Aplikacija »Nastavitve« ne odgovarja »Androidu«, kaj storiti? Znebite se napak

Pogosti primeri podagavanije ali popolna zamrznitev nekaterih aplikacij na platformi Android. Vse je v samem sistemu, ni v celoti izdelano in ima nekaj slabosti. Ni ustvarjen povsem univerzalno in pod vsako možnostjo posamezno določa nastavitve razvijalca. Pogosto se ljudje soočajo s to težavo - aplikacija »Nastavitve« ne ustreza Androidu. Kaj storiti v tej situaciji? Torej so uporabniki pogosto iskali različice od 2.0 do 5.0. Za druge je značilno stabilno delo brez nepotrebnega prekrivanja.


Prva pomoč

V takih primerih je vredno ugotoviti razlog. Poskusite poslati poročilo o napaki neposredno razvijalcu, naj rešijo vaš problem. Če vam ta možnost zaradi zamudnega časa ne ustreza, telefon odpeljite v mobilno servisno službo. Ali je mogoče v storitev vključiti pripomoček? Sprašujete o nastavitvah? Ne odgovarjajte na "Android"? Kaj storiti - vam bo povedal naš članek. Če želite začeti, počistite predpomnilnik, to lahko storite z aplikacijo CleanMaster, ki jo lahko prenesete v Google Play.

Varni način

Vključuje ga na vsak telefon posebej. Algoritem lahko najdete v prostem dostopu do interneta. Ko vklopite varni način, in včasih je sam vklopljen zaradi kritičnih napak v nastavitvah, morate iti v nastavitve, namestiti programe in poiskati sms /mms tam in kliknite delete. Pravijood vseh nesreč na platformi Android ponastavi preprost ponovni zagon. Poskusite izklopiti in vklopiti telefon, in če to ne pomaga, in vas vprašati "aplikacija ne ujema, Android, kaj storiti", potem bodo potrebna druga dejanja.


Ponastavitev podatkov ali povrnitev na tovarniške nastavitve

Kot pri varnem načinu je tudi algoritem individualen za vsako mobilno napravo. Lahko pa poskusite standardno kombinacijo gumbov. Pridržite tipko "Enable" in spodnjo tipko za glasnost držite pritisnjeno deset sekund. To vam bo pomagalo, če se namestitveni program ne odzove na Android. Kaj storiti naslednje? To je pojasnjeno spodaj:
 • S tipkama za glasnost, pomikanjem navzdol in navzgor, poiščite Clear eMMC ali obrišite podatke /tovarniške nastavitve. Na nekaterih modelih naprav se imenuje Clear Flash.
 • Kliknite nanjo in potrdite dejanje z "da - izbrišite vse uporabniške podatke".
 • Takoj ko končate, izberite "Ponovni zagon sistema".
 • Kaj storiti, če se aplikacija Android ne ujema

  Običajna stvar za uporabnike šibkih ali starih mobilnih naprav. Vsako leto aplikacije postanejo bolj stabilne kot prej in njihova optimizacija se izboljšuje. Novejše različice Androida se razlikujejo od prejšnjih z večjo zanesljivostjo in energetsko učinkovitostjo. Če aplikacija Android Settings v telefonu ne deluje, morate razmisliti o nakupu nove mobilne naprave. Ampak stari, da se odreče v junk ali na telefonsko različico Trade-In za izmenjavo z dodatnim plačilom na nov telefon.

  Nekaj ​​nasvetov

  Deloaplikacij je odvisna od zmogljivosti telefona in njegove optimizacije. Stari pripomočki so prenatrpani z odpadki v obliki nepotrebnih aplikacij in zamašenega predpomnilnika. Zato redno čistite telefon s pripomočkom in sprostite RAM. Ni vam treba izbrisati programa, vendar potrebujete nasprotno, nadgradite na trenutno različico.

  Sorodne publikacije