DVR Mio MiVue 538: pregledi

Prejšnja generacija blagovnih znamk pripomočkov Mio je osvojila ljubezen tako kritikov kot navadnih uporabnikov. Slabosti, seveda, so bile, vendar je proizvajalec obljubil, da bo vse popravil v naslednjih vladarjih in da bo gadasi še bolj popoln in lep.

Nova petdeseta generacija je dobila razumljive lahke leče, dobre leče in temeljito izdelano tehnološko in programsko okolje. Eden od najsvetlejših predstavnikov te serije je bil video snemalnik MiVue 538. Model je tako srednja kategorija v vrstici in na njej lahko načeloma ocenite novo petsto generacijo.


Torej je predmet današnjega pregleda video snemalnik Mio MiVue 538. Gadget pregledi, prednosti in slabosti, kot tudi njegove ključne značilnosti bodo obravnavane v tem članku.

Popolnost

Deveji so v posebni "veseli" škatli oranžne barve. Sprednji del prikazuje logotip proizvajalca in fotografijo registrarja. Na zadnji strani je podana kratka specifikacija, ki prikazuje najbolj izstopajoče značilnosti pripomočka, tam pa si lahko ogledate ikono nagrad, ki ste jih prejeli na nekaterih razstavah. Škatla tesen karton, prijeten na otip, je jasno, da proizvajalec ni shranil na paketu.
Vsebina paketa:
 • DVV MiVue 538;
 • uporabniški pregledi (priložnostni), "opomniki", oglaševanje in druge informacije na več knjižicah;
 • adapter za avtomobilski vžigalnik;
 • nosilec s sesalno posodo v razstavljeni obliki;
 • vozite sprogramska oprema;
 • priročnik (vključno z ruskim) in garancijsko kartico.
 • Paket se lahko imenuje standard za tovrstno tehniko tipa "dobite in uporabite", kar pomeni, da ni potrebno kupiti ničesar posebej. Nekateri lastniki v svojih odzivih na MiVue 538 se pritožujejo, da proizvajalec ni dal vsaj nobenega krmilnika za sinhronizacijo z omrežjem na vozilu, ker ne ustrezajo vsem z vžigalnikom. Zato mora vsak, ki želi normalno sinhronizacijo s parktronikami ali nekaterimi drugimi bloki, vdreti v tak krmilnik.


  Videz

  Proizvajalec ni ponovno izumil kolesa in je napravo pretvoril v klasičen oblikovni faktor, časovno preverjen, najljubši uporabnik, kvadratna škatla s sprednjo lečo in elementi na zadnji strani .
  Če postavite naslednjo generacijo pripomočkov in nov DVR Mio MiVue 538, bo razlika praktično nepojmljiva. Ta možnost odpravlja resne napade konzervansov, vendar je presenečenje za radikalno misleče oboževalce blagovnih znamk, ki se pritožujejo zaradi stagnacije v oblikovanju. Sodeč po pregledih na Mio MiVue 538, prvi in ​​drugi približno enako število, se je blagovna znamka odločila, da ne bo tvegala in dala na trg tisto, kar se dobro prodaja (in prodaja).

  Vmesniki

  Skoraj celoten zadnji del snemalnika je svetel 24-palčni zaslon. Pod njim so štiri funkcijske tipke, ki so odgovorne za konfiguriranje, snemanje in ogled vsebine. Druge kontrole so na koncih obodaNaprava: na levi strani - napajalnik in reža za pomnilniške kartice, in desno - vmesnik mini-USB in HDMI-izhod za vizualizacijo slike na zunanjih napravah. Spodnji konec ima komaj opazno luknjo za mikrofon, na vrhu pa so reže za pritrditev nosilca.

  Pritrdilni elementi in sklopi

  Pritrdilni element, tako kot videz, praktično ni bil spremenjen, saj je vse enako vrtljivi nosilec na sesalnem pokrovu, ki ga je enostavno pritrditi na vetrobransko steklo. Sklopi vam omogočajo, da MiVue 538 zavrtite skoraj na kakršenkoli način, tako da bo na primer pri pogovoru s prometnim policistom DVR posnel vse v celoti (avdio in video).
  Namestitev se odstrani zelo enostavno in po potrebi lahko razstavite pripomoček vsaj stokrat zapored, ne da bi to škodovalo nosilcu. Uporabniki v svojih pregledih opozarjajo na dejstvo, da niti sam nosilec niti pripomoček ne motita popolnega pregleda voznika. Moramo reči hvala oblikovalcem in proizvajalcu, ki je delal dobro v sorazmerju, naredil kompaktno ohišje in ni zajemal na dolgem kablu, kar vam omogoča, da namestite pripomoček na katerem koli mestu na steklu. V zvezi s kakovostjo zbirke, potem, glede na povratne informacije o napravi, sploh ni težav. Uporabniki niso opazili šuštanja za seboj, niti vrzel z vrzeli, to je nič, kar trpi segment proračuna. Lastniki so postavili MiVue 538 v trdno peto.

  Optika

  Objektiv naprave je sestavljen iz šestih steklenih leč in obstajajo infrardeči filtri. Za razliko od cenejših modelov, namesto plastike, celo visokokakovostnega proizvajalcadajanje samega stekla, ki je dalo svoj rezultat: video tok v temnem času dneva gre na ustrezno raven in ne povzroča nobenih resnih komentarjev.
  Kot gledanja v MiVue 538 lahko imenujemo standard - v območju 130-140 stopinj, kar je norma za digitalno tehnologijo takšnega načrta. Ljubitelji Panorame se lahko vrtijo z nastavitvami in povečajo to število, vendar največ, kar bodo prejeli, je "ribje oko" za 160 stopinj. Na splošno, za video snemalnike, vidni kot ni kritična značilnost, saj je tukaj pomemben predor pred pokrovom in snemanje okoliških spomenikov, naj mu naredi drugo, posebej zasnovano za ta namen.

  Video

  MiVue 538 odlično deluje z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik (Full HD) pri 30 sličicah na sekundo. Inteligentni CMOS senzor za par z isto dobro matriko daje jasno in jasno sliko na izhodu, brez ovir in drugih predmetov. Izhodi so video datoteke formata MOV, ki jih lahko prebere vsak osebni računalnik ali prenosni računalnik. Prav tako je treba omeniti, da je pripomoček opremljen z različnimi tehnologijami programske opreme, ki močno olajšajo in izboljšajo fotografiranje. Eden od njih - WDR, kjer se avtomatizacija prilagaja podnevi in ​​zmanjšuje učinek žarometov iz nasprotnih vozil.
  Uporabniku je na voljo več načinov, ki lahko delujejo samodejno in ročno, kar pomeni, da je mogoče skoraj vse funkcionalnosti prilagoditi zase. Najpomembnejša stvar je, da vsi uporabniki v svojih ocenah pravijo, da so vsi ti začetniki resdelo in zelo koristno. Zato se obstoječi seznam vseh "čipov" ne more priklicati z oglaševanjem in ustvariti samo zato, da bi pritegnili kupca.

  GPS

  Druga pomembna razlika med našimi anketiranci iz preteklih generacij pripomočkov je razpoložljivost modula GPS s tehnologijo Smart Alert. To pomeni, da imamo ne samo videorekorder, ampak tudi napravo z radarskim detektorjem. Modul GPS sledi sistemom za nadzor hitrosti in prikaže njihovo lokacijo na zemljevidu, ne da bi vas pozabil opozoriti s posebnim signalom. Popoln detektor takšnega modula seveda ne bo poimenoval, ampak je boljši od nič. Uporabniki so dvoumni glede te funkcije: zdi se, da deluje in obvešča, včasih pa gre zgrešiti - v približno treh od desetih primerov. Priključitev na omrežje takšne funkcije pogosto zahteva.

  Če povzamemo

  Model MiVue 538 je uspel: kakovostna montaža in trdno ohišje, zanesljiv nosilec in preprosta namestitev, nizka cena za segment (približno 6 tisoč rubljev) in prijeten videz, vsaj za konzervativce.
  Posebej je treba opozoriti, da je bil pravilno zgrajen in kar je najpomembnejše - razumljiv povprečnemu uporabniku menija, kar je redko v primeru naprav takega načrta. Dobra polovica uporabnikov, sodeč po ocenah, tega priročnika sploh ni odprla, ampak so takoj začeli z delom. Tudi pri enem najpomembnejših parametrov kakovosti fotografiranja ni nobenih pritožb: slika na izhodu je jasna, jasna in neovirana. Še posebej zadovoljni lastniki prisotnostiveliko koristnih in najpomembnejših - resnično delovnih načinov, ki močno olajšajo uporabnost naprave. Seveda je naprava opremljena z vsemi potrebnimi senzorji za svoj razred: G-senzor, gibanje /trčenje, nočno streljanje in drugo. In vse to se uresničuje v celoti in brez zahtev za njihovo delo. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, se je izkazalo, da je model zelo razumen in zahteval širok krog voznikov. Priporočljivo je vsem brez izjeme, to je tistim, ki iščejo kakovostno napravo za registracijo vseh dogodkov pred pokrovom.

  Sorodne publikacije