Čiščenje Kel'Delarja - prehod in značilnosti v krogu

Ko prejmete čistko Cleel Delar, boste dobili meč, ki se imenuje. Torej, ta postavka je oskrunjena in jo morate počistiti. Ko to storite, boste dobili 4 vrste orožja, iz katerih izberete.

Haldaron

je vodja zapisovalnika poti Lunoswet. Prisegel je, da bo zaščitil ostanke svojega sveta. Dejstvo, da je Lunoswit, nekoč prestolnico kraljestva vilenj, uničil princ Arthas. Res žalostna zgodba. Poleg tega je princ uničil tudi Solar Well, ki je dal vilini čarovnijo. Ko je čarovnija izginila, so se vilini začeli slabšati. Potem je vladar elvenov Kel'tas, poimenovan Sunny Wanderer, pripeljal svoje bojevnike k bitki proti Dalaranu, da bi se borili z Batohom.


Haldaron se je odločil, da ostane v ruševinah, da bi zaščitil vse, kar je drago, od kralja Licha in njegove vojske. Prav tako je poskušal najti nekakšno magijo. Nato se je izkazalo, da je Anwin vseboval nekaj čarovnije, zato so višji vilini začeli upati, da bodo kmalu dobili dolgo pričakovano pomoč. Ampak Butig je napadel ostanke Kel'Thalasa, vojska je pripeljala Dar'Khan Dratierja, elfa, ki je izdal svoj narod. Napad je bil odvrnjen, izdajalec pa je bil ubit, zdaj pa vilini poskušajo obnoviti svojo uničeno hišo, Haldaron pa je njihov general. To je mogoče najti v bližini Theron (Lunotsvet). Preden najdeš vilinca, moraš narediti nekaj misij, nekatere od njih so izvedene v Halls of Display, druge je treba izvesti v Ice Crown. RazenTreba je vedeti, da morate prejeti blagoslove Taloriena.


Cestna veriga

Da bi dokončali Cleveland Dellar Clearing, morate opraviti naloge. Prva naloga je "drgnite ročaj". Najdete ga lahko na dražbi, in če greste v razstavno dvorano, v Soul Cuisine ali v Pit Saron, lahko izberete. Nato pojdite na ledeno krono in dajte Mirali ročaj. Po tem boste potrebovali drugo nalogo - "Kaj vedo zmaji". Potrebujete tempelj Drakonskega miru, ki se nahaja na Zmajskem pokopališču, nato pa pojdite na vrh in se pogovorite s Krasom.
Na screenshotu igre Dragon, Krasus pove o orožju. Potrebovali boste mojstra Hatorela. Če ste iz zavezništva, boste našli NPS v vašem delu Dalaran. "Načrti Srebrne unije" - iti moramo v Cloaca Dalaran, ubiti odposlanca, sprejeti naročila in dati istega mojstra. "Primerno maskiranje" - pojdite na Dalaran.
Naloga bo pomagala usmrtiti pritlikavca Shandy Luckglands. Najdete ga v hiši nasproti Purple Citadele na balkonu nad trgovino "Niti usode". Dwarf daje nalogo, imenuje predmet, ki ga želite klikniti, po katerem boste dobili tabard. "Srečanje s čarovnikom" - v petih minutah moraš najti čarovnika po imenu Thybalin. Najdete ga lahko v srebrni enklavi, nato pa dosežete portal, zavijete desno. Če ste iz zavezništva, pojdite v gostilno z naslovom "Umazana žival" in v bližini kamina boste našli čarovnijo. Moraš se pogovoriti z njim, nato pa se vrniti k istemu mojsterju. Povedal vam bo, da greste v Sonce Mirala Blues, pojdite v ledeno krono.
Miriali (na sliki zgoraj) vam bo povedal, da mora biti meč odkupljen. Pojdi na Yam Saron, poišči 5 barov. Če vstopite v ječo, se bodo nahajali nekje ob straneh. Tudi ingoti se lahko nahajajo tam, kjer je glava kovačnice. Zanimivo je, da je orodje posodobljeno in tudi ingoti. Šef mora biti ubit, potreboval boš njegovo kladivo. Za njim bo kovačnica. Uporabite kladivo za nadgradnjo meča. Nato dokončajte nalogo "Utrjevanje rezila". Pojdite v Soul Cuisine, premagajte zadnjega šefa, za njim boste našli Dušo Flinta. Uporabite rezilo in pojdite na Mirail. Poslal vas bo na razstavne dvorane, v centru boste našli meč, lahko pa se vam zdi tudi Devil (morda se ne prikaže, če se pojavi, ga morate ubiti). Nato vzemi meč. Včasih meč ne pade, če se to zgodi, morate iti ven, posodobiti ječo, se vrniti in poskusiti znova. Zdi se, da je iskanje Mirail. "Journey to Sunny Krynica" - v Shattrathu bo portal, ki vodi do otoka, nato pa pojdite na Haldaron. Našli ga boste blizu sončne vrtine. Naprej potrebujete Talorien Seeker Dawn. Morate iti na Mrtvo pot. Povsod, kjer NPS tečejo z očitno sovražnimi nameni, boste med njimi našli okostje, s katerim se lahko pogovarjate in nato opravite misijo v Haldaron. Rekel bo, da mora očistiti Cle Dellarja. Poglejte ječo, na desni boste našli sovražnike, morate ubiti enega od njih, nato pa vzeti meč, pojdite k Mirali z njim. Nazadnje je zadnja naloga "Zmaga ugrabiteljev Sonca". Pojdi noterDalaran v Tasus, mu dajte misijo, izberite orožje, ki vas zanima.

Možni hrošči

Pri prehodu Cle clear Delar (335) so napake. Ena od njih je enaka - ko meč vržemo v vodnjak, se nič ne zgodi. Nekateri igralci ugotavljajo, da so večkrat povpraševali po iskanju. "Zdravljenje" je, da gremo v Solar Well z NPS, ki ga lahko najdemo na vhodu v ta kraj. Po tem se spusti v vodnjak in tam vrzi meč.
Zgodi se tudi, da lik nekje vrže meč in ga ne more vzeti, in tudi če je iskanje preklicano, bo rezultat podoben. Izkušeni igralci pravijo, da je to posledica piratskih kopij igre. Zahteva šefa, to je meč blizu njega.

Wowcircle

Ker v "Warcraftu" obstaja več strežnikov, je treba upoštevati, da za razliko od drugih, kjer ni treba iti na teraso, je wowcircle "Cleaning Cle Delaware" ravno nasprotno. Na dobro je treba NPC, vendar je na tem strežniku, ga ni mogoče najti tukaj. Nekateri igralci ne želijo hoditi v racijah s kupom, želijo iti skupaj. Obstaja majhen trik, ki vam omogoča, da to storite. Kličete enega v napadu, ali pa ga. Potem morate iti na planoto. Na tem mestu morate zapustiti racijo, po kateri se pojavi ustrezen napis: niste v napadu, pustite v 50 sekundah. Vendar ne čakajte tega časa, takoj pojdite. Potem spet pokliči enega, ali pa si ti, pojdi nazaj v inštitut, pojdi na sonce. V tem primeru ne boste našli nobene mob na poti. Ko je potrebno vstati blizu vodnjaka, bo potrebnoponovno se prijavite, torej preprosto pojdite na igro. Ko boste to naredili, boste videli mobove, vendar stojite zraven vodnjaka in iskanje je tiho izvedeno. In potem, ko je iskanje opravljeno, boste na robu vodnjaka videli meč, ki ga lahko poberemo.

Sorodne publikacije