Naloga "Torba perja" v "Widget 2"

Drugi del igre o čarovnicah pa je drugačen v manjših velikostih in trajanje prehoda iz prvega, a še vedno poln številnih dogodkov in dodatnih ploskih linij. V tem članku boste spoznali iskanje "Bag of Feathers" v Widgetu 2.

Opis

Najprej se pogovorite o tem, kje najti to nalogo, na kateri stopnji se pojavi zgodba in kaj je potrebno za njeno aktiviranje. Prvič, iskanje "Torba perja" v Wittmaku 2 v izvirniku se imenuje Sackful of Fluff (za tiste, ki bodo igrali igro v angleščini). Naloge lahko naletimo kot pri prehodu parcele na strani Rocheja, kot tudi na strani Jorvete. V obeh različicah se dostop do iskanja odpre v drugem poglavju. V primeru prehoda na Roche boste lahko dobili nalogo, ko se znebite megle vojne in pridete do naselja gnomov. Če greste skozi viline, lahko aktivirate iskanje že na začetku drugega poglavja, če zapustite mesto.


Da bi dobili nalogo, trenutno stanje linije parcele ni pomembno. Moraš iti v kanjon z harpijami. Na vhodu v lokacijo bo obstajala sumljiva hiša brez vrat. Moraš iti k njej in najti tam čudnega človeka. Ko se pogovarjate z njim in je naloga aktivirana.

Kaj je smisel?

Quest "Bag of Feathers" v Widgetu 2 je smešen, a smešen. Med pogovorom z menihom po imenu Elton postane jasno, da stranka potrebuje majhno količino harpskega perja za enega tajnega kupca. Pravsmešno je, toda oseba se strinja, da mu bo plačala veliko denarja, tako da lahko vzameš naročilo. Pojdi v kanjon in uniči nekaj ptic. Treba je reči, da perje ne padejo od vsakega ubitega sovražnika, zato bo za iztrebljanje letenja potrebno porabiti približno 5-10 minut. Po tem se vrnemo k Eltonu in ugotovimo, da je čuden in skrivnostni zbiralec naročil še 60 perja. Geralt lahko prevzame to nalogo ali jo opusti.


Če bomo še naprej izvajali nalogo "Vreča perja" v pripomočku 2, bomo morali ponovno iti v kanjon. Če so vse harpije konec, morate počakati z meditacijo do naslednjega dne. Ko smo zbrali vseh 60 perja, se spet vrnemo k puščavniku. Elton navaja, da zbiralcu manjka le 8 perja, za kar bo seveda tudi velikodušno plačal. Če želite videti celoten konec naloge, morate vzeti naročilo. Ubijemo še nekaj harpij in še enkrat gremo k Eltonu. V tem času so muke Geralta z istimi nalogami končane, kupec plača dober znesek in se poslovil od vas. Po eni strani je iskanje "Bag of Feathers" v "Widget 2" mogoče obravnavati kot zlo na temo enakih nalog sodobnih iger, ki jih je treba le ubiti in prineseti določeno količino ekstrakcije. Najbolj zanimivo pa je razkrivanje na koncu.

Konec iskanja

Gremo s polnimi žepi denarja in puščava ostane s perjem. Kasneje pa vas bomo poslali v ta kanjon na parceli. Zato ne pozabite pogledati v starega prijatelja v koči. Pri približevanju domuElton aktivira kratek ohranjevalnik zaslona. Kar boste videli v njem, vas bo presenetilo.
Geralt se tiho približa oknu in ga pogleda. Tam vidi puščavnika, oblečenega v čuden kostum blazin in perja. Hkrati proizvaja zvoke, podobne tiču, in razpoke. Znak lahko pustite na miru in odidete, ali vstopite in se pozdravite. Izberite drugo možnost. Witcher vstopi v kočo in pokliče Eltona k sebi. Tisti, ki nima sence zadrege ali nelagodja, čestita protagonistu in začne dialog. Geralt takoj postane jasno, da puščavnik "ni vsakdo doma" in želi iti hitreje. Elton pa ne vidi nič narobe s svojo obleko in zasedbo. Na ta junak slovo drug drugemu.

Dodatne informacije

Ko opravite nalogo, boste padli v kanjon, kjer je spodaj glavno mesto jama in kamenje. "Vreča perja" v "Widget 2" ne vključuje študije jame. Dostop do njega se bo odprl, ko bo zgodba napredovala. Po opravljenem iskanju boste prejeli nagradno nagrado, ki ne visi na pasu, temveč obleče Geraltovo glavo. Izgleda kot ptičji kljun. Zanimivo je tudi, da samo v ruskem Voice over Ellton govori z opaznim naglasom, za razliko od vseh drugih junakov. To nam pove, da v teh delih ta znak ni lokalni. Zdaj veste vse o prehodu "Bag of Feathers" v Widgetu 2.

Sorodne publikacije