Kako popraviti kodo napake predvajalnega trga 963?

Pri razvoju katere koli aplikacije ni mogoče upoštevati vseh variant rezultatov programskih dogodkov. Posledica tega so nepredvidene situacije ali napake, ki lahko vodijo do izgube podatkov, brisanja nečesa ali preprostega propada programa. Razvijalci uporabljajo različne pristope za boj proti takšnim pojavom. Nekateri preprosto prijavijo nepričakovano napako in zaprejo aplikacijo, drugi informirajo o problemu bolj informativno, drugi pa ustvarijo tabelo s kodami napak, tako da uporabnik ve, kaj se je zgodilo in kako ravnati z njim. Ta usoda in tako znana in priljubljena aplikacija kot trg Play ni izbrisala. O eni od skupnih kod napak - 963 - in bo obravnavana v tem članku.


963 Koda napak pri predvajanju na trgu: vzroki za nastop

Koda napake na igralnem trgu 963 je lahko posledica več razlogov. Ta težava se najpogosteje pojavlja pri nameščanju ali obnavljanju aplikacije. Prav tako napoveduje posebno sporočilo. Njegova vsebina pravi: "Napaka Play Market 963." Vredno je razmisliti o glavnih vzrokih tega pojava.
 • Za vsak program v sistemu Android je dodeljen prostor za predpomnilnik in podatke. Predpomnilnik je pomnilniška lokacija, ki shranjuje pogosto uporabljena sredstva. Služi za optimizacijo zagona programa in ga pospeši. To je samo predpomnilnik, ki je včasih prenatrpan ali se ne ujema z novo obliko pri posodabljanju programa.
 • Začenši z različico Android 2.3 ", je sistem našel funkcijo nameščanja podatkov na flash kartico.težke programe je mogoče premakniti na pomnilniški pogon, s čimer razkladamo pomnilnik, ki je običajno majhen. Pri nadgradnji lahko pride do napake sistema med neposrednim dostopom do nameščene naprave. In kot rezultat, koda napake 963 na Play Marketu.


 • Aplikacijo Google Play je treba redno posodabljati, saj lahko starejše in novejše različice za napravo uporabljajo različne vire. To je tudi eden od razlogov za napako.
 • Napaka pri 963 Play Marketu - kako popraviti

  Možnosti za popravljanje napake Play Market 963 kot tudi nekaj razlogov. Nekateri so radikalni, drugi preprosti in učinkoviti.
  Prvi način poskusite je počistiti predpomnilnik Play Market. To storite tako, da izberete nastavitve naprave. Nato poiščite element, v katerem želite iti na zavihek "vse". Na tem seznamu bodo prikazane vse nameščene aplikacije v sistemu, med katerimi morate najti trg Play. S klikom se odpre novo okno z informacijami o trenutni aplikaciji. Med vrsticami in gumbi morate najti eno z imenom "Clear Cache". Če želite začeti, izberite ta element in poskusite znova posodobiti ali namestiti program. Če ni rezultata, je vredno poskusiti ne samo brisanje predpomnilnika, temveč tudi podatke z njim. Bodite previdni, ker bo element »Izbriši podatke« izbrisal vse podatke o računu storitve Google Play Market in jih je treba ponovno vnesti.
  Če vam prva metoda ni pomagala pri premikanju na kartico SD. Odpravite težavo s kodo napake 963 v trgovini Play včasihPomaga enostavno odstraniti in namestiti bliskovni pogon. Če želite to ponoviti, pojdite v meni z nastavitvami in izberite "Memory". Ima gumb, imenovan "Disconnect SD Card", ki ga je treba uporabiti.
  Po tem poskusite znova posodobiti ali namestiti aplikacijo. Če so bili vsi potrebni postopki uspešni, lahko kartico znova namestite na enak način, zdaj pa bo gumb označen z "Connect SD-card." Z uporabo te metode je treba upoštevati, da je posodobljena aplikacija morda na bliskovnem pogonu, zato jo je treba vnaprej povrniti v pomnilnik telefona. To je enostavno: znova se vrnite na nastavitve, izberite element »Programi«, nato kliknite zavihek »Vsi« na seznamu in kliknite nanj. V oknu z informacijami o njem boste našli gumb «Premakni v pomnilnik telefona».

  Odstranjevanje posodobitev za Play Market

  Če zgoraj navedene metode niso pomagale, lahko še vedno poskusite odstraniti posodobitev za Play Market. To storite tako, da obiščete znane nastavitve in aplikacije, s prstom nastavite jeziček »Vse« in izberete Play Market. Moral bi obstajati gumb »Odstrani posodobitev«, ki bo vrnil Play Market, dokler ne prejmem vseh posodobitev. V bistvu navedene rešitve za kodo napake 963 na Play Marketu so dovolj, vendar obstajajo tudi težke situacije, ko nič ne pomaga.

  Alternativne rešitve

  Zdi se, da to ni trik, včasih pa lahko pomaga preprosto ponovno zagnati napravo. Vredno je poskusiti na samem začetku, saj nima podatkov in podatkovaplikacij. Najpomembnejša rešitev za težavo, ki jo je povzročila napaka 963 na trgu Google Play, je ponastavitev vseh nastavitev na tovarniške privzete nastavitve. To bo ponavadi izbrisalo vse podatke iz pomnilnika telefona, računov in prilog, vendar je pogosto zelo učinkovito. Za izvedbo postopka morate iti v meni z nastavitvami in klikniti na element "Obnovi in ​​ponastaviti" ter tam poiskati "Ponastavi". Napravo je treba za nekaj časa odklopiti in nato ponovno vklopiti. Morda bo po postopku ponastavitve postopek prenosa daljši. To je zato, ker se zdi, da je naprava prvič zagnana in morate inicializirati vso strojno opremo in pripraviti potrebne baze podatkov.

  Drug način ponastavitve

  Vredno je reči, da obstaja način za ponastavitev naprave na njene tovarniške nastavitve, če se nenadoma preneha vklopiti po ponovnem zagonu. Če želite to narediti, morate klikniti na napravo na gumb za glasnost "Down" in hkrati gumb za vklop, nato pa jo držite, dokler ni vklopljen način obnovitve. Ta kombinacija najdete na veliki večini naprav. Vendar pa obstajajo tudi možnosti s prostornino "Up" in moč, glasnost "Up" in "Down", drugi pa so bolj redki. Najdete jih lahko pod vsakim določenim modelom naprave na internetu. Po prenosu v meniju se krmilnik za glasnost premakne na element brisanja podatkov /tovarniških nastavitev. Izbira tukaj je posledica pritiska na gumb za vklop. Faze postopka morajo biti prikazane na zaslonu. Ko končate, morate zdaj izbrati sistem za ponovno zagon, kar bo vodilo doznova zaženite sistem Android. Seveda, najnovejši, a vseeno učinkovit način je reprogramirati napravo. To se lahko izvede kot podobna revizija firmware, in popolnoma tujci.

  Sklepi

  \ t
  Veliko težav z napravami v Androidu lahko zlahka rešite z lastnimi rokami doma. V tem članku je podrobno opisano, kako odpraviti napako v 963 Play Marketu. Toda poleg tega je še vedno veliko kod, ki odražajo to ali tisto težavo z napravo.

  Sorodne publikacije