba ledu. Necromancer Magic kliče svoje padle tovariše in še vedno imajo majhno število okostij v njihovi službi. Uporabljajo se tudi kot zaščita ledenih pajkov in volkov. Ti čarovniki so se odločili zapustiti trening v Winterhallu in se odpraviti v predmestje, da bi izvedli prepovedane poskuse. V poskusu uporabljajo vampirje v ujetništvu. Pri čiščenju trdnjave jih lahko osvobodite. Ne bodo prijatelji in naj ne čakajo na hvaležnost, lahko pa pomagajo premagati čarovnice.


Odstranite čarovnike s pomočjo čarobnih urokov električnega načrta. Orožje lahko očarate tudi za električno poškodbo, saj ta čarovnica vzame magično energijo. Frost pajki so dobro osvetljeni, tako da so ogenj orožja ali uroke mimogrede. Enako velja za volkove.

Značilnosti lokacije

V trdnjavi Fellglo je mogoče najti veliko zanimivih in uporabnih stvari, kot so na primer trije ingoti živega srebra. Obstaja tudi priložnost za izboljšanje njihovega znanja na področju čarobnega uničenja, po branju pa je knjiga "Predvidljiva ponižnost". Čarovniške spretnosti so okrepljene, če preberete še eno knjigo v trdnjavi Fellglove v Skyrimu, Vrata Obliquión. V pomožnem okolju lahko uporabite kovačnico, alkimični laboratorij, pentagram duš in strojno orodje.

Sorodne naloge

Z trdnjavo Fellglo v Skyrimu sta povezani le dve nalogi - "Knjižnične knjige" in "Pogled pod vsakim kamnom". Prva naloga je na voljo samoko igralec uporablja zgodbo Winterhall College. Po študiju grobov v Posarju mora protagonist izpolniti ukaz ork knjižničarja, ki pošlje Dovakina na Fellglovo trdnjavo in vrne knjigo, ki jo je ukradel drug čarovnik.
Po prihodu na cilj in premagovanju ovir, igralec vidi, da je čarovnik, ki se imenuje Orthorne, isti ugrabitelj knjig, vendar so ga drugi čarovniki zaklenili v kletko. Če ga sprostimo, lahko ugotovimo, da je knjiga odvzela čarovnika, ki se imenuje Calling. Ko protagonist pride do nje, lahko izberemo eno od dveh variant:
 • Mirno. Klic daje ukradene knjige le pod pogojem, da bo Dovakin zapustil zapornika v trdnjavi.
 • Najbolj predvidljiva - da ga pokliče v boj. Nato lahko samostojno pobirate knjige s podstavkov in ključ iz telesa čarovnice.
 • Druga naloga je povezana z Guild of Thieves. Če je igralec že začel svojo zgodbo, potem bo trajalo veliko manj časa.
  Torej po vsem Skyrimu razkropijo neobičajne kamne. S tem, ko poberete takšne, samodejno zaženete nalogo "Poglej pod vsak kamen". Da bi to naredili, morate ocenjevalcu pripisati nenavaden kamen, ki izkaže Veks.
  Ona pripoveduje legendo o Barentsovi kroni, ki je sestavljena iz teh kamnov.
  Kamen iz kamna v stolpu je eden izmed 24 kamnov, ki jih je mogoče najti.
  V predelu Fellgloja v Skyrimu so kamni barn najdeni samo na enem mestu.

  Sorodne publikacije