Widget-2: kontrole, gamepad, nastavitve in hotkeys

V "Widget-2" upravljanju ni tako preprosto, kot v mnogih igrah tega žanra. Da bi razumeli vse trike nastavitve, bomo v nadaljevanju predstavili podroben opis igre in nadzor nad tipkovnico in igralno konzolo.

del parcele

Drugi del zgodbe Geralta iz Rive pripoveduje o dogodkih, ki so se zgodili po prvem delu, in sicer o boju z barabo kralja Foltesta. Kot je običajno v najboljših tradicijah vesolja, je izbira vedno pomembna, zato moramo skrbno razmisliti o sprejetih odločitvah. Po rešitvi konflikta z La Vallettes, se Foltest odloči, da bo odpeljal njihove otroke, ampak tukaj je tisto, kar Geralt ne pričakuje - kralj je poskus. Zločin proti kroni je naredil čarovnik, vendar samo iz šole kače, ki ji je pomagal Sciathauli. Ker je bil na prizorišče zločina ujet le Geralt, se je odločil, da bo kriv. Ne da bi verjel v to, kar se dogaja, se njegov prijatelj Vernon Roche odloči, da bo razumel vse, kar se je zgodilo, in uredil zasliševanje čarovnika. Nadaljnje ukrepanje je odvisno samo od odločitev, ki jih sprejme igralec.

Sistem sonda za bojne znake

Bitka mečev, kot tudi nadzor nad bojem na strani "Widget-2", zahteva kompetentno nastavitev ključev. Sistem bitk je kompleksen in večplasten, zato je smiselno skozi fazo usposabljanja izkoristiti predlagano kombinacijo napadov in uporabo znakov sile.


Kar zadeva spretnosti znaka, je vredno tudi premaknitiker nekatera dejanja zahtevajo nastavitve nadzora za Widget-2.

Sistemske zahteve

Nenavadno je, vendar če računalnik in njegove komponente ne ustrezajo sistemskim zahtevam igre, potem nobena nastavitev Wittmann-2 ne bo rešila situacije. Glede na minimalne zahteve, procesor ne sme biti mlajši Intel Core 2 Duo, znesek RAM - ne manj kot en gigabajt. Igra traja približno 16 gigabajtov, zato je potrebno to količino pomnilnika sprostiti za namestitev. Kar zadeva grafično kartico, njena velikost ne sme biti nižja od 512 megabajtov, kar ustreza modelu GeForce 8800. Zahtevana podpora za deveti program DirectX in dostop do interneta za namestitev dodatne programske opreme.


Priprava sistema za namestitev

Kontrola tipkovnice Widget-2 ni vse, saj je veliko odvisno od tega, ali je sistem pripravljen na zmožnost podpore delu igre. Če operacijski sistem ni pripravljen, se boste morali spopasti s tako neprijetnimi stvarmi, kot so odhodi letenja, obešanje in upočasnitev padcev. Za začetek preverite gonilnike za vso strojno opremo in se prepričajte, da je nameščena najnovejša različica. To storite tako, da obiščete upravitelja naprav in preverite, ali so pred vsakim elementom komponente klicaj. Če klicaj še vedno obstaja, posodobite gonilnik za to opremo. Zdaj lahko korak bližje nastavitve nadzora v igri "Witcher-2".

Osnovne nastavitve

Osnovne nastavitve lahko vključujejo tiste, kipo začetku igre so na voljo v glavnem meniju. V razdelku Možnosti so na voljo samo tiste nastavitve, ki niso povezane z grafično zmogljivostjo - konfigurirane so ločeno. V glavnem meniju lahko prilagodite svetlost, zvok in druge primitivne nastavitve.

Komponenta igre

Pred nastavitvijo nadzora v Witch-2: The Killer of Kings, se morate odločiti o petih osnovnih parametrih igre. Prvič, vredno je ugotoviti, kako težko je začeti igro, saj je odvisno od sposobnosti Geralta, da preživi. Na lažji ravni, čarovnica bo povzročila ogromno škodo na sovražnike, ko je sovražnik premagan z nekaj utripov, in sovražni napadi bodo povzročili manjšo škodo. Vendar pa se bo z vse večjo kompleksnostjo igre vse spremenilo radikalno v nasprotni smeri, to pomeni, da bodo sovražniki postali močnejši in čarovnik se bo moral boriti, da bi premagal sovražnika. Nato boste imeli priložnost izbrati odsotnost ali prikaz dnevnika bitke. Ta funkcija je namenjena prikazu na zaslonu in škodi, ki jo je povzročil Geralt. Če želite omogočiti ali onemogočiti to možnost, je dovolj, da odstranite /označite. Naslednji parameter, ki zahteva prisotnost ali odsotnost, je poziv. Za začetnike bo ta možnost nepogrešljiva, saj ta igra ni podobna drugi v tem žanru, zato je vredno zapustiti to funkcijo. Igralca bo seznanil z vsemi vidiki igre.
Četrta možnost je povečati kompleksnost funkcije QTE. Ta operacija poteka vvečinoma v valjih igre, ki doda del igre v igro. Zaplet je, da mora biti odziv na pritiske na tipke hitrejši. Če pred to možnostjo ne postavite kljukice, ne bo v valjih, ampak bo v prvem boju poenostavljena.
Zadnja možnost igranja nima praktično nobenega učinka. To so podnapisi, ki bodo prikazani na zaslonu, če označite kljukico.

Upravljanje

Če želite spremeniti kontrole v Widget-2, morate najprej izbrati vrsto krmilnika, ki jo bo igralec uporabljal. Privzeta nastavitev je tipkovnica, vendar jo lahko spremenite. Če spremenite nadzor igralnega pulta v "Widget-2", lahko igrate s krmilno palčko. Če se zdi, da miška v igri ni dovolj ostra, je vredno preučiti parametre občutljivosti miške, saj so odgovorni za odzivni čas te opreme. Višja kot je občutljivost miške, boljši je odziv. Kot je za inverzijo, je bolje, da se je ne dotaknemo, ker je inverzija osi X spreminjanje vrha z dnom, analogija z osjo Y pa se spreminja levo in desno.

Osnovne grafične nastavitve

Prilagajanje svetlosti igre je potrebno, da lahko vidite predmete v temnih prostorih, vendar ne pretiravajte s tem parametrom. Kar zadeva barve, jo morate konfigurirati tako, da je predlagana slika komaj opazna. To je storjeno tako, da je celotna barvna paleta popolnoma uravnotežena.

Ločljivost zaslona

Ta možnost omogoča prilagajanje kakovosti slike na podlagivelikost monitorja pikslov. Višja kot je ločljivost zaslona, ​​boljša je kakovost slike. Vendar pa lahko to vpliva na splošno učinkovitost igre, če grafična kartica ni dovolj močna, saj bo obremenitev na njej.

Odsotnost ali prisotnost celozaslonskega načina vpliva tudi na kakovost slike. Na primer, če želite shraniti jasno sliko, lahko igro pustite v načinu okna. Vendar pa bo uporaba celozaslonskega načina pomagala ohraniti stabilnost in preprečiti pojavljanje težav z RAM-om.

Podrobni grafični parametri

Grafične nastavitve se vedno gibljejo od minimalnih vrednosti do ultra. Ko jih povečate, lahko vidite, kako se spreminja kakovost slike, vendar se z njo zmanjšuje zmogljivost igre. Seveda, če računalniška oprema ustreza optimalnim zahtevam, se lahko kakovost slike izboljša brez strahu pred padajočimi okvirji. Kot pri vertikalni sinhronizaciji je njena naloga, da zagotovi določeno število okvirjev, katerih frekvenca bo prikazana na monitorju. Fiksna hitrost slike zagotavlja stabilno igranje brez izgube kakovosti in uspešnosti slike. Kakovost teksture neposredno vpliva na jasnost okoliškega prostora. Da bi zagotovili njihovo kakovost ni v dvomih, morate preveriti količino grafičnega pomnilnika, kot je obdelava tekstur - to je naloga. Nizka kakovost tekstur bo pokazala zamegljene obrise mehkih robov, ko bodo maksimalne nastavitve prikazale podrobno sliko.
Velikost pomnilnika teksture se imenuje parameter, ki uporabniku omogoča, da samostojno določi količino pomnilnika, ki bo dodeljen za shranjevanje tekstur igre. Dejstvo je, da je za te namene dodeljen več pomnilnika, manj igre bo porabilo čas za nalaganje istih tekstur. Da bi zagotovili nemoten proces igre, morate najprej poznati količino vaše grafične kartice. Možnosti za to funkcijo so od 100 do 600 megabajtov. Seveda, višja je vrednost, boljši je rezultat, vendar je pametno presojati zmožnosti grafičnega procesorja. Najboljša možnost je, da za te namene uporabite polovico video pomnilnika. Tako bo del pomnilnika dodeljen teksturi, preostali pomnilnik pa bo dobil igro. Kakovost senc je lahko uporabna le, če ustvarite idealen posnetek zaslona, ​​saj pomembne spremembe ne dodajo tega parametra igri. Obstaja parameter, imenovan "Kakovost svetlobe iz sence", ki je odgovoren za največje število virov svetlobe, ki lahko hkrati izločijo senco. Razlika med visoko in nizko kakovostjo ni vizualno, vendar bo zmanjšanje te funkcije znatno povečalo število sličic na sekundo. Glede na razdaljo nivojev je vse preprosto - ta funkcija je namenjena uravnavanju podrobnosti oddaljenih objektov. Višja kot je vrednost tega parametra, boljši bodo oddaljeni predmeti. Vendar pa bo zmanjšanje tega parametra povzročilo znatno povečanje FPS. Parameter "Flood" ne nosi posebne obremenitve sistema, vendar njegova prisotnost daje igri pravljicno vzdušje,dodajanje meglice Da bi svetli žarki sončne svetlobe osvetlili čarovniško pot, je smiselno aktivirati parameter "Žarki svetlobe", ki bo prebil krošnjo dreves, s čimer bo dal realističen svet žarkov. Druge grafične nastavitve niso tako podrobne, zato je njihova aktivacija ali deaktivacija pravica vsakega igralca.

Tipke za upravljanje "Widget-2"

Kontrole v igri so privzeto nastavljive, zato je razporeditev tipkovnice spodnja:
 • W - Naprej.
 • A - Levo.
 • S - nazaj.
 • D - desno.
 • Shift - Run /Go.
 • LKM - navaden napad.
 • PKM - močan napad.
 • SCM - Aktiviranje znaka moči.
 • Z - Uporaba čarovnikovega medaljona.
 • Ctrl - aktivira hiter meni.
 • 1 - Izbira jeklenega meča.
 • ​​
 • 2 - Izbira srebrnega meča.
 • 3 - Preklop znaka moči.
 • 4 - Preklapljanje žepov.
 • 0 - Naredite orožje.
 • Q - Uporaba znaka moči.
 • E - blokiranje napada.
 • X - Uporaba posebne spretnosti.
 • Vesolje - Valjanje.
 • Wx2 - Zavrtite nazaj.
 • Ax2 - Prevrnite na levo.
 • Sx2 - Zavrtite nazaj.
 • Dx2 - Valjanje v desno.
 • I - Popis.
 • J - Dnevnik.
 • M - zemljevid območja.
 • C - Veja veščin.
 • Ctrl + Esc - Meditacija.
 • Esc - Izven igre.
 • F5 - Hitro shranjevanje.
 • Po prilagoditvi vseh parametrov lahko začnete igro in uživate v prehodu.

  Sorodne publikacije