Program za optimizacijo in čiščenje Windows Kerish Doctor 2015 (pregledi)

Kljub mrzlični priljubljenosti ima operacijski sistem Windows veliko slabosti in je znan po svojih prednostih in očitnih napakah pri delu. Prišlo je do stereotipnega razmišljanja o izdelku podjetja Microsoft, veliko pa je bilo povezanih z "modrim zaslonom smrti" in stalnimi zavorami sistema. Poleg tega je obstajal celoten razred programov za odpravo napak, optimizacijo sistema in njegovo pospeševanje.

Optimizacija sistema

V tehnološkem svetu, kot je, povsod, obstaja preprost vzorec. Sčasoma vsaka naprava, naprava, mehanizem deluje slabše in slabše. Vzemite na primer avto. Ko je nova izdelava avtomobilske industrije izključena iz tovarne, deluje odlično. Pritožb ni, še bolj pa je treba popraviti. Ker pa je uporaba delov izrabljena in avto potrebuje več pozornosti od lastnika. Enako se dogaja s sodobnimi računalniki, ki vsak dan obravnavajo nepredstavljivo količino informacij. Sistem nenehno prekinja programe tretjih oseb, podatke iz spletnih virov in še veliko več. Vse to zamaši in "obrablja" sistem (še posebej za Windows) in nekega dne se morda ne začne. Da bi se izognili takšnim incidentom, so bila razvita posebna orodja, ki očistijo sistem za zbiranje smeti in spremljajo nadaljnje naročilo. Eno od teh orodij je Kerish Doctor 2015.


Zgodovina izdelkov Kerish Doctor

Ta izdelek je bil razvit pred 15 letinadarjeni programer Cyril Dorokhov, ki sledi razvoju in razvoju svojega otroštva vse do danes. Od izdaje programa je prišlo do veliko sprememb, ki so povezane s sistemom optimizacije in podjetjem, ki si prizadeva za njegovo izboljšanje. Dodano veliko novih funkcij in možnosti za prilagajanje, spremenjene pogoje distribucije, se je pojavila podpora za nove operacijske sisteme. Samo ena stvar se je spremenila - odprtost pri delu. Vloga poroča o vsakem sprejetem ukrepu in pojasnjuje, zakaj je ena ali druga sprememba pravilna.


Za precej dolgo zgodovino (za tehnološki svet, 17 let - to je večnost) je aplikacija prejela številne nagrade. Napisali smo na stotine člankov in recenzij o podjetju Kerish Doctor 2015 (460) in drugih različicah programa. To bo težko najti datoteko izmenjevalnik ali vir, ki je spodbujanje "programske opreme", ne podeljuje razvijalcem Kerish Doctor vsaj neke vrste častni naslov. Zanimivo je, da se je javnost odzvala zelo pozitivno. Mnenja o zdravilu Kerish Doctor 2015 so večinoma pozitivna in to ne more, ampak prosim. Končajte z uvodom in pojdite na samo aplikacijo.

Namestite Kerish Doctor 2015

Program lahko prenesete s uradnega mesta razvijalca. Program se plača. Vse, kar dobite brezplačno, je 2-tedensko preskušanje. V tem času se lahko sami odločite, ali želite uporabljati aplikacijo in se je izkazalo, da je učinkovita za vas. Če je program dober, boste pozvani, da kupite licenčni ključ za Kerish Doctor 2015 (460) in ga po potrebi posodobite. Morate delati programračunalnik z operacijskim sistemom Windows XP ali novejšim in 512 MB RAM-a.

Značilnosti programa

Sistemski optimizer Kerish Doctor ima velik nabor funkcij.
 • Aplikacija stalno vzdržuje povezavo z oblakom, ki spremlja ocenjevanje aplikacij na internetu. Ta funkcija lahko zazna nameščene programe, ki ogrožajo sistem ali ga preobremenijo.
 • Program nenehno pregleduje register in komponente sistema Windows s preverjanjem napak. Seveda, Kerish Doctor je vključen tudi v popravljanje napak.
 • Na način CCleaner lahko pripomoček očisti trdi disk pred kakršno koli zlorabo, kot so zastareli dokumenti, začasne datoteke, ostanki predhodno nameščenih programov in iger.
 • Obstaja možnost Booster Booster - omogoča vam dodelitev dodatnega pomnilnika za igre, kot tudi povečanje prioritete procesa zanje. Sliši se ne preveč verjetno, vendar proizvajalec vztraja.
 • Kerish Deblocker vam omogoča zapiranje prekinjene aplikacije. Windows programi in igre pogosto zahtevajo preveč pomnilnika in obešanje. V takem stanju jih ni mogoče zapreti. V primeru Kerish Doctor postane možno.
 • Utility, ki nenehno spremlja stanje računalnika, ki ponuja rešitve za različne težave, ter svetuje o povečanju učinkovitosti zagona in učinkovitosti sistema na splošno.
 • Samodejne nadgradnje v operacijskem sistemu Windows ne delujejo dobro, zato so razvijalci podjetja Kerish Doctor ponudili pripomočku možnost, da preverijo posodobitve za nameščene programe in jih predlagajo za prenos.
 • Na voljo je zdravilo Kerish Doctororodje za optimizacijo internetne povezave. Natančen algoritem je neznan, vendar mnogi uporabniki, ki so pustili pregled o Kerish Doctor 2015, trdijo, da hitrost resnično raste.
 • Značilnosti programa

 • Pomembno je razumeti, da pripomoček stalno deluje v ozadju in spremlja vse sistemske procese. Če je ta ali ta element sistema Windows odklopljen, bo Kerish Doctor preveril njegovo stanje in vas obvestil, zakaj je to slabo. Mimogrede, nihče ne naredi napake, vedno ga lahko prezrete.
 • Program je podoben upravitelju opravil, ki lahko sledi zagonskim procesom, jim dodeli stopnjo ugleda in nadzoruje njihov zagon že od začetka sistema.
 • Druga zanimiva točka je funkcija preverjanja komponent za pregrevanje. Temperaturno raven preverjajo drugi programi, vendar Kerish Doctor zagotavlja informacije čim bolj jasno, s poudarkom na problemski opremi.
 • Proti

  Na žalost imajo celo programi, ki ščitijo sistem, svoje slabosti, nekateri pa so zelo resni.
 • Program čisti register. Ja, vsi takšni programi to počnejo, vendar vsi to zaman. To nima nobenega pozitivnega vpliva. Nasprotno, ta postopek pogosto povzroča težave, zato je treba to operacijo zanemariti.
 • Delovanje v ozadju pripomoček vsebuje neznane procese, preverjanje statusa njihovih datotek, kar je v nasprotju z načeli Kerish Doctor. Navsezadnje je bila ustvarjena za razkladanje računalnika in ne za to, da bi proces obdelovaltrajno.
 • Vse funkcije ne delujejo pravilno in je odvisno od različice operacijskega sistema. Če niste srečni, morate ponovno namestiti sistem Windows.
 • Ključi za Kerish Doctor 2015 so vredni denarja. Licenca za eno leto bo stala 400 rubljev s popustom (brez popusta 800 rubljev). Licenca za 3 leta bo stala 600 rubljev (brez popusta 1000 rubljev). V minus je težko vstopiti, saj je cena več kot demokratična. Slaba stran je, da se aktivator za Kerish Doctor 2015 (460) distribuira na spletu, kar uporabnikom omogoča brezplačno aktivacijo. Dejansko te datoteke skrivajo viruse, ki kradejo podatke iz vaših računalnikov.
 • Recenzije

  Kerish Doctor 2015 je zelo priljubljen med navadnimi uporabniki, vendar se pregledi zelo razlikujejo, od kritičnih do navdušenih. Tisti uporabniki, ki so z računalnikom na "vas", pohvalijo program, saj resnično spopadajo s svojimi nerednimi sistemi. Ta kategorija uporabnikov se ne razlikuje natančno, prenese vse neželene vsebine, namesti nezaželeno programsko opremo, zato je orodje, kot je Kerish Doctor, le ključnega pomena za njih. Preprostost in uporabniku prijazen vmesnik sta postali glavna prednost za te ljudi. Obstaja še ena kategorija uporabnikov. Pedantni, previdni, katerih računalniki so vedno v dobrem stanju tudi brez dodatnih "čiščenja" pripomočkov, preprosto zato, ker so ti zaupni PC uporabniki. Njihovo mnenje je prav tako pomembno, zaradi česar razmišljate. Skoraj vsakdo je tresel program, ker se ne prilagaja in je zelo omejenv primerjavi z dragimi konkurenti.

  Namesto zaključka

  Torej, zakaj potrebujete program Kerish Doctor in ga sploh potrebujete? Odgovor je potreben. In za kaj? Da bi prihranili čas. Čas za prenos računalnika, čas, potreben za zagon programov, in čas, ki ga porabite za čiščenje sistema. Da bi rešili živce, ki jih boste ponovno porabili, se soočite s kritično napako ali brez dela. Da bi lahko uporabljali Windows, ne da bi razmišljali o tem, kako deluje in kako popraviti svoje napake. Še posebej zato, ker ključ za Kerish Doctor 2015 ne zahteva toliko denarja.

  Sorodne publikacije