Pametni telefon DIGMA HIT Q400 3G: povratne informacije o lastniku, funkcije in funkcije

Ne glede na to, kako čudno se sliši, so cenejši pametni telefoni bolj priljubljeni kot vrhunski pripomočki. Slednji, seveda, veliko bolj zanimivo v smislu strojne "polnjenje", vendar ne vsak kupec je sposoben kupiti takšno napravo. Toda v segmentu proračuna je znatno povečanje povpraševanja potrošnikov. Seveda, prva stvar, ki pritegne pozornost - cena. Tudi proizvajalci so občutno izboljšali značilnosti poceni pripomočkov, razširjene funkcionalnosti in izboljšane kakovosti.


Pametni telefon DIGMA HIT Q400 3G je odlična alternativa klicateljem z enostavnimi gumbi. Pregledi modela in njegove značilnosti bodo obravnavani v okviru tega člena. Stroški naprave so kritično nizki. Lahko ga kupite za samo 1900-2000 rubljev. Kaj proizvajalec predlaga za ta denar? Razumimo.

Pakiranje in pribor

Pakiranje telefona v majhno škatlo s tankim kartonom. Navzven je okrašena precej svetlo. Na belem ozadju je fotografija pametnega telefona. Nad njim je napis, ki dokazuje pripadnost blagovni znamki Digma. Samo ime in vrsta naprave je natisnjeno na dnu polja. Na desni strani je proizvajalec na kratko opisal glavne značilnosti. To so različice operacijskega sistema, velikost zaslona, ​​Wi-Fi podpora, 3G zmogljivosti, 2 milijona slikovnih pik in dve sedem kartic. Če govorimo o kompletu, se pregledi pametnega telefona DIGMA HIT Q400 3G (White /Black) razlikujejo. Dejstvo je, da za največje zmanjšanje stroškovproizvajalec je moral zmanjšati komplet dodatkov na kritični minimum, to je v škatli s telefonom, da bi dal samo kupon, ki navaja garancije, in kratek vodnik. Pomanjkanje slušalk ni močno razočaralo kupcev, vendar je polnilec povzročil zmedo negativnosti. Seveda lahko uporabite napajalnik iz starega pametnega telefona, toda dejstvo takšne strogosti ima neprijeten učinek na splošno oceno pripomočka.


Videz

V obliki klasičnega monobloka se ta naprava izvaja. Uporabnik ne bo našel izbranih oblikovnih elementov. Če želite računati na edinstvenost in izvirnost, nakup telefon za 2 tisoč rubljev, žal, to ni potrebno. V barvni shemi ni široke raznovrstnosti, pozornost namenja strankam in povratne informacije na spletu. Pametni telefon DIGMA HIT Q400 3G črno-beli ni zanimiv za otroško občinstvo in ker ga šolarji pogosto kupujejo po kakovosti prvega telefona, primanjkuje svetlih kopij. In o dimenzijah uporabnikov se odzivajo pozitivno. Naprava tehta le 107 g, zato jo je primerno nositi ne le v vrečki, temveč tudi v žepih vseh oblačil. Kar se tiče velikosti ohišja, je mogoče ščepec samo na debelino. Trenutno velja 10 mm za precej velik kazalnik. Višina in širina sta standardna kot za 4-palčni pametni telefon. Obsegajo 130 in 64 mm. Občutljivost zadnjega pokrova se zmanjša zaradi uporabe teksturirane površine. Seveda bodo prstni odtisi ostali, vendar ne v velikem številu.Slika je precej majhna, tako da takoj ne zaslepi. V roki, telefon skoraj ne zdrsne, kar zmanjša naključno padec. Tim, za katerega je eden od glavnih kriterijev za označevanje, je priporočljivo izbrati bel pametni pametni telefon DIGMA HIT Q400 3G. Mnenja o tej kopiji pričajo, da je na njem, za razliko od črne, onesnaževanje manj opazno.

Mesto predmetov na hrbtni strani je standardno za pripomočke iste vrste. Na vrhu središča je bliskavica in leča glavne kamere. Vzamejo se na eni navpični črti. Spodaj, bližje levi strani, je v zvočniku podolgovata luknja. O ugodnosti takšne lokacije se lahko razpravlja že dolgo, vendar so uporabniki opazili, da se bo glasnost znatno zmanjšala, če napravo postavite na mehko površino hrbtne strani. Na pokrovu baterije ni več funkcionalnih elementov. Glede na obliko plošče so njegove stranske površine zaobljene. To je omogočilo vizualno zmanjšanje debeline ohišja. Pokrov je odstranljiv. Pod njim je baterija in reže za dve "semcycles", kot tudi pomnilniške kartice. Na sprednji strani ni nič posebnega. Veliki zasloni pokvarijo videz. Po mnenju uporabnikov je njihova širina neupravičena. V zgornjem delu razvijalci so govorili zvočnik in okno cellframe kamero. Ni senzorjev za približevanje in osvetlitev. Spodaj je nadzorna plošča s tremi tipkami na dotik. Uporabniki se pozitivno odzivajo na kakovost sklopov. Z močnim klikom na ploščo upogibov ne opazimo. TudiNi ozadja in prask, kar je seveda prednost "proračuna".

Zaslon

Na žalost se je nizek strošek pripomočka odražal na zaslonu. Za zmanjšanje cene razvijalci so namestili zaslon, ki je izdelan s tehnologijo TFT. Kakovost slike je daleč od želje. Prav tako je zavrnil povratne informacije uporabnikov o njihovih ocenah. Pametni telefon DIGMA HIT Q400 3G Black /White - začetna naprava, zato je pričakovati, da inovativnega razvoja ni vredno.
4-palčni zaslon ima skromno ločljivost 800 x 480 slikovnih pik. Ostrina slike se na ulici zelo zmanjša. Razpon svetlosti je nizek. Ko sonce zadene, postane informacija neberljiva. Možnost "multitouch" je zasnovana samo za dva dotika. Nekateri lastniki imajo težave pri delu s senzorjem. Na podlagi teh informacij je zaslon pametnega telefona težko povezan z ugodnostmi. Toda v obrambo pripomočka, ugotavljamo, da za 2000 rubljev, da računajo na nekaj več, ni treba.

Platforma za strojno opremo

Kaj DIGMA HIT Q400 3G pregledi zagotavljajo učinkovitost? Večina uporabnikov je napravo ocenila na 5-točkovnem sistemu na trojni. Na osnovi naprave na nizkocenovnem čipu Spreadtrum SC7731. Njegove zmogljivosti so omejene na 1200 MHz. Do te omejitve lahko pride, da se pri povečanju obremenitve lahko pospešijo štirje računalniški moduli. Dopolnjuje grafični procesor platforme strojne opreme Mali-400MP2 in 512 MB "RAM-ov". V komentarjih je dejal, da vmesnik pametnega telefona teče gladko. "Lahke" aplikacije se izvajajo hitro, vendar so igre lahko zapletene. Pripomoček bo potegnilsamo najpreprostejši. Prednosti je tudi težko pripisati in količino vgrajenega pomnilnika. Vse o uporabniku je na voljo 4 GB, od tega približno polovico zaseda operacijski sistem. Pomnilnik lahko povečate na 32 GB z namestitvijo kartice flash.

Sporočila

V tem modelu se podpora za nova generacijska omrežja ne izvaja. Naprava deluje z 2G /3G. Pametni telefon ima dve reži za sim kartice, vendar delata izmenično, saj je samo en radijski modul. Razvijalci niso pozabili na module Bluetooth in Wi-Fi. Zadnja ena diagonala. Kar zadeva bluetooth, je njegova različica (2.1) že zastarela. Prav tako se izvaja in navigacija. Za zagon modula GPS potrebujete približno eno minuto.

Življenjska doba baterije

Lastniki DIGMA HIT Q400 3G v svojih pregledih se pogosto dotaknejo vprašanja avtonomije. Razvijalci so opremili baterijo pametnega telefona s kapaciteto 1400 MAG. Seveda takšne zmogljivosti ne bodo zadostovale za dolgo obdobje dela. Če pa upoštevate šibko ločljivost zaslona in ne zelo zmogljivo platformo, potem lahko povprečno obremenitev pričakujete 10-15 ur brez ponovnega polnjenja. Ta čas se močno zmanjša, če uporabljate internet, predvajate ali poslušate glasbo. V intenzivnem načinu delovanja je življenjska doba baterije dovolj za približno 3 ure.

Kamere

Možnosti fotoaparata so prav tako nizke v pregledih. DIGMA HIT Q400 3G je opremljen z moduli 03 Mp in 2 Mp. Na žalost so razvijalci in optika veliko prihranili. Oba fotoaparata nimata samodejnega ostrenja. Uporabniki so ocenili kakovost slike kot povprečno. Jasnostin podrobnosti na nizki ravni. Prenos barv je šibek. S fotoaparatom lahko naredite le komunikacijo prek video komunikacije in v kurirjih.

Programska oprema

Programska oprema tega modela je edina nedvomna prednost. Na pametnem telefonu je nameščen šesti "Android". V podjetju ni nobene lupine, pa tudi programske opreme za oglaševanje. In to je veliko uporabnikov, ki se pripisujejo ugodnostim. Sistem je mogoče posodobiti z "zrakom".

DIGMA HIT Q400 3G: pregledi

Torej, po proučitvi mnenja lastnikov tega modela, lahko sklepamo, da je HIT Q400 3G preprosto "narečje". Njegova vrednost upravičuje pripomoček. Njegove značilnosti ustrezajo začetni ravni proračunskega segmenta. Vendar imajo uporabniki še vedno nekaj prednosti. Ti vključujejo kakovost izdelave, ločeno zunanjo režo za shranjevanje, majhnost, majhno težo in zmožnost za delo z dvema karticama mobilnih operaterjev.

Sorodne publikacije